کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-17 ساعت 10:48)miladswat نوشته:  سلام من می خوام کپی گذرناممو بفرستم باید گذرنامرو امضا کنم ؟
ضرورتی نداره اگه دوست دارید امضا کنید

(2013-01-17 ساعت 10:58)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

ببخشید آدرس و تلفن دقیق ارسال مدارک به سفارت آنکارا رو میشه بگید.

مرسی

ANKARA
EMBASSY OF THE UNITED STATES
VISA UNIT
110 ATATURK BILVARI
ANKARA TURKEY
90-312-426-5470
تشکر کنندگان: گل نهال ، mreza_ce ، ramin_red ، enchantress_boy ، farshadsh ، Tomas ، mohammadrezah
دوستان سلام
میخوام بدونم کمترین سنی که گذرنامه صادر میشه براش چه سنی برای نوزاد چند روزه شناسنامه صادر میشه؟ چون زمان کمی برای مصاحبه مونده و برای صدور بلیط به مشکل میخوریم
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 14:03)امير جو نوشته:  دوستان سلام
میخوام بدونم کمترین سنی که گذرنامه صادر میشه براش چه سنی برای نوزاد چند روزه شناسنامه صادر میشه؟ چون زمان کمی برای مصاحبه مونده و برای صدور بلیط به مشکل میخوریم

من وقتی پسرم کمتر از یکسالش بود براش پاس گرفتم. میتونی بری پلیس +10 دقیقتر بپرسین، یا تماس بگیرین
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، farshadsh ، امير جو ، Judy Abbott 13 ، Tomas ، rezagh
(2013-01-16 ساعت 21:17)ani_sheiton نوشته:  اگه به فرض اردیبهشت یا دیرتر مصاحبمون باشه با توجه به کیس نامبرم.اسپانسر من کی باید مدارک رو تهیه کنه وبفرسته ایران؟

دوستای گلم کسی نمیدونه جواب سوال منو؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: ALI_AGHA ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 14:03)امير جو نوشته:  دوستان سلام

دوست گرامی
برای نوزاد به محض صدور شناسنامه میتوان درخواست گذرنامه کرد.اگر در همان روز اول تولد بتوانید شناسنامه اش را بگیرید همان روز هم می توانید درخواست گذرنامه بدهید.فقط به خاطر داشته باشید که حتی نوزاد یک روزه هم احتیاج به عکس و حضور فیزیکی در دفتر پلیس + 10 را دارد.
موفق باشید

(2013-01-17 ساعت 14:13)ani_sheiton نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 21:17)ani_sheiton نوشته:  اگه به فرض اردیبهشت یا دیرتر مصاحبمون باشه با توجه به کیس نامبرم.اسپانسر من کی باید مدارک رو تهیه کنه وبفرسته ایران؟

دوستای گلم کسی نمیدونه جواب سوال منو؟
فکر می کنم اسفند زمان مناسبی باشد.کلا بحث اسپانسر با تمکن مالی مقداری متفاوت است چون اسپانسر برای اثبات صلاحیت خویش به میزان مالیاتی که در آخرین دوره پرداخت کرده استناد میکند.بنابراین یکی دو ماهی زودتر فکر نمی کنم مسئله ساز شود.
تا باز نظر بقیه اساتید چه باشد.
موفق باشید
کیس نامبر : **11 2013AS / ورود به آمریکا : هفته دوم مارچ - Los Angeles
سفر نامه
تشکر کنندگان: farshadsh ، ani_sheiton ، امير جو ، Tomas
سلام آیا کسی که مدارکشو تابستان 2012 ترجمه کرده و احتمالا مصاحبه اش حودودای خردادا 2013 باشه دچار مشکل میشه باید دوباره ترجمه کنه تا تاریخ جدید بخوره البته مدارک مالی را میدونم که باید نزدیک به مصاحبه ترجمه شه ؟ با تشکر از جوابتون
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 14:43)ordibehesht600 نوشته:  سلام آیا کسی که مدارکشو تابستان 2012 ترجمه کرده و احتمالا مصاحبه اش حودودای خردادا 2013 باشه دچار مشکل میشه باید دوباره ترجمه کنه تا تاریخ جدید بخوره البته مدارک مالی را میدونم که باید نزدیک به مصاحبه ترجمه شه ؟ با تشکر از جوابتون
سلام.همانطوری که خودتون گفتید فقط مدارک مالی باید تاریخ ترجمشون نزدیک به تاریخ مصاحبه باشه.و بقیه مدارک مشکلی نداره.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: farshadsh ، enchantress_boy ، Judy Abbott 13 ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 10:48)miladswat نوشته:  سلام من می خوام کپی گذرناممو بفرستم باید گذرنامرو امضا کنم ؟

نه مهم نیست ولی در مطب دکتر ازت میخوان امضا کنی!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، Tomas
سلام به همه ... (ازدوستان عزیز به خصوص امیر خان ، عمو سعید و ... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ) من همونطوریکه قبلا" گفتم مادرم برنده شدن . امروز روز مصاحبه بود که به همراه پدرم وارد سفارت شدن حدود 3 ساعت طول کشید و اومدن و برگه صورتی گرفتن . فقط موضوع اینه که فرمهای آپدیت شده ( 230 و 122 ) و فرم CONTACT INFORMATION رو که اصلا" من فراموش کرده بودم قبلا" بفرستم و امروز همه اینهارو آورده بودیم رو با کمال تعجب ازشون نگرفتن . موقعی که اومدن بیرون و من این قضیه رو فهمیدم برگشتم نزد واحد نگهبانی و موضوع رو گفتم . ایشون هم زنگ زد داخل و موضوع رو گویا به یکی از آفیسرها منتقل کرد . بعد اومد بیرون و به ما گفت " می گن روزی که اومدید ویزاتونو بگیرین اون مدارک رو هم بیارین ".
حالا سوال و نگرانی ما اینه که نکنه اینها در روند بررسی مجدد ببینن که اولا" ما اصلا" فرمهای CONTACT INFORMATION در پروندمون نیست و ثانیا" چند اشتباه هم در فرمهای 230 و 122 ما وجود داره و خلاصه یک وقت مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
به نظرتون الان چه کاری ما باید انجام بدیم ؟؟؟ چون یه جورایی به نظر میاد با توجه به اینکه امروز خیلی شلوغ بوده ، احتمال داره که فراموش کرده باشن که تحویل بگیرن . لطفا بگین چیکار کنیم . ممنون میشم.
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 15:25)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه ... (ازدوستان عزیز به خصوص امیر خان ، عمو سعید و ... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ) من همونطوریکه قبلا" گفتم مادرم برنده شدن . امروز روز مصاحبه بود که به همراه پدرم وارد سفارت شدن حدود 3 ساعت طول کشید و اومدن و برگه صورتی گرفتن . فقط موضوع اینه که فرمهای آپدیت شده ( 230 و 122 ) و فرم CONTACT INFORMATION رو که اصلا" من فراموش کرده بودم قبلا" بفرستم و امروز همه اینهارو آورده بودیم رو با کمال تعجب ازشون نگرفتن . موقعی که اومدن بیرون و من این قضیه رو فهمیدم برگشتم نزد واحد نگهبانی و موضوع رو گفتم . ایشون هم زنگ زد داخل و موضوع رو گویا به یکی از آفیسرها منتقل کرد . بعد اومد بیرون و به ما گفت " می گن روزی که اومدید ویزاتونو بگیرین اون مدارک رو هم بیارین ".
حالا سوال و نگرانی ما اینه که نکنه اینها در روند بررسی مجدد ببینن که اولا" ما اصلا" فرمهای CONTACT INFORMATION در پروندمون نیست و ثانیا" چند اشتباه هم در فرمهای 230 و 122 ما وجود داره و خلاصه یک وقت مشکلی پیش بیاد ؟؟؟
به نظرتون الان چه کاری ما باید انجام بدیم ؟؟؟ چون یه جورایی به نظر میاد با توجه به اینکه امروز خیلی شلوغ بوده ، احتمال داره که فراموش کرده باشن که تحویل بگیرن . لطفا بگین چیکار کنیم . ممنون میشم.
در مورد CONTACT INFORMATION این فرمو بعد مصاحبه به خودم برگردوندن و فکر نکنم برای کسی هم نگه دارن داخل پروندش .
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
تشکر کنندگان: amir82 ، ani_sheiton ، Judy Abbott 13 ، Tomas
(2013-01-17 ساعت 15:25)AMIR2852 نوشته:  سلام به همه ... (ازدوستان عزیز به خصوص امیر خان ، عمو سعید و ... خواهشمندم راهنمایی بفرمایید ) من همونطوریکه قبلا" گفتم مادرم برنده شدن . امروز روز مصاحبه بود که به همراه پدرم وارد سفارت شدن حدود 3 ساعت طول کشید و اومدن و برگه صورتی گرفتن . فقط موضوع اینه که فرمهای آپدیت شده ( 230 و 122 ) و فرم CONTACT INFORMATION رو که اصلا" من فراموش کرده بودم قبلا" بفرستم و امروز همه اینهارو آورده بودیم رو با کمال تعجب ازشون نگرفتن . موقعی که اومدن بیرون و من این قضیه رو فهمیدم برگشتم نزد واحد نگهبانی و موضوع رو گفتم . ایشون هم زنگ زد داخل و موضوع رو گویا به یکی از آفیسرها منتقل کرد . بعد اومد بیرون و به ما گفت " می گن روزی که اومدید ویزاتونو بگیرین اون مدارک رو هم بیارین ".
سلام به روی ماهت
اگر کیس شما نقص مدرک داشته باشه روی اون برگه صورتی که به پدر داده ان نوع نقص مدرک رو می نویسن. اگر چیزی ننوشته و بعد هم به شما گفتن روز صدور ویزا با خودتون بیارین یعنی همه چیز مرتبه و جای نگرانی نیست. اگرم هنوز نگرانیت بر طرف نشده می تونی یک ایمیل بهشون بزنی و شرح ماوقع رو بگی تا جوابتو بدن. موفق باشید.
(2013-01-17 ساعت 16:40)Saeedv13 نوشته:  
سلام به روی ماهت
اگر کیس شما نقص مدرک داشته باشه روی اون برگه صورتی که به پدر داده ان نوع نقص مدرک رو می نویسن. اگر چیزی ننوشته و بعد هم به شما گفتن روز صدور ویزا با خودتون بیارین یعنی همه چیز مرتبه و جای نگرانی نیست. اگرم هنوز نگرانیت بر طرف نشده می تونی یک ایمیل بهشون بزنی و شرح ماوقع رو بگی تا جوابتو بدن. موفق باشید.

ممنونم سعید خان ... پیروز باشی ... برگشتم سفرنامه خوبی مینویسم .
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، گل نهال ، amairmonre ، Tomas
همون کاری که سفارت بهتون گفته انجام بدید.
اگه خیلی نگرانید یک ایمیل به سفارت بزنید و قضیه رو مطرح کنید و این مدارکو به صورت PDF براشون ارسال کنید.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، امیر مهاجر ، ALI_AGHA ، farshadsh ، Saeedv13 ، amairmonre ، Tomas ، rezagh
ALI_AGHA dateline=[hr' نوشته:  
(2013-01-17 ساعت 14:13)ani_sheiton نوشته:  
فکر می کنم اسفند زمان مناسبی باشد.کلا بحث اسپانسر با تمکن مالی مقداری متفاوت است چون اسپانسر برای اثبات صلاحیت خویش به میزان مالیاتی که در آخرین دوره پرداخت کرده استناد میکند.بنابراین یکی دو ماهی زودتر فکر نمی کنم مسئله ساز شود.
تا باز نظر بقیه اساتید چه باشد.
موفق باشید
خوب ما فرض میکنیم اسفند بفرستن بعد اگه مصاحبه در آنکارا شد و دیرتر نوبتمون شد.تاریخ هاش اکسپایر نشه؟
بعد اگه مسافر پیدا نکردیم مدارک اسپانسر رو بیاره ایران باید با پست بفرستن.به نظرتون به دستمون میرسه؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farshadsh ، sadeghi897 ، Tomas ، rezagh
سلام من یه سوال مسخره دارم من امروز مدارکو پست کردم ولی مطمئن نیستم که چک لیستی که واسه خودم نوشته بودم که چیزی یادم نره داخل مدارک جا موند یا نه اگه جا مونده باشه مشکلی داره به فارسی هم نوشته بودم .
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان: farshadsh ، تجریش ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان