موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
هه هه هه
من كه سوال نداشتم!!!
ميخواستم بگم شب يلداي همگييييييييييييييييي مباركككككككككك
به اميد اينكه سال ديگه همتون همونجايي باشيد كه الان داريد واسش تلاش مي كنيد از ته دلم آرزو مي كنم همونجايي باشيد كه آرامش داريد در كنار هموني كه دوسش داريد. براي تك تكتون آرزوي بهترينها رو دارم اميدوارم امشب اگر فال حافظ رو باز كرديد قشنگترين فال زندگيتون باشه.
يه كوچولو اگر فرصت كرديد منم دعا كنيد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-19 ساعت 23:28)r91 نوشته: (2012-12-18 ساعت 13:48)Omid91 نوشته:
دوست عزیز من یه جورایی مسولیت دارم تو سازمان.
اولا این چیزی که شما گفتی ، عضو محسوب نمیشی . عضو تعریفش مشخصه(البته تاکید میکنم این چیزی که شما گفتی).نهایتا برو سازمان شهرستانی که هستی اگه عضویتت هست و فقط کارت نگرفتی که مشکلی نیست حق عضویت این 3-4 سال رو میدی و کارتت رو همونجا صادر میکنن(البته اگه چاپگر مخصوصش رو داشته باشن)
دوم عنوان سازمان نظام مهندسی پشت کاتهای قدیمی(که دستی بود و پرس میشد )هست . کارتهای جدید (که مثل کارت اعتباری بانکهاست)رو توجه نکردم. شاید اونجام باشه.من چون عضو نیستم و فقط اداری هستم کارت پیشم نیست که برات بنویسم ولی با همکارات تماس بگیر برات بخونن
سوم در مورد بردن کارت هم من نظری نمیدم پیشکسوتها نظر بدن بهتره.
دوست گرامی،
خیلی از پاسخ شما ممنونم. فکر کنم با این تفاسیر ننویسم بهتره.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
سلام به دوستان مهاجر
من می خواستم ببینم چند روزه پست مدارک به آنکارا می رسه و چه پستی خوبه؟
مدارک هم البته در یک تاپیک به عنوان لاتاری از اغار تا پایان خوندم فکر کنم مدارک مشخص باشی .
ولی احساس می کنم یک تاپیکی یا حتی یک موضوع چند خطی باید باشه (شاید هست من پیدا نکردم)
برای لیست کارهایی که قبل از رفتن باید انجام داد، یک قسمت هایش در سفرنامه ها هست اما به نظرتون کامله؟
امروز کل سفرنامه های انکارا و تاپیک مرتبط با آنکارا رو می خونم .
مرسی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 1
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
اقا صادقی من از پست تی ان تی واقعا راضی بودم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
الان ديگه با تي ان تي نميتوني ارسال كني . فقط با ارامكس ميتوني مداركت رو بفرستي . چند روزش هم دقيق معلوم نيست . ممكنه به تعطيلي بخوره و خيلي چيزهاي ديگه ولي فكر كنم به صورت نرمال ٣ روز باشه . سفرنامه ها رو كامل بخون و در ضمن امضاي عمو سعيد رو هم بخون .
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-21 ساعت 14:37)tatoole نوشته: (2012-12-20 ساعت 16:15)tatoole نوشته: بچه ها من یه سوال دارم از کسایی که فرم آپدیت کردن ولی نفرستادن و با خودشون بردن سفارت... اگه اونجا فرم آپدیت شده رو بدیم اون فرم میره زیر دست آفیسر و فرم قبلی رو بهمون پس میدن یا نه هر دو تاشو میدن به آفیسر؟
بچه ها کسی اینو نمیدونه؟
من که آپدیت و فرستادم و قبلیم بهم پس ندادند فکر میکنم حضوری هم همین طور باشه!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ببخشید اگر سوال تکراری میکنم! چه مدت زمان دارم که مدارک خواسته شده را به آنکارا بفرستم؟ با توجه به اینکه مصاحبم هفته دوم فوریه هستش.
آیا فرم های مربوط به اسپانسری باید کامل بشه یا الان لازم نیست؟
با تشکر
Case No : 2013AS4***
زندگی همچون چهار فصل است ، پس پر توقعی است که بخواهیم همیشه بهار باشد و شکوفه ها هم شکوفا.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-20 ساعت 19:59)my2220 نوشته: هه هه هه
من كه سوال نداشتم!!!
ميخواستم بگم شب يلداي همگييييييييييييييييي مباركككككككككك
به اميد اينكه سال ديگه همتون همونجايي باشيد كه الان داريد واسش تلاش مي كنيد از ته دلم آرزو مي كنم همونجايي باشيد كه آرامش داريد در كنار هموني كه دوسش داريد. براي تك تكتون آرزوي بهترينها رو دارم اميدوارم امشب اگر فال حافظ رو باز كرديد قشنگترين فال زندگيتون باشه.
يه كوچولو اگر فرصت كرديد منم دعا كنيد.
هه هه هه خیلی ممنون برای تبریکت
امیدوارم خیلی زود به هرچی میخوای برسی
تعداد افراد کیس:۱ نفر
کیس نامبر:**۵۰
زمان مصاحبه: 21 مارچ/ایروان
ایالت انتخابی :کالیفرنیا
رویت قبولی:۲ می
ویزای یه ضرب به صورت عیدی روز اول فروردین
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا کمک ، من باید یک ایمیل فوری به سفارت در ترکیه بزنم لطفا" ادرس ایمیل مخصوص سوالات رو بدین ، چون توی سایتشون چند تا آدرس بود . متشکرم