موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
امکان این وجود دارد که KCC مدارک مارو بدون اینکه به سفارت مورد نظر بفرسته اون سفارت برا شما وقت مصاحبه تعیین کنه؟
چون من برا وضعیت کیسم یک ایمیل زدم به ابوظبی در جواب گفتند که ما هیچ چیزی از کیس شما تا به حال دریافت نکرده ایم و برای اطلاعات بیشتر با KCC مکاتبه کنید درحالیکه همین نامه رو من به KCC هم زده بودم که اونا گفتند ما در این زمینه هیچ کمکی به شما نمیتوانیم بکنیم و باید با سفارت خودتون مکاتبات رو انجام بدید.
به نظرتون داستان از چه قراره؟ مگه میشه ابوظبی بدون اینکه از کیس ما چیزی نداشته باشه و برا ما وقت مصاحبه تعیین کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من خيلي از تاپيكها رو خوندم بعضي از دوستان مطالبي رو عنوان كردند كه قبل از اين من فكر ميكردم اگر موقعيت خوب داشته باشي احتمال گرفتن ويزا
مثلا گفتند افراد داراي شرايط زير شانس بيشتري براي گرفتن ويزا دارند
مجرد. تحصيلات ديپلم نه بالاتر. تمكن مالي كم. فاقد شغل. سن پايين. مسافرت خارج كم. مرد.
در صورتيكه بنده زن هستم متاهل داراي ٢ فرزند سن ٣٦ تحصيلات فوق ليسانس شاغل مسافرت خارج از ايران حدود ١٥
كشور (٧ كشور اروپايي) تمكن مالي خوب
با اين وجود به خودم ميگم كه اي كاش تحصيلات رو ديپلم و فاقد شغل اعلام ميكردم و نا اميد شدم
در مورد تمكن مالي به نظرتون بعدا چطور عمل كنم؟ و اينكه همسرم موقعيت شغلي اش خوبه (البته شركت خصوصي ) اگر پرسيدند هدفتون از رفتن چيه چي بگم بهتره؟ در ضمن اسپانسر قوي دارم نياز به اسپانسر هست يا نه؟
اولين باره كه از موقعيت خوبم ناراحتم
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
این تاپیک نبینید که از مهم بودن خارج شده و اینقدر آروم... به فضل خدا تو همین هفته با کلیرهایی که اعلام میشه این تاپیک رو میزاریم رو سرمون !!
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
همشو با خودتون ببرین.واسه پروسه ای که انقد حساسه حتی اگه 1 درصد هم احتمال بدین که چیزی بخوان و شما نداشته باشین واستون دردسرساز میشه.مثل بنده که کلیرنسم به خاطر مدارک ناقص بیشتر از 3 ماه طول کشیده و هنوزم کلیر نشدم.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-17 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 00:02 توسط safarikelay.)
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
با تشکر
سلام
اگر اخرین مدرک تحصیلیت دانشگاهی باشه بایستی گواهی 12 سال تحصیل در مدراس رو ارائه بدهید
درکل اگر قصد شما در امریکا ادامه تحصیل هست حتی لازم هست که دو سری به بالا ترجمه بشه زیرا امکان داره همزمان در دو دانشگاه اپلای کنی (حتی شاید ارائه بدی )و برای سومی مدرک کم بیاری
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-18 ساعت 00:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-18 ساعت 00:05 توسط safarikelay.)
(2013-03-17 ساعت 16:42)shiraz mamali نوشته: (2013-03-17 ساعت 10:13)mohammad fazli نوشته: (2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
با تشکر
دوست عزيز در اكث موارد آخرين مدرك تحصيلي از فرد برنده خواسته شده ولي براي اطمينان ديپلم و ژيش دانشگاهيتم ترجمه كن ببر كه اگر خواستند ارائه بدي در ضمن در بعضي موارد زير نمرات دانشگاهي هم خواسته شده بد نيست آن را هم بگيري و ترجمه كني ببري
محمد جان ریز نمرات دانشگاهی الزامی هست؟
نه برای روز مصاحبه نیازی به ریز نمرات ندارید البته جواب کامل شما اینکه اگر قصد ادامه تحصیل در امریکا پس از ورود بایستی باشه ادامه همانند فوق هست 5162یعنی هرچی بیشتر باشه بهتره
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی