کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گرفتن وقت ازسفارت آمریکا برای ویزای توریستی
(2013-09-14 ساعت 09:28)Elnazhh نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:59)final destination نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 07:54)Elnazhh نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:34)final destination نوشته:  
(2013-09-02 ساعت 00:44)Elnazhh نوشته:  سوال امنیتی که جواب خیلی راحتی هیت که مطمئنم درست وارد میکنم به چیزای دیگه ایراد نمیگیره فقط سوالو ایراد میگیره .
آخه فرم اولی که من پر کردم و وقت را هم با اون گرفتم اشکال زیادی نداره که فقط قسمتی که اسم را فارسی میخواد من انگلیسی زدم و من نمیدونستم که همه پاسپورتها از تهران صادر میشه فکر کردم شهرستانی که اقدام کرده واسه پاس همونو باید بزنیم دیگه اشکالی نداره فرم امضاشام درست زدیم یعنی واسه این اشکالات ایراد میگیرن؟
حالا رفت اونها میفهمن که ایشون دو تا فرم پر کرده چون با فرم اولی وقت گرفتیم واسش حسابی گیج شدم و واقها خسته از دست این فرم به این سادگی
والا تا اون جائی که من میدونم بیشتر از یک وقت که نمیخواهیم بگیریم پس دلیلی نداره دوباره پول پرداخت کنیم نهایتا فرمها را با خود میبره میگه اشتباد شده بود تو پر کردنشون واسه همین دو سه تا پر کردیم ولی اولی را هم میگم ببره چون وقتو با اون گرفته
حالا به نظرت من چیکار کنم در مورد فرمها ؟؟؟ Sad
هر بار که فرم پر میشه باید با شماره سفارت تماس گرفت و شماره کانفرمیشن رو مجددا گفت که تو پرونده اصلاح بشه.
مرسی ولی چند جا خوندم که فرم اول و نهایی رو روز مصاحبه ببری و به سفیر بدی کافیه و نیاز نیست زنگ بزنیم سفارت ولی اگه مطمونی باید زنگ زد تا دیر نشده زنگ بزنم
برا من هم اتفا ق افتاد و چون از جایی جواب درست و حسابی نگرفتم زنگ زدم و یه خانم خیلی مودب بهم گفت که فرم رو دوباره پر کنم و زنگ بزنم و شماره کانفرمیشن رو بهشون بگم تا اصلاح کنن.

مرسی پس زنگ میزنم شماره جدید رو میدم .

سلام خسته نباشید من هر چی زنگ میزنم سفارت امریکا تو آنکارا کسی جواب درست نمیده به من ایمیل زدم ولی باز جوابی نگرفتم آیا بخش فارسی هم داره سفارت زنگ بزنم شمارشو اگه کسی داره لطف کنه بده به من چیزی تا وقت مصاحبه نمونده ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
خیلی پوزش میخوام از دوستان اگر سوال تکراری هستش ، تقریبا 20 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و چند صفحه از تاپیک های مشابه
تقریبا با مراحل کار آشنا شدم و میدونم چه کارهایی باید کرد
1- تکمیل فرم D-160
2- رفتن به سایت http://usvisa-info.com انتخاب یک سفارت و درست کردن یک اکانت در وب سایت سفارته مربوطه
(دبی ، آنکارا ، ایروان به زبان فارسی و همینطور سفارت های دیگه مثله عشق آباد یا باکو به زبان انگلیسی )
3- پرداخت هزینه ی مصاحبه (160 دلار) و سپس فعال شدن تقویم و روزهای مصاحبه

خوب تا اینجای کار که فکر نمیکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم ولی چند تا سوال داشتم
اولا ویزای توریسیتی برای یکی از دوستام که خانوم و معلم هستن میخوام ، چون معلم هستن نمیتونن هر زمان که خودشون بخوان برن واسه انجام مصاحبه
سوال اول اینه که این تقویمی که بعد از پرداخت پول فعال میشه یه سری روز و ماه پیشنهاد میده ، ایا انتخابش دست خودمونه که مثلا 2 ماه بعد تو اون تاریخی که خودشون واسه مصاحبه گفتن رو انتخاب کنیم ؟
این پولی که پرداخت میشه حداکثر تا چه مدت اعتبار داره ، مثلا تا یک سال میشه ؟
برای اینکه مصاحبه کننده مجاب بشه و بهشون ویزا بدن چه مدرکی باید ارائه بده ، مثلا یه دوست آمریکایی داره میخواد بگه تو ایران ازش پذیرایی کرده و الان اون ازش دعوت کرده برای مسافرت توریسیتی بیاد آمریکا
ابلاغ و حکم کاریش ، سند خونه به اسم خودش ، آیا کافیه ؟ یا بازم باید حساب پر و پیمون داشته باشه ؟

از اینکه سوال و نوشته هام طولانی شد پوزش میخوام
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 20:16)Elnazhh نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 09:28)Elnazhh نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:59)final destination نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 07:54)Elnazhh نوشته:  
(2013-09-09 ساعت 22:34)final destination نوشته:  هر بار که فرم پر میشه باید با شماره سفارت تماس گرفت و شماره کانفرمیشن رو مجددا گفت که تو پرونده اصلاح بشه.
مرسی ولی چند جا خوندم که فرم اول و نهایی رو روز مصاحبه ببری و به سفیر بدی کافیه و نیاز نیست زنگ بزنیم سفارت ولی اگه مطمونی باید زنگ زد تا دیر نشده زنگ بزنم
برا من هم اتفا ق افتاد و چون از جایی جواب درست و حسابی نگرفتم زنگ زدم و یه خانم خیلی مودب بهم گفت که فرم رو دوباره پر کنم و زنگ بزنم و شماره کانفرمیشن رو بهشون بگم تا اصلاح کنن.

مرسی پس زنگ میزنم شماره جدید رو میدم .

سلام خسته نباشید من هر چی زنگ میزنم سفارت آمریکا تو آنکارا کسی جواب درست نمیده به من ایمیل زدم ولی باز جوابی نگرفتم آیا بخش فارسی هم داره سفارت زنگ بزنم شمارشو اگه کسی داره لطف کنه بده به من چیزی تا وقت مصاحبه نمونده ممنون
شماره رو که می گیری بهت میگه زبان رو انتخاب کن .اگه فارسی می خوای باید زمانت رو با ساعت آنکارا تنظیم کنی و اگه انگلیسی ،به وقت آمریکا.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی راجع به سوالم تو پست 287 نظری نداره Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-27 ساعت 17:42)P E R S I A نوشته:  خیلی پوزش میخوام از دوستان اگر سوال تکراری هستش ، تقریبا 20 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و چند صفحه از تاپیک های مشابه
1- تکمیل فرم D-160
2- رفتن به سایت http://usvisa-info.com انتخاب یک سفارت و درست کردن یک اکانت در وب سایت سفارته مربوطه
(دبی ، آنکارا ، ایروان به زبان فارسی و همینطور سفارت های دیگه مثله عشق آباد یا باکو به زبان انگلیسی )

خوب تا اینجای کار که فکر نمیکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم ولی چند تا سوال داشتم
اولا ویزای توریسیتی برای یکی از دوستام که خانوم و معلم هستن میخوام ، چون معلم هستن نمیتونن هر زمان که خودشون بخوان برن واسه انجام مصاحبه
سوال اول اینه که این تقویمی که بعد از پرداخت پول فعال میشه یه سری روز و ماه پیشنهاد میده ، ایا انتخابش دست خودمونه که مثلا 2 ماه بعد تو اون تاریخی که خودشون واسه مصاحبه گفتن رو انتخاب کنیم ؟
برای اینکه مصاحبه کننده مجاب بشه و بهشون ویزا بدن چه مدرکی باید ارائه بده ، مثلا یه دوست آمریکایی داره میخواد بگه تو ایران ازش پذیرایی کرده و الان اون ازش دعوت کرده برای مسافرت توریسیتی بیاد آمریکا
ابلاغ و حکم کاریش ، سند خونه به اسم خودش ، آیا کافیه ؟ یا بازم باید حساب پر و پیمون داشته باشه ؟

بله انتخاب دست خودتون هست
تاریخ مصرف نداره هزینه سفارت
بهانه خوبی نیست . بهتره تقاضای ویزای توریستی بکنند
باید حداقل 40 یا 50 میلیونی هم توی حساب داشته باشند
پاسخ
تشکر کنندگان: P E R S I A
به نظر من دعوات نامه اگر برایتان بفرستند خوب است و فرم اسپانسر که دیگه خیلی بهتر. همان فرم I-134 البته مسئولیت قانونی و حقوق دارد ان فرم. هر کسی پر نمی کند ان را.

در دعوت نامه ذکر شود که شما به قصد ویزیت و توریستی می روید. قصد دارید به چند تا شهر سر بزنید. و اطمینان بدهید که قبل از انقضای ویزا حتما برخواهید گشت.

همینطور در نامه ذکر شود که شما اینجا مشغول به کار هستید و خانواده تان اینج هستند و دلایل زیادی دارید که حتما بر می گردید. خودتان هم یک گواهی اشتغال به کار بگیرید.

(2013-09-30 ساعت 22:37)vahid.vp نوشته:  
(2013-09-27 ساعت 17:42)P E R S I A نوشته:  خیلی پوزش میخوام از دوستان اگر سوال تکراری هستش ، تقریبا 20 صفحه ی این تاپیک رو خوندم و چند صفحه از تاپیک های مشابه
1- تکمیل فرم D-160

بله انتخاب دست خودتون هست
تاریخ مصرف نداره هزینه سفارت
بهانه خوبی نیست . بهتره تقاضای ویزای توریستی بکنند
باید حداقل 40 یا 50 میلیونی هم توی حساب داشته باشند
پاسخ
تشکر کنندگان: P E R S I A ، Saeedv13 ، iman63ir
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪ و اﻓﻴﺴﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﻫﺴﺘﻴﺪ و 4 ﺭﻭﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮاﻱ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭاﺗﻮﻥ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺑﻤﻮﻧﻴﺪ ﻭﻟﻲ ﻳﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﺩاﺩﻩ ﻛﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭﻳﺰاﻱ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪ ﻣﮕﻪ ﻭاﺳﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﮔﻪ ﺯﺭﺩ ﻧﻤﻴﺪﻫﻨﺪ?

اﻳﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻌﻨﺎﺳﺖ? ﺣﺘﻲ ﺟﺎﻳﻲ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺭﻳﺠﻜﺖ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-01 ساعت 22:39)Elnazhh نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪ و اﻓﻴﺴﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﻫﺴﺘﻴﺪ و 4 ﺭﻭﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮاﻱ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭاﺗﻮﻥ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺑﻤﻮﻧﻴﺪ ﻭﻟﻲ ﻳﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﺩاﺩﻩ ﻛﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭﻳﺰاﻱ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪ ﻣﮕﻪ ﻭاﺳﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﮔﻪ ﺯﺭﺩ ﻧﻤﻴﺪﻫﻨﺪ?

اﻳﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﺑﻪ ﭼﻪ ﻣﻌﻨﺎﺳﺖ? ﺣﺘﻲ ﺟﺎﻳﻲ ﺧﻮﻧﺪﻡ ﺑﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺭﻳﺠﻜﺖ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﻣﻴﺪﻫﻨﺪ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﻨﻴﺪ.

قاعدتا سفید رنگ بهتریه تا زرد. اگر بهش گفتنر قبوله دیگر جای نگرانی ندارد.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2013-10-01 ساعت 22:39)Elnazhh نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻦ اﻣﺮﻭﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺷﺪ و اﻓﻴﺴﺮ ﮔﻔﺘﻪ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﻫﺴﺘﻴﺪ و 4 ﺭﻭﺯ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺮاﻱ ﺭﻭﻧﺪ ﻛﺎﺭاﺗﻮﻥ ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺑﻤﻮﻧﻴﺪ ﻭﻟﻲ ﻳﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺳﻔﻴﺪ ﺩاﺩﻩ ﻛﻪ ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻭﻳﺰاﻱ ﺷﻤﺎ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﺪ ﻣﮕﻪ ﻭاﺳﻪ ﻛﺴﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﻴﺸﻮﻧﺪ ﺑﺮﮔﻪ ﺯﺭﺩ ﻧﻤﻴﺪﻫﻨﺪ?

رنگ برگه برای سفارتهای مختلف فرق می کنه مثلا دبی سفید یعنی مردود بعضی جاها رنگهای دیگست ولی محتویات اون برگه درست هست که گفته قبوله و جای نگرانی هم نیست .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. یه سوال داشتم. ارمنستان تا دیروز واسه ۲۱ اکتبر وقت میداد اما الان ظاهرا وقت نمیده. کسی میدونه الان واسه چه تاریخی وقت میده؟؟ راستی این هزینه ویزا رو حتما باید پرداخت کرد بعدا وقت گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
مییدونم سوالم شاید یکم خسته کننده باشه اما لطفا یکی جواب بده. ممنون میشم.
میشه مراحل درخواست صدور ویزا و گرفتن وقت رو از ابتدا یکی توضیح بده که چیکار باید بکنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-02 ساعت 16:03)Mamali711 نوشته:  مییدونم سوالم شاید یکم خسته کننده باشه اما لطفا یکی جواب بده. ممنون میشم.
میشه مراحل درخواست صدور ویزا و گرفتن وقت رو از ابتدا یکی توضیح بده که چیکار باید بکنیم

ﺷﻤﺎ ﺭﺟﻮﻉ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻪ ﺻﻔﺤﻪ 16 ﻫﻤﻴﻦ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﺪ اﻭﻧﺠﺎ ﺟﻮاﺏ ﺳﻮاﻟﺘﻮﻥ ﺭﻭ ﭘﻴﺪا ﻛﻨﻴﺪ
پاسخ
تشکر کنندگان: User
وقتی فرم ds-160 پر میکنیم بلافاصله باید پول بریزیم؟؟ حالا وقتی ۱۶۰ دلار پرداخت شد تو اون فرم باید چیزی اضافه کنیم که این پول پرداخت شده؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-03 ساعت 01:04)Mamali711 نوشته:  وقتی فرم ds-160 پر میکنیم بلافاصله باید پول بریزیم؟؟ حالا وقتی ۱۶۰ دلار پرداخت شد تو اون فرم باید چیزی اضافه کنیم که این پول پرداخت شده؟؟

فرم 160 را که پر می کنی یک ID دارد. این ID را موقعی که می خواهی هزینه را پرداخت کنی از شما می پرسد و آنجا وارد می کنی. اینجوری مشخص می شود که هزینه مصاحبه مربوط به کدام فرم و چه کسی است.
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، پدی
الناز عزیز

اگر وقت کردید یک مختصر از روند دریافت ویزای بعد از مصاحبه هم بنویسید.

بعد از مصاحبه پاسپورت را با برگه سفید به فرد می دهند و باید بقیه اش را از طریق Empost پیگیری کند؟ کد رهگیری ایا همون کد MRV است یا فرق می کند؟

مرسی

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، پدی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان