کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترجمه رسمی مدارک، دارالترجمه و ...
دوستان ما که تقریباً مدارکمونو ترجمه کردیم
اما این دارالترجمه دانشجو توی انقلاب قیمت هاش احساس می کنم خیلی خوب نیست !
دیروز 2 تا کارت ملی رو دادم ترجمه 2 سری هرکدام ، با مهر دادگستری و خارجه 42 تومان فاکتور نوشت !!
نظری دارید کجا بهتره ؟

(2012-04-18 ساعت 22:18)olmid نوشته:  سلام
میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره ولی جای دیگه پیدا نکردم. ممنون میشم کسی جوابمو بده
من 2 سال پیش فوق دیپلم گرفتم و الان دانشجوی لیسانس تو یه رشته دیگه هستم. توی فرمهام نوشتم دانشجوام و فوق دیپلم دارم اما الان چون خدمت نرفتم مدرک فوق دیپلم بهم نمیدن فقط یه ریز نمرات دارم . همون ریز نمرات کاردانیم با خلاصه وضعیت لیسانسم کافیه یا .... ؟؟؟؟؟

سلام
شما میتونید گواهی موقت بگیرید و ترجمه کنید مشگلی پیش نمی آد.
دیپلمتون هم کافیه اگر در دسترس دارید .
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: olmid ، shadin_n
(2012-04-19 ساعت 13:26)فوآد نوشته:  دوستان ما که تقریباً مدارکمونو ترجمه کردیم
دیروز 2 تا کارت ملی رو دادم ترجمه 2 سری هرکدام ، با مهر دادگستری و خارجه 42 تومان فاکتور نوشت !!
نظری دارید کجا بهتره ؟

میدونم سوالم ربطی به تاپیک نداره ولی جای دیگه پیدا نکردم. ممنون میشم کسی جوابمو بده
من 2 سال پیش فوق دیپلم گرفتم و الان دانشجوی لیسانس تو یه رشته دیگه هستم. توی فرمهام نوشتم دانشجوام و فوق دیپلم دارم اما الان چون خدمت نرفتم مدرک فوق دیپلم بهم نمیدن فقط یه ریز نمرات دارم . همون ریز نمرات کاردانیم با خلاصه وضعیت لیسانسم کافیه یا .... ؟؟؟؟؟

سلام
سعی کنید گواهی موقت مدرکی که تو ثبت نام نوشتید و گواهی موقت لیسانس رو ببرید
تشکر کنندگان: olmid ، shadin_n
(2012-04-19 ساعت 18:17)shahyad نوشته:  
(2012-04-19 ساعت 13:26)فوآد نوشته:  دوستان ما که تقریباً مدارکمونو ترجمه کردیم
نظری دارید کجا بهتره ؟

سلام
سعی کنید گواهی موقت مدرکی که تو ثبت نام نوشتید و گواهی موقت لیسانس رو ببرید

ممنون از راهنماییتون اما مدرک موقت هم بهم نمیدن میگن اصل دیپلم و اصل پیش دانشگاهیتو بیار. من لیسانس هنوز نگرفتم که مدرک موقت بدن میتونم ریز نمرات بگیرم . تاریخ مصاحبه ام نزدیکه نمیدونم چی کار کنم. خواهشا راهنماییم کنید.با ریز نمرات فوق دیپلمم نمیشه کارم حل شه ... ؟؟؟؟؟ توش نوشته فارغ التحصیل کاردانی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من اصل مدرک دیپلم رو ندارم ولی ریز نمرات و اصل مدرک پیش دانشگاهی رو دارم. همینارو ترجمه کنم کافیه یا باید اصل مدرک دیپلمم باشه؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2012-04-19 ساعت 21:57)کهکشان نوشته:  سلام دوستان
من اصل مدرک دیپلم رو ندارم ولی ریز نمرات و اصل مدرک پیش دانشگاهی رو دارم. همینارو ترجمه کنم کافیه یا باید اصل مدرک دیپلمم باشه؟؟؟
اصل مدرک دیپلم یا گواهی موقتش باید باشه

تشکر کنندگان:
(2012-04-19 ساعت 21:57)کهکشان نوشته:  سلام دوستان

سلامSmile

اگه آخرین مدرکتون پیش دانشگاهی هست فقط کافیه همون مدرک پیش دانشگاهی رو ترجمه کنید و ارئه بدین
من دانشجوی لیسانس هستم و آخرین مدرکم پیش دانشگاهی بود ، ترجمه ی پیش دانشگاهی رو برای سفارت ارسال کردم و اصل مدرک رو هم روز مصاحبه ارائه دادم (البته اصل مدرک دیپلم و ترجمه اش هم همراهم بود برای محکم کاری که نیازی نشد)
تشکر کنندگان: maka2 ، ghorbat
همون مدرکی که تو فرم ثبت نام نوشتید باید موفع مصاحبه ارائه بدید اگه دانشجو باشید اخرین مدرکی که دارید و گواهی موقت دانشگاه یا معرفی و تاییدیه دانشگاه
تشکر کنندگان:
(2012-04-20 ساعت 13:49)shahyad نوشته:  همون مدرکی که تو فرم ثبت نام نوشتید باید موفع مصاحبه ارائه بدید اگه دانشجو باشید اخرین مدرکی که دارید و گواهی موقت دانشگاه یا معرفی و تاییدیه دانشگاه

من یه گواهی موقت دارم که روی کاغذ معمولیه. کاغذ A4 . سیاه سفیدم هست. همون قبوله ؟؟ بدم واسه ترجمه ؟؟
من یه گواهی موقت دارم که روی کاغذ معمولیه. کاغذ A4 . سیاه سفیدم هست. همون قبوله ؟؟ بدم واسه ترجمه ؟؟
تشکر کنندگان:
من همينكارو كردم مدرك موقت و كارت موقت دانشگاه رو ترجمه كردم.
since 2012
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-20 ساعت 15:29)maka2 نوشته:  من همينكارو كردم مدرك موقت و كارت موقت دانشگاه رو ترجمه كردم.

سلام
مدرک موقت شما هم کاغذ A4 معمولی بود ؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
بله، كارتم هم كاغذ بود Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: olmid ، ghorbat ، shadin_n
(2012-04-20 ساعت 22:44)maka2 نوشته:  بله، كارتم هم كاغذ بود Big Grin

ممنون...
تشکر کنندگان: shadin_n
(2012-04-20 ساعت 19:19)olmid نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 15:29)maka2 نوشته:  من همينكارو كردم مدرك موقت و كارت موقت دانشگاه رو ترجمه كردم.

سلام

مدرک منم موقت بود . فقط باید توجه کنید که باید توسط داتشگاه مرکزیتون و وزارت علوم تایید شه، در غیر اینصورت دارلترجمه ها ترجمه نمیکنند.

تشکر کنندگان: arman_m ، shadin_n
(2012-04-21 ساعت 09:21)3rip نوشته:  
(2012-04-20 ساعت 19:19)olmid نوشته:  

سلام

مدرک منم موقت بود . فقط باید توجه کنید که باید توسط داتشگاه مرکزیتون و وزارت علوم تایید شه، در غیر اینصورت دارلترجمه ها ترجمه نمیکنند.

تو مدرک موقت من ننوشته ارزش ترجمه ندارد. دو تا مهر از دانشگاه روش خورده. همونو بدم ترجمه ؟ ترجمه میکنن ؟مهر وزارت علوم که دیگه نمیخواد ؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، ghorbat
دوستان

ما کارت ملی ها رو دادیم ترجمه، زده this card valid until 2011
مشگلی ایجاد نمیشه اعتبارش گذشته ؟ کارت ها اعتبارش تا 1389 هست ...

ممنون
شماره کیس 2012AS00047xxx
کنسولگری:ANKARA
ارسال فرمهای اول: AUG 2011
کارنت شدن : JUNE2012
ارسال فرم های دوم : JUNE 5 /2012
مصاحبه: JUNE2012
دریافت ویزا: متاسفانه رد شدیم بخاطر اشتباه در پر کردن فرم ها
تعداد نفرات : 4
هزینه ها : عکس دو سری 90 ت + پست دوسری 120 ت+ ترجمه مدارک 1م +واکسن 90 ت+ارزش گذاری دو ملک 1.3 م +اقامت 7.5 م+متفرقه 2 م +عوارض 250ت+330$+980$

تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، shadin_n

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان