کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-05 ساعت 11:18)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:05)soroushmm نوشته:  پیشاپیش ممنون از راهنمائی دوستان
من الان تو یه شرکت مشغول به کار هستم.یکی از دوستان شرکت داره و احتیاج به مدرکم داره. وقتی مدرک رو بهش بدم یه جورائی عضو هیات مدیره شرکتش می شم. دو تا سوال داشتم. 1 . برام مشکلی ایجاد می کنه ؟ 2-به KCC میل بزنم و این موضوع رو بگم یا وقت مصاحبه بگم کافیه؟ تواسفند شمارم کارنت میشه.
دمتون گرم

سلام،

شما با توجه به اینکه شاغل هستین ، به احتمال زیاد کلیرنس می خورین ، مثل همه ی دوستان . اما راجع به اینکه در شرکت جدید عضو هیات مدیره میشین این موضوع به فعالیت شرکت بستگی داره، اگر فکر می کنید که عضو هیات مدیره شدن در روند کیس شما تاثیر مثبت داره، اینطور نیست. این موضوع باعث می شه که روند کلیرنس شما احتمالاً طولانی تر بشه.

موفق باشید

دوست خوبم بر اساس چه دلایلی این رو می فرمایید؟ یعنی همه کسانی که یکضرب گرفته اند بیکار بوده اند؟ نه من اصلاً موافق فرمایشتون نیستم...
کلیرنس خوردن به سربازی، شغل دولتی و مدرک تحصیلی و رشته کاری و تحصیلی ربط داره
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: mohajer13 ، amairmonre ، KOUROSHAVIN ، 2013selectee ، rezagh ، shaso
(2013-03-05 ساعت 11:50)bayat_r نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:18)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:05)soroushmm نوشته:  پیشاپیش ممنون از راهنمائی دوستان
من الان تو یه شرکت مشغول به کار هستم.یکی از دوستان شرکت داره و احتیاج به مدرکم داره. وقتی مدرک رو بهش بدم یه جورائی عضو هیات مدیره شرکتش می شم. دو تا سوال داشتم. 1 . برام مشکلی ایجاد می کنه ؟ 2-به KCC میل بزنم و این موضوع رو بگم یا وقت مصاحبه بگم کافیه؟ تواسفند شمارم کارنت میشه.
دمتون گرم

سلام،

شما با توجه به اینکه شاغل هستین ، به احتمال زیاد کلیرنس می خورین ، مثل همه ی دوستان . اما راجع به اینکه در شرکت جدید عضو هیات مدیره میشین این موضوع به فعالیت شرکت بستگی داره، اگر فکر می کنید که عضو هیات مدیره شدن در روند کیس شما تاثیر مثبت داره، اینطور نیست. این موضوع باعث می شه که روند کلیرنس شما احتمالاً طولانی تر بشه.

موفق باشید

دوست خوبم بر اساس چه دلایلی این رو می فرمایید؟ یعنی همه کسانی که یکضرب گرفته اند بیکار بوده اند؟ نه من اصلاً موافق فرمایشتون نیستم...
کلیرنس خوردن به سربازی، شغل دولتی و مدرک تحصیلی و رشته کاری و تحصیلی ربط داره

سلام دوست من،

با کمال احترام اینطور نیست.. من خودم دانشجو هستم (رشته ی تحصیلی من هم اصلاً حساسیت خاصی نداره)و سربازی نرفتم و شاغل در بخش کاملاً خصوصی هستم (شرکتهای خارجی فعال در ایران و شرکتمم آلمانی هست و نه چینی!!) بنده کلیرنس خوردم ..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: amairmonre ، گل نهال ، KOUROSHAVIN
case number:81xx
تعداد اعضا:2 نفر
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، shaso
(2013-03-05 ساعت 12:16)mezamo نوشته:  case number:81xx
تعداد اعضا:2 نفر

ورودتون را ب مهاجرسرا خوشامد میگم...شما بهتره مشخصاتتونو به afs پیام خصوصی بزنید تا شما را در جدول ثبت کنه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: rezagh ، saeid-ss ، amairmonre ، lilac ، nooshshahnar
سلام دوستان من برنده اصلی نیستم و خانمم برنده اصلی هست و تمام مدارکشون از قبیل دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس کامله و آماده ست ولی خود من پیش رو دارم ولی اصل دیپلمم رو گم کردم ( گواهی موقت دیپلم رو دارم ) مدرک دانشگاهیمم فعلا گرو دانشگاهه و هنوز نتونستم آزادش کنم حالا به نظرتون چیکار کنم آیا مشکلی پیش میاد؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 13:48)saeid-ss نوشته:  سلام دوستان من برنده اصلی نیستم و خانمم برنده اصلی هست و تمام مدارکشون از قبیل دیپلم و پیش دانشگاهی و لیسانس کامله و آماده ست ولی خود من پیش رو دارم ولی اصل دیپلمم رو گم کردم ( گواهی موقت دیپلم رو دارم ) مدرک دانشگاهیمم فعلا گرو دانشگاهه و هنوز نتونستم آزادش کنم حالا به نظرتون چیکار کنم آیا مشکلی پیش میاد؟

سلام دوست عزیز ,مدارک تحصیلی برنده اصلی مورد نیازه ,نه مشکلی پیش نمیاد , بعضی از دارالترجمه ها مدارکموقت رو ترجمه میکنن ,میتونید مدارک موقتتون رو ترجمه کنید و همراه داشته باشید ولی در اصل نیازی نیس
(2013-03-05 ساعت 11:44)soroushmm نوشته:  خودمم توفکر هستم چیزی نگم.شرکتش ساختمانی و هیچ کاری خاصیم انجام نمیده.ترسی که دارم اینه که تو روزنامه رسمی اعلام میکنن و توسایت شرکت هم راحت می شه فهمید. میترسم این خارجیا بفهمن بعد فکر کنن خبریه بعدم گیر بدن.

دوست عزیز درسته نباید کار خودتون رو مهم جلوه بدید و تا جایی که ممکنه توضیحات اضافی ندهید ولی قبل از اون اسمتون رو در گوگل سرچ کنید و ببینید در چه حدی اطلاعات شما قابل دسترسی در اینترنت هست و بعد تصمیم بگیرید تا چه حد در مورد شغلتون توضیح بدید.
با سلام وتشکر

می خواستم بدونم اصل سند ملکی را که ترجمه کرده ایم را هم باید با خود مان ببریم . یا نیازی نیست و همان ترجمه با کپی اش کفایت می کنم .
تشکر کنندگان:
(2013-03-05 ساعت 14:41)ordibehesht600 نوشته:  با سلام وتشکر

می خواستم بدونم اصل سند ملکی را که ترجمه کرده ایم را هم باید با خود مان ببریم . یا نیازی نیست و همان ترجمه با کپی اش کفایت می کنم .

سلام ،
اصل اسناد مالکیت رو همراه داشته باشید.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، nooshshahnar ، mohajer13 ، farhad1985 ، ordibehesht600
از مدیران محترم 2 تا سوال مهم دارم لطفا کمکم کنید .
1: من 27 سالمه آیا میتونم پدر و مادرم رو تو کیسم اضافه کنم و معرفی کنم و یک سوال مهم تر این که من مدرک دانشگاهیم نمیریه به وقت سفارتم آیا بهتره که فرم های اولیم رو اصلاح کنم و آخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی اعلام کنم ..
لطفا زود بهم جواب بدید که سریع تر فرمهام رو اصلاح کنم و برای سفارت میل کنم و پدر و مادرم رو هم اضافه کنم به کیسم
لطفا کمککککککککککککککککککککککککککککک
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من امروز مصاحبه داشتم و ویزای یک ضرب گرفتم فقط یه سوال اون برگه ی سفیدی که میگن و به من ندادن؟؟؟؟ یعنی هیچ برگه ای به من نداد. فقط پاسپورتم و گرفت و گفت چند روز دیگه ویزات می یاد. چجوریاس؟؟؟؟
(2013-03-05 ساعت 15:31)my2220 نوشته:  سلام دوستان من امروز مصاحبه داشتم و ویزای یک ضرب گرفتم فقط یه سوال اون برگه ی سفیدی که میگن و به من ندادن؟؟؟؟ یعنی هیچ برگه ای به من نداد. فقط پاسپورتم و گرفت و گفت چند روز دیگه ویزات می یاد. چجوریاس؟؟؟؟
به امید حق ... مبارکت باشه هموطن گرامی....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، shiraz mamali ، my2220 ، farshadsh
(2013-03-05 ساعت 15:22)nikan_sh نوشته:  از مدیران محترم 2 تا سوال مهم دارم لطفا کمکم کنید .
1: من 27 سالمه آیا میتونم پدر و مادرم رو تو کیسم اضافه کنم و معرفی کنم و یک سوال مهم تر این که من مدرک دانشگاهیم نمیریه به وقت سفارتم آیا بهتره که فرم های اولیم رو اصلاح کنم و آخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی اعلام کنم ..
لطفا زود بهم جواب بدید که سریع تر فرمهام رو اصلاح کنم و برای سفارت میل کنم و پدر و مادرم رو هم اضافه کنم به کیسم
من مدیر نیستم اما مدیران را دوس دارم البته رشته تحصیلیمم مدیریت بوده :d
شما نمیتونید کادر پدرتون رو اضافه کنید .
مدرک تحصیلیتون اگر اماده نیست مدرک موقت رو ترجمه کنید یا کارت دانشجویی ببرید ترجمه و به افیسر توضیح بدید که مدرکم هنوز نیومده اما فارق التحصیل شدم
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، farshadsh ، rezagh
دوستان به نظرتون وجود ویزای سوریه و عربستان و شینگن در پاس منجر به کلیرنس میشه؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: bayat_r ، farshadsh ، rezagh
(2013-03-05 ساعت 15:37)سمانه777 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 15:22)nikan_sh نوشته:  از مدیران محترم 2 تا سوال مهم دارم لطفا کمکم کنید .
من مدیر نیستم اما مدیران را دوس دارم البته رشته تحصیلیمم مدیریت بوده :d
شما نمیتونید کادر پدرتون رو اضافه کنید .
مدرک تحصیلیتون اگر اماده نیست مدرک موقت رو ترجمه کنید یا کارت دانشجویی ببرید ترجمه و به افیسر توضیح بدید که مدرکم هنوز نیومده اما فارق التحصیل شدم

مادرم رو هم نمیتونم اضافه کنم ..
این رو مطمئن هستی دوست خوب . ؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، farshadsh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان