کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2012-12-01 ساعت 18:56)yashim نوشته:  سلام . دوستان من كامل دستورالعمل كامل مصاحبه مدارك كه بايذ بفرستيم يا ببريم در سايت سفارت انكارا خوندم هيچ جايي اشاره نشده مدرك تحصيلي ببريد يا پست كنيد . يا ريز نمرات .پس اينجا به من گفتند بايد هم پست كنم هم ببرم؟ اين دستورالعمل براي همه افراذي هست كه از سراسر دنيا شركت كردند يني اشتباه نوشته؟
فایل 12 صفحه ای موجود در سایت سفارت تحت عنوان: «راهنمایی ها برای متقاضیان ویزای تنوع»، صفحه ی اول بند دوم مدارک مورد نیاز:
DIPLOMA: A copy of the last diploma of the principle applicant is required. If the principle applicant is not a high school graduate he/she must provide the proof of his/her employment during the last five years
.
تشکر کنندگان: payam62 ، yashim ، sayeh_m ، enchantress_boy ، kiasina ، Gole baba ، kavirr
(2012-12-01 ساعت 13:52)rira1982 نوشته:  من یک سوال بی ربط دارم. کسی می دونه چه طوری می شه یک هفته قبل پرواز از وضعیت ممنوع الخروجی خبردار شد؟

یا دفتر مرکزی گذرنامه یا دفتر گذرنامه در فرودگاههای بین المللی اگر انجام بدن!
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: maka2 ، amir82
از اداره گذرنامه طبقه دوم با پاسپورت و خود شخص هم باید باشه. البته اگر ممنوع الخروج باشه پاسپورت رو بهش نمیدن و رسیدمی کنن.
since 2012
تشکر کنندگان: amir82 ، afs
دوستان سلام. اين مبلغ 819$ همش همون اول پرداخت ميشه؟ يا مبلغ مصاحبه اول بعد اگر قبول شدي موقع ويزا گرفتن بقيش دريافت ميشه؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 20:39)yashim نوشته:  دوستان سلام. اين مبلغ 819$ همش همون اول پرداخت ميشه؟ يا مبلغ مصاحبه اول بعد اگر قبول شدي موقع ويزا گرفتن بقيش دريافت ميشه؟

مبلغ 330$ دلاره و قبل از مصاحبه و در سفارت از شما دریافت می شه. شما چه ویزا بگیرید چه نگیرید باید این مبلغ رو پرداخت کنید.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، payam62 ، enchantress_boy ، amirhr123 ، roeentan ، AsemanAbee ، lilac ، kavirr
(2012-12-01 ساعت 13:52)rira1982 نوشته:  من یک سوال بی ربط دارم. کسی می دونه چه طوری می شه یک هفته قبل پرواز از وضعیت ممنوع الخروجی خبردار شد؟

به همراه گذرنامه به اداره گذرنامه
اگر ممنوع الخروج شده باشین گذرنامه اتان را ازتون میگیرن
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان: refiusa
تصمیم دارم اطلاعات فرمها را اصلاح و دوباره بفرستم ولی در بعضی سلولهایِ فرم پی دی اف به اندازه مورد نیاز من، اجازه وارد کردن کارکتر نمیده، مثل سلولهای درسی (محل تحصیل و رشته تحصیلی با جزئیات) به نظرتون چی کار کنم؟
ضمنا پیش بینی من برای انجام مصاحبه ام حدود 4-5 ماه به نظرتون الان فرمهای اصلاح شده را بفرستم یا صبر کنم تا 2 ماه مونده به مصاحبه ام؟!؟
سپاسShy
** به تدبیرش اعتماد کن / به حکمتش دل بسپار / به او توکل کن **
2 نفر ایروان به ایرواین / قبولی:May2012 / مصاحبه:May2013 / سفر:Oct2013
Wink
سفرنامه
تجربیات
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 20:44)afs نوشته:  
(2012-12-01 ساعت 20:39)yashim نوشته:  دوستان سلام. اين مبلغ 819$ همش همون اول پرداخت ميشه؟ يا مبلغ مصاحبه اول بعد اگر قبول شدي موقع ويزا گرفتن بقيش دريافت ميشه؟

مبلغ 330$ دلاره و قبل از مصاحبه و در سفارت از شما دریافت می شه. شما چه ویزا بگیرید چه نگیرید باید این مبلغ رو پرداخت کنید.

هزینه بیمارستان و آزمایش و عکس چقدر میشه ؟
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 21:13)byousefi_p نوشته:  تصمیم دارم اطلاعات فرمها را اصلاح و دوباره بفرستم ولی در بعضی سلولهایِ فرم پی دی اف به اندازه مورد نیاز من، اجازه وارد کردن کارکتر نمیده، مثل سلولهای درسی (محل تحصیل و رشته تحصیلی با جزئیات) به نظرتون چی کار کنم؟
ضمنا پیش بینی من برای انجام مصاحبه ام حدود 4-5 ماه به نظرتون الان فرمهای اصلاح شده را بفرستم یا صبر کنم تا 2 ماه مونده به مصاحبه ام؟!؟
سپاسShy

همون طور که بالای فرم DS-230 نوشته شما میتونی به هر تعداد که احتیاج داری کاغذ سفید به فرمهات ضمیمه کنی و اون قسمتهایی که جا نمیشه رو توی کاغذ بنویسی.
If there is insufficient room on the form, answer on a separate sheet using the same numbers that appear on the form. Attach any additional sheets to this form
شما باید همین الان بفرستی تا پروسه بررسی مدارکت با اطلاعات صحیح و آپدیت شده هر چه سریع تر آغاز بشه.

(2012-12-01 ساعت 22:39)yalda.irannejad نوشته:  هزینه بیمارستان و آزمایش و عکس چقدر میشه ؟

بستگی داره شما احتیاج به واکسن داشته باشی یا نه که همین هزینه مدیکال رو متغیر میکنه. ولی برای تهیه ارز حدوداً شما رو 200 تا 250 دلار حساب کن.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، bayat_r ، girl-y ، mdna ، AsemanAbee ، Gole baba ، sayeh_m ، byousefi_p

سلام من تازه خوندم نوشته بود 819$ اين 330 شما از كجا ديديد؟نوشته بود هزينه مصاحبه ويزا و يك چيز ديگه كه يادم رفت.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2012-12-01 ساعت 23:37)yashim نوشته:  

سلام من تازه خوندم نوشته بود 819$ اين 330 شما از كجا ديديد؟نوشته بود هزينه مصاحبه ويزا و يك چيز ديگه كه يادم رفت.
در این آدرس:
http://www.travel.state.gov/visa/temp/ty..._1263.html
در جدول Other Fees نوشته :
Diversity Visa Lottery fee (per person applying as a DV program selectee for a DV category immigrant visa)
$330
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: amir82 ، AsemanAbee ، enchantress_boy ، Gole baba ، Saeedv13 ، yashim
(2012-12-01 ساعت 23:37)yashim نوشته:  

yashim جان کاری نداشته باش افشین 330 رو از کجا دیده! این افشین خان از اولین بچه های سری 2013 بود که رفته، ویزاشم گرفته، اومده....فعلا مونده ما رو حرص بده! Wink از این محکمتر؟!
$819 مال قدیم بود، الان شده 330$
تشکر کنندگان: payam62 ، bayat_r ، roeentan ، afs ، enchantress_boy ، Gole baba ، mdna ، Saeedv13 ، yashim ، nika
(2012-11-29 ساعت 16:29)nitrogen نوشته:  سلام به همه
من از برندگان ساله ۲۰۱۲ هستم، مصاحبه ام در مالزی بود، شکر خدا همه کارها انجام شد
متاسفانه وقت نشد سفر نامه بنویسم
اما اگر هر کدوم از دوستان مصاحبشون در مالزی هست، من در خدمت هستم

سلام دوسته عزیز میخواستم از شما بپرسم که آیا از شما گواهی عدم سوء پیشینه ایران خواستند یا پلیس کلیرنس مالزی ؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: farshadsh
(2012-12-02 ساعت 13:34)ramin_red نوشته:  سلام دوسته عزیز میخواستم از شما بپرسم که آیا از شما گواهی عدم سوء پیشینه ایران خواستند یا پلیس کلیرنس مالزی ؟
این سوال بیش از ده ها بار پاسخ داده شده!
اصلاح : گواهی سوپیشینه ایران به هیچ عنوان نیاز نیست ولی اگر در کشور دیگری بجز ایران بیش از یک سال و بعد از سن ۱۶ سالگی زندگی کردید حتما اقدام به تهیه سوپیشینه آن کشور کنید.
با تشکر از enchantress_boy عزیز
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
تشکر کنندگان: kavirr ، amir82 ، ramin_red ، ani_sheiton ، MAHDI2012 ، roeentan ، kasrafo ، farshadsh
با سلام
سوالی در مورد تغییر مکان اقامت داشتم.
هنوز کیس ما کارت نشده حدوداً 8000 هستیم. اگر تا قبل از اعلام کارنتی ما، به کشور دیگری سفر کنیم و اقامت حدوداً یکساله داشته باشیم چه مشکلاتی دارد و چه اقداماتی باید جهت اطلاع به KCC انجام داد . آیا اصلاً این کار امکان پذیر است یا خیر؟
پیشاپیش از شما سپاسگذارم
تشکر کنندگان: farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان