موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،ببخشيد تعطيلات رسمى تركيه رو از كجا ميتونم پيدا كنيم؟ميتونيد لينكشو بذاريد؟
رتبه:
72
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها؟ برای عکسایی که سفارت لازم داره 2 تا 5*5 برای ویزا و 3 تا 3*4 برای مدیکال، نوشته که نباید تاریخش از 6 ماه گذشته باشه ما کلی عکس داریم که خرداد گرفتیم و آذر هم مصاحبه داریم به نظرتون بازم بریم عکس بندازیم؟؟
جالبه که تو مدارک مورد نیاز سفارت تو ارمنستان نامه کار هم لازمه، میخوام بدونم واسه ئیپلمه ها این نامه اجباریه یا واسه اونایی که مدرک دانشگاهی هم دارن الزامیه؟؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من توی سفرنامه ها خوندم که سفارت آنکارا لیست مصاحبه ها رو اعلام میکنه.آیا سفارت ارمنستان چنین لیستی داره؟دوستان در این مورد اطلاعی دارید؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
37
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یکی از دوستانم سوالی از من پرسیده و چون من دانش کافی روی این مسئله نداشتم، از شما خواهش میکنم که اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم قرار بده، ممنون میشم
سوال:
من موقع ثبت نام یه عکسی دادم عکس پاسپورتم بعد که فرمارو فرستادم با خودم فکر کردم که بازم با حجاب بفرستم ولی الان به این فکر افتادم که اگه بی حجاب برم سفارت مشکل پیش میاد؟
و در ضمن اصلا گوشام هم پیدا نیست یعنی کلا باید یه عکس دیگه ببرم حالا میگی چیکار کنم ؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من یک سوال بی ربط دارم. کسی می دونه چه طوری می شه یک هفته قبل پرواز از وضعیت ممنوع الخروجی خبردار شد؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من ديپلم فني حرفه اى دارم ما پيش دانشگاهى نداشتيم يعنى مشكل دارم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun مصاحبه : هفته سوم اپريلكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 jun
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يه سوال دارم ممنون ميشم يكي كامل بهم بگه مدارك لازم براي فرستادن به سفارت آنكارا چياست؟هرجارم ميخونم پيدا نميكنم...
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . دوستان من كامل دستورالعمل كامل مصاحبه مدارك كه بايذ بفرستيم يا ببريم در سايت سفارت انكارا خوندم هيچ جايي اشاره نشده مدرك تحصيلي ببريد يا پست كنيد . يا ريز نمرات .پس اينجا به من گفتند بايد هم پست كنم هم ببرم؟ اين دستورالعمل براي همه افراذي هست كه از سراسر دنيا شركت كردند يني اشتباه نوشته؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه