کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
اقا من ميخولم همه مداركمو فقط ترجمه رسمي كنم و هيچ نيازي به مهر دادگستري و وزارت خارجه نيست به ٢ دليل:
١) ايران با امريكا رابطه سياسي نداره بنابراين وزارت خارجه و دادگستري ايران واسش قابل قبول نيست
٢) وقتي تو سايت سفارت انكارا بريد به اين مطلب مرسيد ك ترجمه ها فقط با مترجم رسمي باشه و نيازي نيست محضري و دادگستري باشه
حالا اگه كسي نظر بهتري داه بگه لطفا، چرا دوست دارين پول اضافي پرداخت كنيد....... 
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: t.azimaie ، Mehrafarin ، afshin4749 ، Hediyeh
(2011-11-01 ساعت 15:40)paymanva نوشته:  اقا من ميخولم همه مداركمو فقط ترجمه رسمي كنم و هيچ نيازي به مهر دادگستري و وزارت خارجه نيست به ٢ دليل:
١) ايران با امريكا رابطه سياسي نداره بنابراين وزارت خارجه و دادگستري ايران واسش قابل قبول نيست
٢) وقتي تو سايت سفارت انكارا بريد به اين مطلب مرسيد ك ترجمه ها فقط با مترجم رسمي باشه و نيازي نيست محضري و دادگستري باشه
حالا اگه كسي نظر بهتري داه بگه لطفا، چرا دوست دارين پول اضافي پرداخت كنيد....... 

کار خوبی می کنی، اصلا نیاز نیست بچه هایی که از 2012 هم رفتن مصاحبه این دو تا مهر رو نزده بودن و سفارت هم ایرادی نگرفته
شماره کیس: 22xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ مصاحبه: February
تاریخ دریافت کلیرنس: 9 - may
جمع هزینه ها: ~ 5 میلیون تومن
1 نفر
تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، ali72 ، Hediyeh ، arman_m
(2011-11-01 ساعت 15:40)paymanva نوشته:  اقا من ميخولم همه مداركمو فقط ترجمه رسمي كنم و هيچ نيازي به مهر دادگستري و وزارت خارجه نيست به ٢ دليل:

منم موافقم چون خودشون تو سایت نوشتن که نیازی نیست و بعضی از بچه های پارسال هم بدون مهر دادگستری مدارک را بردن که حتی یک نفر هم اعلام نکرده مشکلی براشون پیش اومده در ضمن چون سفارتخانه های دیگر برای دادن ویزا میگن ترجمه ها باید مهر دادگستری داشته باشه دالرترجمه هم همه را میفرسته واسه دادگستری اما من خودم از دارالترجمه پرسیدم و بهم گفتن که سفارت امریکا نیازی به مهر دادگستری نداره.

تشکر کنندگان: storagemeter ، SH1A2R3 ، ali72 ، Hediyeh
سلام خسته نباشید
وکالت سند خونه ترجمه شه کافیه ؟؟؟؟؟ یا باید سند خونه هم ترجمه شه؟؟؟؟
پرینت حساب بانکی وقتی مهرامور بین الملل بانکی بخوره بازم نیازه بدیم دادگستری و وزارت امورخارجه تاییدش کنه؟؟؟؟؟
متشکرم
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
مدیران وکاربران تایید می کنید؟

من تمام مدارکمو ترجمه کردم بدون مهر دادگستری وامورخارجه خیالم راحت باشه نکنه این همه راه برم سفارت بگه کومهردادگستری و...!!!

اگر میشه اون سایت آنکارارا که نوشته نیاز به مهر دادگستری وغیره ندارد را بهم بدید.میخوام پرینت بگیرم مدرک دستم باشه لینکشو میخوام.
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: SH1A2R3
خيالت راحت دوست من،
خيلي از بچه هاي ٢٠١١ رفتن و مشكلييم نداشتن ولي واسه اطمينان ميتوني بري سايت امور خارجه امريكا بعدشimmigration visa/forms and instruction/dv lotteruاونجا تو بخش translation
موفق باشي
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، arman_m
(2011-11-02 ساعت 21:55)paymanva نوشته:  خيالت راحت دوست من،
خيلي از بچه هاي ٢٠١١ رفتن و مشكلييم نداشتن ولي واسه اطمينان ميتوني بري سايت امور خارجه امريكا بعدشimmigration visa/forms and instruction/dv lotteruاونجا تو بخش translation
موفق باشي

ممنون از شماولی پیدا نکردم البته قبلا جایی دیده بودم اما الان هر چی گشتم نبود!
2012AS17000
یکضرب آنکارا
اقامت : واشنگتن دی سی
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-11-02 ساعت 21:02)ali72 نوشته:  مدیران وکاربران تایید می کنید؟

من تمام مدارکمو ترجمه کردم بدون مهر دادگستری وامورخارجه خیالم راحت باشه نکنه این همه راه برم سفارت بگه کومهردادگستری و...!!!

اگر میشه اون سایت آنکارارا که نوشته نیاز به مهر دادگستری وغیره ندارد را بهم بدید.میخوام پرینت بگیرم مدرک دستم باشه لینکشو میخوام.

http://turkey.usembassy.gov/media/pdfs/i...052011.pdf بند شماره 12
شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: ali72 ، SH1A2R3 ، arman_m

دوست عزیزم سلام
مرسی از نظرت . البته درست می گی که کلا مدارک ما ممکنه به دلیل نوع روایط دیپلماتیک اعتبار لازم را نداشته باشه ولی این برای مدارکی که اصلی هستند مثل شناسنامه و گذرنامه و مدرک ازدواج هم صادقه ؟ نمی شه که دادگستری ما نامعتبر باشه و نیروی انتظامی معتبر . پس با توجه به اینکه اعتبار خود مترجم رسمی باید توسط مرجعی تایید بشه پیشنهاد من اینه که مهر دادگستری را دوستان داشته باشن البته خیلی ها خلاف این نظر را دارن و لذا اینجا دیگه تصمیم با خود دوستان است البته اینطور که خیلی از 2011 ها گفتن بدون مهر دادگستری هم آفیسر اشکالی نگرفته . موفق باشی
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: ali72 ، dr4mir ، SH1A2R3 ، amiry ، Hediyeh ، arman_m
سلام دوستان

امکان داره که مدارک توسط دو دارالترجمه مختلف ترجمه بشه یعنی مثلاً چندتا از مدارک یک جا ترجمه شده باشه و بقیه توسط یک دارالترجمه دیگه، از دوستان سالهای قبل کسی تجربه اینو داره؟

ممنون میشم پاسخ بدین
تشکر کنندگان: arman_m
(2011-11-01 ساعت 21:10)n.torabi65 نوشته:  سلام خسته نباشید
وکالت سند خونه ترجمه شه کافیه ؟؟؟؟؟ یا باید سند خونه هم ترجمه شه؟؟؟؟
پرینت حساب بانکی وقتی مهرامور بین الملل بانکی بخوره بازم نیازه بدیم دادگستری و وزارت امورخارجه تاییدش کنه؟؟؟؟؟
متشکرم

نه مرجه صدور خودش تایید کرده و قابل قبوله .
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: Mehrafarin
(2011-11-01 ساعت 15:16)tenesi نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 16:43)parsy631 نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 16:00)javad_2 نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 10:45)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
برای ارائه سند ملک ، اگر سند در رهن بانک باشد آیا ترجمه قرارداد با بانک کفایت می کند یا باید حتما اصل سند را ترجمه کرد؟

خیلی کم پیش میاد روی سند ترتیب اثر بدن بهتره پرینت حساب بانکی ببری دوست عزیز

خیلی ممنون از توصیه شما حتما آن را انجام می دم ولی با توجه به مقداری که در حساب دارم می خوام برای محکم کاری هم که شده سند منزل را هم همراه داشته باشم . ممنون می شم اگه می تونید در پاسخ کمک کنید. بازم ممنونSmile

فکر نمی کنم اصل قرارداد با بانک دست شما باشه ، باید دست بانک باشه ولی یک نسخه از سند رهنی باید دستتون باشه . پس با این حساب فقط میتونید سند رهنی رو ترجمه کنید . درسته ؟
ولی اگر اصل قرارداد با بانک هم در اختیار دارید اون رو هم علاوه بر سند رهنی ترجمه کنید .
پیشنهاد می کنم یه گواهی از بانک مبنی بر مقدار بدهی شما به بانک هم بگیرید و ترجمه کنید . یه وقت آفیسر فکر نکنه شما کل پول خونتون رو بدهکارید و عملاً چیزی برای شما باقی نمی مونه .
در کل به نظر من دست پر به مصاحبه برید که جای کوچکترین شک و شبهه ای برای آفیسر نذارید و خدانکرده شانس ورود به آمریکارو از دست بدید.

آنچه در دست دارم در حقیقت یک قرارداد اجاره به شرط تملیک است که برابر اصل شده است . در آن قرارداد میزان وام و قیمت روزی که خانه را خریدم آمده ولی الان قیمت خانه نسبت به زمان خرید یعنی شش سال پیش حداقل سه برابر است . چطور می توانم قیمت فعلی خانه را هم نشان بدهم؟ ممنون
تشکر کنندگان:
با سلام
چند روز پیش متوجه شدم چند تا از مدارک ترجمه شده من مشکل تایپی و مشکل تبدیل تاریخ شمسی به میلادی داره ، یکی تاریخ تولد همسرم در سند ازدواج و دیگری تاریخ شروع بکار من از محلی که کار می کردم .
رفتم دارالترجمه ای که مدارکمو ترجمه کرده بود ، همونجا یه جورایی با لاک غلط گیر و تیغ و ... اصلاحش کردن(البته قشنگ مشخصه که لاک گرفتن و ... )
از طرف دیگه چون به روز مصاحبه نزدیک میشم و باید حداقل 15 روز قبلش مدارکمو فرستاده باشم ، باید ظرف همین یکی دو روز آینده مدارکمو پست کنم در نتیجه فرصت ترجمه دوباره مدارکمو ندارم.
تاریخ تولد همسر من ، خوب هم تو شناسنامه و کارت ملی خودش صحیح نوشته و ترجمه شده هم در صفحه دوم شناسنامه خودم ( منظور اینکه آفیسر متوجه میشه مشکل از مترجم بوده )
تاریخ شروع بکار من هم اینجوری شده : مثلاً از سال 1380 تا سال 1390 به مدت 20 سال ! بعدش دارالترجمه تاریخ شروع بکار رو اصلاح کرده نوشته 1370 .
به نظر شما مشکی پیش نمیاد؟؟؟ روز مصاحبه فکر نکنن خودم توش دست بردم؟؟؟
تشکر کنندگان: sezar ، arman_m
(2011-11-08 ساعت 11:21)tenesi نوشته:  با سلام
چند روز پیش متوجه شدم چند تا از مدارک ترجمه شده من مشکل تایپی و مشکل تبدیل تاریخ شمسی به میلادی داره ، یکی تاریخ تولد همسرم در سند ازدواج و دیگری تاریخ شروع بکار من از محلی که کار می کردم .
رفتم دارالترجمه ای که مدارکمو ترجمه کرده بود ، همونجا یه جورایی با لاک غلط گیر و تیغ و ... اصلاحش کردن(البته قشنگ مشخصه که لاک گرفتن و ... )
از طرف دیگه چون به روز مصاحبه نزدیک میشم و باید حداقل 15 روز قبلش مدارکمو فرستاده باشم ، باید ظرف همین یکی دو روز آینده مدارکمو پست کنم در نتیجه فرصت ترجمه دوباره مدارکمو ندارم.
تاریخ تولد همسر من ، خوب هم تو شناسنامه و کارت ملی خودش صحیح نوشته و ترجمه شده هم در صفحه دوم شناسنامه خودم ( منظور اینکه آفیسر متوجه میشه مشکل از مترجم بوده )
تاریخ شروع بکار من هم اینجوری شده : مثلاً از سال 1380 تا سال 1390 به مدت 20 سال ! بعدش دارالترجمه تاریخ شروع بکار رو اصلاح کرده نوشته 1370 .
به نظر شما مشکی پیش نمیاد؟؟؟ روز مصاحبه فکر نکنن خودم توش دست بردم؟؟؟
دوست عزيز ، احتمال داره افيسر متوجه بشه و رجکت کنه . اگه ميتونيد زود بريد يه دارالترجمه ديگه.

تشکر کنندگان: tenesi ، arman_m
(2011-11-05 ساعت 15:35)parsy631 نوشته:  آنچه در دست دارم در حقیقت یک قرارداد اجاره به شرط تملیک است که برابر اصل شده است . در آن قرارداد میزان وام و قیمت روزی که خانه را خریدم آمده ولی الان قیمت خانه نسبت به زمان خرید یعنی شش سال پیش حداقل سه برابر است . چطور می توانم قیمت فعلی خانه را هم نشان بدهم؟ ممنون
جواب این سوال رو کلی جواب میدم که به درد سایر دوستان هم بخوره :

همیشه در چندجا قیمت برای ملک مشخص میشه ( امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم )

1- وقتی ملک سند داری رو میخرید ، در متن بنچاف قطعی ( که بر مبنای محاسبه ارزش معاملاتی املاک وزارت امور اقتصادی و دارایی ارزش گذاری میشه و خیلی زیاد با قیمت واقعی که مردم معامله می کنند فاصله داره ، یعنی شما ملک رو میخری 200 میلیون تومان اما تو بنچاق سند قطعی نوشته مثلاً 37 میلیون و 600 هزار تومان !!! ) که البته همینش هم برای قضیه تمکن مالی کافیه

2- در مبایعه نامه املاک که توسط مشاورین املاک نوشته میشه و قیمت واقعی توش نوشته میشه ( مثلاً همون 200 میلیون تومان ) البته از نظر حقوقی مبایعه نامه (فعلاً) به هیچ وحه نشان دهنده مالکیت شما نیست ، حتی اگر مبایعه نامه قابل ترجمه شدن باشه . چون مبایعه نامه باید به تنظیم سند قطعی ختم بشه ، یا فسخ و باطل بشه ، یا بر اثر اختلاف بین فروشنده و خریدار تکلیف توسط دادگاه مشخص بشه

3- زمان وثیقه گذاشتن ( مثلاً زمانی که خدای نکرده قصد دارید یک زندانی آزاد کنید که طبق نظر دادگاه احتیاج به وثیقه 50 میلیون تومانی داره )
2 حالت پیش میاد --> الف : مبلغی که طبق بند 1 همین پست در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی است که شما خیلی راحت سندتون رو وثیقه میذارید و زندانی رو آزاد میکنید ، ب : مبلغی که در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی نیست ( البته چون همونطور که گفتم مبلغ غیرواقعی نوشته شده ) در این موارد شما احتیاج به ارزش گذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری دارید که بیاد ملک شمارو بازدید کنه و بگه این ملک مثلاً 200 میلیون تومان ارزش واقعی داره ، بعد میتونید سند رو برای آزاد کردن زندانی به وثیقه بذارید.

در مورد شما هم فکر می کنم تنها راهی که دارید ارزش گذاری مجدد ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری باشه
البته یه چیز دیگه هم اضافه کنم ، حتی آفیسر هم میدونه که حتی یه اتاق تو شهر ارزشش بالای 30 یا 40 میلیون تومانه چه برسه به یک خونه

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، سایر دوستان اگر اطلاعاتی دارند لطفاً کمک کنند
تشکر کنندگان: parsy631 ، t.azimaie ، SH1A2R3 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان