2012-05-14 ساعت 17:11
(2012-05-14 ساعت 15:55)fire dragon نوشته:(2012-05-14 ساعت 15:36)امیر مهاجر نوشته: سلام دوستان، من این پست رو توی تاپیک گزارش آماری نتایج 2013 هم گذاشتم، اما اون تاپیک زیاد فعال نیست. اینجا هم میذارم که موضوعش عمومی تره. ممنون میشم نظرتون رو بدید:
من آمار 2012 رو ریختم تو اکسل. نتیجه اینکه انتخاب شده های 2012 آسیا 15 درصد کل اعلامیها بودند (کل اعلام شدگان = حدود 100 هزار نفر) ولی کیس نامبرها حتی تا 55 هزار هم داشتیم تو ایران. من از این نتیجه میگیرم که کیس نامبرهای پارسال مخصوص آسیا نبوده. بلکه اعداد انتهایی کیس نامبرها احتمالا تو تمام دنیا مشترک بوده. حالا شاید یه جور دسته بندی کرده بودند که مثلا کیسهای آسیا پشت سر هم بیفته اعدادش.
حالا امسال چی؟ دو حالت وجود داره:
1- یا شماره گذاریها درست مثل سال قبل خواهد بود که در این صورت این تعداد اعلام شده از کل دنیاست، نه فقط آسیا. پس حدود 90 هزار نفر از 100 هزار نفری که انتخاب شده اند، هنوز اعلام نشدن. پس شانس بقیه که اسمشون در نیومده خیلی بالا میره. و باید امیدوار باشند. همینطور شانس اونایی که اسمشون دراومده برای کارنت شدن میشه 100% چون تعداد کمی از این 10 هزار نفر مربوط به ایرانه!
2- یا اینکه امسال اومدن کیس نامبرها رو برای هر قاره جدا کردن و این 10 هزار تا که اعلام شده همه مال آسیا هستش! در این صورت این میتونه یه خبر بد باشه هم برای کسانی که اسمشون در اومده: یعنی تقریبا 60% سهمیه آسیا اعلام شده و اگر همه اقدام کنند حتی به اون 40% باقیمانده هم چیزی نمیرسه!! (برای بقیه اصلا دیگه امیدی نیست برنده ای از بین اونها اعلام بشه!)
کدام تحلیل به نظرتون منطقی تره؟
نظر دوستان چیه؟ لطفا نظر بدید.
ممنون به خاطر زحمتی که کشیدی
این جمله بولد شده رو من نفهمیدم میتونی بیشتر توضیح بدی؟
یعنی اگر فرض کنیم امسال هم از این 16 هزار نفری که اول این تاپیک اعلام شده، این 10 هزار نفر اعلام شده باشند، یعنی حدود 60% اعلام شدند و 40 درصد باقیمانده که حدود 6 هزار نفر میشه در مرحله 2 اعلام میشوند. اما اگر این 10 هزار نفر اقدام کنند، دیگه 6 هزار نفر مرحله بعد چیزی بهشون نمیرسه، چون کلا از این 16 هزار نفر قرار نیست به همه ویزا بدن. این 16 هزار نفر از 100 هزار نفر کله. یعنی اگر از 100 هزار نفر 50 هزار تا ویزا در میاد، از این 16 هزار نفر فقط 8 هزار تا ویزا صادر میشه.
Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا
“You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill