کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-05 ساعت 11:21)soroushmm نوشته:  شرکت مذکور کار ساختمانی انجام میده. به نظرتون روز مصاحبه اعلام بکنم یا الان؟ چقدر حساسیت ایجاد می کنه؟ مصاحبم فکر میکنم اوایل خرداد باشه.ممنون
میتونی اصلا حرفی از این جریان نزنی.اصلا دلیلی نداره بگی
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، soroushmm
(2013-03-05 ساعت 15:44)asal1907 نوشته:  دوستان به نظرتون وجود ویزای سوریه و عربستان و شینگن در پاس منجر به کلیرنس میشه؟
فکر نمیکنم من قبلا همه اینارم داشتم حتی ویزای لبنان هم داشتم یه ضرب گرفتم ,البته توریستی بود ولی فکر نمیکنم به خاطر این مسایل کلیرنس بخورین,همه میگفتن با وجود ویزای لبنان اصلا ویزا نمیدن ولی اصلا اینجوری نبود
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh ، گل نهال ، rezagh ، amir82 ، usa lover ، shaso ، farhad1985
سلام به همه دوستان
لطفا من راهنمایی کنید

پدرم پسوند فامیلم در زمان بچگی حذف کرده و در صفحه توضیحات نوشته شده و من در فرم 230 هیچ اشاره ای نکردم لطفا راهنمایی کنید ایا لازم فرم جدید پرکنم و کدام قسمت فرم ها و همراه مدارک به انکارا بفرستم ؟

و در فرم 230 قسمت ادرس امریکا N/A گذاشتم الان که ادرس دارم و تو فرم CONTACT INFO SHEET ادرس میارم ایا باید دوباره فرم 230 پر کنم وبفرستم؟
تشکر کنندگان: asal1907 ، farshadsh
(2013-03-05 ساعت 15:55)arezook نوشته:  سلام به همه دوستان
لطفا من راهنمایی کنید

پدرم پسوند فامیلم در زمان بچگی حذف کرده و در صفحه توضیحات نوشته شده و من در فرم 230 هیچ اشاره ای نکردم لطفا راهنمایی کنید ایا لازم فرم جدید پرکنم و کدام قسمت فرم ها و همراه مدارک به انکارا بفرستم ؟

و در فرم 230 قسمت ادرس آمریکا N/A گذاشتم الان که ادرس دارم و تو فرم CONTACT INFO SHEET ادرس میارم ایا باید دوباره فرم 230 پر کنم وبفرستم؟

یکی از دوستان هم مثل شما بود پسوند فامیلیش حذف شده بود ولی تو فرمها اشاره ای نکرده بود و یه ضرب هم گرفت.
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: arezook ، farshadsh ، shiraz mamali ، rezagh ، mohajer13 ، shaso
(2013-03-05 ساعت 15:22)nikan_sh نوشته:  از مدیران محترم 2 تا سوال مهم دارم لطفا کمکم کنید .
1: من 27 سالمه آیا میتونم پدر و مادرم رو تو کیسم اضافه کنم و معرفی کنم و یک سوال مهم تر این که من مدرک دانشگاهیم نمیریه به وقت سفارتم آیا بهتره که فرم های اولیم رو اصلاح کنم و آخرین مدرک تحصیلیم رو پیش دانشگاهی اعلام کنم ..
لطفا زود بهم جواب بدید که سریع تر فرمهام رو اصلاح کنم و برای سفارت میل کنم و پدر و مادرم رو هم اضافه کنم به کیسم
لطفا کمککککککککککککککککککککککککککککک
آقای نیکان، شما اصلا نمیتونید پدر و مادرتونو به کیستون اضافه کنید، ایشالا وقتی رفتید اونجا واسشون دعوتنامه بفرستید که بیان پیش شما
سوال دومتون اینکه میتونید گواهی اشتغال به تحصیل ازدانشگاهتون بگیرید و بدید ترجمه کنن، یا اگه مدرک موقتتون حاضره همونو بدید به ترجمه و نیازیبه اصلاح فرمها نیست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
دوستان چرا سایت https://usvisa-info.com/fa-tr/selfservic...fy_account میرم اطلاعاتمو وارد می کنم میگه حساب یافت نشد؟؟؟ کسی می دونه
تشکر کنندگان: farshadsh
(2013-03-05 ساعت 15:44)asal1907 نوشته:  دوستان به نظرتون وجود ویزای سوریه و عربستان و شینگن در پاس منجر به کلیرنس میشه؟
هیچ حکم قطعی نداره
با خیال راحت برو مصاحبه واقعن مصاحبه خیلی ساده تر از اونی هست که فکرش رو بکنی
هر چی ساده تر برخورد کنی ساده تر باهات برخورد می کنن
واقعیت اینکه که اونها رو نمی شه از پاس پاک کرد دیگه ، پس برو یک ضرب بگیر بیا
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
عسل خانم
کسی نمی تونه پاسخ دقیقی به این سئوال شما بده چون کسی دقیقاً نمی دونه که چه عواملی در کلیرنس خوردن تاثیر گذاره. ولی یکی از سئوالات فرم 9 سئوالی مسافرت های خارجی هست و پر واضحه که حداقل در مورد بعضی متقاضی ها سفرهای خارجی دارای اهمیت هست. در هر صورت حالا که سفر خارجی زیاد داشتین و نمیشه چیزی رو عوض کرد. ولی از پنهان کردن این موضوع خودداری کنید و تصور نکنید که با تعویض گذرنامه مشکل حل میشه. به نظرم اگر اراده کنن از راههای دیگه ای می تونن بفهمن که شما قبلاً پاتون رو از مملکت بیرون گذاشتین یا خیر و اگر دروغ بگین یا پنهانکاری کنین وضعیت بدتری پیش خواهد آمد. موفق باشی.
پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.
من چه کسایی رو میتونم ببرم با خودم؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh ، shaso
(2013-03-05 ساعت 17:33)nikan_sh نوشته:  پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.

زن وفرزنداتون رو اگر ندارید که تا زمان مصاحبه وقت دارید که زن بگیرید و چهار پنج تا بچه بدنیا بیارید...موفق باشیدBig Grin
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-03-05 ساعت 17:33)nikan_sh نوشته:  پس این دوستایی که نوشتن تعداد افراد کیس 5 نفر یا 6 نفر کیا رو با خودشون میبرن -- منم ببرم با خودم .ثواب داره.

کسانی که 5-6 نفر رو می برن، پدر یا مادر خانواده هستند که برنده شدند . و به همراه همسر، و فرزندان زیر 21 سال ویزا دریافت می کنند. شما به عنوان یک فرد مجرد برنده لاتاری فقط خودتان ویزا خواهید گرفت. هر وقت آمریکا تشریف بردید بعد از 5 سال و سیتیزن شدن می توانید برای پدر و مادر و خواهر و برادرتان تقاضا بدهید. روال کار را در تاپیک راهنمای جامع گرین کارت خانوادگی ( که لینکش در امضای من هست ) مطالعه بفرمایید
(2013-03-05 ساعت 17:43)hasti_banoo نوشته:  

کسانی که 5-6 نفر رو می برن، پدر یا مادر خانواده هستند که برنده شدند . و به همراه همسر، و فرزندان زیر 21 سال ویزا دریافت می کنند. شما به عنوان یک فرد مجرد برنده لاتاری فقط خودتان ویزا خواهید گرفت. هر وقت آمریکا تشریف بردید بعد از 5 سال و سیتیزن شدن می توانید برای پدر و مادر و خواهر و برادرتان تقاضا بدهید. روال کار را در تاپیک راهنمای جامع گرین کارت خانوادگی ( که لینکش در امضای من هست ) مطالعه بفرمایید
oخوب جالب شد ممنون تا اینجا از جواب همه ممنون -- من یک زن داشتم و طلاق دادم و تو فرم 230 زدم که من یک آدم جدا شده هستم . حالا اگه بخوام عقد کنم میتونم فرم رو اصلاح کنم و با 1 نفر عقد کنم و اون طرف رو با خودم ببرم ؟؟؟؟ فکر کنم کامل و ساده توضیح دادم .. لطفا این رو هم جواب بدبید دیگه امری ندارم با تشکر فراوان
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
(2013-03-05 ساعت 18:08)nikan_sh نوشته:  

oخوب جالب شد ممنون تا اینجا از جواب همه ممنون -- من یک زن داشتم و طلاق دادم و تو فرم 230 زدم که من یک آدم جدا شده هستم . حالا اگه بخوام عقد کنم میتونم فرم رو اصلاح کنم و با 1 نفر عقد کنم و اون طرف رو با خودم ببرم ؟؟؟؟ فکر کنم کامل و ساده توضیح دادم .. لطفا این رو هم جواب بدبید دیگه امری ندارم با تشکر فراوان
داداش عزیز
شما بهتره الآن باعجله با کسی ازدواج نکنی چون معلوم نیست کسی که باهات ازدواج میکنه به خاطر خودت زنت میشه یا واسه ی گرین کارت
البته این مطلبو هم اضافه کنم که اگه بعد از دریافت گرین کارت زن بگیری نمی تونی با خودت ببری تا وقتی که 5 سال بعد سیتی زن آمریکا بشی
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nikan_sh ، farshadsh ، گل نهال ، farhad1985 ، rezagh
(2013-03-05 ساعت 18:23)marjani نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 18:08)nikan_sh نوشته:  

داداش عزیز
شما بهتره الآن باعجله با کسی ازدواج نکنی چون معلوم نیست کسی که باهات ازدواج میکنه به خاطر خودت زنت میشه یا واسه ی گرین کارت
البته این مطلبو هم اضافه کنم که اگه بعد از دریافت گرین کارت زن بگیری نمی تونی با خودت ببری تا وقتی که 5 سال بعد سیتی زن آمریکا بشی
من که نمیخوام این کارو بکنم ولی میخوام بدونم اصلا شدنی هست . یعنی 1 همچین شانسی رو دارم با اینکه 1 بار جدا شدم و تو فرم اولیه که برای kcc فرستادم؟؟؟؟؟؟Cool
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: farshadsh ، گل نهال
(2013-03-05 ساعت 00:09)گل نهال نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 23:53)bahar23 نوشته:  دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad

خب خدا رو شکر که ایرادو فهمیدی...ماشالا عجب خانوم دل گنده ای هستیا 2ماهه کارنت شدی و نامت اومده هنوز پیگیریش نکردیBig Grin...تازه ازجولای تا حالا عضو مهاجرسرا هستی . من که هنوز 10 سال دیگه قراره کارنت بشم از 2ماه پیش تا حالا شب و صبح پیگیرم و استرس...آفرین خوشم اومد از خونسردیت...TongueTongueحالا چیکار کردی؟؟تاریختو تغییر دادی؟؟؟

گل نهال جان قبول دارم که واقعا زیادی خونسرررررررردمTongue خدارو شکر بعد از 3 روز تونستم مشکلمو حل کنم.دیشب به ارمنستان ایمیل زدم و مصاحبمو کنسل کردم و سفارتم امروز صیح جوابمو داد خدارو شکرRolleyes

(2013-03-05 ساعت 01:42)KOUROSHAVIN نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 23:53)bahar23 نوشته:  دوستای خوبم مرسی از راهنمایی های همگیتون.بلاخره ایرادو متوجه شدم و تونستم تاریخ مصاحبمو ببینم جالب اینجاست که من فردا ساعت 9 صبح تو ایروان مصاحبه دارم تازه الان متوجه شدددددددددددددددددددددم!!!!!!Sad

وااااای....خدا روشکر که معضل حل شد..اما تا فردا 9صبح چطوری تا یروان میرسی؟البت مهم نیست چون اگه نری میتونی ایمیل بدی و تقاضای یه تاریخ جدید بکنی چون تا اونجا که میدونم تا آخر سپتامبر پرونده لاتاری مفتوح هست..فقط صبح اول وقت یه میل بزن به سفارتت و بگو...راستی واکسنهاتو چه کردی؟زدی؟اگه نه از فردا دنبال اون و بقیه کارهات برو و یه روز روهم از دست نده...مژدگونی ماهم یادت نره هاCool
از شما هم خیلی ممنونم به خاطر راهنماییهاتون.واقعا بچه های مهاجرسرا با دلسوزی و حوصله کامل جواب سوالات دوستانشونو میدن.دیگه باید بیفتم دنبال کارااااام.کلی کار دارمCool
تشکر کنندگان: گل نهال ، Judy Abbott 13 ، shaso ، sce ، farshadsh ، farhad1985 ، KOUROSHAVIN ، Ali.US ، rezagh ، athenaa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان