موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-26 ساعت 12:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-26 ساعت 12:18 توسط mhds.)
دوستان لطفایکی جوابموبده....
من دنباله فامیل دارم اما توثبت نام اولیه ننوشتم،الان که میخوام فرماروارسال کنم با همون مشخصات اولیه بنویسم ایراد داره؟
بعد دوباره بهشون ایمیل بزنم که دنباله فامیلمو ننوشتم خودشون درست کنن؟
تازه یه hهم آخراسمم داره که ثبت نام اول ننوشتم ویه dهم وسط اسمم هست که انگارتشدیدتواسمم میشه اما من بازم اون dرو ننوشتم.
حالا واسه ارسال فرما چی کارکنم....؟:-(
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این سوال را تو تاپیکِ خودش پرسیدم جواب نداد کسی ، مجبور شدم اینجا بپرسم شرمند ...
من یادم نمیاد که موقهٔ ثبت نامه اینترنتی که تقریبا ۱ سال پیش انجام دادیم ، مدرک تحصیلیمو چی زدم یعنی " some university course" یا " high school diploma"... چون من الان دانشجوام و هنوز مدرکی ندارم ولی دیپلم دارم ، مشکلی برام ایجاد میکنه ؟یا راهی هست که بتونم بفهمم چی زدم ؟
Case No.2013AS000007xx، روئیت قبولی:1May2012، تعداد افراد کیس:1 نفر، ارسال فرمهای اولیه:28May 2012 با DHL، دریافت فرمها توسط کی سی سی:1Jun2012، تاریخ کارنت شدن: Aug2013، سفارت: ابوظبی، تاریخ مصاحبه: هفته اول نوامبر، تاریخ اخذ ویزا:؟، تاریخ ورود به آمریکا:؟
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-26 ساعت 18:49)mhds نوشته: عنوان ایمیلی که فرمارومیفرستم چی باید باشه؟
فایلای pdf بایداسمای خاصی داشته باشه؟
آخه من میخوام فرماروپرکنم،پرینت بگیرم امضاکنم،عکسوبچسبونم واسکن کنم
بازبه صورت pdf بشه و همراه یه pdf برگه قبولی ویه فایل عکس جداگونه بفرستم.درسته؟
تومتن ایمیل هم فقط همون template شامل مشخصات روبنویسم؟
من قبلا تو این پست کارهایی که خودم برای ایمیل کردن فرمهام انجام دادم رو توضیح دادم. امیدوارم کمکتون کنه. اسم فایلهاتون رو هم میتونید به طور مثال اینجوری انتخاب کنید:
DSP-122-2013AS0008xxx یعنی اول اسم فرم و بعد کیس نامبرتون.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من الان داشتم توجه میکردم به یه نکته ای برخوردم....
دوستانی که نامه دوم اونها سفارت آنکارا رو مشخص کرده بعد از آنکارا و قبل از تاریخ و زمان مصاحبه یه عددی 16 رقمی هست، میدونید این چی هست؟
جالب اینجاست که این کد برای نامه یکی از دوستانم که ایروان قبول شده ،دیدم وجود نداره....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون
موضوعها: 6
رتبه:
222
5 تشکر در 0 ارسال
2012-09-29 ساعت 20:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-02 ساعت 22:51 توسط امیر مهاجر.)
سلام به همگی
یک موردی برای یکی از دوستان 2013 ای اتفاق افتاده که تو پیام خصوصی از من در موردش سئوال کرده. از وقتی این سئوال رو از من پرسیده راستش یه مقدار ناراحتم. یعنی به نظرم کارش یه مقدار مشکل به نظر میاد. نمی خوام نفوس بد بزنم و نمی خوام اونی که به ذهنم رسیده مطرح کنم. از امیر هم مشورت گرفتم. در نهایت دوتایی به این نتیجه رسیدیم که تو تاپیک از شما بپرسم شاید نظر دیگه ای داشتین و راه حلی به ذهنتون رسید که به مغز فرتوت من نرسیده. اما داستان اینه:
اسم من به فرض سعید عموزاده مشهدی هست. موقع ثبت نام اولیه من فقط قسمت اول نام خانوادگیمو نوشتم: Saeed Amoozadeh. یعنی قسمت سوم Mashhadi رو ننوشتم. حالا لاتاری برنده شدم. می خوام فرم ها رو برای KCC بفرستم. الان باید چکار کنم؟ اسم کاملم رو بنویسم؟ اگر اینجوریه که با ثبت نام اولیه فرق می کنه. ممکنه بگن تو اونی که ثبت نام کردی نیستی. می تونم برم ثبت احوال "مشهدی" رو از فامیلم حذف کنم و با شناسنامه ی جدید گذرنامه ی جدید هم بگیرم. ولی تو توضیحات شناسنامه ام میاد و تاریخ تغییر بعد از برنده شدن لاتاریه!! به KCC ایمیل یا تلفن بزنم هم فکر نکنم افاقه کنه. خلاصه سعید عموزاده مشهدی هنوز تو مرحله ی فرستادن فرم ها گیر کرده.
روی صحبتم با شما 2013ایهاست. با افشین، مهدی، سایه، مهندس بیات، محمد، سروش، عسلی، حسن آقای عرب و ... تا حالا جایی تو تاپیک ها به مشکل مشابه برخوردین که طرف به سلامت مورد رو رفع و رجوع کرده باشه؟