کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
اخه مشكل اينه كه دارالترجمه تاييده را به ما نميده فقط ترجمه رسمي ميده، نميدونم روز مصاحبه فقط كپي و ترجمه رسميشو قبول ميكنن يا نه؟
(2011-10-27 ساعت 20:20)storagemeter نوشته:  شما باید بری اداره پست و یک تأییدیه تحصیلی بگیری. توی فرم به جای آدرس دانشگاه، آدرس دارالترجمه رو بنویس تا تأییدیه به اونجا فرستاده شه. قبلشم با دارالترجمه هماهنگ کن و ببین بعد از ترجمه اصل تأییدیه رو بهت میدن یا نه؟

(2011-10-27 ساعت 01:35)paymanva نوشته:  RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه؟ من ديپلم رياضي دارم ولي اصلشو گم كردم ولي كپي برابر اصل و ترجمشو دارم، هر چييم دنبال كردم بهم گفتن المثني صادر نميشه اموزش پرورش گفت.
حالا مي خوام بدونم واسه روز مصاحبه مشكلي پيش نمياد كه اصلش نيست!!
من ٤٢ ساله هستم خيلييم نگران اين موضوع هستم روز مصاحبه افيسر بگه اصل مدرك ديپلمت چرا نيست
لطفا راهنماييم كنيد.ممنون

RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
اخه مشكل اينه كه دارالترجمه تاييده را به ما نميده فقط ترجمه رسمي ميده، نميدونم روز مصاحبه فقط كپي و ترجمه رسميشو قبول ميكنن يا نه؟

2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
کار نشد نداره. بگرد ببین میتونی یک دارالترجمه گیر بیاری که اصلشو بهت پس بده؟ در ضمن یک کارنامه ی رسمی بگیر که قابل ترجمه و تأیید باشه... هم اصلشو داشته باش هم ترجمشو... معمولاً تو این نوع کارنامه ها قید میشه دانش آموز با پاس کردن فلان قد واحد "فارغ التحصیل" شده.

(2011-10-27 ساعت 21:57)paymanva نوشته:  اخه مشكل اينه كه دارالترجمه تاييده را به ما نميده فقط ترجمه رسمي ميده، نميدونم روز مصاحبه فقط كپي و ترجمه رسميشو قبول ميكنن يا نه؟
(2011-10-27 ساعت 20:20)storagemeter نوشته:  شما باید بری اداره پست و یک تأییدیه تحصیلی بگیری. توی فرم به جای آدرس دانشگاه، آدرس دارالترجمه رو بنویس تا تأییدیه به اونجا فرستاده شه. قبلشم با دارالترجمه هماهنگ کن و ببین بعد از ترجمه اصل تأییدیه رو بهت میدن یا نه؟

(2011-10-27 ساعت 01:35)paymanva نوشته:  RE: سوالات مطرح شده برندگان 2012
دوستان ميشه يكي منو راهنمايي كنه؟ من ديپلم رياضي دارم ولي اصلشو گم كردم ولي كپي برابر اصل و ترجمشو دارم، هر چييم دنبال كردم بهم گفتن المثني صادر نميشه اموزش پرورش گفت.
حالا مي خوام بدونم واسه روز مصاحبه مشكلي پيش نمياد كه اصلش نيست!!
من ٤٢ ساله هستم خيلييم نگران اين موضوع هستم روز مصاحبه افيسر بگه اصل مدرك ديپلمت چرا نيست
لطفا راهنماييم كنيد.ممنون

RE: ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...

تشکر کنندگان: arman_m
(2011-10-26 ساعت 20:57)powerful نوشته:  سلام
کسی دارالترجمه که امتحانش رو پس داده باشه و تو مصاحبه مشکل نداشته، سوراغ داره . آیا نکته ای هست که باید تو ترجمه توجه کرد ؟
;)

با سلام دوست عزیز
ذکر نام در قوانین مهاجر سرا ممنوع است . اگر مایلید در یک پیام خصوصی نام و آدرس دارالترجمه ای که را که به آن مراجعه کردم برایتان می فرستم . خیلی دوست داشتنی و همراه هستند و می توانید پیش نویس کلیه ترجمه ها را قبل از نهایی شدن از طریق ایمیل خودتان اصلاح کنید. با آرزوی موفقیت :)
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
اگه كسي برنده لاتاري باشه ولي تا سوم دبيرستان خونده باشه ميتونه تا قبل از مصاحبه بره ديپلمشو كامل كنه؟
به نظر شما مشكلي پيش نميياد؟ نگن چرا تازه ديپلم گرفته؟
اخه من ٥٧ سالمه و ميترسم به خاطر اين مساله ديپلم ريجكت بشم.ممنون ميشم از راهنماييتون
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2011-10-28 ساعت 01:00)paymanva نوشته:  اگه كسي برنده لاتاري باشه ولي تا سوم دبيرستان خونده باشه ميتونه تا قبل از مصاحبه بره ديپلمشو كامل كنه؟
به نظر شما مشكلي پيش نميياد؟ نگن چرا تازه ديپلم گرفته؟
اخه من ٥٧ سالمه و ميترسم به خاطر اين مساله ديپلم ريجكت بشم.ممنون ميشم از راهنماييتون
سلام
داشتن حداقل 12 سال آموزش (دیپلم) یـــــــا داشتن سابقه کار بجای درس از شرایط لاتاری هست . شما می تونید از سابقه کار استفاده کنید.
2012AS00019XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
اخه من الان برم بگم به اموزش پرورش كه بهم پيش دانشگاعي بدن؟يل برم تازه امتحان بدم؟
از طرفي من روز ثبت نام نوشتم مدركم ديپلمه حالا اگه تاريخ ديپلمم واسه ٣-٤ ماه ديگه باشه روز مصاحبه نگن چرا و ريجكت شم.
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد. ممنون
2012AS00038XXX
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوستان عزیز
برای ارائه سند ملک ، اگر سند در رهن بانک باشد آیا ترجمه قرارداد با بانک کفایت می کند یا باید حتما اصل سند را ترجمه کرد؟
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
(2011-10-29 ساعت 16:00)javad_2 نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 10:45)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز
برای ارائه سند ملک ، اگر سند در رهن بانک باشد آیا ترجمه قرارداد با بانک کفایت می کند یا باید حتما اصل سند را ترجمه کرد؟

خیلی کم پیش میاد روی سند ترتیب اثر بدن بهتره پرینت حساب بانکی ببری دوست عزیز

خیلی ممنون از توصیه شما حتما آن را انجام می دم ولی با توجه به مقداری که در حساب دارم می خوام برای محکم کاری هم که شده سند منزل را هم همراه داشته باشم . ممنون می شم اگه می تونید در پاسخ کمک کنید. بازم ممنونSmile
بچه ها سلام .به نظرتون برای تمام مدارک مهر دارالترجمه کافیه یا داشتن مهر دادگستری اجباریه؟
من پاسخ های متناقصی دیدم و موندم که کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟
:
(
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: mamal amricaei
(2011-10-31 ساعت 22:35)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام .به نظرتون برای تمام مدارک مهر دارالترجمه کافیه یا داشتن مهر دادگستری اجباریه؟
:
(
دوست عزیز،طبق خود سایت آنکارا ظاهراً فقط مهر دارالترجمه کافیه.گفتم ظاهراً چون مطمئن نیستم که آیا مهر دارالترجمه‌های ما هم به اندازه کافی‌ معتبر هست یا نه.من تمام مدارک را هم دادگستری زدم و هم امور خارجه.هزینش اصلا زیاد نیست .فکر کنم برای هر مهر چیزی بین ۷۰۰ تا ۱۳۰۰ تومن شد.من محکم کاری کردم ولی‌ خیلی‌‌ها هم می‌گویند هزینهٔ اضافی است.تصمیم با خودتان است .

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، arman_m
(2011-10-31 ساعت 22:43)cmbt نوشته:  
(2011-10-31 ساعت 22:35)SH1A2R3 نوشته:  بچه ها سلام .به نظرتون برای تمام مدارک مهر دارالترجمه کافیه یا داشتن مهر دادگستری اجباریه؟
:
(
دوست عزیز،طبق خود سایت آنکارا ظاهراً فقط مهر دارالترجمه کافیه.گفتم ظاهراً چون مطمئن نیستم که آیا مهر دارالترجمه‌های ما هم به اندازه کافی‌ معتبر هست یا نه.من تمام مدارک را هم دادگستری زدم و هم امور خارجه.هزینش اصلا زیاد نیست .فکر کنم برای هر مهر چیزی بین ۷۰۰ تا ۱۳۰۰ تومن شد.من محکم کاری کردم ولی‌ خیلی‌‌ها هم می‌گویند هزینهٔ اضافی است.تصمیم با خودتان است .
بله طبق سایت آنکارا همون مترجم کافیه.در ضمن هزینه مهر دادگستری قبلا که 5000 تومن بود.که با توجه به تعداد بالای ترجمه ها خودش مبلغ مهمی است.

شماره کیس : 2012AS00057XXX
کنسولگری:Ankara
تاریخ مصاحبه:18june2012،برگه آبی
تاریخ دریافت کلیرنس-ویزا:31July-9Aug
جمع تقریبی هزینه ها3نفرتادریافت ویزا:300 هزار عکس و ترجمه وپست،990دلار سفارت،1980000هزاربلیط ترکیش،1100دلار هتل،1117لیر معاینه پزشکی بیمارستان آمریکایی استانبول
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، Hediyeh
:
(

مدارک تحصیلی ، ازدواج ، شناسنامه ، کارت ملی را باید حتما دادگستری و وزارت خارجه مهر بزنن ولی برخی اسناد مالی و ... را نیاز نیست و همان مهر دارالترجمه کافی است .
تشکر کنندگان: 3rip ، SH1A2R3 ، cmbt ، arman_m
(2011-11-01 ساعت 11:30)parsy631 نوشته:  
:
(

مدارک تحصیلی ، ازدواج ، شناسنامه ، کارت ملی را باید حتما دادگستری و وزارت خارجه مهر بزنن ولی برخی اسناد مالی و ... را نیاز نیست و همان مهر دارالترجمه کافی است .
میشه لطف بفرمایید منبع حرفتونو بگید و یا لینکشو بزارید؟ممنون میشم.

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان:
(2011-11-01 ساعت 14:13)SH1A2R3 نوشته:  
(2011-11-01 ساعت 11:30)parsy631 نوشته:  
:
(

میشه لطف بفرمایید منبع حرفتونو بگید و یا لینکشو بزارید؟ممنون میشم.

در سایت آمده :
Original Document Requirements

You and each family member immigrating with you to the United States must submit to the NVC original documents issued by an appropriate authority, or certified copies of those documents listed in this section.

Photocopy Requirements

You and each family member immigrating with you must also submit to the NVC a photocopy of the original documents or certified copies of the documents.

Translation Requirements

All documents not written in English, or in the official language of the country in which application for a visa is being made, must be accompanied by certified translations and submitted to the NVC. The translation must include a statement signed by the translator stating that the:
•Translation is accurate, and
•Translator is competent to translate.

با توجه به تجربه دوستان سال های قبل این تایید در مورد مدارک اصلی (شناسنامه ، کارت ملی ، مدارک ازدواج یا طلاق و سایر مدارک شناسایی که باید معتبر باشند) علی القاعده باید توسط مرجعی تایید شوند و در مورد سایر مدارک ،‌مرجع صادر کننده مسئول اعتبار ان است . البته همه این ها را از تجربیات افرادی که سال های گذشته برای مصاحبه رفته اند می گویم . موفق باشید
(2011-10-29 ساعت 16:43)parsy631 نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 16:00)javad_2 نوشته:  
(2011-10-29 ساعت 10:45)parsy631 نوشته:  دوستان عزیز

خیلی کم پیش میاد روی سند ترتیب اثر بدن بهتره پرینت حساب بانکی ببری دوست عزیز

خیلی ممنون از توصیه شما حتما آن را انجام می دم ولی با توجه به مقداری که در حساب دارم می خوام برای محکم کاری هم که شده سند منزل را هم همراه داشته باشم . ممنون می شم اگه می تونید در پاسخ کمک کنید. بازم ممنونSmile

فکر نمی کنم اصل قرارداد با بانک دست شما باشه ، باید دست بانک باشه ولی یک نسخه از سند رهنی باید دستتون باشه . پس با این حساب فقط میتونید سند رهنی رو ترجمه کنید . درسته ؟
ولی اگر اصل قرارداد با بانک هم در اختیار دارید اون رو هم علاوه بر سند رهنی ترجمه کنید .
پیشنهاد می کنم یه گواهی از بانک مبنی بر مقدار بدهی شما به بانک هم بگیرید و ترجمه کنید . یه وقت آفیسر فکر نکنه شما کل پول خونتون رو بدهکارید و عملاً چیزی برای شما باقی نمی مونه .
در کل به نظر من دست پر به مصاحبه برید که جای کوچکترین شک و شبهه ای برای آفیسر نذارید و خدانکرده شانس ورود به آمریکارو از دست بدید.

تشکر کنندگان: parsy631 ، arman_m ، bornam92

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان