کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-07 ساعت 01:53)KOUROSHAVIN نوشته:  و اما يك سئوال:
من ديپلم سه سالم هنوز موق هست و اصلش نيومده و همينطور پيش دانشگاهيم هم موقت تشريف داره البت توش قيد شده كه آموزش پرورش براي خارج تاييدش ميكنه و ميشه ترجمش كرد اما ايني كه اصلش دستم نرسيده چه حكمي داره...دوستان فاضل لطفا اظهار نظر علاوه بر اينكه دوستاني كه بزودي مصاحبه آنكارا دارن اگه زحمت نيست از آفيسر بپرسن..ششششرررررمندهWink

شما فقط به پیش دانشگاهی نیاز دارید و اگر توش نوشته که قابل ترجمه هست, که ترجمه کنید و مشکلی نیست
و اگر هم نیاز به تایید داره, اول تایید کنید و بعد ترجمه کنید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، گل نهال ، mohammadrezah ، amir82 ، KOUROSHAVIN ، rezagh
سلام دوستان دکتر سفارت شنبه ها تعطیل هست؟
کیس : **44
تشکر کنندگان:
(2013-02-07 ساعت 11:44)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 00:16)maka2 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 22:03)mohammadrezah نوشته:  هر کجا هر ملت روی این کره خاکی تو کارشون اشتباه کنند اونجا آ.م.ر.ی.ک.ا نیست و فکر نمی کنم تا حالا اشتباه کرده باشن.Big Grin مطمعن باش اگه بیشتر از 6 ماه از usa (قبل از سیتیزن شدن) بیرون باشید به محض ورود مجدد گرین کارت شما را ازتون میگیرن و باید بی خیال سیتیزن بشی.تا حالا که موردی نبوده.Sad
باید 5 سال در خاک آمریکا باشی بعد درخواست سيتيزني بدی.Wink

دوست عزیز کی گفته اگه بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا باشی ! گرین کارتت رو میگیرن؟؟ این حرف اشتباهه.
شما اگه بیشتر از 6 ماه آمریکا نباشی تا یکسال، دوره سیتیزنیت صفر میشه. بیشتر از اون گرین کارتت به مشکل می خوره .
5 سال؟؟؟؟نه!!!!! 3 سال تو 5 سال باید پر شه!!

تا اونجایی که من میدونم شما باید در 5 سال بعد از زمان رفتنتون حداقل 3 سال رو اونجا باشید اما اما حتی اگر شما سه سال پشت سر هم و بدون خروج اونجا باشید هم نمیتونید دقیقاً بعد از سه سال درخواست بدید و باید 5 سال از زمان ورودتون گذشته باشه....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-07 ساعت 00:16)maka2 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 22:03)mohammadrezah نوشته:  هر کجا هر ملت روی این کره خاکی تو کارشون اشتباه کنند اونجا آ.م.ر.ی.ک.ا نیست و فکر نمی کنم تا حالا اشتباه کرده باشن.Big Grin مطمعن باش اگه بیشتر از 6 ماه از usa (قبل از سیتیزن شدن) بیرون باشید به محض ورود مجدد گرین کارت شما را ازتون میگیرن و باید بی خیال سیتیزن بشی.تا حالا که موردی نبوده.Sad
باید 5 سال در خاک آمریکا باشی بعد درخواست سيتيزني بدی.Wink

