کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
دوستان راهنمائی می کنن. من خانمم فامیلش پسوند داره . فراموش کردیم تو فرم اول بنویسیم اطلاع هم دادیم.او فرمی که اومده پسوند رو نزده وقتی می خوایم تو سفارت بریم مشکلی پیش نمیاد?
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان:
(2013-03-14 ساعت 00:23)soroushmm نوشته:  دوستان راهنمائی می کنن. من خانمم فامیلش پسوند داره . فراموش کردیم تو فرم اول بنویسیم اطلاع هم دادیم.او فرمی که اومده پسوند رو نزده وقتی می خوایم تو سفارت بریم مشکلی پیش نمیاد?
یه فرم جدید با تصحیح غلط های فرم اولیتون بفرستین kcc و یکی هم با خودتون ببرین سفارت و بهشون توضیح بدید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، rezagh ، shaso ، Judy Abbott 13 ، ابی هانی
(2013-03-13 ساعت 11:44)eghtesad نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 11:35)naarestan نوشته:  ســــلام به همه
Smile Smile
دوستای عزیز، من یک سؤال داشتم. البته قبلاً از آقای افشین و چند نفر دیگر پرسیده‌ام؛ اما گفتم اینجا هم شرایطم رو مطرح کنم. شاید کسی باشه که اطلاعات بیشتری داشته باشه.

من هنوز کارنت نشدم ولی میخوام بپرسم که اگر باید کاری کنم، زودتر شروع کنم.
من تازه درسم (لیسانس) تموم شده و بعد از تعطیلات عید میرم دنبال تسویه حساب و فارغ‌التحصیلی انشالله.
حالا، مشکلم اینه که آموزش کل دانشگاه تهران، اصل مدرک دیپلم رو نمیده. حتی به دانشکده هم نمیده و من فقط تونستم یک کپی ازش گیر بیارم و اون رو ازش «کپی برابر اصل» گرفتم. فکر میکردم همین کافیه برای سفارت تااینکه سفرنامه‌ی آقای افشین رو خوندم و ایشون جایی گفته بودند که یک نفر بود روز مصاحبه ایشون که چون اصل مدرکش همراهش نبود و به‌جاش برابر اصلش رو آورده بود، نقص پرونده خورد.
حالا باز هرچی سعی میکنم، راهی نیست انگار که من اصل دیپلمم رو بتونم از آموزش کل بگیرم.
کسی اینجا هست که دانشگاه تهرانی باشه و تجربه‌ش رو داشته باشه و بتونه راهنماییم کنه که آیا راهی هست؟
همین‌طور، سؤالم اینه که اگر «اصل مدرک لیسانس‌ام رو به‌همراه ریز نمرات دیپلم (با مهر و امضای مدرسه‌ی محل تحصیل)» ببرم، آیا باز هم ممکنه آفیسر ایراد بگیره؟
من همچنین به‌صورت پروژه‌ای، دو سالی هست که کار ویرایش می‌کنم و می‌تونم از اونجا هم نامه بگیرم که دوسال سابقه کار هم دارم.
نمیدونم
فقط میدونم که نمیخوام نقص پرونده بخورم.
اگر کسی راهی داره، لطفا من رو راهنمایی کنه.

از همه‌تون ممنونم که وقت گذاشتید و حرف‌هام رو خوندید.

من تا حالا فكر ميكردم آخرين مدرك تحصيلي رو مي خوان، من هم مدرك كارشناسيمو دارم ولي ديپلمم گم شده به نظر اساتيد برم دنبالش؟ خيلي هم وقت ندارم چون كارنت شدم!

سلام دوست عزيز
براي تاييد ليسانس تون ميتوني از واحد اموزش دانشگاه تاييديه بگيري كه فرم مخصوص داره و توسط دانشكده محل تحصيل براي واحد مركزي ارسال ميشه و اونها پس از تاييد فرم مخصوص رو براي ترجمه به دارالترجمه اي كه شما اعلام ميكنيد ميفرستند.
در مورد ديپلم ميتونيد بريد دفتر پست و تقاضاي فرمهاي مربوط به تاييديه تحصيلي و ريز نمرات دوران دبيرستان و سال اخر فارغ التحصيلي تون رو بكنيد.اونها (پست) دو تا پاكت يكي كوچيك كه بايد ادرس دارالترجمه مورد نظرتون رو بنويسيد ( گيرنده ) ويك پاكت بزرگ كه گيرنده اون واحد امتهانات ناحيه اموزش و پرورشي كه دبيرستان سال اخرتون در اونجا بوده ( حتما ناحيه رو بنويسيد ) هست و مبلغ 100 تومان يا معادل اون تمبر پستي تو پاكت بزارين و 3 يا 4 روز بعد با رسيد پستيتون بريد ناحيه اموزش و پرورش مورد نظرتون و پيگير تهيه و تنظيم تاييديه تحصيلي و ريزنمرات تون باشيد.كه اونها هم پس از تنظيم تاييديه ها رو براي ترجمه به ادرس دارالترجمه معرفي شده توسط شما ارسال ميكنند.حتما قبل از اعلام ادرس دارالترجمه با مديران مربوط به انجا ( دارالترجمه ) هماهنگ باشيد.اميدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم و راهنمايي مثبت كرده باشم.موفق باشيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: LALILO ، Judy Abbott 13
خدا باعث و بانی این کار رو همیشه کمکش کنه خدایی . کلی سوال میاد تو ذهنم -- باز هم ببخشید این همه سوال میکنم ..
من اصل مدرک دیپلم 3 ساله نظام جدید رو دارم -- اصل مدرک پیش دانشگاهی رو هم دارم ولی وقتی رفتم دنبال مدرک دانشگاهیم(فوف دیپلم) اون رو ازم گرفتن و تو پروندم گذاشتن .و گواهی موقت پیش دانشگاهیم که تو پروندم بود رو بهم دادن -- + مدرک موقت فوق دیپلمرو هم بهم دادن// اصل مدرکم نمیدونم کی حاضر میشه -- به نظر شما بزرگان این مدارک قابل قبوله ؟؟؟؟
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: ramin_red ، alirezass
شماره من اعلام شده است ، میشه راهنمایی کنید که من حالا باید چکار کنم؟
تشکر کنندگان: shaso
(2013-03-14 ساعت 10:03)n_khanjani نوشته:  شماره من اعلام شده است ، میشه راهنمایی کنید که من حالا باید چکار کنم؟
سلام دوست عزیز اولا بهتون تبریک میگم که کارنت شدید، آیا نامه دومتون هم اومده ؟
کارهایی که باید انجام بدید ، زدن واکسنها، ترجمه کردن مدارک، اگه اصل مدارک تحصیلیتونو ندارین اقدام کنین برا گرفتن اصلش چون لازمه، خوندن تاپیکهای مربوطه، اگه سفارت آنکارا و یا ابوظبی هستید ثبت نام تو csc , اگه ایروان هستید نیازی به ثبت نام csc نیست،
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rezagh ، ramin_red ، shimoda ، amir82 ، shaso ، ابی هانی ، sadeghi897
با سلام خدمت همه دوستای عزیز و تشکر از همراهیشون در همه مراحل ما دیروز مصاحبه داشتیم و ویزا یک ضرب گرفتیم میخواستم بدونم قضیه 165 $ چیه وچه زمان باید پرداخت کنیم و ماکه دیروز چهارشنبه 13 مارچ مصاحبه داشتیم شنبه ویزا میاد csc یانه؟Wink
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکاراShy
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، afs ، el333 ، shaso ، Setare99 ، گل نهال ، so_ar ، ابی هانی ، r91 ، ramin_red
(2013-03-14 ساعت 17:03)رویا زالی نوشته:  با سلام خدمت همه دوستای عزیز و تشکر از همراهیشون در همه مراحل ما دیروز مصاحبه داشتیم و ویزا یک ضرب گرفتیم میخواستم بدونم قضیه 165 $ چیه وچه زمان باید پرداخت کنیم و ماکه دیروز چهارشنبه 13 مارچ مصاحبه داشتیم شنبه ویزا میاد csc یانه؟Wink

خانم رویا بهتون تبریک میگم ویزای یک ضربتون رو,شنبه تعطیل نیست ؟ البته بعضی از پستها شنبه تعطیل نیستن
ایشالله که شنبه ویزاتون بیاد
165$ به ازای هر نفر باید پرداخت شه , به صورت آنلاین از طریق سایت USCIS بعد از دریافت ویزا و قبل از ورود به آمریکا
Applicants must pay this fee online through the USCIS website. Applicants should submit payments after they receive their visa package from the Embassy and before they depart for the United States
تشکر کنندگان: amir82 ، گل نهال ، ابی هانی
(2013-03-14 ساعت 01:45)nikan_sh نوشته:  خدا باعث و بانی این کار رو همیشه کمکش کنه خدایی . کلی سوال میاد تو ذهنم -- باز هم ببخشید این همه سوال میکنم ..
من اصل مدرک دیپلم 3 ساله نظام جدید رو دارم -- اصل مدرک پیش دانشگاهی رو هم دارم ولی وقتی رفتم دنبال مدرک دانشگاهیم(فوف دیپلم) اون رو ازم گرفتن و تو پروندم گذاشتن .و گواهی موقت پیش دانشگاهیم که تو پروندم بود رو بهم دادن -- + مدرک موقت فوق دیپلمرو هم بهم دادن// اصل مدرکم نمیدونم کی حاضر میشه -- به نظر شما بزرگان این مدارک قابل قبوله ؟؟؟؟
یه گواهینامه یا یه کارت ملی اعضای درجه یک خانواده رو امانت بذارید اصل همه مدارکتون رو از هر جایی که هست می تونید بگیرید هم ترجمه کنید هم ببرید سفارت.کارتون که انجام شد تحویلشون بدید.
دوست من همین کارو کرد.
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، ابی هانی ، sadeghi897 ، rezagh
دوستان بالاخره اسپانسر داشته باشیم یا نه؟
تازگیا بیشتر داشتن اسپانسر مزیته یا نداشتنش؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-14 ساعت 19:13)mohsenmohajer نوشته:  دوستان بالاخره اسپانسر داشته باشیم یا نه؟
تازگیا بیشتر داشتن اسپانسر مزیته یا نداشتنش؟

نظر من اینه دوست عزیز ,اگه حساب بانکی خوبی داری و یا اصلا میتونی پول جور کنی که 2روز تو حسابت باشه و تمکن مالی بگیری خیلی بهتر از اسپانسره, دردسر فرم پر کردن و منت کشیو و من و من کردن اسپانسر و دغدغه هاشو نخواهی داشت
در هر صورت تصمیم نهایی با خودتونه , خودتون باید ببینید کدوم به صلاحتونه
موفق باشید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shimoda ، گل نهال ، nina22 ، rezagh ، ابی هانی ، sadeghi897 ، mohsenmohajer
سلام دوستان
در حال حاضر من در وضعیت سختی قرار گرفتم، از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن؛
من برای روز مصاحبه باید یک گواهی عدم سؤپیشینه از کشوری که چند سال پیش درِش زندگی کردم ، به سفارت ارایه کنم.
از بدِ روزگار من تو اون کشور پرونده قضایی دارم که هنوز در جریان هست و پروندهش بسته نشده. این پرونده به دلیل غیبت من در روزِ دادگاه، هنوز بسته نشده و چون من قبل از موید جلسه بلیط داشتم و همچنین ویزای من تا قبل از روز جلسه رو به اتمام بود مجبور به ترک کشور شدم.
حالا بعد از اقدام برای گرفتن گواهی عدم سؤپیشینه، این گواهی آماده شده و در متنش آمده که من پرونده قضایی ناتمام دارم و در خاک این کشور تحت تعقیبم D:
جرم من هم فحاشی به محافظِ کلاب بوده.
دوباره از دوستانی که اطلاعاتی در این باره دارند خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
وجود و کمکِ شما عزیزان در این مجموعه باعثِ دلگرمی است.
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-14 ساعت 20:25)PAZHOOL نوشته:  سلام دوستان
در حال حاضر من در وضعیت سختی قرار گرفتم، از دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنن؛
من برای روز مصاحبه باید یک گواهی عدم سؤپیشینه از کشوری که چند سال پیش درِش زندگی کردم ، به سفارت ارایه کنم.
از بدِ روزگار من تو اون کشور پرونده قضایی دارم که هنوز در جریان هست و پروندهش بسته نشده. این پرونده به دلیل غیبت من در روزِ دادگاه، هنوز بسته نشده و چون من قبل از موید جلسه بلیط داشتم و همچنین ویزای من تا قبل از روز جلسه رو به اتمام بود مجبور به ترک کشور شدم.
حالا بعد از اقدام برای گرفتن گواهی عدم سؤپیشینه، این گواهی آماده شده و در متنش آمده که من پرونده قضایی ناتمام دارم و در خاک این کشور تحت تعقیبم D:
تا حالا مورد مشابه شما ندیدم و اگر هم کسی بوده مشکلش رو مطرح نکرده که بدونیم برنامه شما چه طوری میشه؟ اینهایی که الان میگم تراوشات ذهنیم هست که ممکنه درست از آب در نیاد. تو فرم 230 که برای KCC فرستادیم در بند 40 تعدادی سئوال در مورد یک سری از جرایم پرسیده که همه جرایم سنگین مثل قاچاق و ف.ح.ش.ا.ء و ورود غیر قانونی به کشور و ... هستند. مورد شما خیلی کوچکه و به نظرم در حالت عادی مشکلی بوجود نمیاره. فقط اشکال کارت اینجاست که پرونده ات هنوز مفتوحه. اگر برات امکان داره به اون کشور برگرد و سعی کن پرونده تو ببندی. اگر نتونی این کار رو انجام بدی میری مصاحبه و به خاطر عدم ارایه سوء پیشینه نقص مدرک می خوری و باید تا سپتامبر بری کار رو تموم کنی و با برگه عدم سوء پیشینه برگردی.
تشکر کنندگان: rezagh ، Judy Abbott 13 ، nina22 ، sadeghi897 ، ابی هانی ، گل نهال ، PAZHOOL ، roeentan
(2013-03-14 ساعت 20:25)PAZHOOL نوشته:  سلام دوستان
در ادامه ی صحبتهای عمو سعید عزیز موردی هم به ذهن من رسید اینکه شما علاوه بر اون گواهی عدم سوپشینه به نظرم به ترجمه ی اون پرونده ی دادگاهی هم نیاز دارین مورد ۱۱ pdf آنکارا به این مورد اشاره شده،
تشکر کنندگان: nina22 ، sadeghi897 ، ابی هانی ، گل نهال ، PAZHOOL ، Saeedv13 ، rezagh ، roeentan
چرا سوال بنده رو پاک کردید ؟Sad
مگه سوال بدی بود؟
پرسیدم کسی از دوستان میدونه کدوم پی تی تی تو آنکارا دقیق و منظم کار می کنه آدم آدرسش رو به اونجا تغییر بده ؟
انگار Adliyesarayi رو راضی نبودن .درسته؟
ساکن نیویورک
برنده 2011

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان