2011-11-09 ساعت 02:29
(2011-11-09 ساعت 01:46)javad_2 نوشته:(2011-11-08 ساعت 11:58)tenesi نوشته:(2011-11-05 ساعت 15:35)parsy631 نوشته: آنچه در دست دارم در حقیقت یک قرارداد اجاره به شرط تملیک است که برابر اصل شده است . در آن قرارداد میزان وام و قیمت روزی که خانه را خریدم آمده ولی الان قیمت خانه نسبت به زمان خرید یعنی شش سال پیش حداقل سه برابر است . چطور می توانم قیمت فعلی خانه را هم نشان بدهم؟ ممنونجواب این سوال رو کلی جواب میدم که به درد سایر دوستان هم بخوره :
همیشه در چندجا قیمت برای ملک مشخص میشه ( امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم )
1- وقتی ملک سند داری رو میخرید ، در متن بنچاف قطعی ( که بر مبنای محاسبه ارزش معاملاتی املاک وزارت امور اقتصادی و دارایی ارزش گذاری میشه و خیلی زیاد با قیمت واقعی که مردم معامله می کنند فاصله داره ، یعنی شما ملک رو میخری 200 میلیون تومان اما تو بنچاق سند قطعی نوشته مثلاً 37 میلیون و 600 هزار تومان !!! ) که البته همینش هم برای قضیه تمکن مالی کافیه
2- در مبایعه نامه املاک که توسط مشاورین املاک نوشته میشه و قیمت واقعی توش نوشته میشه ( مثلاً همون 200 میلیون تومان ) البته از نظر حقوقی مبایعه نامه (فعلاً) به هیچ وحه نشان دهنده مالکیت شما نیست ، حتی اگر مبایعه نامه قابل ترجمه شدن باشه . چون مبایعه نامه باید به تنظیم سند قطعی ختم بشه ، یا فسخ و باطل بشه ، یا بر اثر اختلاف بین فروشنده و خریدار تکلیف توسط دادگاه مشخص بشه
3- زمان وثیقه گذاشتن ( مثلاً زمانی که خدای نکرده قصد دارید یک زندانی آزاد کنید که طبق نظر دادگاه احتیاج به وثیقه 50 میلیون تومانی داره )
2 حالت پیش میاد --> الف : مبلغی که طبق بند 1 همین پست در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی است که شما خیلی راحت سندتون رو وثیقه میذارید و زندانی رو آزاد میکنید ، ب : مبلغی که در بنچاق قطعی نوشته شده برای آزاد کردن زندانی کافی نیست ( البته چون همونطور که گفتم مبلغ غیرواقعی نوشته شده ) در این موارد شما احتیاج به ارزش گذاری ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری دارید که بیاد ملک شمارو بازدید کنه و بگه این ملک مثلاً 200 میلیون تومان ارزش واقعی داره ، بعد میتونید سند رو برای آزاد کردن زندانی به وثیقه بذارید.
در مورد شما هم فکر می کنم تنها راهی که دارید ارزش گذاری مجدد ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری باشه
البته یه چیز دیگه هم اضافه کنم ، حتی آفیسر هم میدونه که حتی یه اتاق تو شهر ارزشش بالای 30 یا 40 میلیون تومانه چه برسه به یک خونه
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه ، سایر دوستان اگر اطلاعاتی دارند لطفاً کمک کنند
سلام
خودتون رو با ارزش گزاری روی ملک مشغول نکنید چون وقت و هزینه بیهودست به ندرت این مدارک رو ازتون قبول میکنن برو یک حساب بانکی رو شارژ و پرینت حساب ببر مطمئن تره اگر کمبود مدرک بهت بدن که ناشی از تمکین مالی باشه یا باید اسپانسر معرفی کنی یا حساب بانکی که غیر از خرج کرد کارشناسی و ترجمه هزینه بلیط و هتل هم باید به هزینه هات اضافه کنی من نمیگم نبر ولی پرینت حساب رو هم اضافه کن
ممنون جواد جان
حتما به توصیه شما عمل می کنم ولی کار از محکم کاری که ایراد نمی کنه .گفتیم یه سند هم همراه داشته باشیم . توی سایت نوشته اگه قیمت گذاری توسط بنگاه معاملات املاک معتبر انجام بشه قابل قبوله . نظر دوستان محترم در این مورد چیست ؟
شماره کیس:2012AS00042XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 آگوست 2011
کارنت شدن کیس: ژوئن 2012
تاریخ مصاحبه:25ژوئن
تعداد نفرات کیس : 3 نفر
تاریخ کلیرنس : 31 جولای
جمع تقریبی هزینه ها :25000 عكس ، 68000 فرم ها با TNT ، ترجمه 250000 با مهرتایید ، بلیط 3 نفر 1180000 ، واکسن سه نفر 89000