کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
(2012-04-13 ساعت 20:29)SH1A2R3 نوشته:  جواب ایمیلم اومد.تایید دادگستری نمیخواد.

سلام دوست عزیز
لطفا متن ایمیلی که فرستادین و جوابی که گرفتید اینجا بزارید
کیس نامبر:2012AS00063xxx
تاریخ مصاحبه:11Jun
تعدادافراد:2نفر
تاریخ دریافت ویزا:10Aug
ورودبه امریکا:دسامبر2012Smile
مقصد:کالیفرنیا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، behzad7
(2012-04-14 ساعت 12:07)shkhmo نوشته:  

سلام دوست عزیز
با عرض شرمندگی میشه یاد بدین چجوری کپی پیست کنم؟بلد نیستم تو کامنتهام این کارو بکنم.یاد بدین براتون بزارم الان

2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، behzad7
سلام و سلام
بازم سوال
بچه ها توضیح orchin خیلی عالی بود و من بالاخره دارم با خبر میشم که چی به چیه . من خیلی کم وقت می کنم سر بزنم و نمی رسم همه پست ها رو بخونم پس ببخشین اگه سوالام خیلی تکراریه . ولی حالا اگر بخوام اسپانسر داشته باشم چی ؟
دقیق دقیق بگین که چه چیزهایی رو باید ازش بخوام ؟ چند روز مونده به مصاحبه بخوام ازش و بعد اینکه مدارک اسپانسر رو باید با مدارک اول بفرستم آنکارا یا روز مصاحبه با خودم ببرم ؟ بازم مرسی که زود جواب میدین
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3
(2012-04-14 ساعت 12:07)shkhmo نوشته:  

سلام دوست عزیز

من نوشتم:
I am a diversity visa applicant.I translated my documents whit translator.do the documents need to confirm whit Iran's ministry of justice?
اونها هم جواب دادن:
you do not need to confirm it whit Iran's ministry of affairs.
پس دوستان پول اضافی به این دارالترجمه ها و ادارات ذی نفع ندین.
2012as55XXX
مصاحبه: 27 JUNE
کلیرنس: 8 august پس از 42 روز انتظار بسیار سختBig Grin
ورود به امریکا: 3 سپتامبر2012
مقصد:کالیفرنیا/اورنج کانتی
تشکر کنندگان: ghorbat ، smith ، frz61 ، hoda2012 ، arman_m
(2012-04-14 ساعت 09:30)ghorbat نوشته:  سلام به Orchin عزیز ، این فضیه گواهی اشتغال به کار برای همه لازمه ؟؟؟ من ندیدم دوستان قبلاً به این موضوع اشاره کنن !!؟؟ ظاهراً برای کسانی که مدرک دیپلم 12 ساله ندارن لازمه !!!! حالا اگه من اشتباه میکنم دوستان لطف کنن یه توضیح بدن . . . که ما هم بریم دنبالش بگیریم !
پایدار و پیروز باشین .Wink

بادرود دقیقادرست میگویی اگرحداقل دیپلم داریداحتیاجی به گواهی اشتغال بکارندارید
شماره کیس :2012AS00073xxx
تاریخ رویت قبولی در سایت:جولای 2012
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:سپتامبر 2011
کنسولگری: آنکارا
کارنت شدن کیس: اپریل ۲۰۱۲
مصاحبه:۱۲جولای ۲۰۱۲
دریافت ویزا:۱۲جولای ۲۰۱۲
ورود به آمریکا:اواخرنوامبر۲۰۱۲
دریافت گرین کارت:خیلی خیلی زودShy
نفرات همراه:۱نفرهمراه
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
همون كارت دانشگاه + ريز نمرات رو ترجمه كن نشون بده ديگه، دروغ نگفتي كه!
من خودم كارت موقت دانشگاه ازاد رو ترجمه كردم و تو مداركم گذاشتم!Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat ، arman_m
(2012-04-15 ساعت 01:04)mo* نوشته:  آقا/خانم خواهشا یکی به من بگه چه کنم ؟ جدی کارم گره خورده Sad
دوست عزیز از دانشگاه یه نامه بگیر که 5 ترم خوندی و منتظر دفاع پایان نامه هستی... توجه داشته باش که این نامه با اشتغال به تحصیل فرق میکنه و حتی اگه بازم نشد یه نامه از گروه تحصیلات تکمیلی با مهر گروه بگیر...
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mo* ، arman_m
(2012-04-15 ساعت 01:04)mo* نوشته:  
(2012-04-14 ساعت 13:45)mo* نوشته:  سلام به همه خوشحالم پیداتون کردم . مشکلی دارم . من دانشجوی فوق لیسانس هستم . ترم 5 یعنی این ترم فقط پایان نامه دارم اون هم تمدید یعنی ترم قبل هم فقط پایان نامه داشتم چون دفاع نکردم این ترم باز تمدید کردم و حالا مشکل اینجاست کیسم خیلی زودتر از چیزی که فکر میکردم current شد . با case number هفتاد و یک هزار من فکر میکردم September برم مصاحبه و فکر میکردم تا اون موقع دفاع میکنم . گواهی فارغ التحصیلی میگیرم . حالا مشکل اینجاست که من تو فرمهایی که فرستادم kcc نوشتم دانشجوی MA هستم اما نه گواهی فارغ التحصیلی دارم که نشون بدم و نه دانشگاه بهم گواهی اشتغال به تحصیل میده . رفتم دانشگاه بهم میگن قانون دانشگاه آزاده به کسی که فقط پایان نامه داره برگه اشتغال به تحصیل داده نمیشه مثل اینکه فقط برای نهاد و سازمان های داخلی و به نام اون سازمان صادر میکنن و اون هم با صلاحدید و امضای استاد راهنما و مشاور و مدیر گروه و 10 نفر دیگه . خلاصه سوال اینجاست من چطور نشون بدم که دانشجوی MA هستم و تو فرم ها دروغ ننوشتم ؟ تنها کارت دانشجویی دارم کارت دانشجوییهای دانشگاه آزاد هم فقط تکه ای کاغذه بی مهر و بی امضا . آیا این کارت ارزش ترجمه داره . ترجمه اش کار راه میاندازه . برای اینکه نشون بدم واقعا دانشجوی MA هستم کافیه ؟
آقا/خانم خواهشا یکی به من بگه چه کنم ؟ جدی کارم گره خورده Sad
دوست عزيز!
شما كارنت شديد، هنوز نوبت مصاحبه تون كه معلوم نيست!
از شما به عنوان برنده اصلي آخرين مدرك را مي خواهند. اگه ليسلانس را داريد اون را ازتون مي گيرند و به نامه دانشگاه نگاه هم نمي كنند. بهشون الكي رو نندازيد.
اگر هم خيلي محافظه كار هستيد، هم راه حلي كه دوستمون قبلا گفتند را امتحان كنيد و هم اينكه من فكر كنم به اين زوديها نوبتتون نشه. البته انشا... نامه را بگيريد و نوبتتون هم زود بشه.
صمن اينكه دارالترجمه كارت دانشگاه را اگه مهر دادگستري و خارجه نخواهيد ( كه اونها اصلا نمي خواهند) براتون ترجمه مي كنه.SmileWink
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m
دوستان یه موردی پیش اومده که ازتون کمک می خوام، من مدرک فوق دیپلم فعلا معلوم نیست چه بلایی سرش اومده اما مدرک لیسانسم دارم به نظر شما اگه تا روز مصاحبه پیداش نکنم ممکنه بهم گیر بدن.
مرسی
شماره کيس: 2012AS00039xxx
کنسولگري: آنکارا
تاريخ ارسال فرمهاي اوليه: Aug 2011
تاريخ مصاحبه: jun
تاريخ دريافت کليرنس: Jul
تاريخ دريافت ويزا:َAug
تعداد نفرات کيس : 1
تشکر کنندگان:
آخرين مدرك تحصيلي تون رو ميخوان دوست عزيز،‌ همون اصل ليسانس تون (دانشنامه) رو از دانشگاه تون بگيريد كافيه.
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، arman_m ، shadin_n
(2012-04-15 ساعت 20:07)t.r نوشته:  دوستان یه موردی پیش اومده که ازتون کمک می خوام، من مدرک فوق دیپلم فعلا معلوم نیست چه بلایی سرش اومده اما مدرک لیسانسم دارم به نظر شما اگه تا روز مصاحبه پیداش نکنم ممکنه بهم گیر بدن.
مرسی

آخرين مدرك تحصيلي مورد نياز هست . موفق باشين
اگر خدا را در تمام زندگی خود احساس کنید ، تمام آرزوهاتون رو می تونید باهاش مطرح کنید.
تاریخ ورود به آمریکا : July 2012
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 روز پس از ورود
شیکاگو
بچه ها آيا گواهي موقت رو مي شه تر جمه كرد؟
من مدركه اصليم ٦ ماه ديگه بهم مي دن
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
بچه ها آيا گواهي موقت رو مي شه تر جمه كرد؟
من مدركه اصليم ٦ ماه ديگه بهم مي دن
شماره کیس : 2012AS000059XXX
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 جولای
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:April
تاریخ مصاحبه:June
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود به آمریکا :
تاریخ دریافت گرین کارت :
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، mohammad.maleki
بله ميشه، من هم مدرك موقت و هم كارت موقت دانشجويي را ترجمه كردم!!
since 2012
تشکر کنندگان: ghorbat ، SH1A2R3 ، shadin_n
سلام
میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره ولی جای دیگه پیدا نکردم. ممنون میشم کسی جوابمو بده
من 2 سال پیش فوق دیپلم گرفتم و الان دانشجوی لیسانس تو یه رشته دیگه هستم. توی فرمهام نوشتم دانشجوام و فوق دیپلم دارم اما الان چون خدمت نرفتم مدرک فوق دیپلم بهم نمیدن فقط یه ریز نمرات دارم . همون ریز نمرات کاردانیم با خلاصه وضعیت لیسانسم کافیه یا .... ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان