(2012-09-29 ساعت 20:06)Saeedv13 نوشته: اسم من به فرض سعید عموزاده مشهدی هست. موقع ثبت نام اولیه من فقط قسمت اول نام خانوادگیمو نوشتم: Saeed Amoozadeh. یعنی قسمت سوم Mashhadi رو ننوشتم. حالا لاتاری برنده شدم. می خوام فرم ها رو برای KCC بفرستم. الان باید چکار کنم؟ اسم کاملم رو بنویسم؟ اگر اینجوریه که با ثبت نام اولیه فرق می کنه. ممکنه بگن تو اونی که ثبت نام کردی نیستی. می تونم برم ثبت احوال "مشهدی" رو از فامیلم حذف کنم و با شناسنامه ی جدید گذرنامه ی جدید هم بگیرم. ولی تو توضیحات شناسنامه ام میاد و تاریخ تغییر بعد از برنده شدن لاتاریه!! به KCC ایمیل یا تلفن بزنم هم فکر نکنم افاقه کنه. خلاصه سعید عموزاده مشهدی هنوز تو مرحله ی فرستادن فرم ها گیر کرده.
فوق العاده است که این موضوع رو اینجا مطرح کردید
اگر بحث برسر بانک اطلاعاتی هوشمند کیس های مهاجرتی مستند در مهاجرسرا باشه فکر کنم امیر رفرنس قابل قبولی باشه
من نمونه ای خاطرم نیست اما می خوام نظر خودم رو بگم، فقط امیدوارم همه دوستان توجه کنند توی مواردی مثل این هرکسی اظهار نظر کنه فقط نظر خودش رو گفته و ممکنه از پایه ایراد داشته باشه.
در مورد مشکلی که گفتید از من هم سوال مشابهی پرسیده شده بود و من توضیح دادم که در مورد پشت فامیل اگر فقط همین ایراد عدم تطابق اطلاعات وجود داشته باشه شاید بشه دلیل منطقی ای با این عنوان آورد که توی ایران خیلی وقت ها فامیل بدون پشت فامیل استفاده می شه و این موضوع خیلی رایجه. تطبیق دقیق سایر مشخصات مثل اسم، بخش اول فامیل، تاریخ تولد و داشتن کانفیرمیشن نامبر می تونه دلایلی برای اثبات اینکه فرد همون فرد هست باشه. البته این نظرشخصیه منه و ممکنه افسر و قوانینی که ازشون بی اطلاع هستم خلاف این رو بگند.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