کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
مرسی از راهنمایی کامل و توضیحات شما . در مورد بیمه اگر ما مسئولیت بیمه شخصی که قرار هست بیاد رو به عهده نگیریم به چه شکل شخص یاید خود رابیمه کند مثلا میتواند از ایران بیمه ای که بتواند در اینجا استفاده کند را بگیرد یانه ؟ در ضمن در صورت امکان در مورد هزینه های تقریبی برای گرفتن وقت از سفارت و مبلغی که در ترکیه باید برای هزینه های مدیکال پرداخت کند راهنمایی کنید با سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-30 ساعت 03:07)elnazh نوشته:  مرسی از راهنمایی کامل و توضیحات شما . در مورد بیمه اگر ما مسئولیت بیمه شخصی که قرار هست بیاد رو به عهده نگیریم به چه شکل شخص یاید خود رابیمه کند مثلا میتواند از ایران بیمه ای که بتواند در اینجا استفاده کند را بگیرد یانه ؟ در ضمن در صورت امکان در مورد هزینه های تقریبی برای گرفتن وقت از سفارت و مبلغی که در ترکیه باید برای هزینه های مدیکال پرداخت کند راهنمایی کنید با سپاس فراوان
متاسفانه جواب سوال بیمه رو نمی دونم.
گرفتن وقت سفارت هزینه ندارد. اینترنتی است. هزینه ای که پرداخت می کنید 160 دلار یا چیزی توی همین مایه هاست که برای هر نفر است و هزینه پروسسینگ ویزا است.
در مورد هزینه های پزشکی می تونید به تاپیک مرتبط در تاالار برندگان لاتری 2013 مراجعه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان
من برای پدر و مادرم به سختی تونستم از سفارت آنکارا برای 1 مهر وقت مصاحبه بگیرم.ولی نمی خوام که زمستون بیان و اینجا به سختی بیفتن.ممکنه که تو مصاحبه از آفیسر بخوان که ویزاشونو برای برای 4 ماه بعد بزنه؟یعنی از آخر اسفند؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی میدونه که اگر برای عید بخواهم برم امریکا کی خوبه وقت سفات بگیرم
متشکرم اگر جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام، دوستان بنده فرم رو پر کردم و برای وقت گرفتن از سفارت آمریکا در آنکارا میخوام به یه آقای شخصی که گفتن برای 3 ماه دیگه برام وقت میگیرن 50 دلار بدم، به نظرتون این منطقی هست ؟ با توجه به اینکه آژانسی پیدا نکردم که از آنکارا وقت برام بگیره!

و مورد دیگه اینکه آیا برای پسر 3 سالم هم باید وقت جدا بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-16 ساعت 11:27)yasis نوشته:  سلام، دوستان بنده فرم رو پر کردم و برای وقت گرفتن از سفارت آمریکا در آنکارا میخوام به یه آقای شخصی که گفتن برای 3 ماه دیگه برام وقت میگیرن 50 دلار بدم، به نظرتون این منطقی هست ؟ با توجه به اینکه آژانسی پیدا نکردم که از آنکارا وقت برام بگیره!

و مورد دیگه اینکه آیا برای پسر 3 سالم هم باید وقت جدا بگیرم؟

دوست عزیز لزومی نداره 50 دلار هزینه ی این کنید که اون شخص منتظر باشه تا وقت باز شه براتون وقت بگیره.شما خودتون میتنید وقت بگیرید هروقت که باز شد.اون شخص هم همینکارو میکنه نه بیشتر.به آزانسها هم پول ندید که کار خاصی انجام نمیدن.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: yasis
(2013-08-15 ساعت 10:56)hury نوشته:  دوستان کسی میدونه که اگر برای عید بخواهم برم آمریکا کی خوبه وقت سفات بگیرم
متشکرم اگر جواب بدین
با توجه به کلیرنس های طولانی همین الان باید اقدام کنید شاید ویزای شما تا عید حاضر بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ذوستان، من این 160 دلار رو از چه طریق باید بدم؟ تو سایت انکارا ( که از اونجا اقدام کردم) چیزی پیدا نکردم . من می خوام انلاین بپردازم. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-15 ساعت 10:56)hury نوشته:  دوستان کسی میدونه که اگر برای عید بخواهم برم آمریکا کی خوبه وقت سفات بگیرم
متشکرم اگر جواب بدین

همین الان

چون حداقل یک ماهه بهتون وقت میدن . بعد که ویزا بدن الان بین 2 تا 3 ماه اف بی ای چک طول میکشه و ویزا هم 3 ماه اعتبار برای ورود داره پس همین الان باید شروع کنید
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ١سوال ايا ميشود شخصا به سفارت رفت (سفارت امريكا در انكارا)و وقت گرفت ؟و اينكه جه مداركي لازم هست براي گرفتن وقت؟ ممنون ميشوم راهنمايي ام كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ آﻳﺎ ﻣﻴﺸﻮﺩ ﺩ ﺷﺨﺼﺎ به ﺳﻔﺎﺭﺕ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻛﺮﺩ و وﻗﺖ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﮔﺮﻓﺖ
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﭼﺮا ﻛﺴﻲ ﺟﻮاﺏ ﻣﻨﻮ ﻧﻤﻴﺪﻩ
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان .برای دعوت از کسی(فرزند) مدت اقامت در امریکا مهم هست؟
واضح تر بگم من قبولی 213 هستم .میتونم فرزندم رو دعوت کنم.....ممنوم از جوابی که میدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-13 ساعت 17:49)final destination نوشته:  سلام دوستان
من برای پدر و مادرم به سختی تونستم از سفارت آنکارا برای 1 مهر وقت مصاحبه بگیرم.ولی نمی خوام که زمستون بیان و اینجا به سختی بیفتن.ممکنه که تو مصاحبه از آفیسر بخوان که ویزاشونو برای برای 4 ماه بعد بزنه؟یعنی از آخر اسفند؟

تبریک میگم لطفا راهنمائی کنید چه جوری وقت گرفتید چون منم درگیر این مساله هستم ولی در سایت زده که بسته هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 06:44)User نوشته:  فراموش کردم بگم که این دعوت نامه رو همراه با کپی گرین کارت خودتون برای پدرتون/شخص دعوت شونده بفرستید. ایشون این نامه را همراه با دیگر مدارک موقع مصاحیه به سفارت نشان خواهند داد.

با سلام من طبق گفته شما تمامی مدارک و دعوت نامه را آماده کردم و به ایران پست کردم ولی در یک تاپیک مطلبی دیدم در رابطه با فرم آآی134 که همهن فرم اسپانسر هست من راجع به این فرم هیچ اطلاعی نداشتم و در نتیجه این فرم را نفرستادم حال با این وضعین آیا در روند مصاحبه و دادن ویزا مشکلی پیش میآید ؟ و اینکه من در مورد بیمه مسئولیتی را به عهده نگرفتم آیا مادرم میتواند در ایران بیمه مسافرتی خارجی تهیه کند اگر بله قبل از مصاحبه باید این کار را انجام بده و به آفیسر نشون بده یا بعد از مصاحبه و گرفتن ویزا ممنون میشوم راهنمائی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان