موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شیراز هستم و امروز رفتم درماگاه حلال داخل دروازه کازرون و واکسن امفولانزا زدم و علاوه بر امفولانزا که مهر کرد داخل کارتم مهر واکسن زات الریه هم زد ولی واکسنشو نداشت گفتم که چرا اینو مهر کردی گفت واسه این که اونجا بهت گیر ندن گفتم خب ازمایش میگیرن گفت نه همچین چیزی نیست حالا من باید چکار کنم برم کارتم عوض کنم یا مشکلی نیست ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم امسال برنده شدم و مدارکم هم فرستادم و منتظر کارنت شدن هستم
موقع ثبت نام مجرد زدم ولی الان نامزد کردم . نمی دونستم میشه عقد کرد و به kcc اعلام کرد به تازکی فهمیدم ولی الان نمیدونم زمان مناسبی هست ؟
با توجه به کیس نامبرم که حدود 5000 هست و اینکه اگر تا سپتامبر ویزا نگیر م شانسم ر و از دست خواهم داد از نظر دوستان با سابقه و مدیران محتر م آیا کار درستی هست؟
لطفا هر کدام از دوستان که اطلاعات دارن هرچه سریعتر کمک کنند چون برای من یک روز هم تاثیر داره چون اگر این کار رو بکنم کلی طول میکشه که مدارکم رو آماده کنم و تازه باید دوباره بفرستم و پروندم دوباره از اول بررسی بشه!
با تشکر
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من مدارک انکارا را فرستادم ولی طبق چک لیست عکس نفرستادم حالا استرس گرفتم .اگر لازم مشخصات عکس وتعداد وپشت عکس چه بنویسیم؟ سپاسگزارم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-16 ساعت 11:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-16 ساعت 11:43 توسط mdna.)
سلام
آیا هنگام ارسال مدارک شامل ترجمه ها.فرم یک صفحه ای. مدارک اسپانسر و... باید شماره کیس بالای صفحات نوشته بشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-16 ساعت 11:34)samankhan1 نوشته: سلام دوستان من مدارک انکارا را فرستادم ولی طبق چک لیست عکس نفرستادم حالا استرس گرفتم .اگر لازم مشخصات عکس وتعداد وپشت عکس چه بنویسیم؟ سپاسگزارم.
دوست عزیز به نظر من مساله نگران کننده ای نیست چون عکسهایی که من بهkcc فرستادم کلا سایز اشتباه بود زنگ زدم چک کرد گفت عکستو الان من رو صفحه دارم بازم اگر نگرانین روز مصاحبه با خودتون عکس بیارین.
شما هم بهشون زنگ بزنین احتمالا همین رو بگن فکر نکنم مساله نگران کننده ای باشه
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
رتبه:
42
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه یکی کارت ملی خودشو گم کنه و به جاش المثنی با خودش ببره برای مصاحبه اونا قبول میکنن؟
موضوعها: 1
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
یه سوال داشتم
یکی از دوستان من در لاتاری برنده شده ودر همین زمان نتایج کنکور دکترا اعلام شد ودر این آزمون قبول شده میخواستم بدونم راهی وجود داره که هم دکتراشو اینجا بخونه و هم بتونه گرین کارتش رو بگیره؟
موضوعها: 1
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-17 ساعت 21:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-17 ساعت 21:14 توسط mehdiii.)
سلام دوستان
همونطور که میدونید طرح تعویض کارتهای پایان خدمت هم شروع شده :
با توجه به کیس نامبری که دارم امروز برای تعویض کارت اقدام کردم که گفتن حدود 2 ماه طول میکشه. به نظر من اگر کیس نامبرتون بالاست زودتر اقدام کنید که خیالتون راحت باشه که هم زمان این طرح رو از دست نداده باشید و هم اینکه انشالله تا زمان مصاحبه کارت جدید رو دریافت کرده باشید.
لازمه که بگم من سال 83 اعزام شدم و ابتدای سال 85 کارت پایان خدمت دریافت کردم.
رو نوشت : تاپیک های گفتگوی آزاد، انتظار و مدارک لازم جهت مصاحبه