کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
ممنون از پاسخ تون اما
سایت csc اصلا جای خالی نداره.....
ایمیلی هم که به سفارت زدم گفتند برو از طریق سایت ....
در هر صورت فعلا بلیط رو گر فتم و اگه مطمین نباشم از موضوع حتما میرم .... اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه تا حداقل فقط هرینه بلیط رو ضرر کنیم....اخه هنوز هیچ کدام از واکسن ها رو هم نزدم و ضمنا کپی مدارک رو هم برای سفارت نفرستادم..........اگه می دونید کلا رفتنم بی فایده است لطفا راهنماییم کنید.تشکر
[/quote]
در مورد واکسن ها که خوب اونجا می زنن بهتون و هزینش بیشتر میشه فقط...مدارک رو هم که نفرستادید فقط همراهتون باشه کامل به همراه همه ی ترجمه ها، زمانی که من رفتم مصاحبه یه بنده خدایی هم نفرستاده بود قبل از مصاحبه ، که همون روز مصاحبه ازش گرفتن و بهش گفتن یک روز بعد دوباره بره سفارت تا با هاش مصاحبه کنن......همه ی اینا قابل حله جز مسئله اصلی شما که نبودن همه ی افرادی هست که تو کیس شما هستن .... دو تا راه می مونه اگر وقتتون رو نتونید عوض کنید...
اول -یا باید درخواست بدید محل مصاحبتون رو تغییر بدن و این پروسه طولانی تر میشه احتمالا اما زمان می ده بهتون تا بتونید همه گی حاضر باشید.
دوم-سر همین تاریختون برید و با مدارک ثابت کنید که امکان بودن فرزندتون میسر نبوده و همونحا از آفیسر زمان دیگه ای بگیرید تا همه ی افراد کیستون رو ببرید با خودتون...
[/quote]

خیلی خیلی و ..... ممنون استرس منو خیلی کم کردین واقعا متشکرم. اما یک مطلب دیگه :
ما برنامه داریم درست سر وقتی که به ما اعلام کردن بریم سفارت ...قبلش باید scs ثبت نام می کردیم ؟؟؟؟؟ این سایت که کلا هم خیلی کنده و هم گیج کننده ؟؟؟؟ مگه وقت مصاحبه ما قطعی نیست؟؟؟ حالا تکلیف چیست؟؟؟؟
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 19:43)siyavash نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 19:01)atishbiarrr نوشته:  
ممنون از پاسخ تون اما
سایت csc اصلا جای خالی نداره.....
ایمیلی هم که به سفارت زدم گفتند برو از طریق سایت ....
در هر صورت فعلا بلیط رو گر فتم و اگه مطمین نباشم از موضوع حتما میرم .... اگه کسی اطلاعاتی داره لطفا بگه تا حداقل فقط هرینه بلیط رو ضرر کنیم....اخه هنوز هیچ کدام از واکسن ها رو هم نزدم و ضمنا کپی مدارک رو هم برای سفارت نفرستادم..........اگه می دونید کلا رفتنم بی فایده است لطفا راهنماییم کنید.تشکر
در مورد واکسن ها که خوب اونجا می زنن بهتون و هزینش بیشتر میشه فقط...مدارک رو هم که نفرستادید فقط همراهتون باشه کامل به همراه همه ی ترجمه ها، زمانی که من رفتم مصاحبه یه بنده خدایی هم نفرستاده بود قبل از مصاحبه ، که همون روز مصاحبه ازش گرفتن و بهش گفتن یک روز بعد دوباره بره سفارت تا با هاش مصاحبه کنن......همه ی اینا قابل حله جز مسئله اصلی شما که نبودن همه ی افرادی هست که تو کیس شما هستن .... دو تا راه می مونه اگر وقتتون رو نتونید عوض کنید...
اول -یا باید درخواست بدید محل مصاحبتون رو تغییر بدن و این پروسه طولانی تر میشه احتمالا اما زمان می ده بهتون تا بتونید همه گی حاضر باشید.
دوم-سر همین تاریختون برید و با مدارک ثابت کنید که امکان بودن فرزندتون میسر نبوده و همونحا از آفیسر زمان دیگه ای بگیرید تا همه ی افراد کیستون رو ببرید با خودتون...
[/quote]

خیلی خیلی و ..... ممنون استرس منو خیلی کم کردین واقعا متشکرم. اما یک مطلب دیگه :
ما برنامه داریم درست سر وقتی که به ما اعلام کردن بریم سفارت ...قبلش باید scs ثبت نام می کردیم ؟؟؟؟؟ این سایت که کلا هم خیلی کنده و هم گیج کننده ؟؟؟؟ مگه وقت مصاحبه ما قطعی نیست؟؟؟ حالا تکلیف چیست؟؟؟؟
[/quote]

بله دوست عزیز زمان مصاحبه رو kcc تعیین میکنه و ثبت نام تو این سایت برا تعیین دفتر پستی هست و شما وقتی ویزاتون آماده شد از دفتر پستی که تو این سیستم تعیین کردید مدارکتون رو تحویل میگیرید (پاسپورتی که روش ویزا چسبوندن رو )
و همچنین اگه بخواین زمان رو تعییر بدین از این سیستم میتونید استفاده کنید که یکم بله هم جا نمیده به این راحتیا و هم خیلی کند هست از فیلتر شکن میتونید استفاده کنید تا حداقل سرعت یکم بره بالا
تشکر کنندگان: farhad1985 ، nina22 ، mana_s
(2013-03-16 ساعت 19:41)shaso نوشته:  سلام دوستان خوبم
pdf انكارا رو پرينت ميگيريم و اون صفحه اخر رو پر ميكنبم براي تك تك اعضا؟ فرم فقط همينه؟
و local mailling ad.... ادرس هتل اقامتي رو مينويسيم؟
c/o name اسم همون شخصي هست كه تو ادرس امريكا نوشته بوديم؟

1.فرمی که قبل مصاحبه همراه مدارک می فرستید همینه فقط. برای همه ی اعضا
2. local mailing منظور آدرس محل زندگی فعلیتونه.
3. بله ،اسم همون شخصی که در آمریکاست رو بنویسید.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، Saeedv13 ، shaso ، farhad1985 ، nina22
(2013-03-16 ساعت 20:02)atishbiarrr نوشته:  
pdf انكارا رو پرينت ميگيريم و اون صفحه اخر رو پر ميكنبم براي تك تك اعضا؟ فرم فقط همينه؟

ممنون دوست عزيز بابت پاسخ كاملتون
فقط اون فرم به تعداد اعضا پر ميشه ديگه ، يكم گيج شدم.
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: Judy Abbott 13 ، atishbiarrr
(2013-03-16 ساعت 20:29)shaso نوشته:  

ممنون دوست عزيز بابت پاسخ كاملتون
فقط اون فرم به تعداد اعضا پر ميشه ديگه ، يكم گيج شدم.
بله دوست عزیز برا تک تک اعضا یه فرم جداگانه پر میکنید
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، farhad1985 ، atishbiarrr ، rezagh ، shaso
من واقعا شرمندممممم دوستای عزیزم
ولی خداییش هر چی همه ی تاپیک ها رو می خونم یه پروسه ی کلی از توش در نمیارم که بدونم از الان که تاریخ مصاحبه برای هفته آخر می گرفتم، باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم !!! و همچنین این جریان csc رو هم متوجه نمیشم هر چی می خونم Sad

درضمن من ترجمه هام و تقریبا همه واکسنام کاملن!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 21:26)nimo80 نوشته:  من واقعا شرمندممممم دوستای عزیزم
ولی خداییش هر چی همه ی تاپیک ها رو می خونم یه پروسه ی کلی از توش در نمیارم که بدونم از الان که تاریخ مصاحبه برای هفته آخر می گرفتم، باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم !!! و همچنین این جریان csc رو هم متوجه نمیشم هر چی می خونم Sad

تارخ مصاحبه دست شما نیست
شما فقط سی اس سی رو برای تحویل ویزا تکمیل می کنی
چگونگی و راهنماش هم در امضای من هست فقط ا گر ابوظبی هستی اول راه ابوظبی رو انتخاب می کنی جز ترکیه
به همین سادگی
دی CoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: farhad1985 ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، shaso

این فرمی که میگید چی‌ هست ؟چیزی راجع بهش تو kcc نزده بود!!
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 21:56)saragh نوشته:  

این فرمی که میگید چی‌ هست ؟چیزی راجع بهش تو kcc نزده بود!!

صفحه ى آخر اين pdf يه فرم هست كه يك سرى اطلاعات ساده ازتون ميخوان كه همراه مدارك ،قبل از مصاحبه بفرستيد براى سفارت(فقط در مورد آنكارا)
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: farhad1985 ، Judy Abbott 13 ، shaso
(2013-03-16 ساعت 21:26)nimo80 نوشته:  من واقعا شرمندممممم دوستای عزیزم

شما اول از همه مداركتون رو كامل كامل كامل كنيد. واكسناتون هم كه ميفرماييد كامله ..مي مونه سه تا كار ديگه.اولى ثبت نام در csc ، دليل ثبت نام هم اينه كه سفارت بعد از اينكه پاسپورت رو از شما بگيره براى زدن ويزا ،اون رو تحويل يه شعبه پست تركيه ميده كه شما خودتون از طريق اين سايت بايد اون رو انتخاب كنيد . رسيد ثبت نام تو اين سايت رو هم بايد همراه مداركتون قبل از مصاحبه بفرستيد سفارت.
دومين كارتون فرستادن اين مدارك حداقل ١٥ روز قبل از مصاحبه است به سفارت .
كار سوم هم كه بايد انجام بديد گرفتن وقت از دكتره كه اون رو از يك ماه قبل از تاريخ مصاحبتون مي تونيد براش اقدام كنيد.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، nina22 ، farhad1985 ، Judy Abbott 13 ، shaso ، nimo80
سلام
بچه ها من میرم تو سایت usvisa-info.com که ثبت نام کنم از من میپرسه کدوم کشوری منم که iran رو میزنمredirect میشه به سایت http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome که بعدش من دیگه نمیدونم باید چی کار کنم و کدوم قسمت برم.همه چیز رو هم فارسی نوشته اما من متوجه نمیشم.
یه چیزه دیگه من یکی از دوستام ماه پیش ویزا گرفت از آنکارا اما به من گفت که من هیچ سایتی ثبتنام نکردم.پس چرا ما باید ثبت نام کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 00:25)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها من میرم تو سایت usvisa-info.com که ثبت نام کنم از من میپرسه کدوم کشوری منم که iran رو میزنمredirect میشه به سایت http://usvisa-info.com/fa-IR/selfservice...ry_welcome که بعدش من دیگه نمیدونم باید چی کار کنم و کدوم قسمت برم.همه چیز رو هم فارسی نوشته اما من متوجه نمیشم.
یه چیزه دیگه من یکی از دوستام ماه پیش ویزا گرفت از آنکارا اما به من گفت که من هیچ سایتی ثبتنام نکردم.پس چرا ما باید ثبت نام کنیم؟

راهنماى ثبت نام در csc

راهنماى ثبت نام

و باز هم راهنماى ثبت نام
تشکر کنندگان: rezagh ، farhad1985 ، amairmonre ، Judy Abbott 13 ، shaso ، nina22
(2013-03-17 ساعت 00:45)Solmazzz نوشته:  دوستان یه سوالی
یکی از دوستان من موقع ثبت نام اولیه اشتباها کشور محل اقامت خودش را فرانسه زده در حالیکه ساکن ایران، البته به گفته خودش تو ترجمه مشکل داشته و فکر کرده کشور مورد علاقه رو پرسیدن. حالا که قبول شده کیس نامبرش مال اروپاست. مدارک اولیه محل تولد و اقامتم فرستاد ولی هیچ اشاره ای به این مشکل نکرد. فکر می کنین موفق می شه یا اینکه اصلا بیخیال بشه و مصاحبه رو نره؟
همین دیروز(اگه اشتباه نکنم)یکی از دوستان تو سفرنامه های آنکارا نوشته بود که یه خانواده همین مشکل رو داشتن و متاسفانه سفارت بهشون برگه قرمز داده و ردشون کرده.نمیدونم که این مشکل قابل حل هست یا نه.ولی اگه همینطوری پیش برن به مشکل بر میخورن.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: enchantress_boy ، Tomas ، Hedieh20 ، bayat_r ، گل نهال ، lilac ، shaso ، kasrafo
اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Tomas ، Hedieh20 ، bayat_r ، گل نهال ، lilac ، shaso ، Judy Abbott 13 ، kasrafo
(2013-03-17 ساعت 03:36)nina22 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 00:45)Solmazzz نوشته:  دوستان یه سوالی
یکی از دوستان من موقع ثبت نام اولیه اشتباها کشور محل اقامت خودش را فرانسه زده در حالیکه ساکن ایران، البته به گفته خودش تو ترجمه مشکل داشته و فکر کرده کشور مورد علاقه رو پرسیدن. حالا که قبول شده کیس نامبرش مال اروپاست. مدارک اولیه محل تولد و اقامتم فرستاد ولی هیچ اشاره ای به این مشکل نکرد. فکر می کنین موفق می شه یا اینکه اصلا بیخیال بشه و مصاحبه رو نره؟
همین دیروز(اگه اشتباه نکنم)یکی از دوستان تو سفرنامه های آنکارا نوشته بود که یه خانواده همین مشکل رو داشتن و متاسفانه سفارت بهشون برگه قرمز داده و ردشون کرده.نمیدونم که این مشکل قابل حل هست یا نه.ولی اگه همینطوری پیش برن به مشکل بر میخورن.

اگه از سهمیه اروپا استفاده کردی که شک نکن که ردتون می‌کنن ولی‌ اگه از سهمیه آسیا باشی‌ ولی‌ بگی‌ اروپا زندگی‌ می‌کردم و حالا ایرانم مهم نسیت .
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، shaso ، shiraz mamali ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان