موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه ی دوستان من از برندگان امسال هستم کیس نامبرم هم زیر ۲۰۰۰ هست ۱۹سالمه میخواستم بدونم کمترین مدرک تحصیلی مورد نیاز چی باید باشه ؟ من الان دیپلم دارم ایا پیش دانشگاهیم نیاز هست؟
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2012-05-12 ساعت 01:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-12 ساعت 01:25 توسط امیر مهاجر.)
میدونید چند نفر رو همین امسال دیدم که اسمشون در اومده و شرایط رفتن رو ندارند؟
ای کاش فرهنگسازی میشد.
کسانی که آرزوی رفتن به آمریکا رو دارند: خواهش میکنم برای هر کی دم دستتون بود اسم ننویسید. اول ببینید آیا شرایطش رو دارند؟ یا اصلا قصد دارند برن آمریکا؟ خیلی ها زندگیشون به این مهاجرت بنده. خیلی ها آرزوی رفتن رو دارند. سالهاست شرکت میکنند و قبول نمیشند. چرا شانس خودتون و بقیه رو کم میکنید. چرا اسم کسی رو مینویسید که شانس متقاضیهای واقعی و واجد شرایط رو میگیره، اسمش در میاد، اما نمیتونه بره. یا نمیخواد که بره!!!!!!
همین چند روز پیش یکی از دوستام با ناراحتی میگفت اسم فلان دوستم دراومده، اما نمیخوان برن!!!! گفتم چرا؟ گفت از اولشم نمیخواست بره. اما ما برای خنده اسمشو نوشتیم ببینیم شانسش چیه؟!!!!! من خیلی دعواش کردم و گفتم شماها در حق بقیه ظلم بزرگی کردید. به نظر من گناه بزرگی مرتکب شدید. اگر اسم این دوستتون رو ننوشته بودید، قطعاً به جای ایشون اسم یکی دیگه دراومده بود. یکی که فکر و ذکرش رفتنه. این کار خیانته.
بازهم میگم: اگر کسی شرایط نداره یا نمیخواد بره، اسمشو ننویسید، حتی اگر اون شخص خودتون باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با داشتن مدرک لیسانس ایا داشتن سابقه کار مهم است یا خیر؟؟؟
در ضمن من چون خودم فرم ثبت نام ابتدایی را پر نکردم نمی دونم که آیا سابق کاری در اونجا قید شده بوده و اون طرف هم یادش نمیاد ...شما که پرکردید آیا در این خصوص در ابتدای ثبت نام در لاتاری نیز چیزی بیان کرده اید یا خیر؟ می ترسم اون فرد سابقه ای زده باشه و من ندونم ...راستش من سابقه کاری می تونم جور کنم اما ترجیح می دم که به همین مدرک لیسانس اکتفا کنم اگر کافیه؟ ممنون می شوم که راهنمایی کنید....
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستم همون مدرك ليسانس كافيه احتياج نيست سابقه كار درست كنيد و بعدا خودتون رو الكي در مرحله كليرنس بندازيد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ... من تو لاتاری برنده شدم ..ولی تو ثبت نام اولیه به اشتباه پسوند فامیلیمو تو میدل نیم وارد کردم که تو پاسپورتم در ادامه نام فامیلیم اومده...ایا این برام ایجاد مشکل مکنه؟ لطفآ جوابمو بدید... ممنون از لطفتون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یه سوال با این فرم 230 و 122 به جز اون فرم قبولی چیز دیگه ای که نمیخواد پست کنم ؟؟؟؟ و اینکه من اینگلیسی بلدم ولی ترجیح میدم که فارسی صحبت کنم اونجا مشکلی پیش نمیاد؟ تاثیری داره تو مصاحبه؟
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . 1 سوال :
میشه چند سال بعد ار برنده شدن لاتاری برای رفتن اقدام کرد . یه مشکلی برام یکی از دوستانم پیش آمده. حداکثر چند سال می توان در ایران ماند و بعد رفت ؟؟؟
یعنی بعد از چه مدتی پرونده اش باطل می شود؟