کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان سلام
کسی اطلاع داره مسافرت به کشوری خاص قبل از اولین سفر به آمریکا میتونه مشگل ساز باشه یا نه؟
بطور دقیق اربیل عراق منظورمه.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-01-16 ساعت 19:13)ALI_AGHA نوشته:  دوستان سلام
کسی اطلاع داره مسافرت به کشوری خاص قبل از اولین سفر به آمریکا میتونه مشگل ساز باشه یا نه؟
سلام دوست عزیز من اربیل رو نمیدونم ولی میخوام یه داستانی تعریف کنم ,من چندین بار توریستی رفتم us یکی از سالها که میرفتم قبلش لبنان رفته بودم بار اول که واسه us اقدام کردم همه میگفتند چون لبنان رفتی اصلا بهت ویزا نمیدن , ولی کاملا خلاف این موضوع رفتم و یک ضرب ویزا گرفتم یکبار دیگه هم تور لبنان -سوریه رفته بودم (پارسال اون موقع که شلوغی بود خیلی )گیر ندادن اونجا هم یک ضرب گرفتم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به هر حال مسافرت رفتین دیگه تازه به نظر من اگه خیلی هم مهم باشه شاید کلیرنس بخورید همین
البته این نظر منه
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، Tomas ، گل نهال ، roeentan ، Saeedv13 ، KOUROSHAVIN ، mahdip ، amir82
(2013-01-16 ساعت 19:56)sepid_a نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 19:13)ALI_AGHA نوشته:  دوستان سلام
سلام دوست عزیز من اربیل رو نمیدونم ولی میخوام یه داستانی تعریف کنم ,من چندین بار توریستی رفتم us یکی از سالها که میرفتم قبلش لبنان رفته بودم بار اول که واسه us اقدام کردم ........ فکر نمیکنم ربطی داشته باشه به هر حال مسافرت رفتین دیگه تازه به نظر من اگه خیلی هم مهم باشه شاید کلیرنس بخورید همین
البته این نظر منه

ممنون از پاسختون دوست گرامی.البته من ویزا را گرفته ام و نگرانیم از برخورد آفیسر ایمیگریشن در فرودگاه آمریکا در اولین سفر به آمریکا است.
باز هم ممنون و اگر سایر دوستان هم اطلاعی دارند ممنون میشوم به من بگویند.
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Tomas ، گل نهال
اگه به فرض اردیبهشت مصاحبمون باشه با توجه به کیس نامبرم.اسپانسر من کی باید مدارک رو تهیه کنه وبفرسته؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: Tomas ، amir82
سلام
کسی از دوستان در مورد اینکه ضمانت بانکی در پروسه مهاجرت به آمریکا اخلالی به وجود میاره یا نه ؟ اطلاعی داره.
ممنون.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
(2013-01-16 ساعت 22:15)alirezass نوشته:  بچه ها من کی مدارکم پست کنم خوبه من ... فوریه مصاحبه دارم (سری دوم مدارک برای آنکارا)اگر امکان دارد یه پست خوب چی هست؟که زود هم برسه
این پست آرامکس پست ویژه داره زود تر برسه به مقصد؟
باتشکر
دوست عزیز ما مدارکمون رو یک ماه قبل از مصاحبه پست کردیم و ۳-۴ روز رسید مشکلی‌ هم نبود شما هم اگر مدارکت آماده است با همون آرامکس پست کن پست خوبیه قیمتش هم خوب.احتیاجی هم به پست ویژه نیست.موفق باشی‌
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: گل نهال ، alirezass ، mohajer13 ، Tomas
بچه ها یه سوال شاید یکم خنده دار، ولی لطفا جواب بدین. اگه یکی روز مصاحبه یه تیکه کوچیک از موهاشو مش کرده باشه باید تو عکساشم همون طوری باشه؟ یا مهم نیست؟
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
(2013-01-17 ساعت 00:01)victorygo نوشته:  بچه ها یه سوال شاید یکم خنده دار، ولی لطفا جواب بدین. اگه یکی روز مصاحبه یه تیکه کوچیک از موهاشو مش کرده باشه باید تو عکساشم همون طوری باشه؟ یا مهم نیست؟

مهم نیست. مهم اینه که شما همون شخصی باشی که در لاتاری قبول شده باشه. در رابطه با عکستم اگه این مش کردن شما باعث شده که ظاهر شما تغییر عمده و قابل توجه داشته باشه 2 عدد عکس 5در5 جدید بنداز و روز مصاحبه با خودت به سفارت ببر.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
یه سوال تخصصی
همسر ویزاش جدا صادر میشه یا نه؟؟؟یعنی هرکدوم جدا جدا ویزا میگیرن یا اینکه زیر شاخه میشن تو ویزا برنده اصلی؟؟
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان:
(2013-01-17 ساعت 01:33)jahanshahloo نوشته:  یه سوال تخصصی
همسر ویزاش جدا صادر میشه یا نه؟؟؟یعنی هرکدوم جدا جدا ویزا میگیرن یا اینکه زیر شاخه میشن تو ویزا برنده اصلی؟؟

برنده اصلي يا بايد همراه زيرگروه هاش باشه يا قبلش رفته باشه،نميشه زيرگروه زودتر بره،ضمناً لطفاً امضاتونو كاملش كنيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 01:44)گل نهال نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 01:33)jahanshahloo نوشته:  یه سوال تخصصی

برنده اصلي يا بايد همراه زيرگروه هاش باشه يا قبلش رفته باشه،نميشه زيرگروه زودتر بره،ضمناً لطفاً امضاتونو كاملش كنيد

متوجه هستم اما یکی از دوستان میگفت باید نفر دوم زیرگروه باشه یعنی تو ویزاش اسمش باشه میخوام بدونم ویزا هرکدوم جدا صادر میشه چطوره دقیق
ممنون
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
تشکر کنندگان: farshadsh ، Tomas
برنده اصلی ویزای dv1 میگیره و جدا می خوره تو پاسش و همسرش هم dv2 میگیره وقبل از برنده اصلی هم نمی تونه وارد بشه. و هیچ کدوم اسم دیگری تو ویزاش نیست اگه اینو می خواید بدونید
since 2012
(2013-01-17 ساعت 00:32)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 00:01)victorygo نوشته:  بچه ها یه سوال شاید یکم خنده دار، ولی لطفا جواب بدین. اگه یکی روز مصاحبه یه تیکه کوچیک از موهاشو مش کرده باشه باید تو عکساشم همون طوری باشه؟ یا مهم نیست؟
ويكتوري جان...فك نكنم اينقدر گير باشن...اما شما كه آنكارا مصاحبه داري نامه دوم كي برات اومده؟چون تا جاييكه ميدونم بالاي 4300 هنوز براي كسي نامه انكارا نيومده...ممنون

دوست من،
من سري پيش كارنت شدم و زير ٤٣٠٠ هستم :-)
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
سلام من می خوام کپی گذرناممو بفرستم باید گذرنامرو امضا کنم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
سلام دوستان

ببخشید آدرس و تلفن دقیق ارسال مدارک به سفارت آنکارا رو میشه بگید.

مرسی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان