موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک مساله ای من رو خیلی نگران کرده است.
ممکنه کسی رو به خاطر رشته تحصیلی و یا کارش در شرکت دولتی رد کنند؟ منظور در مرحله clearance هست.
با یکی از کسانی که اخیرا ویزاش رو گرفته تلفنی صحبت میکردم میگفت کسانی بودند که به خاطر رشته شون و یا محل کارشون ( پتروشیمی رو عنوان کرد) clear نشدند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یک سوال راجبه اسپانسر داشتم . من مقیم لندن هستم و اصلا کسی رو در آمریکا ندارم چه برسه به کسی که اسپانسرم بشه . برای روز مصاحبه می خوام یک صورت حساب از بانک اینجام ببرم که حدود 6000 پوند هست و یک برگه تمکن مالی از بانک پارسیان بگیرم که حدود $30000 هستش. آیا ممکن هستش بخاطر اینکه برگه تمکن مالی از ایران هست مشکلی پیش بیاد . دوستایی که مقیم کشور دیگیه بودن اگر همچین تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنند .
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من ميخوام محل مصاحبمو از آنكارا به سفارت آمريكا در كانادا انتقال بدم
چكار بايد بكنم
ممنون
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یک سوال راجبه اسپانسر داشتم . من مقیم لندن هستم و اصلا کسی رو در آمریکا ندارم چه برسه به کسی که اسپانسرم بشه . برای روز مصاحبه می خوام یک صورت حساب از بانک اینجام ببرم که حدود 6000 پوند هست و یک برگه تمکن مالی از بانک پارسیان بگیرم که حدود $30000 هستش. آیا ممکن هستش بخاطر اینکه برگه تمکن مالی از ایران هست مشکلی پیش بیاد . دوستایی که مقیم کشور دیگیه بودن اگر همچین تجربه دارن ممنون میشم راهنمایی کنند .
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA