کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-22 ساعت 20:49)sepid_a نوشته:  
(2013-01-22 ساعت 17:11)mlo نوشته:  دوستان سلام. بنده یه سوال داشتم. ببخشید اگر تکراریه! همسر بنده که برنده اصلیه دیپلم کاردانش داشته و با این مدرک هم پذیرفته شدیم و فرمها هم بر همین اساس فرستادیم . اخیرا ایشون موفق به اخذ مدرک پیش دانشگاهی شد. سوال بنده : آیا این تغییر مدرک رو به KCC اطلاع بدیم یا صبر کنیم که زمان مصاحبه مشخص بشه و بعد فرمهای آپدیت شده رو بفرستیم سفارت. بازم عذرخواهی می کنم اگر سوالم تکراریه. منتظر جواب دوستان با تجربه هستم...
دوست عزیز با توجه به نوشته هاتون من این شکلی فهمیدم که همسرتون بعد از فرستادن فرمهای سری اول مدرک پیش دانشگاهی گرفتن نظر من اینه که شما فرمهای آپدیت شده رو 15 روز قبل بفرستین آنکارا (اگر آنکارا باشین چون هنوز مثل اینکه کارنت نشدید )تو مدارک جدید که می فرستین تاریخ اخذ پیش دانشگاهی رو میبینن دیگه و می بینن که دروغی در کار نیست و همسرتون در چه تاریخی مدرک گرفتن , بنابراین جای نگرانی نیست ,مدرک رو هم ترجمه کنید و با خودتون ببرید
این نظر منه و دوستان هم اگه نظر بدن بد نیست البته داخل پرانتز بگم که ملاک اونا گویا 12 سال تحصیل یا سابقه کار هست اگه همسرتون شاغل باشن که دیگه فکر نکنم مشکلی باشه ولی دوست عزیز بهتره از طریق ایمیل به KCC بگین که ضمیمه ی پروندتون بکنن (فرم آپدیت شده رو هم بفرستین )اینجوری خیالتون راحتره
(دیدم هیشکی جواب نده من نظر خودم ررو گفتم )
کسی دیگه نظری نداره؟ ممنون میشم وقت بزارید...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: shiraz mamali
دوستان سلام.مدرك سوء پيشينه غير از مهر پليس اون كشور،مهر ديگه اي هم لازم داره؟اخه دارالترجمه ميگه بايد مهر سفارت ايران در اون كشور هم داشته باشه وگرنه دادگستري مهر نميزنه.به نظر شما مهر دارالترجمه كافيه يا مهر دادگستري هم ميخواد؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-01-24 ساعت 15:19)nina22 نوشته:  دوستان سلام.مدرك سوء پيشينه غير از مهر پليس اون كشور،مهر ديگه اي هم لازم داره؟اخه دارالترجمه ميگه بايد مهر سفارت ايران در اون كشور هم داشته باشه وگرنه دادگستري مهر نميزنه.به نظر شما مهر دارالترجمه كافيه يا مهر دادگستري هم ميخواد؟

دوست عزیز چرا این قدر خودتون رو به دردسر می اندازید؟

ترجمه های قابل ارائه به سفارت هیچ کدوم نیاز به مهردادگستری ندارند.
من و خیلی از برنده های دیگه ترجمه هایی بدون مهر دادگستری برای مصاحبه ارائه کردیم و هیچ کدوم هم با مشکلی در این رابطه مواجه نشدیم.
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
بچه ها من مداركم و 2 شنبه فرستادم الان مي رم از سايت آرامكس پيگيري كنم متوجه نميشم از كجا بايد بفهمم كاملا دليوري شده و رسيده آنكارا؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-24 ساعت 18:38)my2220 نوشته:  بچه ها من مداركم و 2 شنبه فرستادم الان مي رم از سايت آرامكس پيگيري كنم متوجه نميشم از كجا بايد بفهمم كاملا دليوري شده و رسيده آنكارا؟
برو تو سايت www.aramex.com و اون گوشه سمت راست كه نوشته track shipments شماره اي كه تو قبض يا رسيد پستيت رو وارد كن.البته اگه اشتباه نكرده باشم Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، amir82 ، Judy Abbott 13 ، shiraz mamali ، farshadsh ، rezagh
اگه میشه یه راهنمایی بکنید که چرا توی صفحه لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۳ اون صفحه که گفته از اول تا آخر چرا کار نمیکنته ؟ من مشکلی داریم اینه که نوشته باید بارکد هم بدیم ؟ ما بارکد رو نفرستادیم ! راستش حالا که نگاه میکنیم میبینیم شاید چند مرحله هم کا گذاشته باشیم یه وقت چون توی سایت http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html توضیحاتی که داده حتی در مورد کار هم هست که باید پر کنیم ، الان بعد از این همه مدت اینو دیدیم ! میشه یه راهنمایی یا اینکه یه توضیح از کارهایی که باید انجام می دادیم رو بگید یه وقت کم و زیاد نشده باشه ! فارسی لطفا Sad حداقل PDF چیزی ؟!
تشکر کنندگان:
(2013-01-25 ساعت 14:11)reza_goorangi نوشته:  اگه میشه یه راهنمایی بکنید که چرا توی صفحه لاتاری از آغاز تا پایان - راهنمایی جامع برای برندگان ۲۰۱۳ اون صفحه که گفته از اول تا آخر چرا کار نمیکنته ؟ من مشکلی داریم اینه که نوشته باید بارکد هم بدیم ؟ ما بارکد رو نفرستادیم ! راستش حالا که نگاه میکنیم میبینیم شاید چند مرحله هم کا گذاشته باشیم یه وقت چون توی سایت http://www.travel.state.gov/visa/visa_4759.html توضیحاتی که داده حتی در مورد کار هم هست که باید پر کنیم ، الان بعد از این همه مدت اینو دیدیم ! میشه یه راهنمایی یا اینکه یه توضیح از کارهایی که باید انجام می دادیم رو بگید یه وقت کم و زیاد نشده باشه ! فارسی لطفا Sad حداقل PDF چیزی ؟!
آقا رضا
من آخرش نفهمیدم مشکل شما چیه؟ از پست های اولتون اینطور به نظر میاد که می خواین با نامزدتون که لاتاری برده ازدواج کنین و به سلامتی در معیت هم تشریف ببرین اونور. کیس نامبرتون حدود 5400 هست ولی معلوم نیست فرم های 230 و 122 رو فرستادین KCC و اگر فرستادین کی فرستادین و ...
منظورتون رو از سئوال اخیر که بر خلاف مقررات سایت در سه تاپیک تکرار کردین رو هم متوجه نمیشم. آقاجان به طور کلی بگم که شما باید ازدواج کنید یعنی تشریف ببرین یه محضر ازدواجتون ثبت بشه. مراسم و اینها اصلاً مهم نیست. یه چند تا عکس از گذشته تا حال هم داشته باشید. فرم 122 و 230 برای خانم که برنده اصلی هستند و 230 برای شما پر و به همراه عکس به KCC فرستاده بشه. روز مصاحبه ممکنه کمی سئوال پیچتون کنن که مطمئن بشن ازدواجتون صوری نبوده و انشاءالله هر دو تا ویزاتون رو می گیرین. حالا اگر بازم سئوالی هست واضح تر منظورتون رو بیان کنین که بقیه هم متوجه بشن و بتونن کمکتون کنن.
سلام دوستان مهاجر عزیز ، برای تغییر محل مصاحبه باید چی کار کنیم که حتمآ جواب بگیریم؟ و آیا تا به حال کسی از آنکارا به کوالالامپور محل مصاحبه اش رو تغییر داده یا خیر ؟ و یا از شرایط مصاحبه در مالزی خبر دارید یا خیر ؟ ممنون میشم اگر لطف کنید و جواب من رو بدبد. سپاس
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان:
سلام دوستان مادر من برنده اصلی هستند تا چند روز دیگه باید مدارک پدر و مادر رو بفرستیم آنکارا . میخواستم بدونم آخرین مدرک پدرم هم که برنده اصلی نیستن احتیاج هست ؟
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
یک سوال دارم قبلا هرپست جدیدی که بودمن ازطریق EMAILمتوجه میشدم اما الان مدتیه برام هیچی نمیاد چرااینطوری شده؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
(2013-01-25 ساعت 17:46)shiraz mamali نوشته:  سلام من 9روز پیش اصلاح شده ی فرم230 رو مجدد ایمیل کردم به کی سی سی ولی هنوز جوابی از اونا نگرفتم.حتی ازشون مجدد پرسیدم که فرم ها رسیده ولی جوابی نگرفتم.تکلیف چیست؟
سپاس

یک کم دیگه صبر کن این روزا سرشون خیلی شلوغه و تا دو هفته جواب ندند طبیعیه...

(2013-01-25 ساعت 20:19)شادی قاسمی نوشته:  سلام دوستان مادر من برنده اصلی هستند تا چند روز دیگه باید مدارک پدر و مادر رو بفرستیم آنکارا . میخواستم بدونم آخرین مدرک پدرم هم که برنده اصلی نیستن احتیاج هست ؟

اصلاح شد: نباید بفرستید اما باید با خودتون ببرید
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، roeentan ، Saeedv13 ، shiraz mamali ، lilac
(2013-01-25 ساعت 20:19)شادی قاسمی نوشته:  سلام دوستان مادر من برنده اصلی هستند تا چند روز دیگه باید مدارک پدر و مادر رو بفرستیم آنکارا . میخواستم بدونم آخرین مدرک پدرم هم که برنده اصلی نیستن احتیاج هست ؟
(2013-01-25 ساعت 21:07)bayat_r نوشته:  بله باید بفرستند
جسارت نباشه مهندس ولی طبق فایل pdf راهنمای ویزای گوناگونی در سفارت آنکارا موقع ارسال مدارک فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی فرد برنده لازم هست:
A copy of the last diploma of the principle applicant is required.
ولی روز مصاحبه باید اصل تمام مدارک از جمله اصل و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی پدرشون رو همراهشون ببرن که اگر آفیسر دل دماغ درست و حسابی نداشت و شروع به بهانه گیری کرد گزک به دستش ندنBig Grin.
تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، amir82 ، nina22 ، roeentan ، enchantress_boy ، amairmonre ، lilac ، nooshshahnar
(2013-01-25 ساعت 21:22)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 21:07)bayat_r نوشته:  بله باید بفرستند
جسارت نباشه مهندس ولی طبق فایل pdf راهنمای ویزای گوناگونی در سفارت آنکارا موقع ارسال مدارک فقط ترجمه آخرین مدرک تحصیلی فرد برنده لازم هست:
A copy of the last diploma of the principle applicant is required.
ولی روز مصاحبه باید اصل تمام مدارک از جمله اصل و ترجمه آخرین مدرک تحصیلی پدرشون رو همراهشون ببرن که اگر آفیسر دل دماغ درست و حسابی نداشت و شروع به بهانه گیری کرد گزک به دستش ندنBig Grin.
من معذرت می خوام من همه چیز رو از دید ابوظبی می بینم و معنی "بفرستم" رو نمی فهمم. فکر میکنم یعنی روز مصاحبه با خودم ببرم...Big Grin

تشکر کنندگان: amir82 ، Saeedv13 ، شادی قاسمی ، nina22 ، roeentan ، lilac
سلام دوستان در رابطه با سوال خانم شادي قاسمي، براي ارسال مدارك به آنكارا،چه مداركي از كسي كه برنده اصلي نيست بايد پست بشه؟
تشکر کنندگان: bayat_r
(2013-01-25 ساعت 21:26)nina22 نوشته:  سلام دوستان در رابطه با سوال خانم شادي قاسمي، براي ارسال مدارك به آنكارا،چه مداركي از كسي كه برنده اصلي نيست بايد پست بشه؟
دوستان کلاً برای ارسال مدارک به آنکارا
اینجا رو بخونید

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nina22 ، amir82 ، roeentan ، enchantress_boy ، lilac

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان