موضوعها: 0
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا ترجمه مدارک نیاز به تایید دادگستری و وزارت خارجه دارد یا خیر؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
امید جان
شما که الان در بلاد کفر نشسته ای و نشون میده که مدارک و فرم ها کامل بوده که ا ون بلاد شما رو طلبیده ممنون میشم جوابمو بدی..
تو فرو 122 که فقط باید برنده پر می کرد اون قسمت که سوال 7 است رو من با این برداشت که لیسانس هستم و اونجا برای کسانی هست که 2 سال در کار خاصی ترین شدن یا دیپلم هستن رو خالی گداشتم...هر 3 قسمت سوال 7 رو...چون دیدم که همش مرتبط به یک سوال هست....آیا درست انجام دادم؟؟آیا شما کسانی رو که می شناختید همین کارو کرده بودن؟؟؟
والا من دیدم یکی از دوستان 2012 ای که ویزا گرفته و این کار رو کرده بود ...واسه همین منم این کارو کردم...حالا که فرم ها فرستادم وحشت کردم...
شماره کیس : ##20130000 - کنسوگری : آنكارا - مصاحبه : اواخر آبان تعداد : 2نفر - تاریخ دریافت ویزا : 2 روز بعد از مصاحبه
زمان ورود : Feb 2013 - شهر : سنفرانسیسکو ---- سفرنامه بخش
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
مدرک سه سال متوسطه من رو secondary course ترجمه کردند. و مدارک راهنماییم و ابتدایی ترجمه نشده است. می خواستم ببینم حالا که می خوام فرم ها رو پر کنم برای راهنمایی و ابتدایی (به انگلیسی) چی باید بنویسم. middle school , elementary school درسته؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید:
1.بعد از گرفتن ویزا رو پاسپورت مهر گرین کارت میزنن؟(از یکی شنیدم)
2.بعد از رفتن به امریکا و گرفتن گرین کارت میشه برگشت به ایران و رفت سربازی،آیا با انجام این کار (بازگشت به آمریکا بعد از 2سال میشه) باز هم برای سیتیزن شدن اقدام کرد؟
3.در آمریکا چند روز طول میکشه که گرین کارت بدن؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 15:33)salar derakhshanfar نوشته: سلام چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید:
1.بعد از گرفتن ویزا رو پاسپورت مهر گرین کارت میزنن؟(از یکی شنیدم)
2.بعد از رفتن به امریکا و گرفتن گرین کارت میشه برگشت به ایران و رفت سربازی،آیا با انجام این کار (بازگشت به آمریکا بعد از 2سال میشه) باز هم برای سیتیزن شدن اقدام کرد؟
3.در آمریکا چند روز طول میکشه که گرین کارت بدن؟
دوست عزیز
1-در بدو ورودتون به آمریکا در فرودگاه روی صفحه بالای ویزاتون یه مهر میزنن که اون مهر تا یکسال به جای گرین کارت اعتبار داره این رو برای این میزنن که تا وقتی که گرین کارتتون میاد شما مشکلی از بابت ویزا نداشته باشید
2- برای اینکه بتونید دوسال خارج از آمریکا بمونید بدون اینکه براتون مشکلی پیش بیاد باید پاس سفید بگیرید که با داشتن پاس سفید شما اجازه این رو دارید که دوسال خارج از خاک آمریکا باشید
3- مدت زمان اومدن گرین کارت اصلا زمان ثابتی نیست ممکنه چندهفته طول بکشه ممکنه یکماه یا چند ماه ولی معمولا مال اکثرا تو حول و حوش یکماه کمی کمتر یا بیشتر اومده مثلا برای همسر و فرزندان من یکماهه اومد ولی مال من حدود 50 روزه اومد
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-05-15 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-15 ساعت 16:37 توسط Almond.)
دوستان ما توی فرم اولیه ثبت نام واسه لاتاری در قسمت بالاترین سطح تحصیلات زدیم university degree چون ایشام مدرکشون فوق دیپلم ازمرکز آموزش عالی تربیت معلم هست. حالا دوباره تو پر کردن فرمها باید همون university degree رو بزنیم ؟ مدرک فوق دیپلم از مرکز آموزش عالی تربیت معلم، university degree و associate's degree هست؟ درسته؟