کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-16 ساعت 01:25)mohsenmohajer نوشته:  دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟

بله خودشون میگن چه روز و چه ساعتی میتونید برای گرفتن جواب برید، البته گاهی دوستان با لیدرهایی که در ارتباط هستند هماهنگ میکنند که جواب رو براشون بگیرند... ولی حتماً هزینه ای هم در بر خواهد داشت!
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، farhad1985 ، shaso ، rezagh ، Saeedv13 ، mohsenmohajer
(2013-03-16 ساعت 00:15)رویا زالی نوشته:  لطفا یکی جواب بده ما دوشنبه پرواز داریم..............
به نظر من كه ممكنه بعدا مشكل براتون پيش بياد.يا تلفن بزنيد و مشكل رو بگيد و يا خودتون بريد سفارت و بهشون بگيد.الان نهايتا پروازتون عقب ميوفته ولي اگه خداي نكرده برسيد آ م ر ي ك ا و اونجا بهتون گير بدن ديگه خيلي مشكل ميشه.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: lilac ، farhad1985 ، shaso ، rezagh ، رویا زالی
(2013-03-16 ساعت 00:04)رویا زالی نوشته:  با سلام دوستان ما چهارشنبه مصاحبه داشتیم وامروز ویزامون امد ولی در ویزای همسرم اسم او را به جای hojatollahنوشته اندhojjatollahحالا ما باید این اشتباه تایپی را که از طرف سفارت می باشد چه کنیم از صمیم قبل از پاسخ گویی شما متشکریم.

به سفارت با ایمیل مشکلتون رو اطلاع بدید برای یکی دیگه از دوستان چنین مشکلی پیش آمده بود با ایمیل خبر دادند و پاسپورت رو دوباره به سفارت تحویل دادند و ویزا رو با اسپل صحیح دریافت کردند... حتماً پیگیری کنید.
تشکر کنندگان: farhad1985 ، گل نهال ، shaso ، rezagh ، رویا زالی
(2013-03-16 ساعت 01:28)گل نهال نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 01:25)mohsenmohajer نوشته:  دوستای گلم وقتی جواب معاینات دکتر تموم شد خودمون باید جواب رو بریم از در مطبش بگیریم؟

بعله و باید با خودتون ببرید سفارت واسه مصاحبهBig Grin

پ ن پ...پرسون پرسون...لرزون لرزون میارن جواب آزمایشو...دم در خونتون
شوخیه دوست عزیز ناراحت نشو D:
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، lilac ، rezagh ، shiraz mamali ، mohsenmohajer
(2013-03-15 ساعت 14:34)edibk نوشته:  سلام دوستان برنده اصلی پدر بنده هستن موقع ثبت نام اولیه پسر عموم ثبت نامش کرد و توی قسمتWhat is the highest level of education you have achieved, as of today?

نوشته بود Some University Courses
در صورتی که پدرم دیپلم داره اون هم نظام قدیم سال 57 البته در ضمن خدمت یکسری دوره های کوتاه مدت مدیریتی رو گذرونده و حتی توی حکم بازنشستگیش نوشته کارشناس ارشد حالا خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون اون گواهینامه هایی رو که گرفته هم مربوط به سازمانی که اونجا بوده هست(نیرو) و هم جهاد دانشگاهی

میشه لطفا راهنماییم کنید؟Sad
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان:
دوستان زمان مصاحبه من 6 فروردین (25 مارس) و به فرزندم 2 ماه زودتر در 25 دی بدنیا اومد و مدتی در بیمارستان بستری بود گرچه یک ماهی است مرخص شده اما دکتر ها بهش اجازه مسافرت نمی دن .مدارکش را برای kcc فرستادم و درخواست تعویق کردم اونها جواب دادن با سفارت (آنکارا) تماس بگیرید به انکارا میل زدم میگه از تو سایت csc تو سایت هم اصلا دیر تر جا نمی ده ...............تصمیم دارم بدون فرزندم برم مصاحبه و گواهی بستری بودن و عدم اجازه پزشک رو ببرم ....آیا می پذیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کنم ؟؟؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 03:00)siyavash نوشته:  دوستان زمان مصاحبه من 6 فروردین (25 مارس) و به فرزندم 2 ماه زودتر در 25 دی بدنیا اومد و مدتی در بیمارستان بستری بود گرچه یک ماهی است مرخص شده اما دکتر ها بهش اجازه مسافرت نمی دن .مدارکش را برای kcc فرستادم و درخواست تعویق کردم اونها جواب دادن با سفارت (آنکارا) تماس بگیرید به انکارا میل زدم میگه از تو سایت csc تو سایت هم اصلا دیر تر جا نمی ده ...............تصمیم دارم بدون فرزندم برم مصاحبه و گواهی بستری بودن و عدم اجازه پزشک رو ببرم ....آیا می پذیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کنم ؟؟؟؟؟

قبل از هر صحبتی حتما این مورد رو با خود سفارت مطرح کنید شاید قبول کنن که
شما تنها برید، اما به احتمال بسیار زیاد(قریب به یقین) اگر خودتون تنها برید ، باید دوباره در آینده نزدیک برید سفارت و این بار فرزندتون رو هم باید ببرید. به نظرم همین الان سعی کنید تا اولین تاریخی رو که می شه(حداقل 2 ماه قبل از سپتامبر) از همین سایت csc بگیرید و زمان مصاحبتون رو تغییر بدید تا با خیال راحت برید ....
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farhad1985 ، payam62 ، siyavash
سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 03:00)siyavash نوشته:  دوستان زمان مصاحبه من 6 فروردین (25 مارس) و به فرزندم 2 ماه زودتر در 25 دی بدنیا اومد و مدتی در بیمارستان بستری بود گرچه یک ماهی است مرخص شده اما دکتر ها بهش اجازه مسافرت نمی دن .مدارکش را برای kcc فرستادم و درخواست تعویق کردم اونها جواب دادن با سفارت (آنکارا) تماس بگیرید به انکارا میل زدم میگه از تو سایت csc تو سایت هم اصلا دیر تر جا نمی ده ...............تصمیم دارم بدون فرزندم برم مصاحبه و گواهی بستری بودن و عدم اجازه پزشک رو ببرم ....آیا می پذیرند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کنم ؟؟؟؟؟

دوست عزیز به نظر من تا اون جایی که میتونی تلاشت رو بکن که فرزندتو با خودت ببری . دکترااا معمولا بیش از اندازه میترسونن . با دکتر های دیگم مشورت کن.
اگر هم بدون فرزند بری شک نکن که بازم باید یه بار دیگه برای فرزندت بری ترکیه
موفق باشی
آنکارا / فقط خودم 2013AS35xx
مصاحبه : w3 feb وضعیت : کلیرنس بعد از 58 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، farhad1985 ، siyavash
بچه‌ها من تو فرم ۱۲۲ آخرین مدرکمو زدم university degree

تاریخش هم زدم 12.2012

ولی‌ هنوز ۳ واحد مونده ک خرداد باید امتحان بدم ،حالا باید چی‌ کار کنم ؟دیپلمو پست کنم یا گواهی از دانشگاه بگیرم ؟؟
یکی جواب بدهSad
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 13:19)farzad1378 نوشته:  سلام
من وقت مصاحبه برای ابوظبی دارم.آیا باید مدارکم را زودتر پست کنم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
سلام...نه نیازی نیست..مدارک رو با خودتون روز مصاحبه باید ببرید. البته فقط برای ابوظبی و ایروان اینطوریه.دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکشون به دست سفارت رسیده باشه. موفق باشید
کیس نامبر: 2013AS6xxx
کنسولگری: ایروان
تعداد افراد در این کیس نامبر: 2 نفر
مصاحبه: 17 آوریل
دريافت ويزا: یک ضرب در تاریخ 19 آوریل
تاریخ ورود به آمريكا: 19 می
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، گل نهال ، bayat_r ، nina22 ، farzad1378
(2013-03-16 ساعت 14:02)farhad1985 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 03:40)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.

سلام دوست عزیز..برای منم همین قضیه پیش اومد آنکارا بود حالا شده ایروان..نگران نباشید ثبت CSC فقط برای آنکارا هستش و برای ایروان و ابوظبی نیازی به ثبت نام نیست. باز اگر اشتباه میکنم لطفا دوستان با تجربه تصحیح کنید.

(2013-03-16 ساعت 13:19)farzad1378 نوشته:  سلام
من وقت مصاحبه برای ابوظبی دارم.آیا باید مدارکم را زودتر پست کنم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟

سلام...نه نیازی نیست..مدارک رو با خودتون روز مصاحبه باید ببرید. البته فقط برای ابوظبی و ایروان اینطوریه.دوستانی که آنکارا مصاحبه دارن باید 15 روز قبل از مصاحبه مدارکشون به دست سفارت رسیده باشه. موفق باشید
مرسی از پاسختون البته ثبت نام csc برا ابوظبی و آنکارا لازمه فقط واسه ایروان نیازی نیست
تشکر کنندگان: farhad1985 ، Saeedv13 ، lilac ، Soap McTavish ، nina22 ، payam62
(2013-03-16 ساعت 03:32)atishbiarrr نوشته:  

قبل از هر صحبتی حتما این مورد رو با خود سفارت مطرح کنید شاید قبول کنن که
شما تنها برید، اما به احتمال بسیار زیاد(قریب به یقین) اگر خودتون تنها برید ، باید دوباره در آینده نزدیک برید سفارت و این بار فرزندتون رو هم باید ببرید. به نظرم همین الان سعی کنید تا اولین تاریخی رو که می شه(حداقل 2 ماه قبل از سپتامبر) از همین سایت csc بگیرید و زمان مصاحبتون رو تغییر بدید تا با خیال راحت برید ....
ممنون از پاسخ تون اما
سایت csc اصلا جای خالی نداره.....
ایمیلی هم که به سفارت زدم گفتند برو از طریق سایت ....
در هر صورت فعلا بلیط رو گر فتم و اگه مطمین نباشم از موضوع حتما میرم .... اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه تا حداقل فقط هرینه بلیط رو ضرر کنیم....اخه هنوز هیچ کدام از واکسن ها رو هم نزدم و ضمنا کپی مدارک رو هم برای سفارت نفرستادم..........اگه می دونید کلا رفتنم بی فایده است لطفا راهنماییم کنید.تشکر
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: ramin_red ، Judy Abbott 13
[/quote]
ممنون از پاسخ تون اما
سایت csc اصلا جای خالی نداره.....
ایمیلی هم که به سفارت زدم گفتند برو از طریق سایت ....
در هر صورت فعلا بلیط رو گر فتم و اگه مطمین نباشم از موضوع حتما میرم .... اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه تا حداقل فقط هرینه بلیط رو ضرر کنیم....اخه هنوز هیچ کدام از واکسن ها رو هم نزدم و ضمنا کپی مدارک رو هم برای سفارت نفرستادم..........اگه می دونید کلا رفتنم بی فایده است لطفا راهنماییم کنید.تشکر
[/quote]
در مورد واکسن ها که خوب اونجا می زنن بهتون و هزینش بیشتر میشه فقط...مدارک رو هم که نفرستادید فقط همراهتون باشه کامل به همراه همه ی ترجمه ها، زمانی که من رفتم مصاحبه یه بنده خدایی هم نفرستاده بود قبل از مصاحبه ، که همون روز مصاحبه ازش گرفتن و بهش گفتن یک روز بعد دوباره بره سفارت تا با هاش مصاحبه کنن......همه ی اینا قابل حله جز مسئله اصلی شما که نبودن همه ی افرادی هست که تو کیس شما هستن .... دو تا راه می مونه اگر وقتتون رو نتونید عوض کنید...
اول -یا باید درخواست بدید محل مصاحبتون رو تغییر بدن و این پروسه طولانی تر میشه احتمالا اما زمان می ده بهتون تا بتونید همه گی حاضر باشید.
دوم-سر همین تاریختون برید و با مدارک ثابت کنید که امکان بودن فرزندتون میسر نبوده و همونحا از آفیسر زمان دیگه ای بگیرید تا همه ی افراد کیستون رو ببرید با خودتون...
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، farhad1985 ، nina22 ، گل نهال ، rezagh ، shaso
سلام دوستان خوبم
pdf انكارا رو پرينت ميگيريم و اون صفحه اخر رو پر ميكنبم براي تك تك اعضا؟ فرم فقط همينه؟
و local mailling ad.... ادرس هتل اقامتي رو مينويسيم؟
c/o name اسم همون شخصي هست كه تو ادرس امريكا نوشته بوديم؟
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان