کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-23 ساعت 03:16)yasaman1111 نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 01:36)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-01-23 ساعت 01:32)victorygo نوشته:  بچه ها کدوم شرکت پستی از همه ارزون تره واسه ارسال مدارک به آنکارا؟ تی ان تی، آرامکس یا اون یکی که اسمشم یادم نیست؟!!!

TNT کارشون هم تر تمیزه

من تو یک پست خوندم که tnt با سفارت آ م ر ی ک ا کار نمی کنه.اگه اشتباه دوستان اصلاح کنن.

من با تی ان تی فرستادم 5 روزه رسید هیچ مشکلی هم نبود اما ارزون یا گرون بودنش را نمی دونم 65000 تومان برای یک وزن مشخص ، اگر20 گرم هم بیشتر باشه تقریبا30000 تومان بیشتر گرفت دیگه برای این چرتکه انداختن ها دیره!
تشکر کنندگان: amir82 ، lilac
سلام من مدارکمو با پست آرامکس فرستادم الان که برام زده دلیوری نوشته استانبول دلیوری شده کسی‌ هست که اینجوری باشه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-01-23 ساعت 20:59)miladswat نوشته:  سلام من مدارکمو با پست آرامکس فرستادم الان که برام زده دلیوری نوشته استانبول دلیوری شده کسی‌ هست که اینجوری باشه ؟
بله . همه همینطورین .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: miladswat ، rouzbehdarvishi ، amir82 ، mdna ، lilac ، rezagh
دوستان عزیز لطفادر مورد ایجاد آدرس پستی ptt برای هریک از اعضا راهنمایی کنید ، من آدرس تعیین کردم و یک پرینت هم با اسم برنده اصلی و 2 نفر دیگر خانواده که همسر و دخترم هستند گرفتم وبا همون ادرس به سفارت ارسال کردم حالا دوستان میگن که حتماباید جدا جدا باشه واین کار اصلا نمیشه یعنی برای نام نویس مجدد امکانپذیر نیست.البته از سفارت هم برام ایمیل آمد که دوباره زمان مصاحبه و مدارک لازم را نوشته بود و بخصوص تاکید کرده که برای هرکس seperatly یعنی جداگانه آدرس پستی تعیین کنید و با خود به سفارت بیاورید.
تشکر کنندگان:
بچه ها ؟ میگما به نظرتون میشه به سفارت ارمنستان ایمیل بزنم که ممکنه فردا ویزاهامونو حاضر کنن یا بد میشه؟
آخه 2شنبه بعد هم تعطیله اگه تا جمعه حاضر نشه 3 روز دیگه الافیهCool
پاسامونو سه شنبه صبح تحویل دادیم ...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، fire dragon ، nora ، lilac ، Saiban ، mhr.714
(2013-01-24 ساعت 00:20)مانترا نوشته:  بچه ها ؟ میگما به نظرتون میشه به سفارت ارمنستان ایمیل بزنم که ممکنه فردا ویزاهامونو حاضر کنن یا بد میشه؟

مانترا خانم
انشالله تا فردا آماده میشه، اما خوب چرا تماس تلفنی نمی گیری؟ ایمیل هم بزن چی میشه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: mohajer13 ، مانترا ، sadeghi897 ، nora ، Saeedv13 ، lilac ، rezagh
(2013-01-24 ساعت 00:20)مانترا نوشته:  بچه ها ؟ میگما به نظرتون میشه به سفارت ارمنستان ایمیل بزنم که ممکنه فردا ویزاهامونو حاضر کنن یا بد میشه؟

مانترا جان به نظرم ایمیل بزنی و بگی که بلیط برگشتت رو هم گرفتی احتمال اینکه به کارتون سرعت ببخشند هست. به امتحانش می ارزه
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: مانترا ، sadeghi897 ، nora ، lilac ، rezagh
به نظرم مشکلی نیست البته لحن صحبتت نباید ناجور باشه ها
زنگ بزن بپرس ببین اماده شده و بگو اگر اماده شده من عجله دارم اگر می شه بگید کجا برم بگیرم.
موفق باشیCoolBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: مانترا ، lilac ، rezagh
سلام دوستان.در برگه contact information sheet دو بخش اول مربوط به اطلاعات خودمونه؟ بخش سوم كه شامل c/o name هست مربوط به چيه ؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-01-24 ساعت 03:10)nina22 نوشته:  سلام دوستان.در برگه contact information sheet دو بخش اول مربوط به اطلاعات خودمونه؟ بخش سوم كه شامل c/o name هست مربوط به چيه ؟
c/o name اسم کسی هستش که در آمریکا آدرسشو میدین تا گرین کارتتون را به آدرسش پست کنند .
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: ASALI ، lilac ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، amir82 ، nina22 ، farshadsh ، rezagh
(2013-01-24 ساعت 03:10)nina22 نوشته:  سلام دوستان.در برگه contact information sheet دو بخش اول مربوط به اطلاعات خودمونه؟ بخش سوم كه شامل c/o name هست مربوط به چيه ؟

فکر کنم نام شخصیه که آدرسشو تو امریکا میخوایین بنویسین .
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: el333 ، lilac ، sadeghi897 ، Saeedv13 ، amir82 ، nina22 ، farshadsh ، shiraz mamali ، rezagh

c/o مخفف In Care of و به معنی "برسد به دستِ..."
نام کسی که آدرسش در آ م ر ی ک ا را در فرم ذکر کردید.
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، ensan ، Saeedv13 ، amir82 ، nina22 ، farshadsh ، shiraz mamali ، rezagh
سلام خدمت همه بزرگواران
یک "سوال مهم": دوستانی که کار د.و.ل.ت.ی دارند برای رفتن مرخصی میگیرن یا استعفا میدن؟ به اداره چی میگید؟ میگید دارید میرید امریکا؟ اگه بگیم دردسر نمیشه؟
تشکر Smile
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-01-24 ساعت 09:39)mazy نوشته:  سلام خدمت همه بزرگواران
یک "سوال مهم": دوستانی که کار د.و.ل.ت.ی دارند برای رفتن مرخصی میگیرن یا استعفا میدن؟ به اداره چی میگید؟ میگید دارید میرید آمریکا؟ اگه بگیم دردسر نمیشه؟
تشکر Smile

در مورد مرخصی یا استعفا بستگی به خودتون داره. اگر واقعا میخواید بیاید برای همیشه بمونید خب تسویه حساب کنید
اما اگه دودل هستید و نمیخواید پل های پشت سرتونو خراب کنید مرخصی بلند مدت بگیرید که در اینصورت اگر امریکا بمونید و برنگردید در تسویه حساب به مشکل میخورید و ممکنه در ایران خانواده یا دوستانتون نتونند پول تسویه حساب و سنوات و ... از محل کارتون بگیرن.
من خودم استعفا دادم و اومدم.
در مورد اینکه بگید میخواید بیاید امریکا, خب چراا?!?!?!?!?!
شاید من اینطوریم, ولی در کل اصلا متوجه نمیشم که به جز خانواده و چندتا از دوستان نزدیک چه لزومی داره افراد دیگه ای از مهاجرت ما آگاه شن???
همکاران من تا قبل از اینکه من پام برسه امریکا و عکسمو بزارم توی فیسبوک هیچکدوم از قضیه مهاجرت من خبر نداشتن.
حالت بدبینانه ش اینه که میگم دنبال دردسر نگردید توی این اوضاع, حالت خوشبینانه ش هم اینه که میگم حوصله و وقت اضافی دارید هرکی از راه میرسه بپرسه کی میری? کجا میری? چطوری میری? چقدر خرجت شد و از این قبیل کنجکاوی های خاله زنکی
میدونم نگفتنش سخته, میدونم اسم امریکا انقدر دهن پرکنه که دوست دارید اونایی که همیشه چشم دیدن موفقیتتون رو نداشتن بفهمن و آتیش بگیرن, منم این حس رو داشتم, اما به خاطر آرامش و آسودگی خیال خودتون یه کم تحمل کنید, پاتون که رسید اینجا دو تا عکس بزارید تو فیسبوک, دوستانتون خوشحال خواهند شد, دشمنانتون خواهند سوخت.
(2013-01-24 ساعت 10:41)3rip نوشته:  در مورد مرخصی یا استعفا بستگی به خودتون داره. اگر واقعا میخواید بیاید برای همیشه بمونید خب تسویه حساب کنید
اما اگه دودل هستید و نمیخواید پل های پشت سرتونو خراب کنید مرخصی بلند مدت بگیرید که در اینصورت اگر آمریکا بمونید و برنگردید در تسویه حساب به مشکل میخورید و ممکنه در ایران خانواده یا دوستانتون نتونند پول تسویه حساب و سنوات و ... از محل کارتون بگیرن.
من خودم استعفا دادم و اومدم.
در مورد اینکه بگید میخواید بیاید آمریکا, خب چراا?!?!?!?!?!
شاید من اینطوریم, ولی در کل اصلا متوجه نمیشم که به جز خانواده و چندتا از دوستان نزدیک چه لزومی داره افراد دیگه ای از مهاجرت ما آگاه شن???
همکاران من تا قبل از اینکه من پام برسه آمریکا و عکسمو بزارم توی فیسبوک هیچکدوم از قضیه مهاجرت من خبر نداشتن.
حالت بدبینانه ش اینه که میگم دنبال دردسر نگردید توی این اوضاع, حالت خوشبینانه ش هم اینه که میگم حوصله و وقت اضافی دارید هرکی از راه میرسه بپرسه کی میری? کجا میری? چطوری میری? چقدر خرجت شد و از این قبیل کنجکاوی های خاله زنکی
میدونم نگفتنش سخته, میدونم اسم آمریکا انقدر دهن پرکنه که دوست دارید اونایی که همیشه چشم دیدن موفقیتتون رو نداشتن بفهمن و آتیش بگیرن, منم این حس رو داشتم, اما به خاطر آرامش و آسودگی خیال خودتون یه کم تحمل کنید, پاتون که رسید اینجا دو تا عکس بزارید تو فیسبوک, دوستانتون خوشحال خواهند شد, دشمنانتون خواهند سوخت.

بزرگوار منظور من از گفتن، صرفا گفتن به همکارا نبود. (فعلا که کسی خبر نداره و سعی هم میکنم کسی نفهمه!) منظورم مسئولین رده بالاست که قراره با استعفای شما موافقت کنند. کار من د.و.ل.ت.ی هست و اینطور که فهمیدم بعد از درخواست استعفا کمیسیون میزارن برای رد یا موافقت... برای مرخصی بدون حقوق هم باید دو سه نفر باهاش موافقت کنن...
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، roeentan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان