کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
سلام دوستان. من دانشجوی ارشد هستم و سربازی هم نرفته ام. نه کارت پایان خدمت دارم و نه کارت معافیت. و تصمیم دارم برای مصاحبه، از معافیت تحصیلی استفاده کنم و وثیقه بذارم. سؤال من اینه که آیا سفارت آمریکا حتما از من کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خواهد ؟. چون که تو لیست مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا در آنکارا، کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت ذکر شده. من می خوام با یک تیر دو نشون بزنم. منظورم اینه که هم واسه گرفتن Green Card برم آمریکا و هم از یکی از دانشگاه ها fund بگیرم و با وثیقه از کشور خارج شوم. چون اینجوری وزارت علوم به من معافیت تحصیلی می ده و این جوری وثیقه من هم از بین نمیره. لطفا بیشتر توضیح دهید. خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-09 ساعت 22:03)amin_gholian نوشته:  سلام دوستان. من دانشجوی ارشد هستم و سربازی هم نرفته ام. نه کارت پایان خدمت دارم و نه کارت معافیت. و تصمیم دارم برای مصاحبه، از معافیت تحصیلی استفاده کنم و وثیقه بذارم. سؤال من اینه که آیا سفارت آمریکا حتما از من کارت معافیت و یا کارت پایان خدمت می خواهد ؟. چون که تو لیست مدارک مورد نیاز سفارت آمریکا در آنکارا، کارت پایان خدمت و یا کارت معافیت ذکر شده. من می خوام با یک تیر دو نشون بزنم. منظورم اینه که هم واسه گرفتن Green Card برم آمریکا و هم از یکی از دانشگاه ها fund بگیرم و با وثیقه از کشور خارج شوم. چون اینجوری وزارت علوم به من معافیت تحصیلی می ده و این جوری وثیقه من هم از بین نمیره. لطفا بیشتر توضیح دهید. خیلی ممنون.
دوست عزیز لطفا بیشتر فروم رو مطالعه کنید. گرین کارت به معنی اقامت دایم هست ولی وختی به دنبال پذیرش هستید در واقع به دنبال ویزای دانشجویی هستید و این ها هر کدوم یه چیز دیگس....نظام وظیفه برای هر مدرک تحصیلی فقط یک بار معافیت تحصیلی صادر میکنه. یعنی شما باید پذیرش دکترا از دانشگاهای مورد تایید داشته باشید تا به شما معافیت تحصیلی بدن. در ضمن گرفتن گرین کارت ربطی به وثیقه نداره. اگر سنوات شما پر بشه(دکتری 5 سال) اون وخت غایب ومحسوب شده و وثیقه میپره در هر صورت و برای نپریدن باید برگردی و خدمت کنی. امیدوارم جوابتو گرفته باشی.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
(2012-04-09 ساعت 21:28)n.torabi65 نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 21:18)funnybluesolea نوشته:  دوستان من به خاطر وامی که از دانشگاه گرفتم مدرک کارشناسی ارشدم در گرو دانشگاست و مدرک موقتم رو هم دارالترجمه ها ترجمه نمی کنند. اما کارت فارغ التحصیلی دارم... به نظر شما ترجمه این کارت کافیه؟ از دوستان تاحالا کسی همچین تجربه ای داشته؟ سایر مدارکم (دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی) آماده هستش، فقط مشکلم با مدرک کارشناسی ارشدم هستش.

نگران نباشید.
همسر بنده هم اصل مدرک دانشگاه آزادش آماده نبود مدرک موقت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تایید کرد بعدشم برد برا ترجمه.سفارت اونو از ما قبول کرد.( در ضمن اصل مدرک کارشناسی و دیپلم ترجمه کردندو ارائه دادند.)

ممنون از جوابتون دوست من. اما مشکل من این نیست که صرفا مدرک اصلی ام آماده نباشه و بجاش گواهی موقت داشته باشم. در مدرک موقت من قید شده که این مدرک قابل ترجمه نیست و فقط برای استفاده در داخل کشور قابل استفاده است (تا زمانی که تمام قسط های وامم پرداخت کنم) از چند دارالترجمه هم پرسیدم و گفتند که ترجمه نمی کنند. می خوام بدونم که اولا می شه کارت عضویت در انجمن فارغ التحصیلان را ترجمه کنم و ثانیا اینکه این ترجمه و کارتم رو می تونم به عنوان مدرک به سفارت ارائه بدم؟ ممنون از پاسختون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m
دوست عزيز من دقيقا شرايطم مثل شماست.در ارشد وام گرفتم و هنوز هم تسويه نكردم .مدركم هم مثل شما موقته و قابل ترجمه نيست. ولي دارالترجمه گفت اگه مهر دادگستري و امور خارجه رو نخوام و فقط مهر دارالترجمه رو بخوام برام ترجمه ميكنه.
2012AS00041XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 15 Jul
سفارت: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , jul 25
کارنت شدن:june
دریافت نامه دوم:19 april
مصاحبه:12 june
دریافت کلیرنس:در انتظار كلير
2 نفر
هزینه ها:14000عکس+74000 DHl+ عكس12000+10000 بانك+200000 ترجمه+ 64000dhl+واكسنها 141000 +بليط 560000 تركيش فقط رفت

تشکر کنندگان: frz61 ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-10 ساعت 08:45)كاميلا نوشته:  دوست عزيز من دقيقا شرايطم مثل شماست.در ارشد وام گرفتم و هنوز هم تسويه نكردم .مدركم هم مثل شما موقته و قابل ترجمه نيست. ولي دارالترجمه گفت اگه مهر دادگستري و امور خارجه رو نخوام و فقط مهر دارالترجمه رو بخوام برام ترجمه ميكنه.

مرسی کامیلای عزیز، اگه ممکنه آدرس یا شماره تلفن دارالترجمه رو برام تو پیام خصوصی بزارید. راستش من 3 جا رفتم هر 3 جا گفتن ترجمه نمی کنیم. ممنون
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
(2012-04-10 ساعت 08:45)كاميلا نوشته:  دوست عزيز من دقيقا شرايطم مثل شماست.در ارشد وام گرفتم و هنوز هم تسويه نكردم .مدركم هم مثل شما موقته و قابل ترجمه نيست. ولي دارالترجمه گفت اگه مهر دادگستري و امور خارجه رو نخوام و فقط مهر دارالترجمه رو بخوام برام ترجمه ميكنه.
دوستانی که از مدرک موقت استفاده می کنند می توانند از مهر دادگستری هم استفاده کنند ولی از مهر امورخارجه نمی توانند استفاده نمایند ، گرچه بازهم باید بگویم که نیازی به مهر دادگستری و امور خارجه نیست و هزینه زیادی پرداخت نکنید ، ولی اگر برنده مدرک موقت دارد باید ریز نمرات رو هم با خودش ترجمه کند وببرد ، چون بعضی از افیسر ها از افرادی که مدرک موقت ارائه کردند ریز نمرات را هم خواسته است
کنسولگری:انکارا
تاریخ مصاحبه: 2012/02/02
نتیجه مصاحبه: برگ آبی
تاریخ دریافت کلیرنس: 2012/5/15

تشکر کنندگان: **USA** ، arman_m
دوستان عزيزي كه مداركتونو داديد واسه ترجمه ، لطف كنيد به من هم يك دارالترجمه خوب و مطمئن معرفي كنيد با تشكر

شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

تشکر کنندگان:
من مدارکمو دادم دارالترجمه دریا،همکاریشون خیلی خوب بود ،قیمتهاشون هم منصفانه،درضمن ترجمه های مدارکم مهروزارت امورخارجه ودادگستری نداشت که سفارت هم براحتی مدارکمو پذیرفت،به شما هم توصیه میکنم پول برای مهرامورخارجه ودادگستری هزینه نکنید چون پول دور انداختنه
شماره کیس :2012as31000
تاریخ رویت قبولی: july 15
تاریخ ارسال فرمها: july
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:02/09
تاریخ دریافت نامه دوم:02/14
تاریخ مصاحبه:April 2
تاریخ دریافت ویزا:MAY 2
تاریخ ورود به آمریکا :28Aug
تاریخ دریافت گرین کارت :
مقصد:لوس آنجلس
تعداد افراد با این کیس:4
تشکر کنندگان: hoda2012 ، SH1A2R3 ، ghorbat ، Hediyeh ، mo* ، arman_m ، behzad7 ، ساری
آقا شرایط برنده شدگان را گجا میتونم ببینم
کیس نامبر:2014xxxxxx
کنسولگری : برلین (آلمان)
دلمونو خوش کردیم به آب خنک تو جهنم
تشکر کنندگان: ghorbat
من ترجمهٔ لیسانس و دیپلم دارم، اما ترجمهٔ پیش دانشگاهی ندارم. باید حتما پیش دانشگاهی ترجمه کنم؟ کسی‌ بوده که فقط مدرک دانشگاهش نشون داده باشه.
تشکر کنندگان:
(2012-04-10 ساعت 23:20)farii نوشته:  من ترجمهٔ لیسانس و دیپلم دارم، اما ترجمهٔ پیش دانشگاهی ندارم. باید حتما پیش دانشگاهی ترجمه کنم؟ کسی‌ بوده که فقط مدرک دانشگاهش نشون داده باشه.

بهتر است پیش دانشگاهی هم ترجمه شود ولی کار شما با همان لیسانس و دیپلم انجام می شود.
تشکر کنندگان: smith ، myspace ، arman_m
سام من الان کارنت شدم میشه یکی دقیق بگه چه مدارکی باید ترجمه بدم؟ کی؟ و اینکه چکار باید بکنم؟
تشکر کنندگان:
سلام
تورو خدا به منم یه دارالترجمه خوب معرفی کنین...
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 10:39)سروقامتان نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 23:20)farii نوشته:  من ترجمهٔ لیسانس و دیپلم دارم، اما ترجمهٔ پیش دانشگاهی ندارم. باید حتما پیش دانشگاهی ترجمه کنم؟ کسی‌ بوده که فقط مدرک دانشگاهش نشون داده باشه.

بهتر است پیش دانشگاهی هم ترجمه شود ولی کار شما با همان لیسانس و دیپلم انجام می شود.

سلام من رفتم آموزش پرورش برای صدور گواهی دیپلم جدید گفت مستقیما به خودم نمی دن، باید برای سازمان خاصی باشه، آقا یه راهنمایی می کنی؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-11 ساعت 16:44)myspace نوشته:  
(2012-04-11 ساعت 10:39)سروقامتان نوشته:  

سلام من رفتم آموزش پرورش برای صدور گواهی دیپلم جدید گفت مستقیما به خودم نمی دن، باید برای سازمان خاصی باشه، آقا یه راهنمایی می کنی؟

بله درست است به شما نمی دهد. تو پست های قبلی من گفتم تو دارالترجمه مشغول هستم، می تونم آدرس دفتر رو بهتون بدم، آموزش پرورش
رفتی آدرس منو بدی، برای دفتر ارسال می کنند (چندین مورد داشتم)
تشکر کنندگان: myspace

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان