موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته: اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین
آخه مام کشورمونو اشتباه زادیم به جای ایران ایندا زنگ زادیم به کی سی سی درست کردیم .یعنی امکان داره روز مصاحبه به خاطره این ر د بشیم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
با تشکر
از من فقط مدرک دیپلم را خواست. البته بقیه رو قبلا پست کرده بودم .ولی روی دیپلم اصرار داشت که حتما تحویل بدم. هم اصل را چک کرد و ترجمه را گرفت ولی مدارک بالاتر را اصلا چک نکرد.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 10:28)رضا امیر نوشته: (2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
با تشکر
از من فقط مدرک دیپلم را خواست. البته بقیه رو قبلا پست کرده بودم .ولی روی دیپلم اصرار داشت که حتما تحویل بدم. هم اصل را چک کرد و ترجمه را گرفت ولی مدارک بالاتر را اصلا چک نکرد.
از من فقط آخرین مدرک رو خواست و اصلا از دیپلم سوال نکرد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
ببنید دوستان
انتخاب کشور اشتباه
ربطی به خبر دادن نداره
شما از سهمیه یک قاره دیگه استفاده کردین
این برای کی سی سی قابل قبول نیست. دقیقا شبیه این است که عکس خودتون نباشه عکس فرد دیگری رو گذاشته باشید. بعضی موارد رد شدن حتمی است، این مورد جزو همون موارد است.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.