دوست عزیز کی گفته اگه بیشتر از 6 ماه خارج از آمریکا باشی ! گرین کارتت رو میگیرن؟؟ این حرف اشتباهه.
شما اگه بیشتر از 6 ماه آمریکا نباشی تا یکسال، دوره سیتیزنیت صفر میشه. بیشتر از اون گرین کارتت به مشکل می خوره .
سلام
من این مطلب را در جایی خوندم که علاوه بر این گفته بود اگه هنوز سیتیزن نشدیت و می خواهید بیشتر از 6 ماه از آمریکا خارج بشید میتونید با پرداخت حدودا 900 $(دقیقا یادم نیست چقدر بود) یک پاس سفید بگیرید و تا 2 سال مجاز هستید که خارج از us باشید.
اگه اشتباه بود ببخشید.
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، mhr.714
(2013-02-07 ساعت 12:30)marj88 نوشته:  سلام دوستان دکتر سفارت شنبه ها تعطیل هست؟
اگر منظورتون دكتر اونگان تو آنكاراست شنبه ها تا ظهر هستند .
تشکر کنندگان: asal1907 ، mohammadrezah ، rezagh ، KOUROSHAVIN
من مصاحبه ام سه شنبه است gmail هم که باز نمیشه چند روزه که وقت مدیکالم رو بگیرم .برای کی به نظرتون شنبه بگیرم برای مدیکال کافی هست؟
البته تو تاپیک مربوطه هم پرسید م با عرض شرمندگی هیچکس جواب نداد . گفتم جلوتر بگم تا دعوام نکردین!

--------------------------------------------------------------------------------
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا
تشکر کنندگان: asal1907 ، mohammadrezah
(2013-02-07 ساعت 15:52)refiusa نوشته:  من مصاحبه ام سه شنبه است gmail هم که باز نمیشه چند روزه که وقت مدیکالم رو بگیرم .برای کی به نظرتون شنبه بگیرم برای مدیکال کافی هست؟
البته تو تاپیک مربوطه هم پرسید م با عرض شرمندگی هیچکس جواب نداد . گفتم جلوتر بگم تا دعوام نکردین!

--------------------------------------------------------------------------------

سوال رو باید توی تاپیک گرفتن وقت از دکتر بپرسید
حتی اگه به دکتر زنگ بزنید می گن که باید بهشون ایمیل هم بزنید
پس بهتره سعی کنید ایمیلتون رو باز کنید
من فکر می کنم دکتر انوش زودتر وقت می ده (نزدیکتر به مصاحبه)
بهشون ایمیل بزنید وقت مصاحبه تون رو بگید اونها خودشون بهتون می گن که کی باید وقت بگیرید و کی می تونن وقت بدن
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، dana ، Saeedv13 ، asal1907 ، amir82 ، mohammadrezah ، rezagh ، refiusa ، payampars
من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: گل نهال ، bayat_r ، rezagh ، mgolchin13 ، shiraz mamali
(2013-02-07 ساعت 16:56)asal1907 نوشته:  من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟

دقيقاً منم همين سؤال عسل جان را دارم، ما تو فرمهامون نوشتيم حق التدريس دانشگاه. البته اون موقع هنوز با مهاجرسرا آشنا نبودم والا نمينوشتيم. حالا اين دانشگاه ها دولتيه ولي شغل كه آزاده، بنظرتون همين باعث كليرطولاني نميشه و آيا مدرك واسه اثبات اين گفته هم ميخواد؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: asal1907 ، نازنین 932 ، rezagh ، mgolchin13
(2013-02-07 ساعت 16:59)گل نهال نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:56)asal1907 نوشته:  من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟

دقيقاً منم همين سؤال عسل جان را دارم، ما تو فرمهامون نوشتيم حق التدريس دانشگاه. البته اون موقع هنوز با مهاجرسرا آشنا نبودم والا نمينوشتيم. حالا اين دانشگاه ها دولتيه ولي شغل كه آزاده، بنظرتون همين باعث كليرطولاني نميشه و آيا مدرك واسه اثبات اين گفته هم ميخواد؟
ای کاش منم نمینوشتم... فکر نمیکنم باعث کلیر بشه... به نظر من شما بهتره مدرک نشون بدین ولی من شاگردهام میان منزل بهشون درس میدم من هیچ مدرکی ندارم که نشون بدم. :-(
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh
دوستان اگه آدميزاد بخواد زميني بره ارمنستان بايد عوارض رو لب مرز پرداخت كنه ، درست؟ اونوقت چجوري براي گرفتن ارز مسافرتي جزو مدارك تحويل به بانك فيش عوارض رو ببره؟ ميشه از قبل عوارض رو تو شهر خودمون هم پرداخت كنيم؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان:
(2013-02-07 ساعت 17:04)asal1907 نوشته:  

ای کاش منم نمینوشتم... فکر نمیکنم باعث کلیر بشه... به نظر من شما بهتره مدرک نشون بدین ولی من شاگردهام میان منزل بهشون درس میدم من هیچ مدرکی ندارم که نشون بدم. :-(
اتفاقاً نه عسل جان شما کار آزاد داشتید و مشکلی نیست اتفاقاً خوبه که ....خیالتون راحت باشه برای بیکار بودن هم مدرک نمیخوانBig Grin....راحت باش....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: parsush ، asal1907 ، rouzbehdarvishi ، Saeedv13 ، mohammadrezah ، Soap McTavish ، rezagh ، Hedieh20
(2013-02-07 ساعت 17:38)parsush نوشته:  دوستان اگه آدميزاد بخواد زميني بره ارمنستان بايد عوارض رو لب مرز پرداخت كنه ، درست؟ اونوقت چجوري براي گرفتن ارز مسافرتي جزو مدارك تحويل به بانك فيش عوارض رو ببره؟ ميشه از قبل عوارض رو تو شهر خودمون هم پرداخت كنيم؟

سلام دوست من،

پرداخت عوارض خروج از کشور از طریق تمامی شعب بانک ملی و در هر نقطه کشور امکانپذیره و نیازی به واریزش درست لب مرز نیستSmile
جهت واریز عوارض حتماً شماره ملیتون لازم هست.

***هر مسافر (حتی افراد زیر 2 سال) هنگام خروج از کشور باید مبلغی را بعنوان عوارض خروج از کشور پرداخت نماید. مبلغ عوارض برای خروج از مرزهای هوایی 550,000 ریال وبرای هر مسافر زمینی و دریایی 110,000 ریال می باشد، که باید قبل از سفر در یکی از شعبات بانک ملی پرداخت شود و قبض آن ميبايستي همراه پاسپورت در هنگام خروج به قسمت گذرنامه ارائه گردد.
نکته 1 : تعدد مسافرت و سن تاثیری در مبلغ عوارض ندارد.
نکته 2: سفرهای زیارتی شامل 50 درصد تخفیف در پرداخت عوارض می باشد.
نکته 3 : دارندگان گذرنامه های سیاسی و خدمت ، خدمه وسایل نقلیه عمومی زمینی و دریایی و خطوط پروازی ، دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور(دارندگان اجازه خروج دانشجوئی) بیمارانی که با مجوز شورای پزشکی جهت درمان به خارج از کشور اعزام میگردند، دارندگان پروانه گذر مرزی و جانبازان انقلاب اسلامی که برای معالجه به کشورهای دیگر اعزام می شوند ، همچنین ایرانیان مقیم خارج از کشور دارای کارنامه شغلی از وزارت کار و امور اجتماعی، از پرداخت عوارض خروج از کشور مستثنی هستند.

موفق باشید
تشکر کنندگان: amir82 ، asal1907 ، mhz_ir ، shimoda ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، Soap McTavish ، bayat_r ، ensan ، rezagh ، payampars
سلام من ی سوال داشتم من مدارکم پست کردم اما 2 روز دیرتر از دو هفته به آنکارا میرسه کسی میدونه مشکلی به وجود میاد؟
تشکر کنندگان:
به هر حال، شما هر دو کار درستی انجام دادید که صادقانه رفتار کردید، اگر نمی نوشتید شغلتونو باید می گفتید بیکار! و این در دیتابیس یا هر چیزی که از مهاجران دارن ثبت و ضبط میشه، آیا قرار نیست شما از سوابق کاری و تحصیلی الانتون در رزومه استفاده کنید؟ بعدها اگر کارفرما یا هر نهاد دیگه ای خواست به این اطلاعات رجوع کنه،(توجهتونو به تجربه خانم هستی از برندگان 2012 جلب میکنم) . من که دردسری در اعلام این حقایق نمی بینم، تا الان که نخوندم کسی مدارک شغلی ارایه کرده باشه. شاید به همراه داشتن رزومه در جهت اطمینان باشه.
برقرار و جاری باشید!
(2013-02-07 ساعت 17:04)asal1907 نوشته:  

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان