موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-15 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-15 ساعت 21:03 توسط farhad1985.)
سلام به دوستان خوبم یه راهنمایی میخوام
من تا به امروز درگیر گرفتن سند تفکیکی به نام خودم بودم و متاسفانه اداره ثبت انقدر اذیت داره میکنه که فکر نکنم به مصاحبم برسه...و سندی که در حال حاضر در دست داریم سند مادر هستش که شامل 6 واحده که یکی از این واحدها به نام مادرمه...به نظر شما مادرم میتونه به صورت سوری,سند مادر رو وکالتی به نامم بکنه و دارالترجمه ترجمش کنه؟ البته اینرو هم اضافه بکنم که هم خودم هم همسرم پول به اندازه کافی برای هر نفر داریم..منتها با خودم گفتم چون کیسم خاصه بدلیل بیماری که دارم از این بابت با دست پرتری برم خیال آفیسر از بابت تمکن مالیمون راحت تر میشه...نمیدونم تا چه حد درست دارم میگم اگه اشتباه دارم فکر میکنم لطفا راهنماییم کنید. مرسی
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-15 ساعت 21:56)sayeh_m نوشته: (2013-03-15 ساعت 20:58)farhad1985 نوشته: سلام به دوستان خوبم یه راهنمایی میخوام
من تا به امروز درگیر گرفتن سند تفکیکی به نام خودم بودم و متاسفانه اداره ثبت انقدر اذیت داره میکنه که فکر نکنم به مصاحبم برسه...و سندی که در حال حاضر در دست داریم سند مادر هستش که شامل 6 واحده که یکی از این واحدها به نام مادرمه...به نظر شما مادرم میتونه به صورت سوری,سند مادر رو وکالتی به نامم بکنه و دارالترجمه ترجمش کنه؟ البته اینرو هم اضافه بکنم که هم خودم هم همسرم پول به اندازه کافی برای هر نفر داریم..منتها با خودم گفتم چون کیسم خاصه بدلیل بیماری که دارم از این بابت با دست پرتری برم خیال آفیسر از بابت تمکن مالیمون راحت تر میشه...نمیدونم تا چه حد درست دارم میگم اگه اشتباه دارم فکر میکنم لطفا راهنماییم کنید. مرسی
اگر پول به اندازه کافی دارین دیگه سند احتیاجی نیست . به این هم فکر نکنین که اگر سند ببرین چیزی عوض میشه . چندین بار اینو گفتم , ولی باز هم تکرار میکنم , اگر بخواد ایراد بگیره , حتی اگر سند هم داشته باشین , بالاخره یه چیزی پیدا میکنه . امسال که به جز چند مورد انگشت شمار , به کسی بابت تمکن مالی گیر ندادن . اونها بهتر از هر کسی از اوضاع ما آگاه هستن .
نگران نباشین و با دید مثبت نگاه کنید .
مرسی واقعا لطف کردین از بابت امیدواری و راهنماییتون..حتما به دید فوق مثبت میریم..تا اونموقع اگه سند جور شد که شد,نشد هم با انرژی فوق مثبت میریم...به قول شما بخواد گیر بده میده نخوادم نمیده
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام دوستان ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم وامروز ویزامون امد ولی در ویزای همسرم اسم او را به جای hojatollahنوشته اندhojjatollahحالا ما باید این اشتباه تایپی را که از طرف سفارت می باشد چه کنیم از صمیم قبل از پاسخ گویی شما متشکریم.
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسانی که مصاحبه رو انجام دادن .
سوال من اینکه من کسی رو در امریکا ندارم که ادرسش رو اعلام کنم ایا اعلام ادرس در مصاحبه (برای دریافت گرین کارت) لازم و ضروری است ؟ اگه سریع و صریح پاسخ بدید ممنون می شم چون نزدیک زمان مصاحیه ام است
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا یکی جواب بده ما دوشنبه پرواز داریم..............
4700 : کیس نامبرـ تعداد 3 نفر ـ تاریخ مصاحبه 13 مارچ ـویزا یک ضرب از انکارا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در مورد نحوه ثبت در CSC توضیح می دهید؟ من نامه دومم اومده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-16 ساعت 00:40)Ladan-m نوشته: (2013-03-16 ساعت 00:13)safarikelay نوشته: سلام
کسانی که مصاحبه رو انجام دادن .
سوال من اینکه من کسی رو در آمریکا ندارم که ادرسش رو اعلام کنم ایا اعلام ادرس در مصاحبه (برای دریافت گرین کارت) لازم و ضروری است ؟ اگه سریع و صریح پاسخ بدید ممنون می شم چون نزدیک زمان مصاحیه ام است
بله لازمه دوست عزیز، به این لینک برو شاید بتونه بهت کمک کنه
http://mohajersara.com/thread-5813.html
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!