موضوعها: 0
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام..آیا این متن داخل نامه به این معنا است که بالای فرم هایی که باید برای آنها پست کنیم case numberبنویسیم یا اینکه اگر خواستیم email بفرستیم؟
If it should be necessary to contact the Kentucky Consular Center, you must always refer to your name and case number as they appear below. Your case number should be clearly written in the upper right hand corner of all documents and correspondence sent to the Kentucky Consular Center
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
توی هر دو تا فرم یک قسمت داره Education این باید توی هر دو تا فرم یکی باشه ؟ چرا باید دو بار بنویسیم ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 17:11)salar derakhshanfar نوشته: (2012-05-15 ساعت 16:17)golesang نوشته: (2012-05-15 ساعت 15:33)salar derakhshanfar نوشته: سلام چند تا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید:
1.بعد از گرفتن ویزا رو پاسپورت مهر گرین کارت میزنن؟(از یکی شنیدم)
2.بعد از رفتن به امریکا و گرفتن گرین کارت میشه برگشت به ایران و رفت سربازی،آیا با انجام این کار (بازگشت به آمریکا بعد از 2سال میشه) باز هم برای سیتیزن شدن اقدام کرد؟
3.در آمریکا چند روز طول میکشه که گرین کارت بدن؟
دوست عزیز
1-در بدو ورودتون به آمریکا در فرودگاه روی صفحه بالای ویزاتون یه مهر میزنن که اون مهر تا یکسال به جای گرین کارت اعتبار داره این رو برای این میزنن که تا وقتی که گرین کارتتون میاد شما مشکلی از بابت ویزا نداشته باشید
2- برای اینکه بتونید دوسال خارج از آمریکا بمونید بدون اینکه براتون مشکلی پیش بیاد باید پاس سفید بگیرید که با داشتن پاس سفید شما اجازه این رو دارید که دوسال خارج از خاک آمریکا باشید
3- مدت زمان اومدن گرین کارت اصلا زمان ثابتی نیست ممکنه چندهفته طول بکشه ممکنه یکماه یا چند ماه ولی معمولا مال اکثرا تو حول و حوش یکماه کمی کمتر یا بیشتر اومده مثلا برای همسر و فرزندان من یکماهه اومد ولی مال من حدود 50 روزه اومد
شما اطلاع دارید وقتی وارد آمریکا میشیم تا چه مدت باید بمونیم ؟میشه زودتر برگشت و گرین کارتی که به آدرسی که دادیم، آشنایان از طریق پست برامون بفرستن و در سفر بعدی در خواست پاس سفید بدم؟(به این خاطر میپرسم چون مشکل سربازی دارم و مدت 20 روز میتونم خاج از ایران باشم)
دوست عزیز هیچ اجباری برای مقدار مشخصی زمان موندن در آمریکا وجود نداره شما میتونید همون 20 روز رو بمونید ما 40 روز موندیم و برگشتیم گرین کارت همسرم و بچه هام اومد ولی مال من بعد اینکه برگشتیم اومد ویکی از دوستان خوب مهاجرسراییمون برام آوردش
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-15 ساعت 19:48)ammin6327 نوشته: سلام به همه ی دوستان این ور آبی و اون ور آبی....
3 تا سوال داشتم از خدمت شما عزیزان که جواب دادنش باعث آرامش روح اینجانب خواهد شد
1-اگه کسی در IRGC یعنی (س پ ا ه) خدمت کرده باشه ;نکنه ما رو موقع fbi check به عنوان (ت ر و ر ی س ت) قلمداد کنن بعد usa بی usa؟؟؟خدایی ظلمه من اون موقع سرباز صفری بیش نبودم...یا اینکه بگن چون تو سپاه بوده نمیشه؟؟؟
2- من توی فرم ها قسمت هایی که مربوط به تحصیلات میشد دبستان و راهنمایی رو ننوشتم از دیپلم شروع کردم.... گیر ندن؟؟!!
3-آقا این دانشگاه ما اصل مدرک پیش دانشگاهی و لیسانس ما رو نمیده....میگن باید کارت ملی یا شناسنامه یا پاس گرو بزاری تا 10 روز مهلت داری برگردونی وگرنه خودت میدونی حالا سوالم اینه که واسه سفارت اصل این مدارک رو میخواد؟؟؟ نمیشه ترجمه رسمی کرد و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسونیم توی سفارت به جای اصل مدرک قبول میکنن؟؟
پیشاپیش از راهنمایی ممنون
دوست عزیز بابت سربازی نگران نباشید به انجمن سالهای قبل مراجعه کنید میبینید که خیلیها با همین شرایط سربازی ویزا گرفتن از جمله همسر بنده فقط ممکنه به این خاطر شما در پروسه کلیرنس قرار بگیرید
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها چند تا سوال داشتم ازتون :
1- عکسمون عیبی نداره که با عکس ثبت نام اولیه متفاوت باشه ؟
2- در مورد اهمیت تجربه کاری هم لطف کنید اگه می دونید که چه قدر در نظر آفیسر اهمیت داره توضیح بفرمایید؟
3- شغل فعلی برای من که تازه فارغ التحصیل از دانشگاه شدم بیکار می شه ، این مسئله بد نیست در نگاه آفیسر ؟ می شه این رو به نحو بهتری بیان کرد مثلا همین توضیح رو نوشت واسشون ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توی فرم دی اس 0230 یک قسمت داره زده
List below all employment for the last ten years.
من چند تا شرکت خصوصی در ایران چند سال پیش کار می کردم اون ها رو هم باید بنویسم ؟ کار دانشجویی می کردم تو لندن پارت تام باید بنویسم ؟
کیس: 11xx / کنسولگری: لندن / دريافت ويزا:روز مصاحبه
ورود به آمریکا : آخر 2012
God Bless The USA