موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در حال حاضر خانه دار باشیم امتیاز منفی برامون داره؟
موضوعها: 1
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
1- من فرم های اولیه رو فرستادم کنتاکی و از طریق اون شرکت پستی که پیگیری کردم گفتن که رسیده دستشون....
حالا سوالم اینه که آیا باید ایمیل بزنم و از رسیدن مدارکم به دست اونها اطمینان حاصل کنم؟؟؟ و اگه آره کسی میتونه بهم کمک کنه بگه چطوری بپپرسم ؟؟؟
مثلا اینجوری خوبه ؟؟؟؟
I'm Wondering if you have received my initial documents (DSP-122 , DS-230) and 2 attached photoes????
البته این رو در قالب نامه نگاری گفته شده در فروم به KCC ایمیل میکنم...
2- ثانیا من در این فروم دیدم که کسانی علاوه بر این نامه نامه ی دیگه ای به KCC زدن با این مضمون که آیا اطلاعاتی که تو فرما پر کردم مورد قبول و بدون ایراد بوده یا خیر؟؟؟ در مورد این مطلبم هر کی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه...
3- در کل میخوام بدونم حرکت بعدی من چی باید باشه ؟؟؟؟ بیفتم دنبال واکسنا و گرفتن کارت واکسن بین المللی یا زوده ؟؟؟؟
4- و اینکه بیفتم دنبال ترجمه مدارکم یا باز زوده چون شنیدم مدارک ترجمه شده بعد از 6 ماه منقضی میشه!!!
5- یه سوال آخر اینکه من باید منتظر نامه از KCC باشم یا نامه نمیاد و باید از طریق Confirmation code تو سایت DVLottery تاریخ مصاحبه و مدارک مورد نیاز جهت مصاحبه رو چک کنم؟؟؟؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من یه سوال داشتم
من تو مرحله اول قبول شدم کیس نامبر من حدود 5000 است . اما هم زمان برای کارشناسی ارشد هم پذیرفته شدم برای اروپا فنلاند .
برای ویزای تحصیلی هم باید اقدام کنم و شروع ترم من هم از اواخر اگوست است . حالا با این شرایط میشه هر دوتا را دنبال کنم . چون دانشگاهی که قبول شدم خیلی خوبه و مجانی هم است نمی خواهم از دست بدهم . با این حساب مثلا می توانم تو فرمم به جای ترکیه ، فنلاند را انتخاب کنم برای ادامه کار
سوال دوم این که این آدرس اقامت را کجا بزنم. این نامه از طرف KCC می آد یا از طریق صفحه status سایت ویزا بولتن مشخص می شه چون این آدرسی که فعلا ساکن هستیم احتمالا تا چند ماه دیگه عوض میشه
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خسته نباشید .... من در حال حاضر مدرک کارشناسی ناپیوسته دارم + فوق دیپلم + دیپلم فنی و حرفه ای ....ولی همون جور که می دونید دوره پیش دانشگاهی رو نگذروندم ... ایا مشکلی وجود داره با این قضیه ؟ چون بچه های فنی حرفه ای بعد از دوره سه ساله هنرستان میرن برای کنکور فوق دیپلم و پیش دانشگاهی رو نمی خونن ؟ اگه امکان داره راهنمایی بفرمائید ... مرسی
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فوق دیپلم و دیپلم فنی حرفه ای دارم ولی تو مدرکه دیپلمم نوشته گواهی پایان دوره متوسطه و اسمی از دیپلم نیاورده میخواستم ببینم الان تو فرم تو قسمت Degree or دیپلوما چه باید بنوسم Diploma باید بنوسم یا نه؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
۱. من دانشجوی فوق لیسانس در کشور مالزی هستم. به تاریخ 2012-02 اومدم اینجا. یعنی تقریبا ۳ ماه. در قسمت Present Occupation نوشتم I am studying Master of computer in Malaysia. درسته ؟ یا N/A باید بنویسم؟
۲. در قسمت ۳۰ نوشتم از زمان تولدم 1985-05 تا 2012-02 ایران بودم. و از 2012-02 مالزی هستم تا Present. درسته ؟
۳. من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر گرفتم.اسم مدرک رو دقیقا چی باید بنویسم ؟ و تاریخ ۳ سال هنرستان رو بنویسم یا از اول دبستان ؟ 1991-09 تا 2002-06 یا بنویسم 1999-09 تا 2002-06 ؟ که معلوم باشه از کی شروع به تحصیل کردم.
۴.Case Number : 2013AS00005XXX
سال 2014-01 درسم تموم میشه. میرسم مدرکم رو بگیرم یرم یا باید وسط تحصیلم برم ؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-14 ساعت 01:29)ll_mehdi_ll نوشته: سلام.
۱. من دانشجوی فوق لیسانس در کشور مالزی هستم. به تاریخ 2012-02 اومدم اینجا. یعنی تقریبا ۳ ماه. در قسمت Present Occupation نوشتم I am studying Master of computer in Malaysia. درسته ؟ یا N/A باید بنویسم؟
۲. در قسمت ۳۰ نوشتم از زمان تولدم 1985-05 تا 2012-02 ایران بودم. و از 2012-02 مالزی هستم تا Present. درسته ؟
۳. من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر گرفتم.اسم مدرک رو دقیقا چی باید بنویسم ؟ و تاریخ ۳ سال هنرستان رو بنویسم یا از اول دبستان ؟ 1991-09 تا 2002-06 یا بنویسم 1999-09 تا 2002-06 ؟ که معلوم باشه از کی شروع به تحصیل کردم.
۴.Case Number : 2013AS00005XXX
سال 2014-01 درسم تموم میشه. میرسم مدرکم رو بگیرم یرم یا باید وسط تحصیلم برم ؟
منم سوالم همینه مدرک نم فنی, حرفه ساخت و تولید مکانیک هستش الان تو مدرکم نوشته گواهی پا یان دوره تحصیلات متوسطه می خواستم ببینم تو قسمت مدرک چی باید بنویسم.اگه امکانش هست یکی کومکمون کنه مرسی
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA