کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
سلام دوستان خسته نباشید من وقت سفارت برای مادرم از آنکارا گرفتم و فرم ds 160 را شخصا برای مادرم پر کردم بعد از اتمام کار متوجه چند اشتبا در تکمیل فرم شدم اول اینکه در قسمتی که باید اسم مادرم را به فارسی مینوشتم به انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه محل صدور پاسپورت را شهرستانی که مادرم در آن زندگی میکند نوشتم نه تهران سوم و مهمتر اینکه در قسمت آخر که امضا الکترونیکی میخواد با توجه به اینکه فرم را من از امریکا برای ایشان پر کردم و به یک سوال برخوردم که آیا کسی در تکمیل فرم به شما کمک کرده است من زدم بله و اسم خودم را وارد کردم و در نهایت شماره پاسپورت از من خواست که من شماره پاس ماردم را نوشتم من هنوز نمیدونم باید اسم و شماره پاس خودم را وارد میکردم یاا مادرم حال با این وضعیت آیا در فرم مادرم در مصاحبه مشکلی پیش خواهد آمد یا نه آیا لازمه یک فرم دیگه پر کنم ؟ اگه فرم دیگه پر کنم باید دوباره هزینه پرداخت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید من حسابی گیج شدم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent
(2013-08-27 ساعت 06:57)Elnazhh نوشته:  سلام دوستان خسته نباشید من وقت سفارت برای مادرم از آنکارا گرفتم و فرم ds 160 را شخصا برای مادرم پر کردم بعد از اتمام کار متوجه چند اشتبا در تکمیل فرم شدم اول اینکه در قسمتی که باید اسم مادرم را به فارسی مینوشتم به انگلیسی تایپ کرده ام دوم اینکه محل صدور پاسپورت را شهرستانی که مادرم در آن زندگی میکند نوشتم نه تهران سوم و مهمتر اینکه در قسمت آخر که امضا الکترونیکی میخواد با توجه به اینکه فرم را من از آمریکا برای ایشان پر کردم و به یک سوال برخوردم که آیا کسی در تکمیل فرم به شما کمک کرده است من زدم بله و اسم خودم را وارد کردم و در نهایت شماره پاسپورت از من خواست که من شماره پاس ماردم را نوشتم من هنوز نمیدونم باید اسم و شماره پاس خودم را وارد میکردم یاا مادرم حال با این وضعیت آیا در فرم مادرم در مصاحبه مشکلی پیش خواهد آمد یا نه آیا لازمه یک فرم دیگه پر کنم ؟ اگه فرم دیگه پر کنم باید دوباره هزینه پرداخت کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید من حسابی گیج شدم ممنون

من در مورد هزینه نمیدونم
اما فرم 160 رو تا قبل تایید میشد اصلاح کرد، حالا که تایید کردین میتونین برین دوباره فرم رو پر کنین.
در هر صورت فرم شما اشتباه پر شده و باید اصلاحش کنین.
اگر اشتباه نکنم اون آخر هم باید شماره پاس خودتون رو بنویسین.
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-22 ساعت 06:35)Elnazhh نوشته:  سلام دوستان ١سوال ايا ميشود شخصا به سفارت رفت (سفارت امريكا در انكارا)و وقت گرفت ؟و اينكه جه مداركي لازم هست براي گرفتن وقت؟ ممنون ميشوم راهنمايي ام كنيد

سلام
دوست عزیز از سوال شما کاملا مشخصه که هیچ تحقیقی نکردین و اومدین از بچه های این سایت میخواین که جوابتونو فوری بگیرین، بعد هم میپرسین چرا کسی حواب منو نمیده؟!!
اگه 1 کوچولو تحقیق کنین متوجه میشین چه سوالی پرسیدین!
حالا من حوابشو میگم اما ازتون میخوام وقت بذارین و نوشته های مفید این سایت رو بخونین چون واقعا افراد، همه کار دارن و وقتشون پر هستش اما دوست دارن که به دیگران هم کمک کنن، پس شما هم سهم خودتون رو ادا کنین لطفا Smile
پیشاپیش ممنونم Smile

هیچ کس بدون وقت قبلی نمیتونه وارد سفارت بشه!
برای گرفتن وقت از سفارت های مختلف، قوانین مختلفی هست.
3 تا سفارت به زبان فارسی حرف میزنن: آنکارا، دبی و ایروان.
اگه میخواین از هر سفارتی، برای ویزای توریستی وقت بگیرین باید فرم ds-160 رو پر کنین.
حالا برین تو گوگل سرچ کنین و سایت سفارتها رو پیدا کنین و مرحلش رو خیلی واضح اونجا نوشته بخونین.
اگر هم میخواین فارسی بخونین تو همین سایت تو تاپیک های مرتبط برین نوشته های بچه ها رو بخونین.

سپاس
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: afshin4749 ، Saeedv13
(2013-08-22 ساعت 23:31)zanbagh-z نوشته:  دوستان .برای دعوت از کسی(فرزند) مدت اقامت در آمریکا مهم هست؟
واضح تر بگم من قبولی 213 هستم .میتونم فرزندم رو دعوت کنم.....ممنوم از جوابی که میدید.

شما میتونین دعوتشون کنین اما اینکه بهشون ویزا بدن یا نه رو من نمیدونم!
1 مقدار بعیده متاسفانه Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز شما لطف کردید و دیر جواب دادید و من رفتم تحقیق کردم و متوجه شدم که دقیقا چه کارائی باید انجام بدم ممنون از شما ولی همان طور که در بالا نوشتم در فرم ds 160 اشکالاتی دارم که با همان فرم وقت مصاحبه را گرفته ام و برای اینکه مشکلی پیش نیاد دوباره یم فرم جدید را پر کردم و اشکالات را بر طرف نمودم ولی متاسفانه نتونستم همان لحظه از صفحه پرینت بگیرم و بعد که confirmation را وارد میکنم که پرینت بگیرم اون قسمت که باید به سوال امنیتی جواب بدم خطا میده ولی من مطمئنم که جواب درست را میدم حالا من چه کار کنم آیا دوباره فرم پر کنم یا فقط با همان فرم ds160 اولی مادرم بره مصاحبه اگه بگن چرا این همه فرم پر کردین چی بگن ؟ لطفا راهنمائیم کنید ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
در ضمن در مورد امضا قسمت آخر هم حتی اگه کی دیگه ای فرم را پر کرده خود متقاضی باید امضا کنه پس اون قسمت اشکالی نداره یهنی ممکنه فقط به خاطر اینکه اسم را فارسی نزدم و محل صدور پاس را تهران نزدم مشکل پیش بیاد اینها که سوالاتی نیستند که شک برانگیز باشند چون ترجمه شناسنامه را با خود خواهند برد سفارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-01 ساعت 10:09)Elnazhh نوشته:  سلام دوست عزیز شما لطف کردید و دیر جواب دادید و من رفتم تحقیق کردم و متوجه شدم که دقیقا چه کارائی باید انجام بدم ممنون از شما ولی همان طور که در بالا نوشتم در فرم ds 160 اشکالاتی دارم که با همان فرم وقت مصاحبه را گرفته ام و برای اینکه مشکلی پیش نیاد دوباره یم فرم جدید را پر کردم و اشکالات را بر طرف نمودم ولی متاسفانه نتونستم همان لحظه از صفحه پرینت بگیرم و بعد که confirmation را وارد میکنم که پرینت بگیرم اون قسمت که باید به سوال امنیتی جواب بدم خطا میده ولی من مطمئنم که جواب درست را میدم حالا من چه کار کنم آیا دوباره فرم پر کنم یا فقط با همان فرم ds160 اولی مادرم بره مصاحبه اگه بگن چرا این همه فرم پر کردین چی بگن ؟ لطفا راهنمائیم کنید ممنون

خدا رو شکر که تحقیق کردین و مشکلتون برطرف شد، بسیار کار درستی انجام دادین Smile
جواب سوال امنیتی رو به شکل های مختلف وارد کردین؟ با حرف بزرگ، کوچیک(البته کلا حروف بزرگ تایپ میکنه اگه درست یادم باشه)، با فاصله، بی فاصله، هر چی احتمال میدین حتی دستتون خورده باشه رو تست کنین، فقط همون 1 سوال رو ایراد میگیره؟ 5حرف اول و تاریخ تولد درسته؟

با اون فرم اول که نمیشه برن مصاحبه، چون شماره فرم اول و دوم با هم فرق داره و وقتی که براشون وقت گرفتین از همین شماره استفاده کردین، پس باید عین همون شماره رو همراهشون داشته باشن.

در ضمن، برای اطلاع خودم میپرسم، اون هزینه 160 دلاری رو که دوباره نباید داد، درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته
حالا به نظرت من چیکار کنم در مورد فرمها ؟؟؟ Sad
پاسخ
در ضمن یه سوال دیگه من 1/5 ساله امریکام واسه گرین کارت اقدام کردم ولی در مرحله پردازش هست ولی اجازه اقامت دائم و اجازه کارت و سوشیال سکوریتی دارم حالا که من با بدون گرین کارت اقدام به دعوت از مادرم کرده ام آیا مساله ای داره یعنی حداقل باید گرین کارتو داشته باشم که بتونم دعوت کنم یا مشکلی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
**************** خبر مهم**************
دوستان عزیز، من منتظر بودم مطمئن بشم بعد بیام بگم:

اگه میخواین برای ویزای توریستی اقدام کنین، نیاز به اسپانسر نیست (یعنی لزوما نباید اسپانسر داشته باشین)

پیشنهاد من سفارت ترکمنستان هستش، امروز پدر مادر من مصاحبه داشتن و هر2 اف بی آی چک خوردن و هنوز نتونستم باهاشون کامل صحبت کنم اما میدونم تقریبا همه کلیرنس خوردن و فقط 2 تا دختر جوون ریجکت شدن.

من شنیده بودم این سفارت خیلی خوبه، حالا پیشنهاد میکنم اگه میتونین انگلیسی حرف بزنین، از این سفارت وقت بگیرین.
حالا اطلاعات بیشتر را هم بزودی مینویسم و 1 جا اعلام میکنم، احتمالا تو امضام لینکشو میذارم Smile

با آروزی بهترین ها برای همه
امیدوارم این پست باعث ویزا گرفتن هر کسی که میخواد بیاد بشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mahdi nakhaee
(2013-09-02 ساعت 00:44)Elnazhh نوشته:  سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته
حالا به نظرت من چیکار کنم در مورد فرمها ؟؟؟ Sad
فکر نکنم مشکلی باشه، اما من برای پدر مادرم، سر چیزای کوچیک و از رو محکم کاری، مجبور شدم چندین بار فرم ها رو پر کنم، فکر کنم 4-5 بار فرم پر کردم!!!
جواب سوال دومتون رو نمیدونم!
پاسخ
تشکر کنندگان:
انگار جایی بهتر از اینجا نیست که بگم:

برای ویزای توریستی:
پیشنهاد من سفارت ترکمنستان هست، البته فارسی حرف نمیزنن، اما خوب ویزا میدن ایشالا Smile
برای شروع برین تو سایتش: http://turkmenistan.usembassy.gov/non-im...visas.html
همه اطلاعات رو بخونین و مراحلش رو طی کنین.
1- باید فرم ds-160 رو پر کنین برای هر نفر جدا.
2- عکس با مشخصاتی که گفته ضمیمه فرم کنین و فرم رو ارسال کنین. ( از همه صفحاتی که پر میکنین پرینت اسکرین (یا عکس یا پرینت) بگیرین که داشته باشین و بعد بتونین مرور کنین.
3- اگه کسی تو پر کردن فرم کمکتون کرده یا نه بنویسین، مهم نیست و تاثیری نداره، توضیح میدم....
4- برای ویزای توریستی افرادی که سیتیزن ترکمنستان نیستن، اولین 3شنبه هر ماه وقت مصاحبه میدن.
5- برای اینکه وقت بگیرین، باید اولین روز هر ماه از طریق 1 ایمیل که تو سایتشون گفته چه مشخصاتی داشته باشه، میتونین وقت بگیرین.
6- اگر پدر و مادرتون میخوان برن مصاحبه، 1 وقت بگیرین کافیه.
7- برای وقت گرفتن باید به وقت ترکمنستان، ساعت 00:01 وقت بگیرین چون وقت ها کمه و زود پر میشه، پس هر ساعتی به وقت محللی خودتون هست بیدار باشین و این کار مهم رو به موقع انجام بدین Smile
8- اگه وقت داشته باشن و بهتون نوبت برسه، ایمیلی ازشون نمیگیرین تا وقت مصاحبتون رو براتون برنامه ریزی کنن.
9- اگه زود ایمیل ازشون گرفتین، بدونین دیر ایمیل زدین و وقت ها پر شده یا اینکه ساعت هنوز از 12 شب نگذشته، و 2باره این کارو تکرار کنین Smile
10- وقتی ایمیل زدین و جوابی ندادن خوشحال باشین و منتظر، چند روز بعد ایمیل میاد و ساعت و زمان مصاحبتون مشخص میشه
11- باید برین سفارت ترکمنستان تو ایران (آدرسشو نمیدونم که بگم!) و ویزای ترکمنستان بگیرین، هزینه اش فکر کنم 120هزار تومنه، برای ویزا گرفتن باید برگه کانفرمیشنتون رو با عکس فکر کنم، ببرین و صبح زود برین و تو صف وایسین. ویزاتون هفته بعدش حدودا حاضر میشه.
12- برای رفتن به ترکمنستان میتونین با هواپیما برین مشهد و از اونجا با آژانس با 50هزار تومن 4ساعته میرسین عشق آباد Smile
13- میرین مصاحبه و مدارکتون رو همراتون میبرین، هرچیزی که دارین رو ببرین اما از پدر مادر من هیچی نخواستن! هیچی!
14- ایشالا ویزا میگیرین و منو دعا میکنین :دی

با آرزوی بهترین ها
پاسخ
مرسی عزیزم حالا فکر میکنم یه فرم دیگه پر کنم فقط همه فرمها رو باید با خودش ببره دیگه ؟بعد آیا از خانواده شما بیمه مسافرتی و رزرو بلطیطهواپیما رو خواستن ؟آیا لازمه موقع مصاحبه اینها رو داشته باشده ؟ممنون میشم راهنمائی کنید
پاسخ
بیمه مسافرتی و رزرو بلیط رو نخواستن Smile
نه لازم نیست، نگران نباشین Smile
فرمها رو هم نمیخوان فقط صفحه آخر که کانفرمیشین هست رو میخوان. اما اگه ببرن ضرر هم نداره!
پاسخ
تشکر کنندگان: dana
جناب r-rent من و مادرم میخواهیم اقدام کنیم. با این اوصاف سفارت ترکمنستان هم گزینه خوبی هست. فقط سوالم اینه که من خودم انگلیسی میتونم صحبت کنم. ولی آیا برای مادرم میتونم مترجم بگیرم؟ و یا اینکه خودم حرفاش رو ترجمه کنم؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان