(2013-09-14 ساعت 09:28)Elnazhh نوشته:(2013-09-13 ساعت 18:59)final destination نوشته:(2013-09-13 ساعت 07:54)Elnazhh نوشته:برا من هم اتفا ق افتاد و چون از جایی جواب درست و حسابی نگرفتم زنگ زدم و یه خانم خیلی مودب بهم گفت که فرم رو دوباره پر کنم و زنگ بزنم و شماره کانفرمیشن رو بهشون بگم تا اصلاح کنن.(2013-09-09 ساعت 22:34)final destination نوشته:مرسی ولی چند جا خوندم که فرم اول و نهایی رو روز مصاحبه ببری و به سفیر بدی کافیه و نیاز نیست زنگ بزنیم سفارت ولی اگه مطمونی باید زنگ زد تا دیر نشده زنگ بزنم(2013-09-02 ساعت 00:44)Elnazhh نوشته: سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .هر بار که فرم پر میشه باید با شماره سفارت تماس گرفت و شماره کانفرمیشن رو مجددا گفت که تو پرونده اصلاح بشه.
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته
حالا به نظرت من چیکار کنم در مورد فرمها ؟؟؟
مرسی پس زنگ میزنم شماره جدید رو میدم .
سلام خسته نباشید من هر چی زنگ میزنم سفارت امریکا تو آنکارا کسی جواب درست نمیده به من ایمیل زدم ولی باز جوابی نگرفتم آیا بخش فارسی هم داره سفارت زنگ بزنم شمارشو اگه کسی داره لطف کنه بده به من چیزی تا وقت مصاحبه نمونده ممنون