کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان من یه ایمیل فرستادم سفارت.چون میخوام مطمئن بشم مهر دادگستری نمیخواد.برام مهمه.ولی 3 روز گذشته جوابی نیومده کسی میدونه چند روز طول میکشه جواب بدن؟
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: hoda2012 ، ghorbat ، smith ، arman_m ، behzad7
شاید سئوالم تکراری باشه پیشاپیش ببخشید که فرصت نمی شه همه تاپیک ها و همه پست ها رو بخونم. پس جواب بدین لطفا. می شه یه دوست خوب خیلی دقیق و کامل بدون اینکه ارجاع بده به یه صفحه دیگه به من بگه که دقیقا چه مدارکی رو باید برای سفارت بفرستیم. کمابیش تو پست ها دیدم که چه مدارکی رو باید روز مصاحبه ببریم. اونهایی که باید جلوتر بفرستیم رو بگین لطفا، فرم خاصی هم اگه هست بگین لطفا. اونهایی که باید ببرم رو هم باز اگر بگین که عالی میشه. من خیلی بی خبرم.
تشکر کنندگان:
(2012-04-12 ساعت 00:27)poone59 نوشته:  شاید سئوالم تکراری باشه پیشاپیش ببخشید که فرصت نمی شه همه تاپیک ها و همه پست ها رو بخونم. پس جواب بدین لطفا. می شه یه دوست خوب خیلی دقیق و کامل بدون اینکه ارجاع بده به یه صفحه دیگه به من بگه که دقیقا چه مدارکی رو باید برای سفارت بفرستیم. کمابیش تو پست ها دیدم که چه مدارکی رو باید روز مصاحبه ببریم. اونهایی که باید جلوتر بفرستیم رو بگین لطفا، فرم خاصی هم اگه هست بگین لطفا. اونهایی که باید ببرم رو هم باز اگر بگین که عالی میشه. من خیلی بی خبرم.

حتماپونه عزیز ولی خواهشااول امضاخودراتکمیل کنید تااول به خودوسپس به دوستان عزیزمهاجرسرااحترام گذاشته باشیم Shyممنون
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: hoda2012 ، golesang ، ghorbat ، poone59
(2012-04-12 ساعت 01:36)Orchin نوشته:  
(2012-04-12 ساعت 00:27)poone59 نوشته:  شاید سئوالم تکراری باشه پیشاپیش ببخشید که فرصت نمی شه همه تاپیک ها و همه پست ها رو بخونم. پس جواب بدین لطفا. می شه یه دوست خوب خیلی دقیق و کامل بدون اینکه ارجاع بده به یه صفحه دیگه به من بگه که دقیقا چه مدارکی رو باید برای سفارت بفرستیم. کمابیش تو پست ها دیدم که چه مدارکی رو باید روز مصاحبه ببریم. اونهایی که باید جلوتر بفرستیم رو بگین لطفا، فرم خاصی هم اگه هست بگین لطفا. اونهایی که باید ببرم رو هم باز اگر بگین که عالی میشه. من خیلی بی خبرم.

حتماپونه عزیز ولی خواهشااول امضاخودراتکمیل کنید تااول به خودوسپس به دوستان عزیزمهاجرسرااحترام گذاشته باشیم Shyممنون

orchin جان راستش می خواستم این کار رو بکنم اما متاسفانه هر چقدر در کنترل پنل گشتم پیدا نکردم گزینه اش رو. اگر ازم قبول کنین اطلاعاتم اینه و راهنمایی هم اگه بکنید امضا رو تکمیل می کنم.مرسی که جواب دادی.
شماره کیس من: ***67
تاریخ رویت قبولی: 15 جولای
تاریخ فرستادم فرمها: اواخر اگوست
کارنت شدن کیس: می 2012
تاریخ مصاحبه: نمی دونم هنوز
تعداد همراه: ندارم
هزینه ها: 79 تومان دی اچ ال+ 10 یا 11 تومان عکس
تشکر کنندگان:
دوستان من کی دوباره ایمیل بفرستم ببینم جریان مهر دادگستری چی شد؟چقدر صبر کنم؟میشه بگین؟
2012as55XXX
تشکر کنندگان: smith ، arman_m
(2012-04-10 ساعت 19:53)علیرضا م نوشته:  من مدارکمو دادم دارالترجمه دریا،همکاریشون خیلی خوب بود ،قیمتهاشون هم منصفانه،درضمن ترجمه های مدارکم مهروزارت امورخارجه ودادگستری نداشت که سفارت هم براحتی مدارکمو پذیرفت،به شما هم توصیه میکنم پول برای مهرامورخارجه ودادگستری هزینه نکنید چون پول دور انداختنه
و لی به نظر من مدارک هر چه از نظر مهر و امضا (دادگستری و وزارت خارجه) کاملتر باشه بهتر و مطمئنتره شما که دارید این همه راه میرید چرا با اما و اگر؟

تشکر کنندگان:
(2012-04-12 ساعت 23:15)SH1A2R3 نوشته:  دوستان من کی دوباره ایمیل بفرستم ببینم جریان مهر دادگستری چی شد؟چقدر صبر کنم؟میشه بگین؟

سوال در اين مورد به نظر من نمي كردي ! قضيه واكسن ابله مرغان كه تا كسي به دكتر اونگان نگفته بود ازمايش نمي كردو پول كمتري ميداديم! البته سفارت با دكتر خيلي فرق داره و قانونشون قطعيه! ،تو كامنت هاي زيادي خونديم كه بچه ها بدون مهر هم مشكلي نداشتن تو سايت هم نوشته certified translate كه اشاره اي به دادگستري و ... نكرده، يه جاي ديگه هم گفته كه قوه غذاييه ايران رو قبول ندارن! در ضمن خيلي از مدارك هست مثل بعضي تحصيلي موقت يا غيره حالا بهر دليلي كه مهر نمي خورند يعني ايران تاييد نمي كنه!
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، mo* ، arman_m ، behzad7
(2012-04-12 ساعت 10:18)poone59 نوشته:  

orchin جان راستش می خواستم این کار رو بکنم اما متاسفانه هر چقدر در کنترل پنل گشتم پیدا نکردم گزینه اش رو. اگر ازم قبول کنین اطلاعاتم اینه و راهنمایی هم اگه بکنید امضا رو تکمیل می کنم.مرسی که جواب دادی.
کارنت شدن کیس: اپریل 2012
دوستان عزیز برای تکمیل امضا
۱-به قسمت کنترل پنل دربالای صفحه کلیک کنید
۲-درسمت راست صفحه درقسمت پروفایل شما درآیتم تغییرامضاکلیک کنید
۳-دروسط صفحه مادری بازشده مطالب بالاراازجمله شماره کیس و....راواردکرده سپس درپایین آن دکمه تغییرامضارابزنید
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
دوستان وقتی خود کی سی سی و سفارت اعلام کردن که ترجمه ها نیازی به تایید دادگستری و جای دیگه نداره چرا اینقدر بحث الکی می کنید، برید و سفرنامه دوستان را بخونید و ببینید توی این چند سال تا حالا به کسی برای نزدن این مهرها ایرادی گرفتن و آیا قانون خودشون را زیر سوال بردن؟ پس شما سوء سابقه هم بگیرین واسه احتیاط ببرین دیگه، زدن ایمیل هم جز ایجاد زحمت اضافی برای کسانی که باید بخونن و احتمالا پاسخ بدن نداره و شاید به ضرر همه تموم بشه ،آخرین شخصی هم که من میشناسمشون و مدارک بدون تایید دادگستری ارائه دادن روز چهارشنبه ویزای یکضرب گرفتن.
تشکر کنندگان: maka2 ، funnybluesolea ، كاميلا ، ghorbat ، mo* ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-13 ساعت 00:00)Orchin نوشته:  

۳-دروسط صفحه مادری بازشده مطالب بالاراازجمله شماره کیس و....راواردکرده سپس درپایین آن دکمه تغییرامضارابزنید

این هم جواب شماپونه عزیز
اصل ترجمه های شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، اشتغال به کار ویک کپی از پاسپورت و اصل برگه ی بانک به اضافه پرشده برگ اطلاعاتی که باید ازسایت سفارت آمریکادرترکیه دانلود کنید و دو قطعه عکس
برای مصاحبه اصل پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، نامه ی اشتغال به کار و کارت واکسیناسیون رو باید ببریم
تشکر کنندگان: poone59 ، ghorbat ، mo* ، arman_m
(2012-04-13 ساعت 00:13)Orchin نوشته:  
(2012-04-13 ساعت 00:00)Orchin نوشته:  

این هم جواب شماپونه عزیز
اصل ترجمه های شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، اشتغال به کار ویک کپی از پاسپورت و اصل برگه ی بانک به اضافه پرشده برگ اطلاعاتی که باید ازسایت سفارت آمریکادرترکیه دانلود کنید و دو قطعه عکس
برای مصاحبه اصل پاسپورت، شناسنامه، کارت ملی، آخرین مدرک تحصیلی، نامه ی اشتغال به کار و کارت واکسیناسیون رو باید ببریم

ممنون از جوابت orchin جون. در مورد امضا هم من کنترل پنلم رو کامل گشته بودم. الانم باز نگاه کردم. زیر قسمت پروفایل شما تغییر رمز عبور هست، تغییر آواتار هست و یکی دو تا چیز دیگه اما تغییر امضا نیست و در یکی از تاپیک ها که الان ذهنم یاری نمی کنه بگم کدوم دیدم که بعضی از بچه های دیگه هم همین مشکل رو دارن و گزینه تغییر امضا رو ندارن که یکی از دوستان هم تئوری داده بودن که احتمالا تعداد ارسالها باید از یه حدی بگذره مثلا 10 تا و ما چون ارسالهامون کمه نمی تونیم امضا بذاریم و حرفهایی از این دست. خلاصه من ندارم اون گزینه رو و دیدم که یه عده دیگه هم ندارن و نمی دونم جریان چیه والا. من کلا بیخبرم و واقعا مرسی که جوابم رو دادی. خیر ببینی Wink
تشکر کنندگان: funnybluesolea ، f120yaf ، ghorbat ، arman_m
جواب ایمیلم اومد.تایید دادگستری نمیخواد.
2012as55XXX
تشکر کنندگان: frz61 ، hoda2012 ، كاميلا ، ghorbat ، Mehrafarin ، smith ، mo* ، shadin_n ، arman_m ، odiseh ، behzad7 ، ali234
(2012-04-10 ساعت 01:21)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 21:28)n.torabi65 نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 21:18)funnybluesolea نوشته:  دوستان من به خاطر وامی که از دانشگاه گرفتم مدرک کارشناسی ارشدم در گرو دانشگاست و مدرک موقتم رو هم دارالترجمه ها ترجمه نمی کنند. اما کارت فارغ التحصیلی دارم... به نظر شما ترجمه این کارت کافیه؟ از دوستان تاحالا کسی همچین تجربه ای داشته؟ سایر مدارکم (دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی) آماده هستش، فقط مشکلم با مدرک کارشناسی ارشدم هستش.

نگران نباشید.
همسر بنده هم اصل مدرک دانشگاه آزادش آماده نبود مدرک موقت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تایید کرد بعدشم برد برا ترجمه.سفارت اونو از ما قبول کرد.( در ضمن اصل مدرک کارشناسی و دیپلم ترجمه کردندو ارائه دادند.)

ممنون از جوابتون دوست من. اما مشکل من این نیست که صرفا مدرک اصلی ام آماده نباشه و بجاش گواهی موقت داشته باشم. در مدرک موقت من قید شده که این مدرک قابل ترجمه نیست و فقط برای استفاده در داخل کشور قابل استفاده است (تا زمانی که تمام قسط های وامم پرداخت کنم) از چند دارالترجمه هم پرسیدم و گفتند که ترجمه نمی کنند. می خوام بدونم که اولا می شه کارت عضویت در انجمن فارغ التحصیلان را ترجمه کنم و ثانیا اینکه این ترجمه و کارتم رو می تونم به عنوان مدرک به سفارت ارائه بدم؟ ممنون از پاسختون

سلام من هم مشکل مشابه شما داشتم ولی دار الترجمه مدرک موقتم رو ترجمه کرد با وجودی که توش قید شده بود ارزش ترجمه نداره و مهر تایید دادگستری هم گرفت واسم
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m
(2012-04-14 ساعت 01:53)zahra.h.nik نوشته:  
(2012-04-10 ساعت 01:21)funnybluesolea نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 21:28)n.torabi65 نوشته:  
(2012-04-09 ساعت 21:18)funnybluesolea نوشته:  دوستان من به خاطر وامی که از دانشگاه گرفتم مدرک کارشناسی ارشدم در گرو دانشگاست و مدرک موقتم رو هم دارالترجمه ها ترجمه نمی کنند. اما کارت فارغ التحصیلی دارم... به نظر شما ترجمه این کارت کافیه؟ از دوستان تاحالا کسی همچین تجربه ای داشته؟ سایر مدارکم (دیپلم، پیش دانشگاهی و کارشناسی) آماده هستش، فقط مشکلم با مدرک کارشناسی ارشدم هستش.

نگران نباشید.
همسر بنده هم اصل مدرک دانشگاه آزادش آماده نبود مدرک موقت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد برد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد تایید کرد بعدشم برد برا ترجمه.سفارت اونو از ما قبول کرد.( در ضمن اصل مدرک کارشناسی و دیپلم ترجمه کردندو ارائه دادند.)

ممنون از جوابتون دوست من. اما مشکل من این نیست که صرفا مدرک اصلی ام آماده نباشه و بجاش گواهی موقت داشته باشم. در مدرک موقت من قید شده که این مدرک قابل ترجمه نیست و فقط برای استفاده در داخل کشور قابل استفاده است (تا زمانی که تمام قسط های وامم پرداخت کنم) از چند دارالترجمه هم پرسیدم و گفتند که ترجمه نمی کنند. می خوام بدونم که اولا می شه کارت عضویت در انجمن فارغ التحصیلان را ترجمه کنم و ثانیا اینکه این ترجمه و کارتم رو می تونم به عنوان مدرک به سفارت ارائه بدم؟ ممنون از پاسختون

سلام من هم مشکل مشابه شما داشتم ولی دار الترجمه مدرک موقتم رو ترجمه کرد با وجودی که توش قید شده بود ارزش ترجمه نداره و مهر تایید دادگستری هم گرفت واسم
ممنون دوست عزیز. ممنون می شم اسم و شماره تلفن دارالترجمه رو برام تو پیام خصوصی بزارید.
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m

سلام به Orchin عزیز ، این فضیه گواهی اشتغال به کار برای همه لازمه ؟؟؟ من ندیدم دوستان قبلاً به این موضوع اشاره کنن !!؟؟ ظاهراً برای کسانی که مدرک دیپلم 12 ساله ندارن لازمه !!!! حالا اگه من اشتباه میکنم دوستان لطف کنن یه توضیح بدن . . . که ما هم بریم دنبالش بگیریم !
پایدار و پیروز باشین .Wink

کیس نامبر:AS20XXX
روئیت قبولی و ارسال فرم ها:Mar/2012
تاریخ مصاحبه ، دریافت ویزا و ورود به آمریکا:Jun/2012
دریافت سوشیال و گرین کارت Jul/2012
به پایان آمد این دفتر ، حکایت همچنان باقیست !!!

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، arman_m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان