کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
یک سوال دیگه .. Smile عکسی که برای ds 160 گرفته میشه اگر با حجاب باشه ایرادی داره؟؟ من پر کردم و عکس مادرم با حجاب هست ولی میتونن یک عکس بی حجاب با خودشون ببرن برای وقت مصاحبه .. ممنون میشوم راهنمایی کنید Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-08 ساعت 14:22)yasis نوشته:  جناب r-rent من و مادرم میخواهیم اقدام کنیم. با این اوصاف سفارت ترکمنستان هم گزینه خوبی هست. فقط سوالم اینه که من خودم انگلیسی میتونم صحبت کنم. ولی آیا برای مادرم میتونم مترجم بگیرم؟ و یا اینکه خودم حرفاش رو ترجمه کنم؟

دوست عزیز، مترجم نمیتونید بگیرین، شاید بشه خودتون ترجمه کنین اما شاید جلوه خوبی نداشته باشه!
من باز هم میپرسم و اگر نتیجه گرفتم میام و اینجا (تو امضام و در واقع همون پست قبلی) مینویسم Smile
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: yasis
(2013-09-09 ساعت 02:23)Elnazhh نوشته:  یک سوال دیگه .. Smile عکسی که برای ds 160 گرفته میشه اگر با حجاب باشه ایرادی داره؟؟ من پر کردم و عکس مادرم با حجاب هست ولی میتونن یک عکس بی حجاب با خودشون ببرن برای وقت مصاحبه .. ممنون میشوم راهنمایی کنید Smile

تا جاییکه من میدونم با حجاب ایرادی نداره، اما وقتی میرن سفارت هم با حجاب برن و عکس بی حجاب همراهشون باشه اما کاش اگه براتون فرقی نداره از اول بی حجاب رو اتچ میکردین!
اما جای نگرانی نیست
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
پاسخ
تشکر کنندگان: afshinghwink
سلام دوستان، تو اين ماه اخير كسي تونسته از سفارت امريكا تو انكارا وقت بگيره؟ خودش يا از طريق آژانس؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-02 ساعت 00:44)Elnazhh نوشته:  سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته
حالا به نظرت من چیکار کنم در مورد فرمها ؟؟؟ Sad

هر بار که فرم پر میشه باید با شماره سفارت تماس گرفت و شماره کانفرمیشن رو مجددا گفت که تو پرونده اصلاح بشه.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

پاسخ
تشکر کنندگان:
پس بنا براین برای بار آخر یه فرم با دقت پرکنید و شماره کانفرمیشن رو زنگ بزنید بگید.

پاسخ
تشکر کنندگان:
در مورد ترکمنستان که اینطوری نیست! کلا باید با اون شماره فرم با ایمیل وقت بگیری.
پاسخ
تشکر کنندگان: roeentan
(2013-09-09 ساعت 22:34)final destination نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 00:44)Elnazhh نوشته:  سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته

هر بار که فرم پر میشه باید با شماره سفارت تماس گرفت و شماره کانفرمیشن رو مجددا گفت که تو پرونده اصلاح بشه.

مرسی ولی چند جا خوندم که فرم اول و نهایی رو روز مصاحبه ببری و به سفیر بدی کافیه و نیاز نیست زنگ بزنیم سفارت ولی اگه مطمونی باید زنگ زد تا دیر نشده زنگ بزنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-13 ساعت 07:54)Elnazhh نوشته:  
مرسی ولی چند جا خوندم که فرم اول و نهایی رو روز مصاحبه ببری و به سفیر بدی کافیه و نیاز نیست زنگ بزنیم سفارت ولی اگه مطمونی باید زنگ زد تا دیر نشده زنگ بزنم
برا من هم اتفا ق افتاد و چون از جایی جواب درست و حسابی نگرفتم زنگ زدم و یه خانم خیلی مودب بهم گفت که فرم رو دوباره پر کنم و زنگ بزنم و شماره کانفرمیشن رو بهشون بگم تا اصلاح کنن.

پاسخ
تشکر کنندگان: r_ent
(2013-09-13 ساعت 18:59)final destination نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 07:54)Elnazhh نوشته:  
برا من هم اتفا ق افتاد و چون از جایی جواب درست و حسابی نگرفتم زنگ زدم و یه خانم خیلی مودب بهم گفت که فرم رو دوباره پر کنم و زنگ بزنم و شماره کانفرمیشن رو بهشون بگم تا اصلاح کنن.

مرسی پس زنگ میزنم شماره جدید رو میدم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-09 ساعت 16:30)yasis نوشته:  سلام دوستان، تو اين ماه اخير كسي تونسته از سفارت امريكا تو انكارا وقت بگيره؟ خودش يا از طريق آژانس؟

بله من بالاخره تونستم خودم وقت بگیرم معمولا آخر هر ماه سایت باز میشه یا اولین دوشنبه هر ماه باید زنگ بزنید
پاسخ
تشکر کنندگان: yasis
سلام.
بچه ها دوسه تا سوال خيلي اساسي دارم،ممنون ميشم كمكم كنين چون متوقف كرده سير كارارو.
١. من ميخوام واسه وقت مصاحبه توريستي انكارا اقدام كنم،متاسفانه هنوز سايت باز نيست. من نميتونم هزينه رو برداخت كنم بعد هرموقع سايت باز شد وقت بگيرم سريع؟چون خودم كرديت كارد ندارم و ميخوام يكي ديگه پول بريزه و اگه بخوام همون زمان هزينه پرداخت كنم خيلي طول ميكشه.الان هرچي ميرم تو سايت و با حساب كاربري خودم ميرم تو جايي نيست كه پول بريزم گفتم شايد واسه اينه كه وقت نميدن الان.
٢. من نهايتا واسه ٢٠ مهر وقت سفارت ميخوامSad به نظرتون سايت باز ميشه؟
٣. من و مامانم داريم باهم اقدام مي كنيم.فرم و حساب كاربري جدا گرفتيم،بعدش ميشه همزمان وقت گرفت كه باهم مصاحبه شد؟ اخه وقتي حساب كاربري ميخواي بسازي يه قسمت داره add family member، گفتم شايد مامانم رو تو اين بنويسم.

مرسي.سوال اول خيلي مهمتره برام ممنون ميشم زود جواب بدين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ممنون ميشم جواب من رو هم بدين. من براي مادرم براي ويزاي توريستي از انكارا وقت گرفتم.
1. ايا نيازي به كارهاي پزشكي قبل از مصاحبه هست ؟
2. ايا مدارك را از قبل بايد پست كرد يا مادرم همان روز با خودش به سفارت ببرد؟

در ضمن من 3 هفته پيش از طريق اژانس وقت گرفتم . بهم تو نيمه هاي ابان وقت داد!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 09:31)mina_s نوشته:  سلام دوستان ممنون ميشم جواب من رو هم بدين. من براي مادرم براي ويزاي توريستي از انكارا وقت گرفتم.
1. ايا نيازي به كارهاي پزشكي قبل از مصاحبه هست ؟
2. ايا مدارك را از قبل بايد پست كرد يا مادرم همان روز با خودش به سفارت ببرد؟

در ضمن من 3 هفته پيش از طريق اژانس وقت گرفتم . بهم تو نيمه هاي ابان وقت داد!!!

نه دوست عزیز نیازی به مدیکال و مراحل پزشکی برای ویزای توریستی نیست
مدارک را مادرتون همان روز مصاحبه باید با خودشون ببرن
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s
(2013-09-14 ساعت 12:31)Mifa نوشته:  سلام.
بچه ها دوسه تا سوال خيلي اساسي دارم،ممنون ميشم كمكم كنين چون متوقف كرده سير كارارو.
١. من ميخوام واسه وقت مصاحبه توريستي انكارا اقدام كنم،متاسفانه هنوز سايت باز نيست. من نميتونم هزينه رو برداخت كنم بعد هرموقع سايت باز شد وقت بگيرم سريع؟چون خودم كرديت كارد ندارم و ميخوام يكي ديگه پول بريزه و اگه بخوام همون زمان هزينه پرداخت كنم خيلي طول ميكشه.الان هرچي ميرم تو سايت و با حساب كاربري خودم ميرم تو جايي نيست كه پول بريزم گفتم شايد واسه اينه كه وقت نميدن الان.
٢. من نهايتا واسه ٢٠ مهر وقت سفارت ميخوامSad به نظرتون سايت باز ميشه؟
٣. من و مامانم داريم باهم اقدام مي كنيم.فرم و حساب كاربري جدا گرفتيم،بعدش ميشه همزمان وقت گرفت كه باهم مصاحبه شد؟ اخه وقتي حساب كاربري ميخواي بسازي يه قسمت داره add family member، گفتم شايد مامانم رو تو اين بنويسم.

مرسي.سوال اول خيلي مهمتره برام ممنون ميشم زود جواب بدين.

سایت رو باید آخرین روز ماه هر روز چند بار چک کنید یا اولین دوشنبه هر ماه به سفارت زنگ بزنید و وقت بگیرید و فکر کنم واسه مهر دیگه وقتا پر شده و میاهفته واسه آبان ولی باز سعی کنید شاید جا باز باشه همزمان هم میتونید وقت بگیرید مشکلی نداره
پاسخ
تشکر کنندگان: mina_s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان