موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-22 ساعت 20:49)sepid_a نوشته: (2013-01-22 ساعت 17:11)mlo نوشته: دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
دوست عزیز با توجه به نوشته هاتون من این شکلی فهمیدم که همسرتون بعد از فرستادن فرمهای سری اول مدرک پیش دانشگاهی گرفتن نظر من اینه که شما فرمهای آپدیت شده رو 15 روز قبل بفرستین آنکارا (اگر آنکارا باشین چون هنوز مثل اینکه کارنت نشدید )تو مدارک جدید که می فرستین تاریخ اخذ پیش دانشگاهی رو میبینن دیگه و می بینن که دروغی در کار نیست و همسرتون در چه تاریخی مدرک گرفتن , بنابراین جای نگرانی نیست ,مدرک رو هم ترجمه کنید و با خودتون ببرید
این نظر منه و دوستان هم اگه نظر بدن بد نیست البته داخل پرانتز بگم که ملاک اونا گویا 12 سال تحصیل یا سابقه کار هست اگه همسرتون شاغل باشن که دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ولی دوست عزیز بهتره از طریق ایمیل به KCC بگین که ضمیمه ی پروندتون بکنن (فرم آپدیت شده رو هم بفرستین )اینجوری خیالتون راحتره
(دیدم هیشکی جواب نده من نظر خودم ررو گفتم )
کسی دیگه نظری نداره؟ ممنون میشم وقت بزارید...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام.مدرك سوء پيشينه غير از مهر پليس اون كشور،مهر ديگه اي هم لازم داره؟اخه دارالترجمه ميگه بايد مهر سفارت ايران در اون كشور هم داشته باشه وگرنه دادگستري مهر نميزنه.به نظر شما مهر دارالترجمه كافيه يا مهر دادگستري هم ميخواد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من مداركم و 2 شنبه فرستادم الان مي رم از سايت آرامكس پيگيري كنم متوجه نميشم از كجا بايد بفهمم كاملا دليوري شده و رسيده آنكارا؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-24 ساعت 18:38)my2220 نوشته: بچه ها من مداركم و 2 شنبه فرستادم الان مي رم از سايت آرامكس پيگيري كنم متوجه نميشم از كجا بايد بفهمم كاملا دليوري شده و رسيده آنكارا؟
برو تو سايت www.aramex.com و اون گوشه سمت راست كه نوشته track shipments شماره اي كه تو قبض يا رسيد پستيت رو وارد كن.البته اگه اشتباه نكرده باشم
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان مهاجر عزیز ، برای تغییر محل مصاحبه باید چی کار کنیم که حتمآ جواب بگیریم؟ و آیا تا به حال کسی از آنکارا به کوالالامپور محل مصاحبه اش رو تغییر داده یا خیر ؟ و یا از شرایط مصاحبه در مالزی خبر دارید یا خیر ؟ ممنون میشم اگر لطف کنید و جواب من رو بدبد. سپاس
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-25 ساعت 20:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-25 ساعت 20:19 توسط شادی قاسمی.)
سلام دوستان مادر من برنده اصلی هستند تا چند روز دیگه باید مدارک پدر و مادر رو بفرستیم آنکارا . میخواستم بدونم آخرین مدرک پدرم هم که برنده اصلی نیستن احتیاج هست ؟
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک سوال دارم قبلا هرپست جدیدی که بودمن ازطریق EMAILمتوجه میشدم اما الان مدتیه برام هیچی نمیاد چرااینطوری شده؟؟؟؟
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در رابطه با سوال خانم شادي قاسمي، براي ارسال مدارك به آنكارا،چه مداركي از كسي كه برنده اصلي نيست بايد پست بشه؟