موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
لطفا من راهنمایی کنید
پدرم پسوند فامیلم در زمان بچگی حذف کرده و در صفحه توضیحات نوشته شده و من در فرم 230 هیچ اشاره ای نکردم لطفا راهنمایی کنید ایا لازم فرم جدید پرکنم و کدام قسمت فرم ها و همراه مدارک به انکارا بفرستم ؟
و در فرم 230 قسمت ادرس امریکا N/A گذاشتم الان که ادرس دارم و تو فرم CONTACT INFO SHEET ادرس میارم ایا باید دوباره فرم 230 پر کنم وبفرستم؟
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.
من چه کسایی رو میتونم ببرم با خودم؟؟؟
8XXX * ایروان
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-05 ساعت 18:08)nikan_sh نوشته: (2013-03-05 ساعت 17:43)hasti_banoo نوشته: (2013-03-05 ساعت 17:33)nikan_sh نوشته: پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.
من چه کسایی رو میتونم ببرم با خودم؟؟؟
کسانی که 5-6 نفر رو می برن، پدر یا مادر خانواده هستند که برنده شدند . و به همراه همسر، و فرزندان زیر 21 سال ویزا دریافت می کنند. شما به عنوان یک فرد مجرد برنده لاتاری فقط خودتان ویزا خواهید گرفت. هر وقت آمریکا تشریف بردید بعد از 5 سال و سیتیزن شدن می توانید برای پدر و مادر و خواهر و برادرتان تقاضا بدهید. روال کار را در تاپیک راهنمای جامع گرین کارت خانوادگی ( که لینکش در امضای من هست ) مطالعه بفرمایید
oخوب جالب شد ممنون تا اینجا از جواب همه ممنون -- من یک زن داشتم و طلاق دادم و تو فرم 230 زدم که من یک آدم جدا شده هستم . حالا اگه بخوام عقد کنم میتونم فرم رو اصلاح کنم و با 1 نفر عقد کنم و اون طرف رو با خودم ببرم ؟؟؟؟ فکر کنم کامل و ساده توضیح دادم .. لطفا این رو هم جواب بدبید دیگه امری ندارم با تشکر فراوان
داداش عزیز
شما بهتره الآن باعجله با کسی ازدواج نکنی چون معلوم نیست کسی که باهات ازدواج میکنه به خاطر خودت زنت میشه یا واسه ی گرین کارت
البته این مطلبو هم اضافه کنم که اگه بعد از دریافت گرین کارت زن بگیری نمی تونی با خودت ببری تا وقتی که 5 سال بعد سیتی زن آمریکا بشی
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا