کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2011-10-17 ساعت 11:26)puyagroup نوشته:  سلام
یه سوال : نام فامیل همسر من تو قبولی و پاسپورت یک e کم داره البته تو لاتین و مثلا تو قبولی و فرم ها زدیم moini . و در پاسپوت هست moeini
بقیه اطلاعاتمون همه درسته . آیا به نظر شما اینو ایمیل بزنم اطلاع بدم.

به نظر من گفتنش ضرری نداره حداقل خیالت راحت میشه و استرست کمتر
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: puyagroup ، tamanna
سلام دوستان
ممنون میشم یه دالترجمه خوب اگه سراغ دارین که البته انقلاب و اون ورا نباشه بهم معرفی کنین.چون اونجا خیلی بهم دوره و طرح ترافیکه !!!
شماره کیس : 2012AS00013XXX
تاریخ رویت قبولی در سایت:15 جولای
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:19 جولای 2011 DHL
کنسولگری: ANKARA
تاریخ کارنت شدن کیسBig Grinecember
تعداد: 1
تاریخ مصاحبه:19 dec
تاریخ دریافت ویزا:19 dec
سفر به آمریکا : FEB 2012

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna
(2011-10-17 ساعت 16:22)الی الی نوشته:  سلام دوستان
ممنون میشم یه دالترجمه خوب اگه سراغ دارین که البته انقلاب و اون ورا نباشه بهم معرفی کنین.چون اونجا خیلی بهم دوره و طرح ترافیکه !!!

ونک خوبه برات؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، tamanna
سلام
تو رو خدا یه جواب میخوام
اسم فامیل همسر من تو ترجمه ها و پاسپورت یه حرف e اضافه داره شما میگید چکار کنم . البته توی فرمها و نامه قبولی moini , j, ترجمه ها و پاس moeini نوشته .
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان: tamanna
(2011-10-19 ساعت 13:13)puyagroup نوشته:  سلام
تو رو خدا یه جواب میخوام
اسم فامیل همسر من تو ترجمه ها و پاسپورت یه حرف e اضافه داره شما میگید چکار کنم . البته توی فرمها و نامه قبولی moini , j, ترجمه ها و پاس moeini نوشته .

نگران نباشید موضوع مهمی نیست با ایمیل به کی سی سی براشون توضیح بدید روز مصاحبه هم باز بهشون بگید.
دوستانی بودن که اشتباههای خیلی بدتر داشتن اما ویزاشونم ی ضرب گرفتن پس به چیزای خوب فکر کنینShy
تشکر کنندگان: Mehrafarin
سلام
کسی از دوستان با مورد من برخورد داشته؟ اعتبار کارت ملی من تموم شده. ثبت احوال میگه این کارت با وضعیت فعلی طبق بخشنامه تا 2 سال دیگه هم معتبره. تمدید نمیکنند. ولی در صورت نیاز مجددا صادر میکنند.
من تقاضای صدور مجدد نکردم چون میترسم کارت جدید دارای تغییراتی باشه ( از تغییر فرمت بگیر تا تغییر در کد ملی-- اینجا ایرانه. هیچ برنامه ریزی بلند مدتی وجود نداره، میدونید که--) ولی حالا میترسم این عدم اعتبار مشکل ساز بشه.
دوستان پیشنهادی ندارند؟
با تشکر
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-10-21 ساعت 11:49)amiry نوشته:  سلام
کسی از دوستان با مورد من برخورد داشته؟ اعتبار کارت ملی من تموم شده. ثبت احوال میگه این کارت با وضعیت فعلی طبق بخشنامه تا 2 سال دیگه هم معتبره. تمدید نمیکنند. ولی در صورت نیاز مجددا صادر میکنند.
من تقاضای صدور مجدد نکردم چون میترسم کارت جدید دارای تغییراتی باشه ( از تغییر فرمت بگیر تا تغییر در کد ملی-- اینجا ایرانه. هیچ برنامه ریزی بلند مدتی وجود نداره، میدونید که--) ولی حالا میترسم این عدم اعتبار مشکل ساز بشه.
دوستان پیشنهادی ندارند؟
با تشکر
دوست عزیز اگر پستهای قبلی‌ را خوانده باشی‌ من هم همین سوال را کردم و دوستان گفتند که وقتی‌ مهر دادگستری می‌خوره یعنی‌ که همین کارت ملی‌ تاریخ گذشته اعتبار دارد هرچند که تاریخ اعتبار آن هم ترجمه می‌شه.من خودم از دارالترجمه پرسیدم می‌شه تاریخ اعتبار را در ترجمه نیارید با وجودیکه اشنا هم بود گفت نه نمی‌شه.بعد پرسیدم که آیا همین که مهر دادگستری و امور خارجی‌ بزنید یعنی‌ اینکه مشکلی‌ ندارد که تایید نکرد.من هم از طریق خود سایت ثبت احوال تقاضای صدور کارت جدید به علت تغییر کد پستی کردم(ایندفعه کد واحد پائین خونمون را دادم)ولی‌ هنوز که نیامده.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: amiry ، arman_m
(2011-10-19 ساعت 21:47)javad_2 نوشته:  
(2011-10-19 ساعت 13:13)puyagroup نوشته:  سلام
تو رو خدا یه جواب میخوام

سلام

دوست من به اداره گذرنامه مراجعه کن و مشکلت رو بگو احتمالا میتونی پاسپورت و ترجمه هارو طبق فرمها پرکنی
یه مورد دیگه زمان ثبت نام فامیل همسرتون رو moini نوشتی یا moeini؟

سلام
م.قع ثبت نام moini , تو فرمها هم moini ولی مدارک ترجمه شده و پاس moeini
شماره کیس :2012AS965X
تاریخ رویت قبولی در سایت: 16 July 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 sep
تاریخ مصاحبه:21.nov
تاریخ دریافت ویزا:21 nov.2011
تاریخ ورود به آمریکا :jun 2012
تاریخ دریافت گرین کارت :2012/FEB/04
تعداد نفرات:4
جمع هزینه ها : حدود12.000.000 تومان
تشکر کنندگان:
ما کارت ملی رو ترجمه کردیم ولی حالا آدرسمون عوض شده و کدپستی تغییر کرده البته ما کلا تو فرم ها هیچ کدپستی وارد نکردیم به نظر شما بریم کارت ملی جدید با کد پستی جدید بگیریم وبعد ترجمه کنیم یاکلا بزاریم همینجوری باشه؟ البته اصلا وقت زیادی تا زمان مصاحبه نداریم ( حدود 6 هفته و این هم در نظر بگیرید حداقل بیست روز قبلش باید مدارکو پست کنیم) اصلا ترجمه کارت ملی لازمه؟ شناسنامه که کاملتره.
تاریخ ورود به آمریکا: دسامبر 2011
تشکر کنندگان: tamanna ، SH1A2R3
(2011-10-21 ساعت 17:52)Mehrafarin نوشته:  ما کارت ملی رو ترجمه کردیم ولی حالا آدرسمون عوض شده و کدپستی تغییر کرده البته ما کلا تو فرم ها هیچ کدپستی وارد نکردیم به نظر شما بریم کارت ملی جدید با کد پستی جدید بگیریم وبعد ترجمه کنیم یاکلا بزاریم همینجوری باشه؟ البته اصلا وقت زیادی تا زمان مصاحبه نداریم ( حدود 6 هفته و این هم در نظر بگیرید حداقل بیست روز قبلش باید مدارکو پست کنیم) اصلا ترجمه کارت ملی لازمه؟ شناسنامه که کاملتره.

ترجمه کارت ملی لازمه اما شما تغییری نده دیگه.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: Mehrafarin ، tamanna ، 3rip ، SH1A2R3 ، arman_m
دوستان من بازنشسته آموزش پرورش هستم. برای ترجمه مدارک لازم هست حکم بازنشستگی رو هم ترجمه کنم یا فقط آخرین فیش حقوق کافیه؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام
کسی دارالترجمه که امتحانش رو پس داده باشه و تو مصاحبه مشکل نداشته، سوراغ داره . آیا نکته ای هست که باید تو ترجمه توجه کرد ؟
Wink
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان:
RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه؟ من ديپلم رياضي دارم ولي اصلشو گم كردم ولي كپي برابر اصل و ترجمشو دارم، هر چييم دنبال كردم بهم گفتن المثني صادر نميشه اموزش پرورش گفت.
حالا مي خوام بدونم واسه روز مصاحبه مشكلي پيش نمياد كه اصلش نيست!!
من ٤٢ ساله هستم خيلييم نگران اين موضوع هستم روز مصاحبه افيسر بگه اصل مدرك ديپلمت چرا نيست
لطفا راهنماييم كنيد.ممنون
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-10-26 ساعت 20:57)powerful نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه که امتحانش رو پس داده باشه و تو مصاحبه مشکل نداشته، سوراغ داره . آیا نکته ای هست که باید تو ترجمه توجه کرد ؟
Wink

فکر میکنم نکته اینه که اسم و مشخصات شما مطابق با پاسپورتتون باشه. همچنین تاریخ تولدتون به میلادی. لازمه که یه کپی از پاسپورتتون به دارالترجمه بدین تا بر اساس اون ترجمه کنه. همچنین از دارالترجمه بخواهید چک پرینت به شما بده تا خودتون بررسی کنید و با اونچیزی که در فرمها پر کردید مطابقت بدید. در صورت وجود اختلاف باید بررسی بکنید که دارالترجمه مثلا تاریخ را اشتباه به میلادی تبدیل کرده ( مثلا در دانشنامه یا پایان خدمت) یا شما به اشتباه فرمتون رو پر کردید. در مورد اول تذکر میدید. در مورد دوم با KCC برای رفع نقص مکاتبه میکنید. به هرحال برای مصاحبه باید مدارک شما با فرمهاتون همخوانی داشته باشه.
موفق باشید.
2012AS58XXX
آنکارا
مصاحبه:June 13 - برگه آبی
کلیرنس:Sep. 25
ورود به امریکا: 15 نوامبر. ویرجینیا
سوشیال: 8 روز بعد- ویرجینیا
گرین کارت:12 روز بعد ایندیانا !
تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m
شما باید بری اداره پست و یک تأییدیه تحصیلی بگیری. توی فرم به جای آدرس دانشگاه، آدرس دارالترجمه رو بنویس تا تأییدیه به اونجا فرستاده شه. قبلشم با دارالترجمه هماهنگ کن و ببین بعد از ترجمه اصل تأییدیه رو بهت میدن یا نه؟

(2011-10-27 ساعت 01:35)paymanva نوشته:  RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه؟ من ديپلم رياضي دارم ولي اصلشو گم كردم ولي كپي برابر اصل و ترجمشو دارم، هر چييم دنبال كردم بهم گفتن المثني صادر نميشه اموزش پرورش گفت.
حالا مي خوام بدونم واسه روز مصاحبه مشكلي پيش نمياد كه اصلش نيست!!
من ٤٢ ساله هستم خيلييم نگران اين موضوع هستم روز مصاحبه افيسر بگه اصل مدرك ديپلمت چرا نيست
لطفا راهنماييم كنيد.ممنون

تشکر کنندگان: shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان