موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-12 ساعت 15:23)mo-11 نوشته: سلام دوستان عزیز . 1 سوال :
میشه چند سال بعد ار برنده شدن لاتاری برای رفتن اقدام کرد . یه مشکلی برام یکی از دوستانم پیش آمده. حداکثر چند سال می توان در ایران ماند و بعد رفت ؟؟؟
یعنی بعد از چه مدتی پرونده اش باطل می شود؟
30 سپتامبر هر سال پرونده لاتاری اون سال بسته میشه و هرکسی که ویزا نگرفت ( حالا به هرعنوان یا اقدامی نکرد یا مشکلی داشت و بهش ویزا ندادن یا کلیر نشد فرقی نداره ) دیگه کیسش باطل میشه و کسانی هم که تا قبل 30 سپتامبر ویزاشونو میگیرن 6 ماه فرصت دارن که وارد خاک آمریکا بشن و گرین کارتشونو فعال کنند
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه ی دوستان من از برندگان امسال هستم کیس نامبرم هم زیر ۲۰۰۰ هست ۱۹سالمه میخواستم بدونم کمترین مدرک تحصیلی مورد نیاز چی باید باشه ؟ من الان دیپلم دارم ایا پیش دانشگاهیم نیاز هست؟
شماره کیس: **2013AS000015
تاریخ رویت قبولی:1 MAY
کنسولگری:KUALA LUMPUR MALAYSIA
ارسال فرمهای سری اول:10MAY DHL
تعداد نفرات: خود خودم
کارنت شدن کیس:13AUG
مصاحبه:هفته سومoct
دریافت کلیرنس: نداشتم
دریافت ویزا:یک ضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
مقصد : LAX
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یه سوال موقع ورود و خروج از آمریکا با همون گرین کارت این کار انجام میشه یا دولت امریکا پاسپورت میده؟این سوالو برا این میپرسم چون من سربازی نرفتم و در حال حاظر دانشجوی فوق لیسانس حساب میشم، قصد دارم برم پاس سفید بگیرم که حداقل 2سال وقت داشته باشم کارامو رو براه کنم برا همین میخوام بدونم میتونم از همون پاس سفید (بعد از 2سالی که خارج از امریکا هستم) برای اینکه بتونم 6ماه اینور باشم 6ماه اونور استفاده کنم؟اگر اینجوری بشه دیگه نیازی به سربازی رفتن هم نیست.
ممنون میشم راهنماییم کنید
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
اگه بخواییم محل مصاحبه رو از آنکارا ببریم ابوظبی چطوره؟ (اصلا خوبه اینکارو بکنیم ؟ من تو آنکارا کسی رو ندارم ولی چند تا از دوستام دبی زندگی میکنند میتونم برم پیششون )
اصلا اگه بخواییم اینکارو بکنیم تو همون فرم بنویسیم کفایت میکند یا باید مکاتبات بیشتری صورت پذیرد؟
تو نتیجه مصاحبه فرقی میکنه کجا باشه ؟ با توجه به اینکه اکثر هموطنان میرن آنکارا
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
سلام اینکه نوشته تو نامه آنکارا یعنی باید بریم حتما آنکارا یا ابوظبی هم میشه رفت؟