کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-02-07 ساعت 23:59)nina22 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:59)گل نهال نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:56)asal1907 نوشته:  من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟

دقيقاً منم همين سؤال عسل جان را دارم، ما تو فرمهامون نوشتيم حق التدريس دانشگاه. البته اون موقع هنوز با مهاجرسرا آشنا نبودم والا نمينوشتيم. حالا اين دانشگاه ها دولتيه ولي شغل كه آزاده، بنظرتون همين باعث كليرطولاني نميشه و آيا مدرك واسه اثبات اين گفته هم ميخواد؟
منم تو فرمم نوشتم professor. البته حق التدريس دانشگاه آزادم.كارم دولتي حساب ميشه؟؟!!
کار دولتی یعنی کسی که از دولت حقوق میگیره و از بعضی از بچه ها اینجوری پرسیدند که: آیا حقوق شما رو دولت پرداخت میکنه؟
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-08 ساعت 00:04)bayat_r نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 23:59)nina22 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:59)گل نهال نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 16:56)asal1907 نوشته:  من تدریس خصوصی زبان میکنم و تو فرمها شغلم رو زدم معلم خصوصی ولی چون برای خودم کار میکنم هیچ مدرکی برای اثبات این شغل ندارم فقط مدارک تحصیلیمه دیگه...به نظرتون باعث دردسرم میشه؟

دقيقاً منم همين سؤال عسل جان را دارم، ما تو فرمهامون نوشتيم حق التدريس دانشگاه. البته اون موقع هنوز با مهاجرسرا آشنا نبودم والا نمينوشتيم. حالا اين دانشگاه ها دولتيه ولي شغل كه آزاده، بنظرتون همين باعث كليرطولاني نميشه و آيا مدرك واسه اثبات اين گفته هم ميخواد؟
منم تو فرمم نوشتم professor. البته حق التدريس دانشگاه آزادم.كارم دولتي حساب ميشه؟؟!!
کار دولتی یعنی کسی که از دولت حقوق میگیره و از بعضی از بچه ها اینجوری پرسیدند که: آیا حقوق شما رو دولت پرداخت میکنه؟
پس دولتی به حساب نمیاد.تو فرم اشاره به دانشگاه آزاد کردم و مدارک مربوط به کارمم هم میبرم.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، payampars
دوستان،در ترجمه ارزشگذاری خانه، قیمت به ریال هست.برای شما هم همینطوره؟مشکلی نداره؟
منظورم اینه که مثل برگه تمکن مالی نیست که حساب رو به ریال نوشتن و پایینش قیمت هر دلار به ریال رو نوشته باشن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان:
(2013-02-07 ساعت 23:59)nina22 نوشته:  منم تو فرمم نوشتم professor. البته حق التدريس دانشگاه آزادم.كارم دولتي حساب ميشه؟؟!!
جسارتاً تا جایی که من در جریانم Professor یک شغل نیست. یک مرتبه است. استاد دانشگاه همون Teacher هست. اگر فوق لیسانس باشه مرتبه اش میشه Instructor، اگر دکترای PhD داشته باشه و تازه استخدام شده باشه مرتبه اش میشه: Assistant Professor. بعد از چند سال کار و تحقیق و مقاله مرتبه اش به دانشیاری Associate Professor و در نهایت به استادی Professor ارتقاء پیدا می کنه.
(2013-02-08 ساعت 00:24)nina22 نوشته:  دوستان،در ترجمه ارزشگذاری خانه، قیمت به ریال هست.برای شما هم همینطوره؟مشکلی نداره؟
منظورم اینه که مثل برگه تمکن مالی نیست که حساب رو به ریال نوشتن و پایینش قیمت هر دلار به ریال رو نوشته باشن.
مشکلی نداره. برای منم همینطوریه و قیمت رو به ریال نوشته. نرخ برابری ارز رو هم ننوشته.
(2013-02-06 ساعت 18:59)my2220 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 12:12)sima s نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 09:53)علی مب نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 07:50)abtin2015 نوشته:  
(2013-02-06 ساعت 03:30)kiasina نوشته:  دوست عزیز شما 913 روز را باید در آمریکا باشید تا درخواست سیتیزنشیپ کنید

دوستان این 913 روز به صورت پیوسته حساب میشه که باید usa باشی؟

دوست عزیز قبل 5 سال نمیش اپلای کرد واسه سیتیزنی. هرخروج نباید بیشتر از 6 ماه باش. و تعداد روزهای خارج از US منهای تعداد روزهای حضورتون داخل US عزیز میشه. اینا من از pdf سایت سفارت خوندم.
دوستان ممكنه بعضي موقع ها حواسشون به اين بيشتر از 6 ماه بيرون بودن نباشه؟ همچين موردي ديدين كه سر همون 5 سال با وجود بي نظمي در ورود و خروج باز سيتيزن شده باشه؟

دوستان يعمي در هر صورت ما بايد 5 سال رو رد كنيم بعد درخواست سيتيزني بديم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست محترم شما وقتی 913 روزباشی میتونی درخواست سیتیزن شیپی کنی حال اینکه 5 سال هم نشده باشه
افکار مثبت انسان را به مسیر درست هدایت خواهد کرد
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، payampars ، KOUROSHAVIN
سلام
امکان داره یکی از دوستان چک لیست مدارکی که بایدبه سفارت ارسال شود و همچنین در سفارت همراه باشد را بصورت exelبذارند؟؟؟؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: refiusa ، ramin_red
(2013-02-08 ساعت 08:09)ali_gh نوشته:  سلام
امکان داره یکی از دوستان چک لیست مدارکی که بایدبه سفارت ارسال شود و همچنین در سفارت همراه باشد را بصورت exelبذارند؟؟؟؟؟؟؟

سلام
2تا ارسال بالاتر، از امضای عمو سعید میتونی بگیری.
حالا چرا اکسل ؟ اگر PDF باشه مشکلی ایجاد میکنه ؟ Cool
(2013-02-08 ساعت 03:45)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 23:59)nina22 نوشته:  منم تو فرمم نوشتم professor. البته حق التدريس دانشگاه آزادم.كارم دولتي حساب ميشه؟؟!!
جسارتاً تا جایی که من در جریانم Professor یک شغل نیست. یک مرتبه است. استاد دانشگاه همون Teacher هست. اگر فوق لیسانس باشه مرتبه اش میشه Instructor، اگر دکترای PhD داشته باشه و تازه استخدام شده باشه مرتبه اش میشه: Assistant Professor. بعد از چند سال کار و تحقیق و مقاله مرتبه اش به دانشیاری Associate Professor و در نهایت به استادی Professor ارتقاء پیدا می کنه.
(2013-02-08 ساعت 00:24)nina22 نوشته:  دوستان،در ترجمه ارزشگذاری خانه، قیمت به ریال هست.برای شما هم همینطوره؟مشکلی نداره؟
مشکلی نداره. برای منم همینطوریه و قیمت رو به ریال نوشته. نرخ برابری ارز رو هم ننوشته.
مرسي از راهنماييتون.يعني ممكنه مشكلي براي عنوان شغلم بوجود بياد؟بهتر نيست تو فرمهاي آپديت شده كه ميخوام به سفارت پست كنم professorرو به teacher تغيير بدم؟
تشکر کنندگان:
سلام
من تقریبا 70 درصد فرمهام تغییر کرده به نظرتون مشکلی پیش میاد با خودم فرمها رو ببرم نمیگن چرا 1 ساله این همه تغییر کردی
من خدمت نداشتم یهویی معاف شدم کار خدارو
مدرک پیش نداشتم یهویی مدرک دار شدم سریع خوندم پاس کردند و پاس کردم تموم شد
سابقه کارم خود به خود مهر خود 3 ماه بود مچل بودم ریسمون امضا نمیکرد
مدرک گوهر شناسیمم تو این چند ماهه امتحان دادم گرفتم
حالا به خودا اینها همگی یهو شد میگن خدا با ......... انداختتش تو عسل قضیه من شد حالا یهویی اینا نمیگن مگه میشه شک نمیکنند الکی چکار کنم یا اصلا فرمهامو اپدیت نکنم لطفا راهنمایی کنید
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
تشکر کنندگان: گل نهال ، payampars ، mohammadrezah ، parsush
(2013-02-08 ساعت 11:57)nina22 نوشته:  مرسي از راهنماييتون.يعني ممكنه مشكلي براي عنوان شغلم بوجود بياد؟بهتر نيست تو فرمهاي آپديت شده كه ميخوام به سفارت پست كنم professorرو به teacher تغيير بدم؟
اون البته منظور شما رو از به کار بردن این عنوان متوجه میشه. یعنی می فهمه که شما در دانشگاه درس میدین. اگر مدرک تحصیلیتون هم فوق لیسانس باشه که در جا می فهمه واژه رو اشتباه استفاده کردین. با این همه پرفسور آخرین مرحله ارتقای یک استاد دانشگاه هست و میدونی که تو لاتاری هر چه کم سوادتر به نظر بیای از لحاظ کلیرنس به نفعته. این مدلی که شما داری جلو میری احتمال برگ صورتی با فرم 9 سئوالی و cv رو برای خودت بیشتر می کنی. اگر مورد دیگه ای به غیر از این هست که باید تو فرم ها تصییح کنی عنوان شغلت رو هم تغییر بده و فرم ها رو پست یا ایمیل کن. اگرم فقط همین یک مورد هست به نظرم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن درستش کن. مشخصه که شما نمی خواستی دروغ بگی و یک اشتباه نا خواسته بوده.
(2013-02-08 ساعت 12:58)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 11:57)nina22 نوشته:  مرسي از راهنماييتون.يعني ممكنه مشكلي براي عنوان شغلم بوجود بياد؟بهتر نيست تو فرمهاي آپديت شده كه ميخوام به سفارت پست كنم professorرو به teacher تغيير بدم؟
اون البته منظور شما رو از به کار بردن این عنوان متوجه میشه. یعنی می فهمه که شما در دانشگاه درس میدین. اگر مدرک تحصیلیتون هم فوق لیسانس باشه که در جا می فهمه واژه رو اشتباه استفاده کردین. با این همه پرفسور آخرین مرحله ارتقای یک استاد دانشگاه هست و میدونی که تو لاتاری هر چه کم سوادتر به نظر بیای از لحاظ کلیرنس به نفعته. این مدلی که شما داری جلو میری احتمال برگ صورتی با فرم 9 سئوالی و cv رو برای خودت بیشتر می کنی. اگر مورد دیگه ای به غیر از این هست که باید تو فرم ها تصییح کنی عنوان شغلت رو هم تغییر بده و فرم ها رو پست یا ایمیل کن. اگرم فقط همین یک مورد هست به نظرم روز مصاحبه قبل از قسم خوردن درستش کن. مشخصه که شما نمی خواستی دروغ بگی و یک اشتباه نا خواسته بوده.
جالبه الان از سفارت ایمیل اومد که فرمهای همسرتون تو پروندتون نیست!!در صوورتی که کی سی سی گفته بود مدارک خودتون و همسرتون رو به سفارت فرستادیم.الان باید فرمهای آپدیت شده رو هم با مدارک دیگه ارسال کنم.پس حتما عوضش میکنم به همون teacher.مرسی
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، payampars ، Judy Abbott 13 ، mohammadrezah ، Hedieh20 ، rezagh ، mohajer13
سلام.من 17 january اصلاح شده ی فرم هام رو فرستادم کی سی سی 4روز بعد ایمیل دادن که ما سرمون شلوغه و فعلا به پرونده اضافه نشده(همین پیام اتوماتیک)که عمو سعید هم تایید کرد.حالا میخوام بدونم که بازم بهشون ایمیل بزنم ببینم رسیده دستشون یا گذاشتن توی پروندم؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
Professor هم اشکالی نداره اگر واقعا استاد دانشگاه بودید خب همین میشه دیگه البته مینویسند university professor حالا اگر استادیار یا دانشیار بودید میشه assistant professor یا associate professor اگر مربی بودید (حالا با هر مدرکی مثلا دکتری یا فوق لیسانس) میشه instructor یا lecturer هیات علمی هم اگر بودید حالا چه رسمی چه پیمانی میشه faculty member، حق التدریس هم فکر کنم میشد pay per hour teachong.
C/N:2*** office: ایروان Interview: W2 DEC
تشکر کنندگان: nina22 ، rezagh ، گل نهال ، iman83 ، yasaman1111
(2013-02-08 ساعت 20:11)wesburland نوشته:  سلام دوستان مدرك تحصيلي من فني حرفه اي هست اما ١٢ ساله به جاي ١١ سال گرفتم پيش دانشگاهي هم ندارم مدرك كارداني و كارشناسي هم از سازمان مديريت صنعتي گرفتم كه معادل ليسانس هست و وزارت علوم تاييد نكرد اما رو مداركم نوشته معادل ليسانس ولي من تو فرم ها نوشتم ليسانس حالا بايد چيكار كنم!؟!؟ ضمنا ٩سال سابقه كار با بيمه و گواهي كار دارم ....

پس دیپلم دارید؟همونو ترجمه کنید همچنین مدارك كارداني و كارشناسيتون رو.اونا نمیخان بررسی کنن شما مدرکتون از وزارت علوم هست یا نه این مسائل تو داخل مطرحه فقط مدرک تحصیلی از یه سازمان معتبر باید تایید شده باشه وبعید میدونم رو این مسائل فوکوس کنن کما اینکه سابقه کار هم دارید خیالتون راحتBig Grin
تشکر کنندگان: mohammadrezah
(2013-02-08 ساعت 15:23)shiraz mamali نوشته:  سلام.من 17 january اصلاح شده ی فرم هام رو فرستادم کی سی سی 4روز بعد ایمیل دادن که ما سرمون شلوغه و فعلا به پرونده اضافه نشده(همین پیام اتوماتیک)که عمو سعید هم تایید کرد.حالا میخوام بدونم که بازم بهشون ایمیل بزنم ببینم رسیده دستشون یا گذاشتن توی پروندم؟
shiraz mamali
می تونی یک بار دیگه ایمیل بزنی و این حق شما هست که از روند کار انجام شده بر روی پرونده ات مطلع باشی. علیرغم این که جواب ایمیلت رو ندادن مطمئنم که به احتمال 99 درصد موارد اصلاحی رو جایگزین کردن. اما من اگر جای تو بودم این همه به خودم استرس وارد نمی کردم. حتی اگر 1 درصد فرم هات اصلاح نشده باشه روز مصاحبه هم فرصت داری تا پروندتو با موارد جدید و صحیح اصلاح کنی. موفق باشی.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان