کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-06 ساعت 01:48)علی مب نوشته:  سلام به همگی. من موقع ثبت نام اولیه درجریان جداشدن ازهمسرسابقم بودم و وضعیت تأهل را زدم legally separated. برنده که شدم دیگه جداشده بودم و داخل فرمهای کی سی سی زدم divorced! حالا شناسنامم را عوض کردم وچون دوران عقد بودیم بهم شناسنامه جدید دادن بدون ثبت ازدواج و طلاق. واسه آنکارا ترجمه سند ازدواج و طلاق را فرستادم ولی مترسم چون با شناسنامم تضاد داره دردسر بشه! نطرتون چی؟ ممنون!

ذوست عزیز حتماً یک کپی از صفحه ی دوم شناسنامتون دردوران تعهل رو ببرید و برابر با اصل کنید دردادگستری و ترجمه کنید و یا یک نامه از ثبت احوال مبنی براینکه به چه دلیل شناسنامه تان را عوض کرده اید بگیریدو ترجمه کنید و همراتان ببرید تا اگر گیر دادن توضیح بدید که در ایران جریان اینطوریه.حتی می تونید از دفترخانه همون نامه ای رو که به شما می دن برای تعویض شناسنامه رو هم ترجمه کنید احتمالا توی اون نامه دلیل تعویض رو نوشته
تشکر کنندگان: sima s ، ensan ، علی مب ، mohammadrezah ، Amir78
(2013-02-06 ساعت 09:53)علی مب نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 07:50)abtin2015 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 18:11)shaso نوشته:  بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟

دوست عزیز شما 913 روز را باید در آمریکا باشید تا درخواست سیتیزنشیپ کنید

دوستان این 913 روز به صورت پیوسته حساب میشه که باید usa باشی؟

دوست عزیز قبل 5 سال نمیش اپلای کرد واسه سیتیزنی. هرخروج نباید بیشتر از 6 ماه باش. و تعداد روزهای خارج از US منهای تعداد روزهای حضورتون داخل US عزیز میشه. اینا من از pdf سایت سفارت خوندم.
دوستان ممكنه بعضي موقع ها حواسشون به اين بيشتر از 6 ماه بيرون بودن نباشه؟ همچين موردي ديدين كه سر همون 5 سال با وجود بي نظمي در ورود و خروج باز سيتيزن شده باشه؟
شماره کیس :2012AS10XXX
کنسولگری: ANKARA
تاریخ مصاحبه:7Dec
کلیر:25 jan

در نبرد بين روزهاي سخت و آدمهاي سخت، روزهاي سخت مي روند و آدمهاي سخت مي مانند
تشکر کنندگان:
دوستان گل سلام
من امشب دارم میرم آنکارا . من عکس هایی که فرستادم با ریش وسیبیل بوده باید عکسام بدون آنها باشه ؟؟؟
هرچی هم نگاه کردم چیزی ندیدم راجع به این موضوع میشه راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: payampars ، pooya.n
دوستان گل سلام
من امشب دارم میرم آنکارا . من عکس هایی که فرستادم با ریش وسیبیل بوده باید عکسام بدون آنها باشه ؟؟؟
هرچی هم نگاه کردم چیزی ندیدم راجع به این موضوع میشه راهنمایی کنید
[/quote]
نه دوست عزیز ,اولا اون عکس نمونه ای که خودشون گذاشتن سبیل داره , بعدشم ایران نیس که گیر بدن Big Grin
[عکس: 02246313968065797649.jpg]
تشکر کنندگان: payampars ، pooya.n ، nirvana_kobin ، refiusa ، nina22 ، usa lover ، گل نهال ، mohammadrezah ، Hedieh20 ، rezagh
سلام . ببخشید من یه سوال داشتم . لطفا نخندین !
csc دقیقا چیه که باید کپیشو ببریم ؟! ممنون
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-02-06 ساعت 13:34)hasT نوشته:  سلام . ببخشید من یه سوال داشتم . لطفا نخندین !
csc دقیقا چیه که باید کپیشو ببریم ؟! ممنون

لطفا این تاپیک رو بخونید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، saeid-ss ، nina22 ، ramin_red ، amir82 ، nooshshahnar ، mohammadrezah ، rezagh
(2013-02-06 ساعت 12:12)sima s نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 09:53)علی مب نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  
(2013-02-02 ساعت 18:11)shaso نوشته:  بچه ها تا گرفتن پاسپورت اونجا ٥ سال لازمه؟ و چه شرايطي لازمه؟

دوست عزیز شما 913 روز را باید در آمریکا باشید تا درخواست سیتیزنشیپ کنید

دوستان این 913 روز به صورت پیوسته حساب میشه که باید usa باشی؟

دوست عزیز قبل 5 سال نمیش اپلای کرد واسه سیتیزنی. هرخروج نباید بیشتر از 6 ماه باش. و تعداد روزهای خارج از US منهای تعداد روزهای حضورتون داخل US عزیز میشه. اینا من از pdf سایت سفارت خوندم.
دوستان ممكنه بعضي موقع ها حواسشون به اين بيشتر از 6 ماه بيرون بودن نباشه؟ همچين موردي ديدين كه سر همون 5 سال با وجود بي نظمي در ورود و خروج باز سيتيزن شده باشه؟

دوستان يعمي در هر صورت ما بايد 5 سال رو رد كنيم بعد درخواست سيتيزني بديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان:
ميشه يكي فرمت صحيح ايميل زدن به سفارت و بگه لطفا
من هر جوري ميزنم ميگه match نيست
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 19:57)my2220 نوشته:  ميشه يكي فرمت صحيح ايميل زدن به سفارت و بگه لطفا
من هر جوري ميزنم ميگه match نيست

Case Number: 2013AS0000XXXX
Principal Applicant Name: اسم و فامیلتون
Date of birth: ماه - روز - سال
این رو اول ایمیلتون باید بنویسید
(تاریخ تولد رو دقت کنید که اول ماه بعد روز و بعد سال بنویسید)
اگه اینطوری می نویسید و باز هم می گه اشتباه هست , احتمال داره که تاریخ تولدتون رو توی ثبت نام اولیه اشتباه زدید (که نگران نشید و قابل حل هست)
فکر کنید ببینید توی ثبت نام چه اشتباهی کردید با اون مشخصات ایمیل بزنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: payampars ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، my2220 ، rouzbehdarvishi ، amir82 ، mohammadrezah ، lilac ، rezagh
با سلام
من برای مصاحبه باید برم ناپل . آیا کسی دیگه هم ناپلی لطفا برام پیام بذاره.
تشکر کنندگان:
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  دوستان ممكنه بعضي موقع ها حواسشون به اين بيشتر از 6 ماه بيرون بودن نباشه؟ همچين موردي ديدين كه سر همون 5 سال با وجود بي نظمي در ورود و خروج باز سيتيزن شده باشه؟

دوستان يعمي در هر صورت ما بايد 5 سال رو رد كنيم بعد درخواست سيتيزني بديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کجا هر ملت روی این کره خاکی تو کارشون اشتباه کنند اونجا آ.م.ر.ی.ک.ا نیست و فکر نمی کنم تا حالا اشتباه کرده باشن.Big Grin مطمعن باش اگه بیشتر از 6 ماه از usa (قبل از سیتیزن شدن) بیرون باشید به محض ورود مجدد گرین کارت شما را ازتون میگیرن و باید بی خیال سیتیزن بشی.تا حالا که موردی نبوده.Sad
باید 5 سال در خاک آمریکا باشی بعد درخواست سيتيزني بدی.Wink
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: shimoda ، Judy Abbott 13 ، rezagh
سلام دوستان
من یک سوال دارم که جوابش خیلی برام حیاتی هست
می خواستم بدونم راهی وجود داره که بتونم تلفن همراهم رو (شماره ایرانم ) تو آمریکا روشن نگه دارم و به تماس هاش جواب بدم؟ یک چیزی مثل رومینگ
حتی اگه اینترنتی هم بتونم جواب بدم مشکلی نداره
فقط خاموش نباشه و بتونم ببینم کی تماس گرفته و با همون شماره باهاشون تماس بگیرم
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، mohammadrezah
(2013-02-06 ساعت 07:59)samankhan1 نوشته:  سلام دوستان کسی که اکسپایر ویزاش 1 may 2013است دقیقا چه تاریخی باید در خاک آمریکا باشد؟ (اگر روز اخر انجا برسد مشکلی دارد؟) سپاسگزارم

تارخ دقیق که نداره ...ولی تا ساعت 23و59 دقیقه و 59 ثانیه روز یکم می 2013 باید وارد خاک امریکا شده باشه. Big Grin
حالا میخواهید تا آخرین روز صبر کنید واقعاً؟ اومدیم یه گربه ای عطسه کرد یا الاغی جفتک انداخت.... فکر میکنید به ریسکش می ارزه؟
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-02-06 ساعت 22:03)mohammadrezah نوشته:  هر کجا هر ملت روی این کره خاکی تو کارشون اشتباه کنند اونجا آ.م.ر.ی.ک.ا نیست و فکر نمی کنم تا حالا اشتباه کرده باشن.Big Grin مطمعن باش اگه بیشتر از 6 ماه از usa (قبل از سیتیزن شدن) بیرون باشید به محض ورود مجدد گرین کارت شما را ازتون میگیرن و باید بی خیال سیتیزن بشی.تا حالا که موردی نبوده.Sad

دوست عزیز کی گفته اگه بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا باشی ! گرین کارتت رو میگیرن؟؟ این حرف اشتباهه.
شما اگه بیشتر از 6 ماه آمریکا نباشی تا یکسال، دوره سیتیزنیت صفر میشه. بیشتر از اون گرین کارتت به مشکل می خوره .
since 2012
تشکر کنندگان: lilac ، amir82 ، گل نهال ، afs ، usa lover ، payampars ، mohammadrezah ، mhr.714
(2013-02-07 ساعت 00:16)maka2 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 22:03)mohammadrezah نوشته:  هر کجا هر ملت روی این کره خاکی تو کارشون اشتباه کنند اونجا آ.م.ر.ی.ک.ا نیست و فکر نمی کنم تا حالا اشتباه کرده باشن.Big Grin مطمعن باش اگه بیشتر از 6 ماه از usa (قبل از سیتیزن شدن) بیرون باشید به محض ورود مجدد گرین کارت شما را ازتون میگیرن و باید بی خیال سیتیزن بشی.تا حالا که موردی نبوده.Sad

دوست عزیز کی گفته اگه بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا باشی ! گرین کارتت رو میگیرن؟؟ این حرف اشتباهه.
شما اگه بیشتر از 6 ماه آمریکا نباشی تا یکسال، دوره سیتیزنیت صفر میشه. بیشتر از اون گرین کارتت به مشکل می خوره .
5 سال؟؟؟؟نه!!!!! 3 سال تو 5 سال باید پر شه!!
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: payampars ، Saeedv13 ، rezagh ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان