2012-11-19 ساعت 20:24
(2012-11-18 ساعت 11:57)پروا نوشته:تا اونجا که من از سفرنامه های 2012 یادمه نوشته بودن مدیکال ابوظبی یکسال اعتبار داره واستانبول و انکارا شش ماه. البته چون سفرنامه های ابوظبی 2012 خیلی کم بودن اطلاعات زیادی توشون نبود ولی انکارایی ها اگر یکضرب باشن از تاریخ صدور ویزا شش ماه وقت دارن تا وارد us بشن واگر کلیرنس بخورن زمانشون کمتره. البته چند نفری بودن که مثلا کلیرنسشون سه یا چهارماه طول کشیده بود و رفته بودن مدیکال مجدد داده بودن که زمان اعتبار ویزاشون همون شش ماه بشه.(2012-11-18 ساعت 11:44)Almond نوشته:(2012-11-18 ساعت 11:31)پروا نوشته: سلام دوستانپروای عزیز یه سوال کلی تر: امکان افزایش زمان ویزا منظورم تمدید ویزا بیشتر از 6 ماه هست؟ شما خاطرتون هست کسی ویزاش رو تمدید کرده باشه؟
یک سوال:تا الان شنیدین که فرصت مدیکال رو یکساله و یا بالاتر از 6 ماه به کسی بدن؟؟(بدون انجام مدیکال دوباره و در آمریکا هم براش مشکلی پیش نیومده باشه)من مطلبی رو خوندم توی یکی از تالار ها که نوشته بودن به بعضی ها این مساله اجازه داده شده ولی نمی دونم چقدر در عمل واقعیت داره؟؟
فکر میکنم جواب سوال شما هم وابسته به جواب سوال من در مورد مدیکال و مدت تمدید اون داره.البته من دارم در موردش می خونم که شاید خودم بتونم به جواب برسم!
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا