کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-23 ساعت 11:43)mhz_ir نوشته:  دوستان تهرانی به نظرتون برای رفتن از راه آهن به فرودگاه امن ترین و با هزینه کمتر نسبت به گرفتن آزانس دربست چیه؟
سوال دیگه اینکه برای گرفتن ارز مسافرتی تو فرودگاه حواله میدن؟از کجا باید بگیریم؟

دوستان عزیز تهرانی این سوال من هم هست می شه لطف کنید راهنمایی بفرمایید.
البته می دونم که می شه با مترو رفت مرقد امام ولی از آنجا نمی دانم چه طوری می شه رفت فرودگاه امام. تو بعضی سایت ها نوشته بودند که اتوبوس ها یا تاکسی های مخصوصی هستند که می برند فرودگاه آیا درست است؟
واقعا ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید
تشکر کنندگان: mhz_ir
(2013-01-23 ساعت 16:11)fahim61 نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 11:43)mhz_ir نوشته:  دوستان تهرانی به نظرتون برای رفتن از راه آهن به فرودگاه امن ترین و با هزینه کمتر نسبت به گرفتن آزانس دربست چیه؟
سوال دیگه اینکه برای گرفتن ارز مسافرتی تو فرودگاه حواله میدن؟از کجا باید بگیریم؟
دوستان عزیز تهرانی این سوال من هم هست می شه لطف کنید راهنمایی بفرمایید.
البته می دونم که می شه با مترو رفت مرقد امام ولی از آنجا نمی دانم چه طوری می شه رفت فرودگاه امام. تو بعضی سایت ها نوشته بودند که اتوبوس ها یا تاکسی های مخصوصی هستند که می برند فرودگاه آیا درست است؟
واقعا ممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید
اتوبوس از ايستگاه مترو مرقد امام ، آزادي و مهرآباد با نرخ كرايه 2000 تومان هست.
فاصله زماني تردد : نيم ساعت
البته حركت اتوبوس ها مشروط به حضور حداقل 7 مسافر مي باشد.
شماره تماس: 09363992035، 55678481
2012, Bay Area, CA
تشکر کنندگان: fahim61 ، afs ، rouzbehdarvishi ، bayat_r ، Soap McTavish ، گل نهال
(2013-01-22 ساعت 14:46)miladswat نوشته:  سلام مدارک من امروز رسیده باید منتظر ایمیل باشم یا خودم باید ایمیل بدم ؟
سلام یکی جواب مارو نمیده ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 17:00)miladswat نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 14:46)miladswat نوشته:  سلام مدارک من امروز رسیده باید منتظر ایمیل باشم یا خودم باید ایمیل بدم ؟

سلام دوست من

خودشون ایمیل می زنن.
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 11:17)kiasina نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 23:04)ordibehesht600 نوشته:  سلام خدمت دوستان
من یه سوالی دارم ، آیا کسی هست که با همون کارت پایان خدمت قدیمیش رفته باشه و قبول کرده باشن ؟ چون من ایران نیستم نمی تونم از اینجا عوض کنم ، اگه بخوام عوض کنم باید وکالت بدم به یکی تو ایران ، البته یه مقدار هم نگرانم چون شنیدم این پروسه تعویض کارت برا بعضیها بیشتر از 3 ماه طول کشیده و میترسم زمان مصاحبه اصل کارت دستم نرسه .
با تشکر
دوست عزیز با درود
هنوز تمام کارتهای پایان خدمت را جهت تعویض اعلام نکردند. من هم که 4 ماه پیش برای مصاحبه رفتم با همان کارت قدیمی رفتم و مشکلی هم نبود
خیلی تشکر میکنم دوست عزیز و میشه لطفا بگید کدوم ها رو اعلام کردن برا تعویض ، یا چجوری باید فهمید که کارتمون جز اونایی هست که باید تعویض بشه یا نه ؟ 
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-23 ساعت 17:05)babak_1363 نوشته:  

سلام دوست من

خودشون ایمیل می زنن.
معمولا چقدر طول میکشه تا بهم ایمیل بدن ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 17:07)miladswat نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 17:05)babak_1363 نوشته:  

سلام دوست من

خودشون ایمیل می زنن.
معمولا چقدر طول میکشه تا بهم ایمیل بدن ؟

بین 5 تا 7 روز. برای من 5 روز طول کشید.
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13
(2013-01-23 ساعت 17:54)afrash نوشته:  سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ما هم بالاخره معلوم شد یعنی 18 مارس. من و همسرم سعی کردیم تا جائی که می تونیم مباحث ذکر شده در مهاجرسرا را دنبال کنیم و باید بگم که بهترین راهنمای ما تا به حا یادداشت های زیبا و تجربیات شما دوستان گرامی بوده. ولی این اواخر به شدت دچار دلهره و استرس شدم آخه تا حالا تمام دوستانی که به صورت خانواده برای مصاحبه آماده شده اند و همسرانشون خدمت سربازی رفته بودند، حالا چه در ارتش،چه سپاه و چه .... همگی کارت آبی گرفتن و کلیرنس خوردن.
1- آیا فقط به خاطر سربازی رفتن کارت آبی میدن؟ آیا تا حالا بودن خانواده هائی که همسرانشون با وجود سربازی رفتند ویزای یک ضرب بگیرند و کلیرنس نخورند؟
2-خیلی استرس دارم. شرایطم را برای شما دوستان میگم ولی از شما خواهش میکنم تا با توجه به وضعیت من و همسرم بگید چه کار کنیم که بتونیم یک ضرب بگیریم.
من (برنده اصلی) دانشجوی دکترای بیوتکنولوژی در کشور ترکیه هستم و همسرم دانشجوی پزشکی، خدمت در ارتش، با یک حساب مشترک در حدود 19000 دلار در ترکیه و 100 میلیون در ایران، هر دو بون تجربه کاری و بدون اسپانسر.
دوست عزيز
لطفاً سوالاتتون رو فقط در يك تاپيك بپرسيد .
٩٠ درصد ايراني ها كليرنس ميخورن ، حالا هر كجاي دنيا كه زندگي كنن . سربازي هم يكي از دلايل كليرنسه و البته شغل دولتي و خيلي چيزهايي كه ما نميدونيم . اگر قرار بود كه بشه كاري انجام داد كه كليرنس نخورد مطمئن باشيد كه همه ما انجام ميداديم . ولي متاسفانه راهي وجود نداره . داشتن يا نداشتن اسپانسر هم هيچ نقشي در اين مسئله نداره . بهتره واقع بين باشيد و در عين حال نگراني شما بيمورده چون اكثر ماها اين مدت رو به سلامت ميگذرونيم Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-23 ساعت 17:54)afrash نوشته:  سلام دوستان
تاریخ مصاحبه ما هم بالاخره معلوم شد یعنی 18 مارس. من و همسرم سعی کردیم تا جائی که می تونیم مباحث ذکر شده در مهاجرسرا را دنبال کنیم و باید بگم که بهترین راهنمای ما تا به حا یادداشت های زیبا و تجربیات شما دوستان گرامی بوده. ولی این اواخر به شدت دچار دلهره و استرس شدم آخه تا حالا تمام دوستانی که به صورت خانواده برای مصاحبه آماده شده اند و همسرانشون خدمت سربازی رفته بودند، حالا چه در ارتش،چه سپاه و چه .... همگی کارت آبی گرفتن و کلیرنس خوردن.
1- آیا فقط به خاطر سربازی رفتن کارت آبی میدن؟ آیا تا حالا بودن خانواده هائی که همسرانشون با وجود سربازی رفتند ویزای یک ضرب بگیرند و کلیرنس نخورند؟
2-خیلی استرس دارم. شرایطم را برای شما دوستان میگم ولی از شما خواهش میکنم تا با توجه به وضعیت من و همسرم بگید چه کار کنیم که بتونیم یک ضرب بگیریم.
من (برنده اصلی) دانشجوی دکترای بیوتکنولوژی در کشور ترکیه هستم و همسرم دانشجوی پزشکی، خدمت در ارتش، با یک حساب مشترک در حدود 19000 دلار در ترکیه و 100 میلیون در ایران، هر دو بون تجربه کاری و بدون اسپانسر.

سلام
به نظر من اصلا نگران نباش. وبزای شما با توکل به خدا حتمی می باشد
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
بچه ها بانك ملت چقدر حواله ارزي مي ده براي هر نفر؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 19:12)my2220 نوشته:  بچه ها بانك ملت چقدر حواله ارزي مي ده براي هر نفر؟
بالاي ١٢ سال هر نفر ٣٠٠ دلار .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، alirezass ، bayat_r ، amir82 ، lilac ، rezagh
(2013-01-23 ساعت 19:15)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 19:12)my2220 نوشته:  بچه ها بانك ملت چقدر حواله ارزي مي ده براي هر نفر؟

چقدر كم حالا من فكر مي كردم 1000 تا Sad
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 19:16)my2220 نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 19:15)sayeh_m نوشته:  

چقدر كم حالا من فكر مي كردم 1000 تا Sad

تازه برای ترکیه فقط می تونی بگیری. برای immigrant visa تعلق نمی گیره.Big Grin
since 2012
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، amir82 ، lilac ، ensan ، rezagh

جالبه!!!!!!اگه این سوال در مورد ترکیه ،ابوظبی یا ارمنستان پرسیده میشد همه جواب میدادن از اینجا برو 100قدم شمردی سمت چپ یه مغازه هست عروسک پشت ویترینش این شکلیه بعد میری طبقه چهارم یه در سفید خال خالی رو باز میکنی یه خانم دکتری نشسته با موهای فرفری یه خال رو لبش و خلاصه کلی داستان دیگهBig Grin
ولی هنوز کسی به این بنده خدا جواب ندادهBig Grin.دوست عزیز من که به خدا نمیدونم راهنماییت کنم.ولی امیدوارم یکی پیدا شهBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، Judy Abbott 13 ، roeentan ، amir82 ، AsemanAbee ، rezagh
(2013-01-23 ساعت 19:23)ابی هانی نوشته:  

جالبه!!!!!!اگه این سوال در مورد ترکیه ،ابوظبی یا ارمنستان پرسیده میشد همه جواب میدادن از اینجا برو 100قدم شمردی سمت چپ یه مغازه هست عروسک پشت ویترینش این شکلیه بعد میری طبقه چهارم یه در سفید خال خالی رو باز میکنی یه خانم دکتری نشسته با موهای فرفری یه خال رو لبش و خلاصه کلی داستان دیگهBig Grin
ولی هنوز کسی به این بنده خدا جواب ندادهBig Grin.دوست عزیز من که به خدا نمیدونم راهنماییت کنم.ولی امیدوارم یکی پیدا شهBig Grin

سلام
دوست عزیز کدوم فرودگاه ؟؟ کدوم راه آهن ؟؟ در مورد ارز مسافرتی شما با در دست داشتن بلیط ، پاسپورت و برگه پرداخت عوارض خروج (به بانک ملی مراجعه کن بگو میخوام عوارض خروج از کشور بدم فکر کنم حدود 55 تومن باشه) از همشون کپی بگیر ببر یکی از شعبه های ارزی بانک ملت به مقدار 300 د.لار بنا به قیمت مرجع پول میدی بهت حواله میدن بعد اون حواله را موقع پرواز میبری باجه زیر پله برقی و ارزتو میگیری
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، mhz_ir ، Saeedv13 ، amir82 ، lilac ، ensan ، ابی هانی ، rezagh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان