کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-13 ساعت 14:18)nina22 نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 12:20)wesburland نوشته:  سلام دوستان من در csc ثبت نام كردم اما تاريخ مصاحبه رو ميگه همچين مصاحبه اي نيست اما تو نتمه دوم زده فلان روز بايد سفارت باشين !! چيكار كنم الان؟!
مشكلي نيست دوست عزيز.اون پيغام يعني شما از طريق سايت cscثبت نام نكرده ايد چون سفارت به شما وقت داده.اون پيغام براي همه كساني كه نامه دوم رو دريافت ميكنند مياد.نگران نباشيد.
خوب من الان از چی و کجا باید پیرینت بگیرم؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان:
(2013-03-13 ساعت 14:32)wesburland نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 12:20)wesburland نوشته:  سلام دوستان من در csc ثبت نام كردم اما تاريخ مصاحبه رو ميگه همچين مصاحبه اي نيست اما تو نتمه دوم زده فلان روز بايد سفارت باشين !! چيكار كنم الان؟!
مشكلي نيست دوست عزيز.اون پيغام يعني شما از طريق سايت cscثبت نام نكرده ايد چون سفارت به شما وقت داده.اون پيغام براي همه كساني كه نامه دوم رو دريافت ميكنند مياد.نگران نباشيد.
اينجا رو مطالعه بفرماييد.از فايلهاي كمكي در امضاي اقاي فضلي هم ميتونين كمك بگيرين
http://mohajersara.com/user-35900.html
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، amir82 ، Soap McTavish ، farhad1985 ، sayeh_m
سوال دارم سوال :d
کیست مرا یاری کند
آقایون و خانوما من دارم فرمهایی رو که فرستادم واسه kcc رو اصلاح میکنم و براشون میل میکنم .. 1 سوال فنی :
من تو برگ قبولیم خودشون آنکارا رو واسم انتخاب کردن .. تو سری اول فرستادن مدارک خودم هم آنکارا رو نوشتم : حالا به نظر شما حالا که دارم اصلاحات رو میفرستم محل وقت سفارتم رو هم تغییر بدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان:
بعد از دریافت ویزا این 165 دلار رو میشه وقتی رفتیم امریکا پرداخت کنیم؟
C/N: 2013AS6XXX* مصاحبه:اپريل (ویزای یک ضرب)* سفرنامه

تشکر کنندگان: rezagh
(2013-03-13 ساعت 14:35)nina22 نوشته:  
اينجا رو مطالعه بفرماييد.از فايلهاي كمكي در امضاي اقاي فضلي هم ميتونين كمك بگيرين
اين صفحات سايتcsc براي شما هم بد و ديرباز ميشه يا ماله من مشكل داره.,!؟
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان:
با سلام به همه دوستان خوب مهاجر سراییم

این ثبت نام در csc چه وقت باید صورت بگیره ؟
مهمه که ثبت نام کنیم یا دل بخواهیه؟
برای همه سفارت های دیگه هم هست مثلا ناپل یا فقط مربوط به استانبول و ایروانه ؟

ممنون میشم پاسخ بدید.
تشکر کنندگان: ramin_red
(2013-03-13 ساعت 17:05)wesburland نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 14:35)nina22 نوشته:  
اين صفحات سايتcsc براي شما هم بد و ديرباز ميشه يا ماله من مشكل داره.,!؟
سلام دوست عزيز
دير باز شدن هر سايتي در اين چند روزه به خاطر پايين آمدن كلي سرعت اينترنت هست فعلآ اوضاع اينترنت ها بهم ريخته با صبر پيگيري كن

(2013-03-13 ساعت 16:54)asal1907 نوشته:  بعد از دریافت ویزا این 165 دلار رو میشه وقتی رفتیم آمریکا پرداخت کنیم؟

بعله دوست عزيز مي شود بعد از رسيدن به مقصد پرداخت كنيد فقط به محض ورود بدهيد كه در روند صدور گرين كارت شما تاثير زيادي نگذارد اما بهتر آنست اگر كسي را در مقصد داريد پس از اخذ ويزا برايتان پرداخت كند تا به روال عادي صدور گرين كارت انجام شود.مرجع اين صحبت كه مي شود در مقصد هم پرداخت كرد خود اطلاعيه اعلام پرداخت 165 دلار كه من الان دم دست ندارم شايد بقيه دوستان داشته باشند.
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: rezagh ، Soap McTavish ، nina22 ، asal1907
(2013-03-13 ساعت 09:59)s.s.h نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 09:35)genius_m9 نوشته:  سلام
من در فرم DS230 تاریخ دریافت فوق دیپلم را ماه 8 و در فرم DS122 ماه 7 زدم . اما الان اصل فوق دیپلم را دیدم نوشته بود ماه 6 . هقته ی دیگه هم مصاحبه دارم .

اصلا نگران نباش روز مصاحبه فرم اپدیت شده خود را همراه خود به سفارت ببر. موفق باشید .

دوست عزيز درست مي گويند اولآ مي توانيد به آخرين پست تاپيك نحوه تكميل فرم 230 و يا 122 مراجعه كنيد .من تجربه هامو در اين خصوص اونجا گذاشتم .بعد هم مثل شما از اين اشتباه در فرمم داشتم .موقع مصاحبه به افسر گفتم (فقط دقت كنيد قبل از قسم خوردن) تو همان فرم جلو افسر درستش كردم مشكلي هم نبود.اگر هم دوست داشتيد فرم اصلاح شده ببريد اونجا جايگزين كنيد اما براي اصلاحات يكي دو موردي مي شه تو همون فرم قبلي اديت كرد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان:
(2013-03-13 ساعت 11:44)eghtesad نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 11:35)naarestan نوشته:  ســــلام به همه
Smile Smile
من تازه درسم (لیسانس) تموم شده و بعد از تعطیلات عید میرم دنبال تسویه حساب و فارغ‌التحصیلی انشالله.
حالا، مشکلم اینه که آموزش کل دانشگاه تهران، اصل مدرک دیپلم رو نمیده. حتی.......... گیر بیارم و اون رو ازش «کپی برابر اصل» گرفتم. فکر میکردم همین کافیه برای سفارت تااینکه سفرنامه‌ی آقای افشین رو .......................نقص پرونده خورد.
حالا باز هرچی سعی میکنم، راهی نیست انگار که من اصل دیپلمم رو بتونم از آموزش کل بگیرم.
کسی اینجا هست که دانشگاه تهرانی باشه و تجربه‌ش رو داشته باشه و بتونه راهنماییم کنه که آیا راهی هست؟
همین‌طور، سؤالم اینه که اگر «اصل مدرک لیسانس‌ام رو به‌همراه ریز نمرات دیپلم (با مهر و امضای مدرسه‌ی محل تحصیل)» ببرم، آیا باز هم ممکنه آفیسر ایراد بگیره؟
من همچنین به‌صورت پروژه‌ای، دو سالی هست که کار ویرایش می‌کنم و ......اگر کسی راهی داره، لطفا من رو راهنمایی کنه.
از همه‌تون ممنونم که وقت گذاشتید و حرف‌هام رو خوندید.

من تا حالا فكر ميكردم آخرين مدرك تحصيلي رو مي خوان، من هم مدرك ....

دوستان عزيز سلام
1- خونسرد باشيد
2- اون دوستي كه ديپلمش رو گم كرده بود چون المثني بهش نمي دن مي تواند برود آموزش پرورش تاييديه ديپلم بگيره ترجمه كنه قابل قبول هم هست وقتي هم نمي گيرد براي محكم كاري خوب است.
3- دوست عزيزي هم كه دانشگاه تهراني هستن.بعد از فارغ تحصيلي و تصفيه حساب اصل ديپلم آنها را مي دهند (دانشگاهاي ديگر كه اينطوره) اگر هم كه نداد مي توانيد چكي ،سفته اي ،چيز مورد قبولي براي آنها بگذاريد و اصل آن را غرض بگيريد.
3- موقع مصاحبه هم جايي كه اصل مدارك را مي گرفتن مي گفتن آخرين مدرك تحصيلي ولي ممكنه آن روز كسي دوست داشته باشد و ديپلم شما را هم بگيرد
4- موفق باشيد
تشکر کنندگان: shaso ، rezagh ، گل نهال ، nikan_sh ، farhad1985 ، nina22
سوال دارم سوال
کیست مرا یاری کند
آقایون و خانوما من دارم فرمهایی رو که فرستادم واسه kcc رو اصلاح میکنم و براشون میل میکنم .. 1 سوال فنی :
من تو برگ قبولیم خودشون آنکارا رو واسم انتخاب کردن .. تو سری اول فرستادن مدارک خودم هم آنکارا رو نوشتم : حالا به نظر شما حالا که دارم اصلاحات رو میفرستم محل وقت سفارتم رو هم تغییر بدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: سمانه777 ، ramin_red ، گل نهال
سلام
من میخواستم بدونم که فرمی رو که اسپانسر پر میکنه رو باید قبل از مصاحبه بفرستیم یا اینکه فقط با خودمون موقعه مصاحبه ببریمش ؟
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-03-13 ساعت 21:57)nikan_sh نوشته:  آمریکا بریم استقلال نداریم که -- عشق است استقلال زلزله که این عرب ها رو ترکوند --- تو رو خدا یکی جواب سوال من رو بده فردا میخوام میل کنم واسه kcc
ممنون از همه شما

اگر كه محل مصاحبه رو مى خواهيد تغيير بديد بايد تو فرم محل جديد رو بنويسيد ... ضمنا تو ايميلى كه براشون ارسال مي كنيد درخواست تغيير محل مصاحبه رو هم حتما اعلام كنيد...
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: گل نهال
امضا خوبه ؟؟؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: alirezass ، amir82 ، گل نهال
(2013-03-13 ساعت 22:59)nikan_sh نوشته:  امضا خوبه ؟؟؟؟؟؟

آره خوبه فقط به صورت خطی بنویسید دیگه عالی
پشت سر هم در یه خطBig Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، nikan_sh
(2013-03-13 ساعت 23:02)amairmonre نوشته:  نامه دوم من هم رسید خدا یا شکرت
آنکارا رو انتخاب کرده بودم که ابوظبی رو زدن با شماره کیس 7000

فقط چون من بعد قبولی ازدواج کردم و مدارک خودم و خانومم رو دوباره فرستادم تو نامه برا مصاحبه اسمی از همسرم نیومده و مدارکو 6 ماه پیش فرستادم در قسمت Beneficiaries هم زده none مشکلی پیش میاد یا نه؟
دوست عزیز شرایط منم مثل شما بود با این تفاوت که آنکارا مصاحبه داشتم.وقتی ازدواج کردم فرمهای آپدیت شده و ترجمه عقد نامه رو به کی سی سی فرستادم.بعد از 12-10 روز ایمیل دادم و جواب دادن که مدارکم قابل قبول هست.تو نامه دومم،مثل نامه شما،اسم همسرم رو ننوشته بود ،به کی سی سی ایمیل زدم و جواب دادن همه چی اوکی هست ولی ازین به بعد سروکار شما با سفارته.منم به سفارت ایمیل زدم و جریان رو گفتم.اونا هم گفتن کی سی سی هیچ مدرکی از همسر شما نفرستاده! و گفتن که 15روز قبل از مصاحبه مدارک همسرت رو کامل بفرست.و موقع ورود به سفارت اسم همسرم تو لیست بود و خداروشکر مشکلی پیش نیومد.
بهترین کار اینه به کی سی سی و سفارت ایمیل بزنید و جریان رو بهشون بگین تا شمارو راهنمایی کنن.و اگه گفتن مدارکتون کامله و مشکلی نیست از همه ایمیلها پرینت بگیرین و با خودتون به ابوظبی ببرین که موقع ورود همسرتون به سفارت مشکلی پیش نیاد.
یه مسئله دیگه اینکه، اگه همسرتون رو به داخل راه ندادند نگران نشید.داخل سفارت موقع تحویل مدارک،ایمیلهارو نشون بدین و مشکلتون رو بهشون بگید.راهنماییتون میکنن.موفق باشید Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: shimoda ، amairmonre ، mohajer13 ، honey rahmati ، Saeedv13 ، گل نهال ، farzanehkhalaj

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان