کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-01-25 ساعت 21:26)nina22 نوشته:  سلام دوستان در رابطه با سوال خانم شادي قاسمي، براي ارسال مدارك به آنكارا،چه مداركي از كسي كه برنده اصلي نيست بايد پست بشه؟
نینا22
روی اون کلمه "آنکارا" به رنگ آبی تو امضای من کلیک کن فایل pdf راهنمای سفارت رو می بینی. طبق همون مدارک رو آماده کن. فتوکپی از صفحه اول گذرنامه، ترجمه شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت، 2 تا عکس 5*5 و فرم اطلاعات تماس (فرم تک صفحه ای آنکارا) مربوط به سایر اعضای کیس هست با یک سری از مدارک که مشترکه مثل مدارک مالی و قباله ازدواج و ....
(2013-01-25 ساعت 21:35)شادی قاسمی نوشته:  ممنون از راهنماییتون.
شادی قاسمی
طبق مقررات سایت پست های حاوی تشکر حذف می شوند. خواهشمندم از دکمه تبریک و تشکر زیر هر پست برای این منظور استفاده کنید.
تشکر کنندگان: bayat_r ، nina22 ، amir82 ، roeentan ، natasha ، shiraz mamali ، mhz_ir ، enchantress_boy ، amairmonre ، lilac ، nooshshahnar ، ali usa ، niko
دوستان چندتا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
- برای ارسال مدارک و مصاحبه٫ غیر از آخرین مدرک تحصیلی آیا مدرک دیپلم هم احتیاجه؟اگه نتونستیم مدرک دیپلم رو ارسال کنیم امکانش هست که موقع مصاحبه ببریم؟
- تو pdf راهنمای ویزای گوناگونی در سفارت آنکارا٫نوشته شده مدارک آپدیت شده رو بفرستین.برای کیس های ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری٫آیا لازمه که فرمهای آپدیت شده رو که به کی سی سی فرستاده شده رو دوباره به سفارت بفرستیم؟
-برای فرم آنکارا٫مثلا اگه به مدت ۱۰ سال در کشور دیگه ای مشغول به تحصیل بودیم٫ فقط یک بار بنویسیم فلان کشور از سال ۲۰۰۰تا۲۰۱۰؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shiraz mamali
(2013-01-25 ساعت 22:47)nina22 نوشته:  دوستان چندتا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
- برای ارسال مدارک و مصاحبه٫ غیر از آخرین مدرک تحصیلی آیا مدرک دیپلم هم احتیاجه؟اگه نتونستیم مدرک دیپلم رو ارسال کنیم امکانش هست که موقع مصاحبه ببریم؟
- تو pdf راهنمای ویزای گوناگونی در سفارت آنکارا٫نوشته شده مدارک آپدیت شده رو بفرستین.برای کیس های ازدواج بعد از قبول شدن در لاتاری٫آیا لازمه که فرمهای آپدیت شده رو که به کی سی سی فرستاده شده رو دوباره به سفارت بفرستیم؟
-برای فرم آنکارا٫مثلا اگه به مدت ۱۰ سال در کشور دیگه ای مشغول به تحصیل بودیم٫ فقط یک بار بنویسیم فلان کشور از سال ۲۰۰۰تا۲۰۱۰؟
نینا22
- طبق همون فایل pdf که رفتین خوندینش آخرین مدرک برنده اصلی رو می خوان. ولی چون داشتن حداقل دیپلم 12 ساله جز شروط معدود ویزای گوناگونی است دوستان مدرک دیپلمشون رو که کف مدرک تحصیلی مورد نیاز هست صرفاً جهت احتیاط با خودشون می برن.
- اگر فرم های آپدیت شده رو فرستادین و در پروندتون گذاشتن لازم نیست دوباره بفرستین. مگر این که متوجه مورد اشتباهی شده باشین که بخواین تصییحشون کنین که این کار رو روز مصاحبه پیش از قسم خوردن هم میشه انجام داد.
- کجای فرم آنکارا همچین چیزی خواسته پدر جان؟ تو فرم تک صفحه ای که لینکش تو امضای من هست فقط اسم و آدرس و شماره تلفن و ایمیل و آدرس آمریکا رو خواسته. احتمالاً شما فرم قدیمی رو دارین نگاه می کنین.
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، amir82 ، enchantress_boy ، amairmonre ، lilac ، nooshshahnar
(2013-01-25 ساعت 22:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 22:47)nina22 نوشته:  دوستان چندتا سوال داشتم.ممنون میشم راهنماییم کنید.
نینا22
- طبق همون فایل pdf که رفتین خوندینش آخرین مدرک برنده اصلی رو می خوان. ولی چون داشتن حداقل دیپلم 12 ساله جز شروط معدود ویزای گوناگونی است دوستان مدرک دیپلمشون رو که کف مدرک تحصیلی مورد نیاز هست صرفاً جهت احتیاط با خودشون می برن.
- اگر فرم های آپدیت شده رو فرستادین و در پروندتون گذاشتن لازم نیست دوباره بفرستین. مگر این که متوجه مورد اشتباهی شده باشین که بخواین تصییحشون کنین که این کار رو روز مصاحبه پیش از قسم خوردن هم میشه انجام داد.
- کجای فرم آنکارا همچین چیزی خواسته پدر جان؟ تو فرم تک صفحه ای که لینکش تو امضای من هست فقط اسم و آدرس و شماره تلفن و ایمیل و آدرس آمریکا رو خواسته. احتمالاً شما فرم قدیمی رو دارین نگاه می کنین.
یه فرمی که سه قسمت هست و شامل employment history و education backgroundو military serviceو foreign travel هستش.شامل دو صفحه هست که صفحه دومش CONTACT INFORMATION SHEET هست.قدیمیه؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-01-25 ساعت 21:40)Saeedv13

[quote='nina22 نوشته:  
سلام دوستان در رابطه با سوال خانم شادي قاسمي، براي ارسال مدارك به آنكارا،چه مداركي از كسي كه برنده اصلي نيست بايد پست بشه؟
نینا22
روی اون کلمه "آنکارا" به رنگ آبی تو امضای من کلیک کن فایل pdf راهنمای سفارت رو می بینی. طبق همون مدارک رو آماده کن. فتوکپی از صفحه اول گذرنامه، ترجمه شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت، 2 تا عکس 5*5 و فرم اطلاعات تماس (فرم تک صفحه ای آنکارا) مربوط به سایر اعضای کیس هست با یک سری از مدارک که مشترکه مثل مدارک مالی و قباله ازدواج و ....
(2013-01-25 ساعت 21:35)شادی قاسمی نوشته:  ممنون از راهنماییتون.
شادی قاسمی
طبق مقررات سایت پست های حاوی تشکر حذف می شوند. خواهشمندم از دکمه تبریک و تشکر زیر هر پست برای این منظور استفاده کنید.
[/quote]

سلام، می‌بخشید یعنی گواهی عدم سؤ پیشینه (از کشوری که بیشتر از ۱ سال توش بوده) برای همراه برنده احتیاج نیست؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان:
سلام، می‌بخشید یعنی گواهی عدم سؤ پیشینه (از کشوری که بیشتر از ۱ سال توش بوده) برای همراه برنده احتیاج نیست؟
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان:
سلام من 9روز پیش اصلاح شده ی فرم230 رو مجدد ایمیل کردم به کی سی سی ولی هنوز جوابی از اونا نگرفتم.حتی ازشون مجدد پرسیدم که فرم ها رسیده ولی جوابی نگرفتم.تکلیف چیست؟
سپاس
تشکر کنندگان:
(2013-01-16 ساعت 14:58)mohajer13 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 14:47)mhr.714 نوشته:  
(2013-01-16 ساعت 11:21)kiasina نوشته:  

خیلی ممنونم دوستان

فقط با توجه به اینکه اعتبار ویزا 6 ماهه هست اگر 5 ماه بعد از خوردن ویزا واسه فعال کردن گرین کارت اقدام کنیم و اینکه خود پروسه گرین کارت تقریبا 2 ماه زمان می بره...اون وقت 1 ماه این وسط بدون ویزا هستیم...این مشکل ساز میشه ایا؟

خیر مشکل ساز نمیشه، در فرودگاه روی پاستون مهر میزنند که در واقع حکم گرین کارت رو داره و یکسال هم اعتبار داره.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، amairmonre
(2013-01-26 ساعت 00:51)shiraz mamali نوشته:  
(2013-01-25 ساعت 23:52)shiraz mamali نوشته:  سلام من 9روز پیش اصلاح شده ی فرم230 رو مجدد ایمیل کردم به کی سی سی ولی هنوز جوابی از اونا نگرفتم.حتی ازشون مجدد پرسیدم که فرم ها رسیده ولی جوابی نگرفتم.تکلیف چیست؟
سپاس

دوستان با ما قهرین که جواب نمیدین؟
چنتا کامنت بالاتر کاربر bayat_r جوابتون رو دادن.
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، amir82
(2013-01-26 ساعت 00:34)mhr.714 نوشته:  خیلی ممنونم دوستان
, ببخشید من متوجه نشدم این که دوستان می گن از تاریخ خوردن ویزا در پاس این 6 ما شروع میشه منظور چی هست؟ اخه توی تاپیک کلیرنس اگه اشتباه نکنم دوستان گفتن که اون تاریخی که کلیر شدیم رو پای ویزا می نویسن نه اون تاریخی که واسه خوردن ویزا مجدد میریم سفارت....

یعنی در حقیقت از تاریخی که کلیر میشید این 6 ماه شروع میشه؟
آنکارا از تاریخ انجام مدیکال 6 ماه شروع میشه. ارمنستان از زمان صدور ویزا.

(2013-01-25 ساعت 23:49)natasha نوشته:  سلام، می‌بخشید یعنی گواهی عدم سؤ پیشینه (از کشوری که بیشتر از ۱ سال توش بوده) برای همراه برنده احتیاج نیست؟

چه برای برنده و چه همراهان گواهی عدم سوء پیشینه از کشور ثالث احتیاجه.
2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، lilac ، alirezass
(2013-01-25 ساعت 23:52)shiraz mamali نوشته:  سلام من 9روز پیش اصلاح شده ی فرم230 رو مجدد ایمیل کردم به کی سی سی ولی هنوز جوابی از اونا نگرفتم.حتی ازشون مجدد پرسیدم که فرم ها رسیده ولی جوابی نگرفتم.تکلیف چیست؟
سپاس

جواب میدن نگران نباشید. اگه نگرانید تماس بگیرید و از اپراتور KCC سوال کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: lilac ، ramin_red
دوستان من چند وقتی هست که یه شکی بد جور به دلم افتاده !
درفت فرمهام رو هم که دیدم ، تاریخ تولدم رو به جای 1983 زده بودم 0983 ... ! اما مطمئن نیستم که توی فرم نهائی همچین اشتباهی کرده باشم !
فکر می کنین به KCC خبر بدم ؟ یا روز مصاحبه اصلاحش کنم ؟ Smile
خودم فکر کردم که اگه زنگ بزنم تلفنی صحبت کنم خیلی بهتر از ارسال ایمیل ...
نظرتون چیه ؟
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: shiraz mamali
دوستان و مدیران عزیز دوستی پیغام خصوصی دادن سوالی داشتن در مورد ثبت نام 2014 .سوال رو در اینجا میذارم اگه تونستین کمکشون کنید
راستش من تازه عضو شدم و یه موضوعی خیلی فکرمو خراب کرده،
من توو لاتاری 2014 ثبت نام کردم، و برادر 2قلوی من یک ساعت مونده بود به پایان مهلت ثبت نام نظرش عوض شد و تصمیم گرفت ثبت نام کنه، چون عکس نداشت، من با عکس خودم براش ثبت نام کردم،چون خیلی شبیه همیم و اگه خودش عکس مینداخت هیچ فرقی نمیکرد با عکسم.
حالا میترسم چون با یه عکس جفتمون ثبت نام کردیم مارو از قرعه کشی حذف کنن، واقعا ما حذف میشیم؟
تورو خدا اگه اطلاعاتی دارید بگید و راحتمون کنید ازین ترس و لرز...
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: kami k
(2013-01-26 ساعت 12:54)ani_sheiton نوشته:  دوستان و مدیران عزیز دوستی پیغام خصوصی دادن سوالی داشتن در مورد ثبت نام 2014 .سوال رو در اینجا میذارم اگه تونستین کمکشون کنید
راستش من تازه عضو شدم و یه موضوعی خیلی فکرمو خراب کرده،
من توو لاتاری 2014 ثبت نام کردم، و برادر 2قلوی من یک ساعت مونده بود به پایان مهلت ثبت نام نظرش عوض شد و تصمیم گرفت ثبت نام کنه، چون عکس نداشت، من با عکس خودم براش ثبت نام کردم،چون خیلی شبیه همیم و اگه خودش عکس مینداخت هیچ فرقی نمیکرد با عکسم.
حالا میترسم چون با یه عکس جفتمون ثبت نام کردیم مارو از قرعه کشی حذف کنن، واقعا ما حذف میشیم؟
تورو خدا اگه اطلاعاتی دارید بگید و راحتمون کنید ازین ترس و لرز...

احتمالش زیاده. به نظر من اگه بفهمن باطل میکنن. به هر حال یکی از اشتباهاتی که باعث رد شدن کیس میشه اینه که شما با عکس شخص دیگری به جای عکس خودتون ثبت نام کنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: abas_kashan ، rezagh ، kami k
حالا من جوابی که دادم اینه که به عکس شاید کار ندارن به هر حال این چیزا رو در نظر گرفتن دیگه نه؟شاید اطلاعات یکسان رو باطل کنن
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
تشکر کنندگان: alirezass ، kami k

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان