کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-11-30 ساعت 19:06)amiro0008 نوشته:  دوستان یه سوال دارم
آمار قبولی ایران که کی سی سی قبل از اکتبر اعلام کرد 6029 نفر بوده و بعد از سری دوم که تو اکتبر اعلام شدن بازم همون 6029 نفره و تغیری نکرده ولی یه عدده از دوستان سری دوم اضافه شدن این یعنی چی؟ شاید اون دوستانی که میگن توی اکتبر قبول شدن همون سری اول قبول شدن ولی تو اکتبر چک کردن و دیدن قبول شدن. آیا کسی هست که قبل از اکتبر چک کرده باشه و اسمش نبوده ولی بعد از اکتبر قبولیشو دیده باشه؟

راستش من روز ١مي ديده بودم و نشده بودم و ديگه تا روز٣١ اكتبر چك نكرده بودم.ولي حدس ميزنم كه چون كيس ما بالاست، روز ٢-٣مي اومده و چون ما ديگه چك نكرديم فكر ميكنيم سري دوم هستيم.من يه ٩٨٠٠ ديدم كه اواخر مي نتيجه اش را ديده بود.من فكر ميكنم سري دومي اصلاً نبوده اگه هم بوده بالاي ١٠٠٠٠ ها هستن.ولي منطقي نيست كه فقط ٥٠٠ نفر واسه كل آسيا فقط سري دوم اعلام كنن.بازم پيشكشوت ها بيشتر ميدونن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: amir82
(2012-11-30 ساعت 15:39)afs نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 15:32)ora نوشته:  دوستان من می‌خوام که فرمها رو دوباره براشون ایمیل کنم، بخاطر اشتباهی که کردم راجعه این بند:

39Name and address of petitioner.?

و می‌خوام بدونم که این فرمها که بالاشون زده ۲۰۱۲ مشکلی‌ نیست که همونا رو پر کنم؟

یه فرم دیگه هم هست که زده ۲۰۱۵ ، ولیی احساس می‌کنم وقتی‌ مینویسم خونه‌اش زودتر پر می‌شه!!

شما چی‌ میگین؟ من چیکار کنم؟ میدونم که خیلی دیر شده دیگه.. می‌شه که یکم رهنمییم کنین، لطفا؟

اصلا نگران نباشید. می تونید به موقع مدارکتون رو برسونید.
هرکدوم از فرم ها رو پر کنید قبوله نگران تاریخ انقضاشون نباشید.
در مورد بند 39 هم اسم و آدرس برنده اصلی که قاعدتا خودتون هستید رو بنویسید. اگر کیستون بیشتر از یک نفر هست و فرم رو برای نفرات دیگه هم پر می کنید بازهم در بند 39 مشخصات برنده اصلی رو بنویسید.
سلام دوست من
منظور از پتيشنر همون اسپانسرتون هست و اگه اسپانسر نداريد يعني با تمكن مالي اقدام ميكنيد اسم برنده اصلي رو بايد بنويسيد
تشکر کنندگان: ora ، amairmonre
سلام،ببخشيد تعطيلات رسمى تركيه رو از كجا ميتونم پيدا كنيم؟ميتونيد لينكشو بذاريد؟
تشکر کنندگان:
بچه ها؟ برای عکسایی که سفارت لازم داره 2 تا 5*5 برای ویزا و 3 تا 3*4 برای مدیکال، نوشته که نباید تاریخش از 6 ماه گذشته باشه ما کلی عکس داریم که خرداد گرفتیم و آذر هم مصاحبه داریم به نظرتون بازم بریم عکس بندازیم؟؟
جالبه که تو مدارک مورد نیاز سفارت تو ارمنستان نامه کار هم لازمه، میخوام بدونم واسه ئیپلمه ها این نامه اجباریه یا واسه اونایی که مدرک دانشگاهی هم دارن الزامیه؟؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: bayat_r ، roeentan
(2012-12-01 ساعت 01:24)مانترا نوشته:  بچه ها؟ برای عکسایی که سفارت لازم داره 2 تا 5*5 برای ویزا و 3 تا 3*4 برای مدیکال، نوشته که نباید تاریخش از 6 ماه گذشته باشه ما کلی عکس داریم که خرداد گرفتیم و آذر هم مصاحبه داریم به نظرتون بازم بریم عکس بندازیم؟؟
جالبه که تو مدارک مورد نیاز سفارت تو ارمنستان نامه کار هم لازمه، میخوام بدونم واسه ئیپلمه ها این نامه اجباریه یا واسه اونایی که مدرک دانشگاهی هم دارن الزامیه؟؟

به نظر من همون عکسساتون خوبه . اونا فقط میخوان یه جوری بگن که کسی عکس هفت هشت سال پیش رو نیاره و خیلی با عکستون تفاوت نداشته باشید و کلاً اینقدر دلواپس این مسائل نباشید...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: roeentan ، afs ، مانترا
سلام دوستان من توی سفرنامه ها خوندم که سفارت آنکارا لیست مصاحبه ها رو اعلام میکنه.آیا سفارت ارمنستان چنین لیستی داره؟دوستان در این مورد اطلاعی دارید؟
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان:
(2012-11-30 ساعت 11:48)bayat_r نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 03:48)2013selectee نوشته:  Sad
آقا اگه یکی تازه پریروز ویزاش رو گرفته باشه، بعد بخواد 5 ماهه دیگه بره و پاس سفید بگیره و برگرده (چون باید حتما برگرده ایران حداقل یک سال دیگه اینجا کار داره)، بعد امروز بهش بگن احتمالا یکی دیگه توی راه داری تکلیف چیه؟ چون باید رفتن رو بندازه جلوتر (از 6 ماهگی پرواز ممنوعه و باید قبل از 6 ماهگی برگرده)، وقتی که برن خودش و اعضای فعلی خانواده گرین کارت رو میگیرن ولی تکلیف اون یکی عضو احتمالی که تو ایران به دنیا میاد چی میشه؟!
عجب بساطیه ها!

یه خاطره جالب بگم؟
مادر یکی از دوستام 40 سال پیش وقتی باردار بوده و اون دوستم در شکمش بوده به خاطر بیماری حاد داییش مجبور بوده در ماه هفتم بارداری بره فرانسه و بعد از کلی مشکلات، مادرش در اثر فشار در هواپیما تقریباً زایمان میکنه و این دوست من شناسنامه اش صادره از پاریسه و جالبه که 10 بار سالگرد تولدش ایرفرانس یه بلیط اروپایی بهش کادو تولد میداد که توش نوشته بود:" فرزند ایرفرانس".

چقدر جالب
منم این و تایید می کنم
مادر دوستتون احیانا خانم طباطبایی (مدرسه طلوع) نبودن؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: مانترا
(2012-12-01 ساعت 02:11)rira1982 نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 11:48)bayat_r نوشته:  
(2012-11-30 ساعت 03:48)2013selectee نوشته:  Sad
آقا اگه یکی تازه پریروز ویزاش رو گرفته باشه، بعد بخواد 5 ماهه دیگه بره و پاس سفید بگیره و برگرده (چون باید حتما برگرده ایران حداقل یک سال دیگه اینجا کار داره)، بعد امروز بهش بگن احتمالا یکی دیگه توی راه داری تکلیف چیه؟ چون باید رفتن رو بندازه جلوتر (از 6 ماهگی پرواز ممنوعه و باید قبل از 6 ماهگی برگرده)، وقتی که برن خودش و اعضای فعلی خانواده گرین کارت رو میگیرن ولی تکلیف اون یکی عضو احتمالی که تو ایران به دنیا میاد چی میشه؟!
عجب بساطیه ها!

یه خاطره جالب بگم؟
مادر یکی از دوستام 40 سال پیش وقتی باردار بوده و اون دوستم در شکمش بوده به خاطر بیماری حاد داییش مجبور بوده در ماه هفتم بارداری بره فرانسه و بعد از کلی مشکلات، مادرش در اثر فشار در هواپیما تقریباً زایمان میکنه و این دوست من شناسنامه اش صادره از پاریسه و جالبه که 10 بار سالگرد تولدش ایرفرانس یه بلیط اروپایی بهش کادو تولد میداد که توش نوشته بود:" فرزند ایرفرانس".

چقدر جالب
منم این و تایید می کنم
مادر دوستتون احیانا خانم طباطبایی (مدرسه طلوع) نبودن؟
نه ایشون حمید سلطانی بودند...و مادرشون هم خانه دار
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام
یکی از دوستانم سوالی از من پرسیده و چون من دانش کافی روی این مسئله نداشتم، از شما خواهش میکنم که اگر کسی اطلاعاتی داره در اختیارم قرار بده، ممنون میشم

سوال:
من موقع ثبت نام یه عکسی دادم عکس پاسپورتم بعد که فرمارو فرستادم با خودم فکر کردم که بازم با حجاب بفرستم ولی الان به این فکر افتادم که اگه بی حجاب برم سفارت مشکل پیش میاد؟
و در ضمن اصلا گوشام هم پیدا نیست یعنی کلا باید یه عکس دیگه ببرم حالا میگی چیکار کنم ؟
2013AS4# / یک نفر / مصاحبه : March / آنکارا / ویزا یکضرب / سربازی : نزاجا / تاربخ ورود به آمریکا : March / دریافت سوشیال : March / محل سکونت : Orange County
تشکر کنندگان:
من یک سوال بی ربط دارم. کسی می دونه چه طوری می شه یک هفته قبل پرواز از وضعیت ممنوع الخروجی خبردار شد؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: mitme
دوستان من ديپلم فني حرفه اى دارم ما پيش دانشگاهى نداشتيم يعنى مشكل دارم .
كيس نامبر:2013AS5700. سفارت: ابوظبى. تعداد: ٣ نفر. قبولى: ٢ may. ارسال مدارك: ٦ jun  مصاحبه : هفته سوم اپريلCoolكليرنس برگه سفيد .كلير 29 may ,دريافت ويزا 3 junWink
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 13:52)rira1982 نوشته:  من یک سوال بی ربط دارم. کسی می دونه چه طوری می شه یک هفته قبل پرواز از وضعیت ممنوع الخروجی خبردار شد؟
سلام.خوبي؟از اداره گذرنامه
http://www.applyabroad.org/forum/archive...20170.html
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، el333 ، rira1982 ، kavirr ، Almond ، mgolchin13 ، mdna ، amir82 ، Gole baba ، roeentan
دوستان يه سوال دارم ممنون ميشم يكي كامل بهم بگه مدارك لازم براي فرستادن به سفارت آنكارا چياست؟هرجارم ميخونم پيدا نميكنم...
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 16:47)الا نوشته:  دوستان يه سوال دارم ممنون ميشم يكي كامل بهم بگه مدارك لازم براي فرستادن به سفارت آنكارا چياست؟هرجارم ميخونم پيدا نميكنم...
صفحه دوم این فایل 12 صفحه ای مدارک مربوط به مصاحبه است. واجب مستحب هست که سرکار ضمن ذخیره ی این فایل بر روی کامپیوتر خود، بقیه صفحات و نیز لینک های مختلف سایت سفارت در اینجا را مطالعه بنمایید و از چند و چون آن آگاه شوید. باشد که رستگار شوید. با آرزوی موفقیت برای شما و سایر مهاجرین.Smile.
تشکر کنندگان: bayat_r ، el333 ، afs ، mdna ، alirezass ، payam62 ، sayeh_m ، مهدي پارس ، enchantress_boy ، roeentan ، kavirr
سلام . دوستان من كامل دستورالعمل كامل مصاحبه مدارك كه بايذ بفرستيم يا ببريم در سايت سفارت انكارا خوندم هيچ جايي اشاره نشده مدرك تحصيلي ببريد يا پست كنيد . يا ريز نمرات .پس اينجا به من گفتند بايد هم پست كنم هم ببرم؟ اين دستورالعمل براي همه افراذي هست كه از سراسر دنيا شركت كردند يني اشتباه نوشته؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان