کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2011-11-09 ساعت 01:46)javad_2 نوشته:  
(2011-11-08 ساعت 11:58)tenesi نوشته:  
(2011-11-05 ساعت 15:35)parsy631 نوشته:  آنچه در دست دارم در حقیقت یک قرارداد اجاره به شرط تملیک است که برابر اصل شده است . در آن قرارداد میزان وام و قیمت روزی که خانه را خریدم آمده ولی الان قیمت خانه نسبت به زمان خرید یعنی شش سال پیش حداقل سه برابر است . چطور می توانم قیمت فعلی خانه را هم نشان بدهم؟ ممنون
جواب این سوال رو کلی جواب میدم که به درد سایر دوستان هم بخوره :

همیشه در چندجا قیمت برای ملک مشخص میشه ( امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم )

1- وقتی ملک سند داری رو میخرید ، در متن بنچاف قطعی ( که بر مبنای محاسبه ارزش معاملاتی املاک وزارت امور اقتصادی و دارایی ارزش گذاری میشه و خیلی زیاد با قیمت واقعی که مردم معامله می کنند فاصله داره ، یعنی شما ملک رو میخری 200 میلیون تومان اما تو بنچاق سند قطعی نوشته مثلاً 37 میلیون و 600 هزار تومان !!! ) که البته همینش هم برای قضیه تمکن مالی کافیه

2- در مبایعه نامه املاک که توسط مشاورین املاک نوشته میشه و قیمت واقعی توش نوشته میشه ( مثلاً همون 200 میلیون تومان ) البته از نظر حقوقی مبایعه نامه (فعلاً) به هیچ وحه نشان دهنده مالکیت شما نیست ، حتی اگر مبایعه نامه قابل ترجمه شدن باشه . چون مبایعه نامه باید به تنظیم سند قطعی ختم بشه ، یا فسخ و باطل بشه ، یا بر اثر اختلاف بین فروشنده و خریدار تکلیف توسط دادگاه مشخص بشه

3- زمان وثیقه گذاشتن ( مثلاً زمانی که خدای نکرده قصد دارید یک زندانی آزاد کنید که طبق نظر دادگاه احتیاج به وثیقه 50 میلیون تومانی داره )
2 حالت پیش میاد --> الف : مبلغی که طبق بند 1 همین پست در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی است که شما خیلی راحت سندتون رو وثیقه میذارید و زندانی رو آزاد میکنید ، ب : مبلغی که در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی نیست ( البته چون همونطور که گفتم مبلغ غیرواقعی نوشته شده ) در این موارد شما احتیاج به ارزش گذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری دارید که بیاد ملک شمارو بازدید کنه و بگه این ملک مثلاً 200 میلیون تومان ارزش واقعی داره ، بعد میتونید سند رو برای آزاد کردن زندانی به وثیقه بذارید.

در مورد شما هم فکر می کنم تنها راهی که دارید ارزش گذاری مجدد ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری باشه
البته یه چیز دیگه هم اضافه کنم ، حتی آفیسر هم میدونه که حتی یه اتاق تو شهر ارزشش بالای 30 یا 40 میلیون تومانه چه برسه به یک خونه

چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، سایر دوستان اگر اطلاعاتی دارند لطفاً کمک کنند

سلام

خودتون رو با ارزش گزاری روی ملک مشغول نکنید چون وقت و هزینه بیهودست به ندرت این مدارک رو ازتون قبول میکنن برو یک حساب بانکی رو شارژ و پرینت حساب ببر مطمئن تره اگر کمبود مدرک بهت بدن که ناشی از تمکین مالی باشه یا باید اسپانسر معرفی کنی یا حساب بانکی که غیر از خرج کرد کارشناسی و ترجمه هزینه بلیط و هتل هم باید به هزینه هات اضافه کنی من نمیگم نبر ولی پرینت حساب رو هم اضافه کن

ممنون جواد جان
حتما به توصیه شما عمل می کنم ولی کار از محکم کاری که ایراد نمی کنه .گفتیم یه سند هم همراه داشته باشیم . توی سایت نوشته اگه قیمت گذاری توسط بنگاه معاملات املاک معتبر انجام بشه قابل قبوله . نظر دوستان محترم در این مورد چیست ؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولایBig Grin
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
دوستان من زنگ زدم TNT میگه که برای سفارت آمریکا توی هیچ کشوری هیچ بسته ای نمی برن. پس ما باید چی کار کنیم؟!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: SH1A2R3
(2011-11-09 ساعت 01:46)javad_2 نوشته:  خودتون رو با ارزش گزاری روی ملک مشغول نکنید چون وقت و هزینه بیهودست به ندرت این مدارک رو ازتون قبول میکنن برو یک حساب بانکی رو شارژ و پرینت حساب ببر مطمئن تره اگر کمبود مدرک بهت بدن که ناشی از تمکین مالی باشه یا باید اسپانسر معرفی کنی یا حساب بانکی که غیر از خرج کرد کارشناسی و ترجمه هزینه بلیط و هتل هم باید به هزینه هات اضافه کنی من نمیگم نبر ولی پرینت حساب رو هم اضافه کن

من هم با نظر شما موافقم . همین که مدرکی دال بر مالکیت شما بر روی ملک باشه کافیه که بهتره به عنوان مکمل سایر مدارک تمکن مالی همراهتون باشه و احتیاجی هم به قیمت گذاری نداره
مطمئن ترین مدرک تمکن مالی : 1- مانده حساب بانکی 2-اسپانسر
(2011-11-09 ساعت 12:33)andjustic4all نوشته:  دوستان من زنگ زدم TNT میگه که برای سفارت آمریکا توی هیچ کشوری هیچ بسته ای نمی برن. پس ما باید چی کار کنیم؟!!!!!!!!!!

آرامکس : (دفتر مرکزی تهران) خیابان ملاصدرا ، بین چمران و شیخ بهایی ، پلاک 224 تلفن : 89720

یا

DHL : (دفتر مرکزی تهران) میدان آرژانتین ، خیابان وزراء ، پلاک 137 ، ساختمان شیراز تلفن : 88719170

برای اطلاعات بیشتر در مورد ساعات کاری و سایر شعب در تهران و شهرستان ها به سایت های مربوطه مراجعه کنید
سلام دوست عزیز،
اگر ممکنه اسم، آدرس و شماره تلفن دارالترجمه ای رو که براتون ترجمه رو انجام داده هم اینجا بگذارید. به نظر قیمت هاشون منصفانه میاد، آیا شما از کار ترجمه شون راضی بودین و در ضمن چند روزه ترجمه هاتون رو دریافت کردین؟
ممنون
(2011-05-03 ساعت 16:31)raimand نوشته:  سلام دوست عزیز. اقای سرشار درست میگن. هزینه ای که شما پرداخت کردید خیلی بالا بوده
برای مدارک حدودا قیمت بصورت زیر میشه. من جدیدا ترجمه رسمی کردم. با دادگستری و وزارت خارجه
1-سوء پیشینه
2-شناسنامه
3-ریز نمرات دبیرستان و پیش دانشگاهی
4-ریز نمرات دانشگاه
5-مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشگاه
6-کارت ملی
7-سابقه ی کار

کل هزینه های بالا حدودا 80.000 تومان شد
خود دارالترجمه ها کار دادگستری و امورخارجه رو انجام میدهند. باید بهشون بگید " ترجمه رسمی "

شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
لطفا اسم و تلفن دارالترجمه و مبلغی رو که پرداخت کردین رو هم اینجا بگذارید.
ممنون
(2011-05-06 ساعت 12:46)WIKIMAN نوشته:  برعکس شما مدارک من رو خیلی خوب ترجمه کردند و قیمتشون هم به نسبت خیلی از دارالترجمه ها بهتر بود. ولی خوب ممکنه مدارک شما بیشتر از من بوده و مترجمی که برای شما ترجمه کرده بی دقتی کرده . راستی معمولا در مورد مدارک اینها متن ترجمه رو آماده دارند و در متن اصلی معمولا خطا کمتر هستش.

شماره کیس: 2012AS0002xxxx
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: آگوست 2011
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: دسامبر
تاریخ مصاحبه: فوريه
تاریخ دریافت ويزا: فوريه
تاریخ ورود به آمریکا : June 2012
جمع تقریبی هزینه ها:5000عکس،88000 DHL، ترجمه مدارك 200،000، سفر به تركيه و ساير هزينه ها 3،500،000
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
اگر کسی کارمند دولت باشد چه مدرکی را باید به عنوان سابقه کار ترجمه کند ؟ ایا حکم پرسنلی کافی است و یا مدرک دیگری لازم است ؟
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
دوستان آیا کسی در مورد مدت زمان ترجمه مدارک (تاریخ انقضا!) چیزی میدونه یا مطلبی خونده؟
من اکثر مدارکم رو نزدیک به 5 سال پیش ترجمه کردم و یکی دو سری دارم. حالا که 5-6 سال از تاریخ ترجمش گذشته به نظرتون دوباره ترجمه کنم؟ چون من هیچ جا این مطلب رو پیدا نکردم.
(2011-11-10 ساعت 01:06)jordanir نوشته:  دوستان آیا کسی در مورد مدت زمان ترجمه مدارک (تاریخ انقضا!) چیزی میدونه یا مطلبی خونده؟
من اکثر مدارکم رو نزدیک به 5 سال پیش ترجمه کردم و یکی دو سری دارم. حالا که 5-6 سال از تاریخ ترجمش گذشته به نظرتون دوباره ترجمه کنم؟ چون من هیچ جا این مطلب رو پیدا نکردم.

سلام.منم همین سوال را داشتم چون بعضی‌ از مدارک همسرم را ما چند سال پیش داده بودیم ترجمه و داشتیم.از دارالترجمه پرسیدم گفت مدارکی مثل مدرک تحصیلی‌ و از این قبیل مشکلی‌ نداره ولی‌ چیزهایی مثل سند خانه،...باید جدید باشه.البته ترجمه‌های ما مربوط به دو سال پیش میشد.ما چون دو سری میخواستیم(یک سری را میفرستیم و یک سری را برای احتیاط می‌بریم)،قدیمی‌ها را می‌بریم و برای فرستادن ،جدید ترجمه کردیم.
***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-11-01 ساعت 17:39)t.azimaie نوشته:  
(2011-11-01 ساعت 15:40)paymanva نوشته:  اقا من ميخولم همه مداركمو فقط ترجمه رسمي كنم و هيچ نيازي به مهر دادگستري و وزارت خارجه نيست به ٢ دليل:
١) ايران با امريكا رابطه سياسي نداره بنابراين وزارت خارجه و دادگستري ايران واسش قابل قبول نيست
٢) وقتي تو سايت سفارت انكارا بريد به اين مطلب مرسيد ك ترجمه ها فقط با مترجم رسمي باشه و نيازي نيست محضري و دادگستري باشه
حالا اگه كسي نظر بهتري داه بگه لطفا، چرا دوست دارين پول اضافي پرداخت كنيد....... 

کار خوبی می کنی، اصلا نیاز نیست بچه هایی که از 2012 هم رفتن مصاحبه این دو تا مهر رو نزده بودن و سفارت هم ایرادی نگرفته

همسفران عزيز ، منم تمام مداركم رو بدون تاييد دادگستري و خارجه پست كردم رفت . هيچ دلهره اي هم ندارم . اگه قسمت باشه كه ميريم اگه نباشه هم كه هيچ . اينم بگم كه خيلي از ترجمه هاي من مربوط به يكسال قبل و بيشتر هستش . فقط مدارك مربوط به ازدواج ، شناسايي و ملك رو به روز ترجمه كردم و الباقي مثل مدارك تحصيلي و دوره ها رو كه تغييري درشون ايجاد نشده و نميشه رو از قبل داشتم و پست كردم . بابا كمي از استرس و حساسيت بيجاي خودتون كم كنيد . به خدا همين باعث ناكامي خيلي ها شده . دنيا رو سخت بگيريد بهتون سخت ميگيره . من تجربه داشتم و ديدم . موفق باشيد
تشکر کنندگان: 3rip ، kopol ، cmbt ، SH1A2R3 ، Hediyeh ، arman_m
منم كه گفتم نيازي نيست پول بابت دادگستري بديم، شما كي تاريخ مصاحبتونه؟
لطفا بعد از مصاحبه به همه اطلاعاتتونو بگيد، به اميد موفقيت همه بچه ها.
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان: afshin4749 ، SH1A2R3 ، arman_m
(2011-11-10 ساعت 12:56)cmbt نوشته:  
(2011-11-10 ساعت 01:06)jordanir نوشته:  دوستان آیا کسی در مورد مدت زمان ترجمه مدارک (تاریخ انقضا!) چیزی میدونه یا مطلبی خونده؟

سلام.منم همین سوال را داشتم چون بعضی‌ از مدارک همسرم را ما چند سال پیش داده بودیم ترجمه و داشتیم.از دارالترجمه پرسیدم گفت مدارکی مثل مدرک تحصیلی‌ و از این قبیل مشکلی‌ نداره ولی‌ چیزهایی مثل سند خانه،...باید جدید باشه.البته ترجمه‌های ما مربوط به دو سال پیش میشد.ما چون دو سری میخواستیم(یک سری را میفرستیم و یک سری را برای احتیاط می‌بریم)،قدیمی‌ها را می‌بریم و برای فرستادن ،جدید ترجمه کردیم.

سلام دوست عزیز

مدارکی که امکان داره وضعیتشون تغییر کنه را باید مجددا ترجمه کرد مانند حساب بانکی-اسناد مالکیت ولی مدارکی مثل تحصیلی و شناسایی که تغییر نمی کنند مشکلی نداره اینو خود دارالترجمه هم می دونه.

تشکر کنندگان: shadin_n ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، arman_m
سلام دوستان
من ماه بعد کارنت می شم که مصاحبه ام فوریه می شه ولی هنوز مدارکم رو ترجمه نکردم اگر تاریخ ترجمه مدارک 2011 باشه و مصاحبه من در 2012 باشه مشکلی نداره ؟ یا بعد از ژانویه 2012 ترجمه کنم ؟ که در اون صورت با توجه به زمانبر بودن پروسه ترجمه و ارسال اون به سفارت وقت کم نمی یارم ؟
ممکن راهنماییم کنید ...Big Grin
2012AS00019XXX
(2011-11-10 ساعت 23:24)powerful نوشته:  سلام دوستان
من ماه بعد کارنت می شم که مصاحبه ام فوریه می شه ولی هنوز مدارکم رو ترجمه نکردم اگر تاریخ ترجمه مدارک 2011 باشه و مصاحبه من در 2012 باشه مشکلی نداره ؟ یا بعد از ژانویه 2012 ترجمه کنم ؟ که در اون صورت با توجه به زمانبر بودن پروسه ترجمه و ارسال اون به سفارت وقت کم نمی یارم ؟
ممکن راهنماییم کنید ...Big Grin

نه دوست عزیز تا زمانی که اصل مدرکت معتبره ترجمه هم معتبره.

تشکر کنندگان: powerful ، shadin_n
سلام دوستان مسئول دارالترجمه به من گفت ترجمه هاي رسمي (مثل شناسنامه يا مدارك تحصيلي) بين 6 ماه تا 1 سال اعتبار دارند
شماره کیس:‌ 2012AS00023XXX
تاريخ دريافت نامه قبولي اول: 15 july 2011
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2011 ,30 July
تاریخ کارنت شدن کیس: 2011 ,Dec 19
تاریخ مصاحبه:Feb 02 ,2012
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها :
تشکر کنندگان: shadin_n ، arman_m
دوستانی که جدیدا به مهاجرسرا پیوسته اید
ضمن خوشامد و آرزوی موفقیت برای همه خواهشمندم در کنترل پنل کاربر امضای مخصوص به سایت را برابر نمونه هایی که مدیران سایت ارائه نموده اند تکمیل بفرمایید . وقت زیادی از شما نمی گیرد و در ازای آن این امکان را فراهم می کند که بتوانیم بهتر و بیشتر به هم کمک کنیم .Smile
تشکر کنندگان: hamideastwood ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان