موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-23 ساعت 02:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-23 ساعت 02:49 توسط kiasina.)
(2012-11-22 ساعت 17:56)شهلا 1346 نوشته: سلام دوستان عزیز
من سه نفر را ثبت نام کردم
در نامه مصاحبه اومده اگر مدارک چهار نفر کامل نیست کامل کنید که اسم پسر بزرگترم که در ثبت نام نبود هم آمده .
آیا اون را هم باید با خودمان ببریم ؟؟؟
و مدارکش را آماده کنیم ..
اصلا اسامی که در زیر برگ دعوت به مصاحبه اومده صرفا اسم برندگان هست یا همه اعضای خانواده
با درود
آیا پسرتان بالای21ساله؟در این صورت ویزا بهش تعلق نمیگیره.احتمالا برای تکمیل اطلاعاتتان مشخصات او را میخواهند.البته بهتراینه که با یک پرسش از kccدقیقا پاسخ بگیرید
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال داشتم در ارتباط با پوست مدارک، میخواستم ببینم چطور میتونم که مدارک رو با ایمیل براشون بفرستم، منظور همون فرمها و عکسها و فرم بارکد هستش،
آیا قبول میکنن عکسها رو سکن کنم بفرستم؟
و راجع به عکس، آیا حتما باید گوش توی عکس پیدا باشه؟
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدییین.
مرسی
case: 6600
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
Kavirrجان. ما متاهل رو اشتبته نزدیم ما 1_ کار در حال حاضر همسرم رو که شخص برنده هست n/a زدیم,چون معلوم نبود بمونه سراونکار
2_قسمتی که در فرم 230 زده تحصیلات اطز بچگی تا به امروز برای جفتمون رو n/ a زده اینا اشتباهات کوچکیه?من چیکار کنم به kcc بگم یا نه
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.2تا سوال دارم.من نامه دومم اومده و هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.از الان باید وقت مدیکال بگیرم؟و ایا باید برای تایید تاریخ مصاحبه به انکارا ایمیل بزنم؟ممنون میشم پاسخ بدید.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-23 ساعت 19:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-23 ساعت 19:20 توسط beelzebub.)
(2012-11-23 ساعت 18:10)ani_sheiton نوشته: Kavirrجان. ما متاهل رو اشتبته نزدیم ما 1_ کار در حال حاضر همسرم رو که شخص برنده هست n/a زدیم,چون معلوم نبود بمونه سراونکار
2_قسمتی که در فرم 230 زده تحصیلات اطز بچگی تا به امروز برای جفتمون رو n/ a زده اینا اشتباهات کوچکیه?من چیکار کنم به kcc بگم یا نه
تحصیلات خیلی اشتباه بزرگی هست بهتره هر چه زودتر فرم ها رو آپدیت کنید و دوباره بفرستید
دوستان الان اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی که در اختیار دبیرستان هستش رو میشه با کارت دانشجویی تحویل گرفت؟
بعد برای ارسال مدارک به سفارت این که میگه آخرین مدرک تحصیلی باید دیپلم رو فرستاد یا پیش دانشگاهی یا هردوش رو؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 18:10)ani_sheiton نوشته: Kavirrجان. ما متاهل رو اشتبته نزدیم ما 1_ کار در حال حاضر همسرم رو که شخص برنده هست n/a زدیم,چون معلوم نبود بمونه سراونکار
من نظر شخصیمو میگم، میتونید شغل در حال حاضر همسرتونو ندیده بگیرید فقط در مصاحبه حواستون باشه که نگید الان شاغلم.
در مورد مدرک تحصیلیتون از بچگی، نظرم اینه که اگه اصلاحش کنید بهتر باشه، باز هم میتونید نظر دیگران هم بپرسید.
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تو این فرم مال سفارت انکارا یه چیز جالبی نوشته بود:
نوشته بعضی از ترک ها و تمام ایرانی ها نیاز به بررسی بیشتر(همون کلیرنس) دارند. پس چرا به بعضی ها یک ضرب میدن؟ مشکل دارنا
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 14:47)ora نوشته: سلام دوستان
من یه سوال داشتم در ارتباط با پوست مدارک، میخواستم ببینم چطور میتونم که مدارک رو با ایمیل براشون بفرستم، منظور همون فرمها و عکسها و فرم بارکد هستش،
آیا قبول میکنن عکسها رو سکن کنم بفرستم؟
و راجع به عکس، آیا حتما باید گوش توی عکس پیدا باشه؟
ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدییین.
مرسی
اگه مورد بحثتون راجع به فرستادن اولیه مدارک به kcc هست و نه سفارت، میتونید مدارک رو برای kcc ایمیل کنید، مدارک شامل فرمهای ۲۳۰ و ۱۲۲ و عکس و صفحه اول قبولی.
بله kcc قبول میکنن که اسکن کنید و بفرستید.
در عکس باید گوش پیدا باشه، اگه یه عکاسی ماهر برید و بگید واسه ویزا میخوام خودشون میدونن، البته در این لینک هم دستورالعمل عملش اومده.
http://www.travel.state.gov/visa/visapho..._5334.html
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-23 ساعت 18:41)noura نوشته: سلام دوستان.2تا سوال دارم.من نامه دومم اومده و هفته آخر ژانویه مصاحبه دارم.از الان باید وقت مدیکال بگیرم؟و ایا باید برای تایید تاریخ مصاحبه به انکارا ایمیل بزنم؟ممنون میشم پاسخ بدید.
وقت دکتر رو میتونید نزدیک یک ماه مونده از مطب در اونگان در آنکارا بگیرید فقط باید حواستون به روزهای تعطیل و تعطیلی های رسمی ترکیه باشه، به نظرم اگه این تاپیک رو مطلع کنید، اطلاعاتتون بیشتر میشه و خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منظور از پتيشنر( petitioner ) در فرمها، شخص برنده شده لاتاري هست يا اسپانسر ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عموي من 20 ساله ساكن امريكاست
اون معتقد بود منظور از petitioner اسپانسر هست