موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید من وقت سفارت برای مادرم از آنکارا گرفتم و فرم ds 160 را شخصا برای مادرم پر کردم بعد از اتمام کار متوجه چند اشتبا در تکمیل فرم شدم اول اینکه در قسمتی که باید اسم مادرم را به فارسی مینوشتم به انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه محل صدور پاسپورت را شهرستانی که مادرم در آن زندگی میکند نوشتم نه تهران سوم و مهمتر اینکه در قسمت آخر که امضا الکترونیکی میخواد با توجه به اینکه فرم را من از امریکا برای ایشان پر کردم و به یک سوال برخوردم که آیا کسی در تکمیل فرم به شما کمک کرده است من زدم بله و اسم خودم را وارد کردم و در نهایت شماره پاسپورت از من خواست که من شماره پاس ماردم را نوشتم من هنوز نمیدونم باید اسم و شماره پاس خودم را وارد میکردم یاا مادرم حال با این وضعیت آیا در فرم مادرم در مصاحبه مشکلی پیش خواهد آمد یا نه آیا لازمه یک فرم دیگه پر کنم ؟ اگه فرم دیگه پر کنم باید دوباره هزینه پرداخت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید من حسابی گیج شدم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز شما لطف کردید و دیر جواب دادید و من رفتم تحقیق کردم و متوجه شدم که دقیقا چه کارائی باید انجام بدم ممنون از شما ولی همان طور که در بالا نوشتم در فرم ds 160 اشکالاتی دارم که با همان فرم وقت مصاحبه را گرفته ام و برای اینکه مشکلی پیش نیاد دوباره یم فرم جدید را پر کردم و اشکالات را بر طرف نمودم ولی متاسفانه نتونستم همان لحظه از صفحه پرینت بگیرم و بعد که confirmation را وارد میکنم که پرینت بگیرم اون قسمت که باید به سوال امنیتی جواب بدم خطا میده ولی من مطمئنم که جواب درست را میدم حالا من چه کار کنم آیا دوباره فرم پر کنم یا فقط با همان فرم ds160 اولی مادرم بره مصاحبه اگه بگن چرا این همه فرم پر کردین چی بگن ؟ لطفا راهنمائیم کنید ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن در مورد امضا قسمت آخر هم حتی اگه کی دیگه ای فرم را پر کرده خود متقاضی باید امضا کنه پس اون قسمت اشکالی نداره یهنی ممکنه فقط به خاطر اینکه اسم را فارسی نزدم و محل صدور پاس را تهران نزدم مشکل پیش بیاد اینها که سوالاتی نیستند که شک برانگیز باشند چون ترجمه شناسنامه را با خود خواهند برد سفارت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن یه سوال دیگه من 1/5 ساله امریکام واسه گرین کارت اقدام کردم ولی در مرحله پردازش هست ولی اجازه اقامت دائم و اجازه کارت و سوشیال سکوریتی دارم حالا که من با بدون گرین کارت اقدام به دعوت از مادرم کرده ام آیا مساله ای داره یعنی حداقل باید گرین کارتو داشته باشم که بتونم دعوت کنم یا مشکلی نداره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی عزیزم حالا فکر میکنم یه فرم دیگه پر کنم فقط همه فرمها رو باید با خودش ببره دیگه ؟بعد آیا از خانواده شما بیمه مسافرتی و رزرو بلطیطهواپیما رو خواستن ؟آیا لازمه موقع مصاحبه اینها رو داشته باشده ؟ممنون میشم راهنمائی کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جناب r-rent من و مادرم میخواهیم اقدام کنیم. با این اوصاف سفارت ترکمنستان هم گزینه خوبی هست. فقط سوالم اینه که من خودم انگلیسی میتونم صحبت کنم. ولی آیا برای مادرم میتونم مترجم بگیرم؟ و یا اینکه خودم حرفاش رو ترجمه کنم؟