کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-07 ساعت 18:23)samanbanafsheh نوشته:  سلام من ی سوال داشتم من مدارکم پست کردم اما 2 روز دیرتر از دو هفته به آنکارا میرسه کسی میدونه مشکلی به وجود میاد؟

نه دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
دوستان من مدارک رو پست کردم آنکارا ، تو سایت آرامکس دیدم دلیور هم شده

حالا باید ایمیل بزنم به سفارت ؟
اگه میشه راهنمایی کنید
2013AS00004xxx
رویت قبولی: 1 May
تعداد افراد منظور در کیس : 3 نفر
فرمهای سری اول: 25 May با ایمیل
مصاحبه: آخرین روز فوریه ، آنکارا
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh
(2013-02-07 ساعت 19:13)farshad0o0 نوشته:  دوستان من مدارک رو پست کردم آنکارا ، تو سایت آرامکس دیدم دلیور هم شده

اگه میشه راهنمایی کنید

بله ایمیل بزنید و بپرسین
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، rezagh ، KOUROSHAVIN
(2013-02-07 ساعت 19:13)farshad0o0 نوشته:  دوستان من مدارک رو پست کردم آنکارا ، تو سایت آرامکس دیدم دلیور هم شده

اگه میشه راهنمایی کنید
بله ايميل بزنيد و كانفرم ديت مصاحبه تون را بگيريد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: asal1907 ، Judy Abbott 13 ، KOUROSHAVIN
سلام بچه ها من ايميل زدم سفارت ببينم مداركم رسيده يا نه جواب من ودادن

Dear;
We confirm that your documents were received at our office.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
تشکر کنندگان: mhz_ir ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، گل نهال ، bayat_r ، rezagh ، payampars
(2013-02-07 ساعت 18:23)samanbanafsheh نوشته:  سلام من ی سوال داشتم من مدارکم پست کردم اما 2 روز دیرتر از دو هفته به آنکارا میرسه کسی میدونه مشکلی به وجود میاد؟
منم مثل شما با دو روز تاخیر فرستادم مشکلی پیش نیومد
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: mohammadrezah ، nina22 ، rezagh ، payampars
(2013-02-07 ساعت 19:20)my2220 نوشته:  سلام بچه ها من ايميل زدم سفارت ببينم مداركم رسيده يا نه جواب من ودادن

Dear;
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
پس چرا ایمیل ما رو جواب ندادن؟؟؟؟
مدارک ما 28 ژانویه رسیده دستشون.
استرس گرفتیم Sad
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: rezagh ، payampars
(2013-02-07 ساعت 20:07)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 19:20)my2220 نوشته:  سلام بچه ها من ايميل زدم سفارت ببينم مداركم رسيده يا نه جواب من ودادن

Dear;
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
استرس گرفتیم Sad
نگران نباشید ایشالله که جواب میدن من تا جایی که میدونم تقریبا یه هفته مونده به مصاحبه چه ایمیل بزنید چه نزنید خودشون یه ایمیل میزنن
نگران نباشید مگه نمیگید مدارکتون رسیده خوب پس نگران چی هستید , با خیال راحت منتطر روز مصاحبه باشیدShy
(2013-02-07 ساعت 20:29)sepid_a نوشته:  

Dear;
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
استرس گرفتیم Sad
نگران نباشید ایشالله که جواب میدن من تا جایی که میدونم تقریبا یه هفته مونده به مصاحبه چه ایمیل بزنید چه نزنید خودشون یه ایمیل میزنن
نگران نباشید مگه نمیگید مدارکتون رسیده خوب پس نگران چی هستید , با خیال راحت منتطر روز مصاحبه باشیدShy
ممنون . امیدواریم Smile اصلا فردا زنگ می زنم سفارت که خیالمون راحت شه اگه یه هفته به مصاحبه ابمبل بزنن که باید تا امروز فردا ایمیلشونو بگیریم.اصلا ما سرمون درد می کنه واسه استرس کشیدن.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohammadrezah ، rouzbehdarvishi ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، payampars
(2013-02-07 ساعت 20:39)آسمان نیلگون نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 20:29)sepid_a نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 19:20)my2220 نوشته:  
ممنون . امیدواریم Smile اصلا فردا زنگ می زنم سفارت که خیالمون راحت شه اگه یه هفته به مصاحبه ابمبل بزنن که باید تا امروز فردا ایمیلشونو بگیریم.اصلا ما سرمون درد می کنه واسه استرس کشیدن.
اصلا استرس به خودتون راه ندین مطمئنا رسیده مال من رو هم پارسال جواب نداده بودن
دوست عزیز تا جایی که من یادم میاد (در بدترین حالت اگه هم نرسیده باشه که یک در هزار اتفاق میفته)
پارسال کسانی بودن که مدارکشون حتی بدست سفارت نرسیده بود(یادم نیست که نرسیده بود یا خود اون شخص گیج بود و نفرستاده بود) ولی همون روز مصاحبه ازشون مدارک رو گرفتن و کارشون راه افتاد و اتفاقا یک ضرب هم ویزا گرفتنBig Grin
برنده 2012-اولین ورود: ژانویه 2013- دریافت پاس سفید اوت 2013- ورود مجدد سپتامبر 2015
با سلام به همه دوستان گلم در مهاجرسرا، من برنده اصلی هستم و همسرم شغل دولتی داره، آیا باید ایشون گواهی اشتغال به کار در زمان مصاحبه به آفیسر ارائه دهند یا اینکه نیازی نیست؟ خوشحال میشم اگر دوستان پاسخ بدهند.?
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: payampars
خیر دوست عزیز، نیازی نیست، خود شما هم که برنده اصلی هستید نیازی ندارید(البته در صورت ارایه مدرک تحصیلی)
ولی اگر در جهت اطمینان گواهی یا هر مدرک شغلی به همراه داشته باشید، میتونید در صورت درخواست آفیسر ارایه کنید، ولی قبل از اینکه آفیسر همچین چیزی ازتون بخواد، که گویا تا الان از کسی نخواستن، مدرک اضافی تحویل ندید
موفق و جاری باشید
(2013-02-07 ساعت 21:52)Ali.US نوشته:  با سلام به همه دوستان گلم در مهاجرسرا، من برنده اصلی هستم و همسرم شغل دولتی داره، آیا باید ایشون گواهی اشتغال به کار در زمان مصاحبه به آفیسر ارائه دهند یا اینکه نیازی نیست؟ خوشحال میشم اگر دوستان پاسخ بدهند.?
تشکر کنندگان: asal1907 ، Ali.US ، Saeedv13 ، shimoda ، nina22 ، گل نهال ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، payampars ، nooshshahnar
یک سوال داشتم
اگه الان گواهی تمکن مالی (پرینت حساب) از بانک بگیرم برای 2 ماه دیگه آیا آن را قبول میکنند؟
2013AS000061##، دیدن قبولی: 8 می ، ارسال فرمهای اولیه: 15 می، کنسولگری: ابوظبی، افراد کیس: 3 نفر، مصاحبه:هفته سوم آپريل:کلیر 43 روز.
تشکر کنندگان: asal1907 ، rezagh ، Judy Abbott 13 ، payampars
(2013-02-07 ساعت 22:11)mohammadrezah نوشته:  یک سوال داشتم
اگه الان گواهی تمکن مالی (پرینت حساب) از بانک بگیرم برای 2 ماه دیگه آیا آن را قبول میکنند؟

زوده الان... بزارین تاریخ مصاحبه معلوم بشه بعد... ممکنه گیر بدن بهتون
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

(2013-02-07 ساعت 16:59)گل نهال نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:56)asal1907 نوشته:  من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟

دقيقاً منم همين سؤال عسل جان را دارم، ما تو فرمهامون نوشتيم حق التدريس دانشگاه. البته اون موقع هنوز با مهاجرسرا آشنا نبودم والا نمينوشتيم. حالا اين دانشگاه ها دولتيه ولي شغل كه آزاده، بنظرتون همين باعث كليرطولاني نميشه و آيا مدرك واسه اثبات اين گفته هم ميخواد؟
منم تو فرمم نوشتم professor. البته حق التدريس دانشگاه آزادم.كارم دولتي حساب ميشه؟؟!!
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان