کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-16 ساعت 21:47)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 21:26)nimo80 نوشته:  من واقعا شرمندممممم دوستای عزیزم
ولی خداییش هر چی همه ی تاپیک ها رو می خونم یه پروسه ی کلی از توش در نمیارم که بدونم از الان که تاریخ مصاحبه برای هفته آخر می گرفتم، باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم !!! و همچنین این جریان csc رو هم متوجه نمیشم هر چی می خونم Sad

درضمن من ترجمه هام و تقریبا همه واکسنام کاملن!
تارخ مصاحبه دست شما نیست
شما فقط سی اس سی رو برای تحویل ویزا تکمیل می کنی
چگونگی و راهنماش هم در امضای من هست فقط ا گر ابوظبی هستی اول راه ابوظبی رو انتخاب می کنی جز ترکیه
به همین سادگی
دی CoolBig Grin

دوست عزیز من هم منظورم این نبود که خودم تایخ مصاحبم رو گرفتم ! منظورم این بود که تاریخ مصاحبمو از طریق نامه ی دومم گرفتم !

در ضمن تو امضام نوشتم که سفارت آنکارا هستم !!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان: Tomas ، Judy Abbott 13
(2013-03-16 ساعت 22:53)atishbiarrr نوشته:  
ولی خداییش هر چی همه ی تاپیک ها رو می خونم یه پروسه ی کلی از توش در نمیارم که بدونم از الان که تاریخ مصاحبه برای هفته آخر می گرفتم، باید دقیقا چه کارهایی رو انجام بدم !!! و همچنین این جریان csc رو هم متوجه نمیشم هر چی می خونم Sad

شما اول از همه مداركتون رو كامل كامل كامل كنيد. واكسناتون هم كه ميفرماييد كامله ..مي مونه سه تا كار ديگه.اولى ثبت نام در csc ، دليل ثبت نام هم اينه كه سفارت بعد از اينكه پاسپورت رو از شما بگيره براى زدن ويزا ،اون رو تحويل يه شعبه پست تركيه ميده كه شما خودتون از طريق اين سايت بايد اون رو انتخاب كنيد . رسيد ثبت نام تو اين سايت رو هم بايد همراه مداركتون قبل از مصاحبه بفرستيد سفارت.
دومين كارتون فرستادن اين مدارك حداقل ١٥ روز قبل از مصاحبه است به سفارت .
كار سوم هم كه بايد انجام بديد گرفتن وقت از دكتره كه اون رو از يك ماه قبل از تاريخ مصاحبتون مي تونيد براش اقدام كنيد.

خیلی ممنون از جواب خوبتون دوست خوبم
ولی الان زود نیست برای ثبت نام در CSC ؟ مصاحبم هفته آخر مِی هستش !
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 07:27)nimo80 نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 22:53)atishbiarrr نوشته:  

شما اول از همه مداركتون رو كامل كامل كامل كنيد. واكسناتون هم كه ميفرماييد كامله ..مي مونه سه تا كار ديگه.اولى ثبت نام در csc ، دليل ثبت نام هم اينه كه سفارت بعد از اينكه پاسپورت رو از شما بگيره براى زدن ويزا ،اون رو تحويل يه شعبه پست تركيه ميده كه شما خودتون از طريق اين سايت بايد اون رو انتخاب كنيد . رسيد ثبت نام تو اين سايت رو هم بايد همراه مداركتون قبل از مصاحبه بفرستيد سفارت.
دومين كارتون فرستادن اين مدارك حداقل ١٥ روز قبل از مصاحبه است به سفارت .
كار سوم هم كه بايد انجام بديد گرفتن وقت از دكتره كه اون رو از يك ماه قبل از تاريخ مصاحبتون مي تونيد براش اقدام كنيد.

خیلی ممنون از جواب خوبتون دوست خوبم
ولی الان زود نیست برای ثبت نام در CSC ؟ مصاحبم هفته آخر مِی هستش !

دوست عزيز زماني كه وقت مصاحبه شما و مكانش مشخص است مي توانيد در CSC ثبت نام كنيد. فايل هاي موجود در امضاي بنده را حتما لطفا مطالعه بفرمائيد
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Tomas ، sayeh_m ، گل نهال ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، lilac ، shaso ، amir82 ، farhad1985
(2013-03-17 ساعت 08:44)sahels70 نوشته:  سلام دوستان گرامی من هفته آخر اردیبهشت مصاحبه ارمنستان دارم کسی هست با من همسفر بشه و اون موقع مصاحبه داشته باشه در واقع 30 اردیبهشت مصاحبه من هست ممنون می شم پیام بزارین.
متشکرم

سلام دوستان من می خواهم وقت دکتر ارمنستان بگیرم ولی آدرس و شماره تماس ندارم محبت می کنید آدرس برام بزارین؟ ممنونم

سلام. میتونید تمام اطلاعات رو از این لینک بدست بیارین.
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، bayat_r ، nina22 ، lilac ، kasrafo ، farhad1985 ، roeentan ، Saeedv13
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین
آخه مام کشورمونو اشتباه زادیم به جای ایران ایندا زنگ زادیم به کی‌ سی‌ سی‌ درست کردیم .یعنی‌ امکان داره روز مصاحبه به خاطره این ر د بشیم
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
با تشکر
دوست عزيز در اكثر موارد آخرين مدرك تحصيلي از فرد برنده خواسته شده ولي براي اطمينان ديپلم و پيش دانشگاهيتم ترجمه كن ببر كه اگر خواستند ارائه بدي در ضمن در بعضي موارد زير نمرات دانشگاهي هم خواسته شده بد نيست آن را هم بگيري و ترجمه كني ببري
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: Hedieh20 ، گل نهال ، shimoda ، nina22 ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، lilac ، shaso ، farhad1985 ، roeentan
بچه ها یه سوال
با تشکر
از من فقط مدرک دیپلم را خواست. البته بقیه رو قبلا پست کرده بودم .ولی روی دیپلم اصرار داشت که حتما تحویل بدم. هم اصل را چک کرد و ترجمه را گرفت ولی مدارک بالاتر را اصلا چک نکرد.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، nina22 ، Judy Abbott 13 ، shaso ، kasrafo ، farhad1985 ، roeentan
(2013-03-17 ساعت 09:45)taba60 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین
آخه مام کشورمونو اشتباه زادیم به جای ایران ایندا زنگ زادیم به کی‌ سی‌ سی‌ درست کردیم .یعنی‌ امکان داره روز مصاحبه به خاطره این ر د بشیم

نه چون شما ازسهمیه آسیاست، مشکلی ندارید
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: nina22 ، kasrafo ، Judy Abbott 13 ، Solmazzz ، lilac ، farhad1985
(2013-03-17 ساعت 10:28)رضا امیر نوشته:  
بچه ها یه سوال
با تشکر
از من فقط مدرک دیپلم را خواست. البته بقیه رو قبلا پست کرده بودم .ولی روی دیپلم اصرار داشت که حتما تحویل بدم. هم اصل را چک کرد و ترجمه را گرفت ولی مدارک بالاتر را اصلا چک نکرد.
از من فقط آخرین مدرک رو خواست و اصلا از دیپلم سوال نکرد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: nina22 ، گل نهال ، kasrafo ، pooya.n ، Judy Abbott 13 ، Solmazzz ، lilac ، shaso ، farhad1985 ، roeentan ، iman63ir
(2013-03-17 ساعت 03:36)nina22 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 00:45)Solmazzz نوشته:  دوستان یه سوالی
یکی از دوستان من موقع ثبت نام اولیه اشتباها کشور محل اقامت خودش را فرانسه زده در حالیکه ساکن ایران، البته به گفته خودش تو ترجمه مشکل داشته و فکر کرده کشور مورد علاقه رو پرسیدن. حالا که قبول شده کیس نامبرش مال اروپاست. مدارک اولیه محل تولد و اقامتم فرستاد ولی هیچ اشاره ای به این مشکل نکرد. فکر می کنین موفق می شه یا اینکه اصلا بیخیال بشه و مصاحبه رو نره؟
همین دیروز(اگه اشتباه نکنم)یکی از دوستان تو سفرنامه های آنکارا نوشته بود که یه خانواده همین مشکل رو داشتن و متاسفانه سفارت بهشون برگه قرمز داده و ردشون کرده.نمیدونم که این مشکل قابل حل هست یا نه.ولی اگه همینطوری پیش برن به مشکل بر میخورن.

ممنون از راهنماییتون، البته یه ایمیل به kcc زده ولی هنوز جوابش نیومده، دیر اقدام کرد واسه خبر دادن. امیدوارم درست بشه
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، nina22 ، Judy Abbott 13
ببنید دوستان
انتخاب کشور اشتباه
ربطی به خبر دادن نداره
شما از سهمیه یک قاره دیگه استفاده کردین
این برای کی سی سی قابل قبول نیست. دقیقا شبیه این است که عکس خودتون نباشه عکس فرد دیگری رو گذاشته باشید. بعضی موارد رد شدن حتمی است، این مورد جزو همون موارد است.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، Ladan-m ، nina22 ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، kasrafo ، farhad1985 ، roeentan ، گل نهال ، iman63ir ، Solmazzz
(2013-03-17 ساعت 12:34)Solmazzz نوشته:  
یکی از دوستان من موقع ثبت نام اولیه اشتباها کشور محل اقامت خودش را فرانسه زده در حالیکه ساکن ایران، البته به گفته خودش تو ترجمه مشکل داشته و فکر کرده کشور مورد علاقه رو پرسیدن. حالا که قبول شده کیس نامبرش مال اروپاست. مدارک اولیه محل تولد و اقامتم فرستاد ولی هیچ اشاره ای به این مشکل نکرد. فکر می کنین موفق می شه یا اینکه اصلا بیخیال بشه و مصاحبه رو نره؟
همین دیروز(اگه اشتباه نکنم)یکی از دوستان تو سفرنامه های آنکارا نوشته بود که یه خانواده همین مشکل رو داشتن و متاسفانه سفارت بهشون برگه قرمز داده و ردشون کرده.نمیدونم که این مشکل قابل حل هست یا نه.ولی اگه همینطوری پیش برن به مشکل بر میخورن.

ممنون از راهنماییتون، البته یه ایمیل به kcc زده ولی هنوز جوابش نیومده، دیر اقدام کرد واسه خبر دادن. امیدوارم درست بشه

دوست عزیز ، اگر کس نامبر شخصی‌ که در ایران زندگی‌ می‌کنه و ملیّت ایرانی‌ داره با EU شروع بشه به جای AS اون شخص از سهمیه اروپا استفاده کرده و رد می‌کنن چون کسی‌ که تو اسیا هست حق استفاده از سهم اروپا رو نداره و بلعکس.
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان: bayat_r ، nina22 ، payam62 ، Judy Abbott 13 ، kasrafo ، farhad1985 ، گل نهال ، AsemanAbee ، Solmazzz ، rezagh
(2013-03-17 ساعت 16:31)Ladan-m نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 12:34)Solmazzz نوشته:  

دوست عزیز ، اگر کس نامبر شخصی‌ که در ایران زندگی‌ می‌کنه و ملیّت ایرانی‌ داره با EU شروع بشه به جای AS اون شخص از سهمیه اروپا استفاده کرده و رد می‌کنن چون کسی‌ که تو اسیا هست حق استفاده از سهم اروپا رو نداره و بلعکس.

پسرعموی خانم من سال گذشته همین اشتباه رو کرد و با کلی هزینه رفت و رد شد...ایشون هزینه بیخودی نکنند بهتر است
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: nina22 ، shaso ، payam62 ، kasrafo ، farhad1985 ، گل نهال ، AsemanAbee ، Solmazzz ، rezagh ، mahdi/sh
(2013-03-17 ساعت 10:13)mohammad fazli نوشته:  
بچه ها یه سوال
با تشکر
دوست عزيز در اكث موارد آخرين مدرك تحصيلي از فرد برنده خواسته شده ولي براي اطمينان ديپلم و ژيش دانشگاهيتم ترجمه كن ببر كه اگر خواستند ارائه بدي در ضمن در بعضي موارد زير نمرات دانشگاهي هم خواسته شده بد نيست آن را هم بگيري و ترجمه كني ببري
محمد جان ریز نمرات دانشگاهی الزامی هست؟Shy
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان