کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-14 ساعت 23:20)آسمان نیلگون نوشته:  چرا سوال بنده رو پاک کردید ؟Sad
مگه سوال بدی بود؟
پرسیدم کسی از دوستان میدونه کدوم پی تی تی تو آنکارا دقیق و منظم کار می کنه آدم آدرسش رو به اونجا تغییر بده ؟
انگار Adliyesarayi رو راضی نبودن .درسته؟

سلام دوست عزیز
منم شنیدم Adliyesarayi خوب نیست ولی چطوری میشه آدرس رو تغییر داد.
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان:
بچه ها سلام
نامه تمكن مالي رو هم ارسال ميكنيم به سفارت يا با خودمون ميبريم،
و ايا تو ارسال مدارك به انكارا اصل ترجمه ها رو ميفرستيم ؟ و اصل مدارك رو با خودمون ميبريم؟
تمكن مالي مبلغش واسه اينكه كافي باشه چقدر باشه بهتره؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-14 ساعت 23:20)آسمان نیلگون نوشته:  چرا سوال بنده رو پاک کردید ؟Sad
مگه سوال بدی بود؟
پرسیدم کسی از دوستان میدونه کدوم پی تی تی تو آنکارا دقیق و منظم کار می کنه آدم آدرسش رو به اونجا تغییر بده ؟
انگار Adliyesarayi رو راضی نبودن .درسته؟
ببین فرقی نمی کنه من همین جا نوشتم ویزام رو گرفتم
فقط یکیش هست که شنبه ها هم بازه شمارش 06 هست
بقیش فرقی نمی کنه CoolBig Grin
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh
می‌شه مراحل پزشکی رو تو استانبول انجام داد؟ ،آخه من می‌خوام استانبول برم فقط برای مصاحبه برم آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال
چند سوال:فرم9سوالي جريانش چيه؟cvرو از كيا ميخوان؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-15 ساعت 02:55)saragh نوشته:  می‌شه مراحل پزشکی رو تو استانبول انجام داد؟ ،آخه من می‌خوام استانبول برم فقط برای مصاحبه برم آنکارا

نه دوست عزير، از ابتداي سال ٢٠١٣ قرارداد سفارت با بيمارستان آمريكايي استانبول تمام شده و متأسفانه ناچاريد كه مراحل پزشكي تان را پيش دكتر اونگان در آنكارا انجام بدهيد فقط

(2013-03-15 ساعت 02:54)parhamrostami نوشته:  سلام من یک سوال ازشما عزیزان داشتم .مصاحبه من اردیبهشت ابوظبی هست اسم بچه هام توی پاس همسرم هست میخواستم ببینم باید پاس جداگانه بگریم یااینکه مشکلی برای ویزا گرفتن نداره.لطفا ما را راهنمایی کنید.خیلی ممنون
شما بايد حتماً پاس جداگانه براشون بگيريد كه اگه انشاالله ويزاي يكضرب گرفتيد، توي هرپاس جداگانه ويزا ميزنن

(2013-03-15 ساعت 03:02)r91 نوشته:  چند سوال:فرم9سوالي جريانش چيه؟cvرو از كيا ميخوان؟
اگه آفيسر اظهارات شما نسبت به كارتون واسش ابهامي وجةد داشته باشه بهتون ميگه كه فرمي را بهتون ايميل ميكنه كه شما بايد همراه اون فرم ، cv هم براشون بفرستيد البته اگه بهتون بگه آفيسر
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: parhamrostami ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، rezagh
(2013-03-15 ساعت 03:17)گل نهال نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 02:55)saragh نوشته:  می‌شه مراحل پزشکی رو تو استانبول انجام داد؟ ،آخه من می‌خوام استانبول برم فقط برای مصاحبه برم آنکارا

نه دوست عزير، از ابتداي سال ٢٠١٣ قرارداد سفارت با بيمارستان آمريكايي استانبول تمام شده و متأسفانه ناچاريد كه مراحل پزشكي تان را پيش دكتر اونگان در آنكارا انجام بدهيد فقط

(2013-03-15 ساعت 02:54)parhamrostami نوشته:  سلام من یک سوال ازشما عزیزان داشتم .مصاحبه من اردیبهشت ابوظبی هست اسم بچه هام توی پاس همسرم هست میخواستم ببینم باید پاس جداگانه بگریم یااینکه مشکلی برای ویزا گرفتن نداره.لطفا ما را راهنمایی کنید.خیلی ممنون
شما بايد حتماً پاس جداگانه براشون بگيريد كه اگه انشاالله ويزاي يكضرب گرفتيد، توي هرپاس جداگانه ويزا ميزنن

(2013-03-15 ساعت 03:02)r91 نوشته:  چند سوال:فرم9سوالي جريانش چيه؟cvرو از كيا ميخوان؟
اگه آفيسر اظهارات شما نسبت به كارتون واسش ابهامي وجةد داشته باشه بهتون ميگه كه فرمي را بهتون ايميل ميكنه كه شما بايد همراه اون فرم ، cv هم براشون بفرستيد البته اگه بهتون بگه آفيسر

مرسی‌ ،یه سوال دیگه اینکه من متاسفانه کارت ملی‌ و شناسناممو گم کردم به تازگی ،امروز ک رفتم ثبت احوال گفت ۳ ماه دیگه آماده می‌شه Sad اصلش می‌خواد زمان مصاحبه؟

تاریخ مصاحبه :هفتهٔ سوم می
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 03:25)saragh نوشته:  مرسی‌ ،یه سوال دیگه اینکه من متاسفانه کارت ملی‌ و شناسناممو گم کردم به تازگی ،امروز ک رفتم ثبت احوال گفت ۳ ماه دیگه آماده می‌شه Sad اصلش می‌خواد زمان مصاحبه؟

تاریخ مصاحبه :هفتهٔ سوم می

بله اصلش ميخواد فكر ميكنم، بهتره شما به امضاي bayat_r يه نگاه بندازيد و مدارك لازم را ببينيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: nina22 ، Hoormazd ، Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، rezagh ، ramin_red
دوستان میشه یه سر به تایپیک واکسیناسون بزنید.ممنونم.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 02:04)shaso نوشته:  بچه ها سلام
نامه تمكن مالي رو هم ارسال ميكنيم به سفارت يا با خودمون ميبريم،
و ايا تو ارسال مدارك به انكارا اصل ترجمه ها رو ميفرستيم ؟ و اصل مدارك رو با خودمون ميبريم؟
تمكن مالي مبلغش واسه اينكه كافي باشه چقدر باشه بهتره؟
سلام دوست عزیز بله یک نسخه ارسال کنید و یک نسخه هم همراتون ببرید،
بله شما اصل ترجمه ها که کپی فارسی مدرک پشت ترجمه ها منگنه شده رو ارسال میکنید و اصل مدارک رو با خودتون میبرید (دوستان محض احتیاط یه سری از ترجمه ها رو هم با خودشون میبرن)
تمکن مالی رو من زیاد اطلاع ندارم ولی بسته به خط فقر هر ایالت داره سما خط فقر ایالتی که انتخاب کردید رو ببینید ، واسه هر نفر دوستان تقریباً ۵۰،۶۰ بردن و مشکلی نبوده مگه اینکه بخواین ادامه تحصیل بدین که باید مبلغ زیادتری نسبت به این مبلغی که گفتم باشه
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، ASALI ، Saeedv13 ، rezagh
دوستانی که مدیکال رفتن و کارت بین المللیشون امضای پاستور نبوده آیا دکتر اونگان قبول کرده؟
چون من کارت زرد بین المللی منتها با مهر موسسه هلال احمر دارم
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان:
سلام دوستان برنده اصلی پدر بنده هستن موقع ثبت نام اولیه پسر عموم ثبت نامش کرد و توی قسمتWhat is the highest level of education you have achieved, as of today?

نوشته بود Some University Courses
در صورتی که پدرم دیپلم داره اون هم نظام قدیم سال 57 البته در ضمن خدمت یکسری دوره های کوتاه مدت مدیریتی رو گذرونده و حتی توی حکم بازنشستگیش نوشته کارشناس ارشد حالا خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون اون گواهینامه هایی رو که گرفته هم مربوط به سازمانی که اونجا بوده هست(نیرو) و هم جهاد دانشگاهی
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
یه سوال دیگه من توی شهرها گشتم ولی خط فقر سن هوزه رو پیدا نکردم میشه لینک بدین؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
دوستان ادرس سفارت انكارا كه بايد مدارك رو پست كنم همينه:American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmasterankara@state.gov
2013AS0005%%%/تعداد نفر يك/انكارا/ تاريخ مصاحبه هفته دوم اپريل/ يكضربCool
تشکر کنندگان: mirzamemar
(2013-03-15 ساعت 15:18)wesburland نوشته:  دوستان ادرس سفارت انكارا كه بايد مدارك رو پست كنم همينه:American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmasterankara@state.gov

به اینجا مراجعه کن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، edibk ، kasrafo ، ابی هانی ، Saeedv13 ، rezagh ، ramin_red

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان