کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2012-03-16 ساعت 18:33)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان مهر های دادگستری و وزارت امور خارجه بايد حتماً رو مدارک باشه ؟

با سلام دوست عزیز لطفا وقت بزار و صفحه های قبل رو مطالعه کن این به تو خیلی کمک میکنه و به خیلی از سوال های که در ذهن داری را پاسخ میده همانطور که بارها گفته شده سفارت آمریکا به مهر های دادگستری و وزارت امور خارجه ایران احتیاجی نداره .
کیس نامبر: ***2012AS00012
تاریخ مصاحبه:20 ژانویه
تاریخ دریافت ویزا:22Feb
تاریخ ورود به آمریکا:june 21 2012Wink
تاریخ گرفتن گرین کارت:July 26 2012
تشکر کنندگان: storagemeter ، Kurosh_Salehi ، SH1A2R3 ، masih sh ، ghorbat ، arman_m
(2012-03-16 ساعت 19:48)M.Haghighi نوشته:  
(2012-03-16 ساعت 18:33)Kurosh_Salehi نوشته:  دوستان مهر های دادگستری و وزارت امور خارجه بايد حتماً رو مدارک باشه ؟

با سلام دوست عزیز لطفا وقت بزار و صفحه های قبل رو مطالعه کن این به تو خیلی کمک میکنه و به خیلی از سوال های که در ذهن داری را پاسخ میده همانطور که بارها گفته شده سفارت آمریکا به مهر های دادگستری و وزارت امور خارجه ایران احتیاجی نداره .

سلام
چند تا سوال دارم
1 - من دانشجوی دکترا هستم و مدرک فوق لیسانسم هم آزاد نکردم فقط مدرک لیسانسم آزاد شده
بنابراین دانشنامه لیسانس+ مدرک موقت فوق لیسانس+ گواهی اشتغال به تحصیلم رو ترجمه کردم
آیا لازمه مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو هم ترجمه کنم
2- ریز نمرات کدوم مقطع رو باید ترجمه کنم؟
3- با توجه به بیانات دوستان ظاهرا باید یکسری دیگه ازکل مدارک ترجمه کنم
آیا اون را ندیم برای تایید ولی نسخه قبلی تایید دادگستری و... دارند اشکال نداره؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3
سلام دوستان من چند تا سؤال دارم:
١)براي ارسال مدارك به انكارا ايا بايد براي همه اعضا خانواده ٢ تا عكس بفرستم؟
٢)ايا بايد مدارك شناسنامه همه اعضاي خانوده رو ترجمه كرد يا فقط شخص برنده رو مي خواد؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
2012AS00038XXX
کنسولگری: آنكارا
تشکر کنندگان:
(2012-03-25 ساعت 21:25)paymanva نوشته:  سلام دوستان من چند تا سؤال دارم:
١)براي ارسال مدارك به انكارا ايا بايد براي همه اعضا خانواده ٢ تا عكس بفرستم؟
٢)ايا بايد مدارك شناسنامه همه اعضاي خانوده رو ترجمه كرد يا فقط شخص برنده رو مي خواد؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

جواب هر دو سوال مثبت است
شماره کيس: 2012AS00027xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: 2011
تاريخ دريافت فرمها توسط Kcc :
تاريخ اعلام کارنت شدن کيس: April
تاريخ مصاحبه:
تاريخ دريافت کليرنس:
تاريخ دريافت ويزا:
تعداد نفرات کيس : 3 نفر
جمع تقريبي هزينه ها:7000عکس،50500 DHL،ترجمه مدارک 180
تشکر کنندگان:
دوستان گل دارالترجمه خوب میشناسید سمت شهرک غرب و سعادت اباد ؟ لطفا تلفنش را برام بفرستید .مرسی
کیس نامبر: 38***
رویت قبولی: 15 جولای
ارسال فرمها: 1 اگوست
مصاحبه:
ویزا:
همراهان:0
تشکر کنندگان: kopol ، ghorbat
(2012-03-26 ساعت 18:26)shabnam 88 نوشته:  دوستان گل دارالترجمه خوب میشناسید سمت شهرک غرب و سعادت اباد ؟ لطفا تلفنش را برام بفرستید .مرسی

روبروي وزارت علوم فكر كنم يكي ديدم
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، arman_m
با سلام.کسی میدونه برای ترجمه مدارک ماشین به عنوان تمکن مالی چه مدرکی را باید ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ سبز به تنهایی کافیه یا باید سند محضری وسایر اوراق را هم ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متشکرم از جواب سریعتون.....
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: ghorbat
(2012-03-28 ساعت 02:09)bahbah نوشته:  با سلام.کسی میدونه برای ترجمه مدارک ماشین به عنوان تمکن مالی چه مدرکی را باید ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برگ سبز به تنهایی کافیه یا باید سند محضری وسایر اوراق را هم ترجمه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟متشکرم از جواب سریعتون.....
دوست عزیز به نظر من داری برای خودت خرج تراشی می کنی ، بهترین حالت تمکن مالی اسپانسر و بعدش موجودی بانکیه ، سعی نکن راههای دیگر رو امتحان کنی ولی در هر صورت اگر بر اینکار اصرار داری برگ سبز و سندماشین را پس از تایید کارشناس رسمی دادگستری ترجمه کنید
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: bahbah ، SH1A2R3 ، ghorbat ، **USA** ، arman_m
(2011-05-08 ساعت 09:20)frozen mind نوشته:  
(2011-05-06 ساعت 16:32)gt3333 نوشته:  مدرک دیپلم باید به تایید کجا ها برسه بعد ازترجمه؟

مدارك تحصيلي معمولا بايد قبل از ترجمه به تاييد برسه. در مورد مدارك دانشگاهي مي دونم كه اگر فارغ التحصيل دانشگاههاي دولتي باشين، بايد مدرك تحصيليتون قبل از ترجمه به تاييد وزارت آموزش عالي واقع در شهرك غرب تهران برسه. اگر فارغ التحصيل دانشگاه ازاد باشين، بايد به تاييد دانشگاه آزاد برسه (كجا؟ نمي دونم).

ديپلم را نمي دانم نياز به تاييد داره يا نه، اما اگر هم نياز داشته باشه، بايد قبل از ترجمه اين كار انجام بشه.

دوستان من قبل از عید رفتم دانشگاهمون (دولتی) گواهی موقت تحصیلی ام رو دادم و اصل مدرک تحصیلی ام رو از دانشگاه گرفتم. حالا با توجه به توضیحات بالا باید اصل مدرک تحصیلی ام رو ببرم وزارت علوم تایید کنه یا اینکه چون از دانشگاه تحویل گرفتم دیگه تایید شده هستش و نیازی به تاییدیه وزارت علوم نداره؟
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-03-29 ساعت 18:26)odiseh نوشته:  
(2011-05-08 ساعت 09:20)frozen mind نوشته:  
(2011-05-06 ساعت 16:32)gt3333 نوشته:  مدرک دیپلم باید به تایید کجا ها برسه بعد ازترجمه؟

مدارك تحصيلي معمولا بايد قبل از ترجمه به تاييد برسه. در مورد مدارك دانشگاهي مي دونم كه اگر فارغ التحصيل دانشگاههاي دولتي باشين، بايد مدرك تحصيليتون قبل از ترجمه به تاييد وزارت آموزش عالي واقع در شهرك غرب تهران برسه. اگر فارغ التحصيل دانشگاه ازاد باشين، بايد به تاييد دانشگاه آزاد برسه (كجا؟ نمي دونم).

ديپلم را نمي دانم نياز به تاييد داره يا نه، اما اگر هم نياز داشته باشه، بايد قبل از ترجمه اين كار انجام بشه.

دوستان من قبل از عید رفتم دانشگاهمون (دولتی) گواهی موقت تحصیلی ام رو دادم و اصل مدرک تحصیلی ام رو از دانشگاه گرفتم. حالا با توجه به توضیحات بالا باید اصل مدرک تحصیلی ام رو ببرم وزارت علوم تایید کنه یا اینکه چون از دانشگاه تحویل گرفتم دیگه تایید شده هستش و نیازی به تاییدیه وزارت علوم نداره؟
مدرکتونو ببرید دارالترجمه رسمی بگید ترجه رسمی با مهر دادگستری و وزارت خارجه می خوایید خود دارالترجمه بهتون میگه که تایید وزارت علوم میخواد یا نه مثلا من در مورد مدرک دانشگاه ازاد میدونم تا مهر تایید دانشگاه ازاد جهت ترجمه نخوره هیچ دارالترجمه ای قبولش نمیکنه و چون این مهر جهت تایید مدارک صرفا جهت ترجمست احتمالا برای مدرک دولتی هم الزامیست ادرس دانشگاه ازاد جهت تایید تهران پاسداران (البته نه دفتر مرکزی دانشگاه ازاد) ادرس دقیق هم اگه خواستید میذارم معمولا همون روز یا فرداش تحویل میدن
تشکر کنندگان: odiseh ، SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
مرسی Shahyad
ولی آخه مدرک من ، گواهی موقت نیست. خود اصل مدرکه. بازم باید به تایید وزات علوم برسه؟ پس میگی ببرم واسه دارالترجمه ها اونا بهم میگن هان؟ باشه ولی ایکاش قبل از بردن واسه ترجمه می دونستم جواب سوالمو
شماره کیس: 4XXXX
رویت قبولی:Aug 2011
ارسال فرمهای اول و دوم :Oct 2011 و May 2012
مصاحبه:June 2012
دریافت کلیرنس:July 2012
دریافت ویزا:Aug 2012
ورود به آمریکا:Nov 2012
دریافت گرین کارتBig Grinec 2012
ورود مجدد: July 2014
تشکر کنندگان: SH1A2R3
دوست گرامی تا اونجایی که من میدونم و برای خودم و کس دیگری انجام دادم باید ببری وزارت علوم تو شهرک غرب و تاییدش کنی. کار 5 دقیقه است. سپس قابل ترجمه رسمی و دادگستری و خارجه خواهد شد.
ریز نمراتت هم ببر اگه گرفتی.
شاد باشید
===================
2012AS50xxx
سفارت: آنكارا
تاریخ رویت قبولی :15جولای
تاریخ کارنت شدن : اپریل 2012
تاریخ مصاحبه:june 21 2012
تاریخ کلیر شدن: august 7 2012
دریافت ڤیزا: august 16 2012
ورود به آمریکا: 2012 09 October
انسانها نه خوبند و نه بد! انسانند با همه آرزوهایش
تشکر کنندگان: odiseh ، SH1A2R3 ، ghorbat
(2012-03-29 ساعت 22:38)odiseh نوشته:  مرسی Shahyad
ولی آخه مدرک من ، گواهی موقت نیست. خود اصل مدرکه. بازم باید به تایید وزات علوم برسه؟ پس میگی ببرم واسه دارالترجمه ها اونا بهم میگن هان؟ باشه ولی ایکاش قبل از بردن واسه ترجمه می دونستم جواب سوالمو
مدرک اصل دانشگاه ازادو که مطمئن هستم باید ببری دفتر مرکزی دانشگاه ازاد تو پاسداران احتمالا دولتی هم باید مهر تایید وزارت علوم بخوره (اصل مدرک) ولی خود دارالترجمه ها اگه ناقص باشه ازت نمی گیرن اگه تهرانی دارالترجمه ها تو انقلاب بیشتر هستن قبلا توضیح دادم اون مهری که که می خوره مهر تایید مدارک جهت ترجمست که مدرکی که تازه از دانشگاه می گیری اون مهرو نداره در ضمن حرف ما فقط در مورد اصل مدرکه دارلترجمه فقط اصل مدرکو قبول داره
تشکر کنندگان: odiseh ، arman_m
مدرک رو ببید برای ترجمه خودشون میگن احتیاج به تایید هست یا نه با یک تلفن از دارالترجمه میتونید جواب سوالتون رو بگیرید .
مدرگ دانشگاه آزاد رو میبرید پاسداران فکر میکنم گلستان دهم باشه همون موقع یه شماره پشتش میزنه و بهتون میده
البته یکی از بچه ها گفته بود دیگه لازم نداره ولی مدرک من جدید صادر شده بود ( اصل مدرک بود ) هولوگرام هم داشت و تایید هم لازم داشت حالا نمیدونم !!
دانشگاه آزاد برای ریز نمرات قابل ترجمه باید یه پولی واریز کنید ولی تایید دانشنامه لازم نداره
دیپلم پیش هم احتیاج به تایید نداشت.
شماره کیس: 2012AS00026xxx
کنسولگری: ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 20/08/2011
تارخ ارسال فرمهای سری دوم : اواخر مارچ
زمان مصاحبه:آپریل
دریافت ویزا : روز مصاحبه _یکضرب
تعداد : یک نفر
زمان ورود به آمریکا :سپتامبر 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
سلام. برای ترجمه مدارک تحصیلی دانشگاهی بعضی افراد نظرشون اینه که باید به تاییدوزارت خانه برسه .امادارالترجمه ای که من در اصفهان رفتم میگه نیازی به تایید نیست.. حتی می گه نیازی به مهر دادگستری و امور خارجه نیست باالاخره باید چکار کنیم.متشکر میشم از جواب صحیح ودقیق وسریع شما.....
شماره کیس حدود 33000
ارسال مدارک به کی سی سی اوایل اگوست 2011
تعداد افراد کیس2نفر
کارنت 8 مارچ 2012
دریافت نامه دوم از کی سی سی 10 مارچ تاریخ مصاحبه 24می2012 انکارا
زمان کلیرنس:16 جولای 2012
اخذ ویزا: 25 جولای 2012
سفر به امریکا:7 اکتبر 2012 انشاالله
هزینه ها: (جمعا برای 2نفر 6.5 میلیون تومان) تا پایان گرفتن ویزا
تشکر کنندگان: arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان