کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
(2013-03-17 ساعت 18:45)sepid_a نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 18:18)Leila12020 نوشته:  با سلام
من خيلي از تاپيكها رو خوندم بعضي از دوستان مطالبي رو عنوان كردند كه قبل از اين من فكر ميكردم اگر موقعيت خوب داشته باشي احتمال گرفتن ويزا
مثلا گفتند افراد داراي شرايط زير شانس بيشتري براي گرفتن ويزا دارند
مجرد. تحصيلات ديپلم نه بالاتر. تمكن مالي كم. فاقد شغل. سن پايين. مسافرت خارج كم. مرد.
در صورتيكه بنده زن هستم متاهل داراي ٢ فرزند سن ٣٦ تحصيلات فوق ليسانس شاغل مسافرت خارج از ايران حدود ١٥
كشور (٧ كشور اروپايي) تمكن مالي خوب
با اين وجود به خودم ميگم كه اي كاش تحصيلات رو ديپلم و فاقد شغل اعلام ميكردم و نا اميد شدم
در مورد تمكن مالي به نظرتون بعدا چطور عمل كنم؟ و اينكه همسرم موقعيت شغلي اش خوبه (البته شركت خصوصي ) اگر پرسيدند هدفتون از رفتن چيه چي بگم بهتره؟ در ضمن اسپانسر قوي دارم نياز به اسپانسر هست يا نه؟
اولين باره كه از موقعيت خوبم ناراحتم
سلام لیلای عزیز این مواردی که فرمودین که دوستان اینجوری گفتن احتمالا گفتن شانس بیشتری برا گرفتن ویزای یک ضرب دارند ,که من به شخصه هر بار این موارد اعلام شده گفتم که به هیج کدوم از این شرایط بستگی نداره ,فقط نطر آفیسر هست که تعیین کننده اس ,بارها این مثال رو زدم با زهم میزنم دوستان معذرت میخوام اگه تکراریه ,پدرم و برادرم هر دودکتری هر دو شاغل دارای شرکت خصوصی ,هر دو خرید خدمت , هر دو تمکن مالی خوب, پدرم ویزای یک ضرب برادرم کلیرنس خورد ,آفیسر تصمیم گیرنده هست و شما نباید از شرایط خوبتون ناراحت بشید شما اگر مشکلی که باعث ردی میشه رو نداشته باشید حتما ویزا خواهید گرفت ولی ممکنه یه ضرب باشه ,ممکنه کلیرنس بخورید ,(فراموش کردن نوشتن اسم فرزند در ثبت نام اولیه اگه فرزندی داشته باشید و یا مثلا استفاده از سهمیه ی دیگر قاره ها به جز آسیا اگر آسیایی باشید باعث ردی میشه)
خلاصه در آخر در مورد اسپانسر نظر شخصی من اینه که اگه تمکن مالی خوب دارید سراعش نرید ,داشتن یا نداشتن اسپانسر تاثیری در روند ویزاتون نداره ,
نظر من اینه اسپانسر نگیرید
و در آخر لیلای عزیز به خاطر داشتن شرایط خوبتون خوشحال باشید چه بسیار افرادی که برنده شدند ولی توان مالی و نداشتن همین شرایط خوب اجازه نداده برن
موفق باشید
سلام
همانطور که سپید جان گفت
1-همه چیز به آفیسر بستگی داره
2-همه چیز به آفیسر بستگی داره (چون طی ایمیلی که به سفارت زدم انها جواب واضح و صریحشون همین بود)
3-شرایط شما بسیار عالی است
4_تمکین مالی ارائه بدهید کافی است و اسپانسر دردسر خاص خودش رو داره حتی باعث FBI Check میشه
5-خروج از کشور اگر کمتر از 6 ماه باشه موردی نداره در غیر اینصورت سوپیشینه نیاز دارید
6-زن و مرد یکسان اند
7-بهترین مرجع خود سایت سفارت می باشه
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان: milad_aae ، rezagh ، shaso ، iman63ir
(2013-03-17 ساعت 23:50)safarikelay نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
سلام
اگر اخرین مدرک تحصیلیت دانشگاهی باشه بایستی گواهی 12 سال تحصیل در مدراس رو ارائه بدهید
درکل اگر قصد شما در آمریکا ادامه تحصیل هست حتی لازم هست که دو سری به بالا ترجمه بشه زیرا امکان داره همزمان در دو دانشگاه اپلای کنی (حتی شاید ارائه بدی )و برای سومی مدرک کم بیاری

مدارک لازم جهت مصاحبه گواهی 12 سال تحصیلی به علاوه آخرین مدرک تحصیلی است ، ریز نمرات لازم نیست.
در مصاحبه هم نگین که می خوایید در اینده خیلی زود یعنی ورودتون درس بخونید مگر اینکه خیلی پول دارید د رحد بالا ی 50 هزار دلار در حسابتون.
مگر نه بگید سال اول دوم می خواهید کارکنید شرایط که جور شد و پول در آوردین شروع به ادامه تحصیلی می کنید که در واقع هم همین خواهد شد اگر خیلی پولدار نباشید اون موقع درس خوندن راحت تر هم هست چون زبانتون هم راه افتاده
شاد باشید
دیCoolBig Grin
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: safarikelay ، rezagh ، shaso ، iman63ir ، ramin_red
(2013-03-17 ساعت 09:19)pooya.n نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 08:44)sahels70 نوشته:  سلام دوستان گرامی من هفته آخر اردیبهشت مصاحبه ارمنستان دارم کسی هست با من همسفر بشه و اون موقع مصاحبه داشته باشه در واقع 30 اردیبهشت مصاحبه من هست ممنون می شم پیام بزارین.
متشکرم

سلام دوستان من می خواهم وقت دکتر ارمنستان بگیرم ولی آدرس و شماره تماس ندارم محبت می کنید آدرس برام بزارین؟ ممنونم

سلام. میتونید تمام اطلاعات رو از این لینک بدست بیارین.
http://www.travel.state.gov/pdf/medical/...1-1005.pdf
ادرس و متن ارمنی هم توش هست
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
تشکر کنندگان:
(2013-03-16 ساعت 01:39)edibk نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 14:34)edibk نوشته:  سلام دوستان برنده اصلی پدر بنده هستن موقع ثبت نام اولیه پسر عموم ثبت نامش کرد و توی قسمتWhat is the highest level of education you have achieved, as of today?

نوشته بود Some University Courses
در صورتی که پدرم دیپلم داره اون هم نظام قدیم سال 57 البته در ضمن خدمت یکسری دوره های کوتاه مدت مدیریتی رو گذرونده و حتی توی حکم بازنشستگیش نوشته کارشناس ارشد حالا خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون اون گواهینامه هایی رو که گرفته هم مربوط به سازمانی که اونجا بوده هست(نیرو) و هم جهاد دانشگاهی

میشه لطفا راهنماییم کنید؟Sad
منم شبیه همین سوالو دارم ،  university degreeیعنی‌ کسی‌ دانشجو هم باشه می‌شه 
تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها من یه سوال داشتم در مورده ثبت نام
وقتی که آدرس ptt رو میدیم بعدش submit میکنیم یه calender میاد که ازمون یه زمانی میپرسه.ما باید چی کار کنیم
من چیزی انتخاب نکردم و logout کردم
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 01:17)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها من یه سوال داشتم در مورده ثبت نام
وقتی که آدرس ptt رو میدیم بعدش submit میکنیم یه calender میاد که ازمون یه زمانی میپرسه.ما باید چی کار کنیم
من چیزی انتخاب نکردم و logout کردم

نه دوست من شما راه رو اشتباه رفتی... خوب کاری کردی لاگ ات کردی... از روی راهنمایی که اقای فضلی گذاشته بری به مشکلی بر نمی خوری...چرا از روی اون استفاده نمی کنی؟؟؟
یکی از کارایی او تقویمی که گفتید اینه که باهاش وقت مصاحبتون رو می ریزید به هم!!!!!!!!!!!
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
تشکر کنندگان: amir82 ، shaso
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین

منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

من فقط c/o رو زدم هند Sad
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین

منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

من فقط c/o رو زدم هند Sad
اگر هند زده باشی ممکنه چون اسیا هست مشکلی پیش نیاد بازم ریسک هست دیگه
بالاخره شما برید کسی ویزا اقامت امریکا رو حتی شانسی از دست نمی ره
سهمیه اسیا استفاده کردین دیگه
اما بازم امکان رد شدنتون زیاد هست.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: shaso ، amir82 ، ramin_red
(2013-03-18 ساعت 00:15)safarikelay نوشته:  [quote='sepid_a' pid='294178' dateline='1363529721']
[quote='Leila12020' pid='294172' dateline='1363528124']
با سلام
من خيلي از تاپيكها رو خوندم بعضي از دوستان مطالبي رو عنوان كردند كه قبل از اين من فكر ميكردم اگر موقعيت خوب داشته باشي احتمال گرفتن ويزا
مثلا گفتند افراد داراي شرايط زير شانس بيشتري براي گرفتن ويزا دارند
مجرد. تحصيلات ديپلم نه بالاتر. تمكن مالي كم. فاقد شغل. سن پايين. مسافرت خارج كم. مرد.
در صورتيكه بنده زن هستم متاهل داراي ٢ فرزند سن ٣٦ تحصيلات فوق ليسانس شاغل مسافرت خارج از ايران حدود ١٥
كشور (٧ كشور اروپايي) تمكن مالي خوب
با اين وجود به خودم ميگم كه اي كاش تحصيلات رو ديپلم و فاقد شغل اعلام ميكردم و نا اميد شدم
در مورد تمكن مالي به نظرتون بعدا چطور عمل كنم؟ و اينكه همسرم موقعيت شغلي اش خوبه (البته شركت خصوصي ) اگر پرسيدند هدفتون از رفتن چيه چي بگم بهتره؟ در ضمن اسپانسر قوي دارم نياز به اسپانسر هست يا نه؟
اولين باره كه از موقعيت خوبم ناراحتم
دوست عزیز من هم خانمی متاهل و دارای سفر خارجی و تحصیلات مهندسی بودم و تمکن مالی مناسب بودم .و به همراه همسرم2012 ویزا گرفتم . چند مورد هست که شاید مفید باشد در اضافه کردن به نظرات دوستان.
1- هرگز به افیسر دروغ نگویید بخصوص در مورد تحصیلات و شرایط مالی زیرا بعد از ویزا گرفتن قابل تعقیب است و هر زمان دروغ ثابت شود قابل پیگرد است . و امریکا همه سیستم ها به هم وابسته است و این گونه نیست که کسی متوجه نشود زیرا مدارک شما در پاکت زرد حاوی گفته ها و مدارک ترجمه شده شماست و بر همین اساس اطلاعات در سوشیال ثبت میشودو در اینجا حتی برای خرید یک تلفن یا تلویزیون در ابتدا سوشیال را میخواهند و برای تمام موسسات قابل چک کردن است.
2- وضعیت مناسب مالی بخصوص حساب بانکی بسیار خوب است و الویت بهتری از اسپانسردارد ما هم مدارک مالی مناسب ارائه دادیم و اسپانسر نداشتیم و سوالی هم نکردند.
3- با تمام مسائلی که گفتم یک ادرس مطمئن در امریکا برای ارسال گرین کارت و سوشیال و ورود اول میتواند بسیار مفید و لازم باشد.
4- معمولا از هدف مهاجرت نمی پرسند چون روشن است معمولا می پرسند در اولین ورود کجا میرید و چرا ان مکان؟ و اما هدف شما از مهاجرت مگر پیشرفت بچه ها و زندگی بهتر نیست ؟همین جواب شماست. افیسر می خواهد از مهاجرت شما مطمئن شود و اینکه از گرین کارت بعنوان ویزا برای رفت و امد به امریکا استفاده نخواهید کرد. با ارزوی موفقیت برای همه دوستان منتظر ویزا
برنده 2012

تشکر کنندگان: shiraz mamali ، abas_kashan ، گل نهال ، el333 ، iman63ir
(2013-03-16 ساعت 03:40)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.
چرا کسی پاسخی به من نداد؟؟؟Sad
لطفا کمکم کنید.
کیس نامبر: 56xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضربBig Grin لینک سفرنامه ام
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 02:29)arminaa نوشته:  
(2013-03-16 ساعت 03:40)arminaa نوشته:  سلام دوستان.
من یک ماه پیش در سایت برای CSC آنکارا ثبت نام کرده بودم.اما نامه دوم که آمد به ابوظبی تغییر کرد و باید آدرس رو به پست ابوظبی تغییر بدم.
حالا دوباره باید برای CSC ثبت نام کنم؟؟
اگر می تونم تغییرش بدم،لطفا بهم بگین کجای سایته؟؟
ممنونم.
چرا کسی پاسخی به من نداد؟؟؟Sad
لطفا کمکم کنید.

شما خيلى عجله كردى دوست من ... اول از همه بريد اين سايت و يه اكانت درست كنيد و مشكلتون رو اعلام كنيد و بگيد كه كنسولگرى رو اشتباه انتخاب كرديد و مي خواهيد اين اكانتتون رو حذف كنن از سيستم و بعد از اينكه اينكار رو براتون انجام دادن وارد سايت csc بشيد و ثبت نام كنيد .... از بچه هاى ديگه شنيدم كه فارسى هم تونستن ايميل بزنن و جوابشون رو گرفتن .
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: shaso ، payam62
(2013-03-17 ساعت 21:30)amairmonre نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 21:15)sepid_a نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 21:13)amairmonre نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 21:08)sepid_a نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 20:32)amairmonre نوشته:  نامه دوم اومده و وقت مصاحبه هم مشخص شده در رابطه با نبودن اسم همسرم که بعد قبولی ازدواح کردیم و اسم همسرم نبود در نامه دوم ایمیل زدم ابوظبی دقیقا این حوابو داد
Thank you for your email. We have not yet received your case from KCC. Please contact KCC for further information.

من 6 ماه پیش ازدواح کردم و همون موقع مدارکو فرستادم و تاییدیه شم از KCC گرفتم
شما به kcc ایمیل بزنید که اسم همسرتون نیس شما این سایت رو هم چک کنید ببینید اینجا هم اسمشون نیست >؟
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
اینجا شماره کیس نامبرتون رو بدون صفرهای اول وارد کنید
مثلا اگه 2013AS0000123 هست به این شکل بزنید2013AS123
حتما پیگیری کنید چون اگه اسمشون تو نامه دوم نباشه نمیذارن با شما مصاحبه بشن اصلا سفارت راه نمیدن

به KCC ایمیل زدم و گفتم که ابوظبی چنین جوابی داده منتظرم به من جواب بدن این رو هم بگم که نامه دوم من 3 روز پیش اومده
شما باید از همون اول به KCC ایمیل میزدید چون دست سفارت نیس ,KCCتعیین میکنه ,سایتی رو هم که گفتم چک کنید

اتفافا همون اول هم به KCC ایمیل زدم و جوابی که داد این بود:

KCC is not authorized to assist you with this issue. Please contact the American Embassy/Consulate with jurisdiction over your area for further information.

بعد به ابوظبی ایمیل زدم و جواب این بود:

Thank you for your email. We have not yet received your case from KCC. Please contact KCC for further information.

همین نامه رو فوروارد کردم به KCC تا ببینم چی جواب میده

سایت رو هم جک کردم زده

Your search did not return any data.

و به نظر من فعلا تا 6525 بیشتر جواب نده

بله دوستان من از یکی از مدیران این سایت پرس و جو کردم گفتش احتمال اینکه هنوز دستشون نرسیده باشه هستش و گفت 10 روز دیگه صبر کنم. گفتم یا شما دوستان هم در میون بزارم تا اگه مشکلی بدین شکل داشتید فعلا نگران نباشید و صبر کنید ولی با KCC مکاتبه رو بکنید
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
جلو تر سال نو همه مبارک باشه
باز یک دوشنبه دیگه رسید Big Grin
اگه update شدید اطلاع رسانی کنید ، لطفا
به امید خدا تو این هفته تعداد زیادی از منتظران جواب بگیرن
آقا خوش شانس ها بیان جلو Tongue
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: shaso ، گل نهال ، nimo80
سلام. لطفا دوستانی که سابقه یا اطلاع دارند راهنمایی کنند. من هنوز کارنت نشدم و فقط یک نفر هستم. اگر نتیجه قبولی در آبان اعلام نشده بود قصد داشتم تا ازدواج کنم. البته کسی که من قصد ازدواج با ایشون رو دارم خانومی هستند که یه دختر 4 ساله دارند. الان می ترسم اگر قبل از مصاحبه ازدواج کنم و مدارک رو تغییر بدم برای سفارت این شائبه ایجاد بشه که من قصد دارم به این ترتیب یک خانم و دخترش رو به آمریکا ببرم و احتمالا برای اینکار پول گرفتم. از طرفی سوابقی که نشون بده من و ایشون از قبل از اعلام نتایج با هم در ارتباط جدی بودیم وجود نداره. اگر امکان داره راهنمایی کنید چه کاری بهتره. اگر اقدامی نکنم و بعد از ویزا و گرفتن گرین کارت اقدام کنم چه اتفاقی میوفته و چقدر زمان می بره که برای همسرم و دخترش هم ویزا بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید.
کیس نامبر:--2013AS96 : نامه اول:22 اکتبر
افراد کیس:یک نفر :کارنت: 10 می 2013 : نامه دوم 18 می 2013
تاریخ مصاحبه: هفته اول جولای 2013
ویزای یک ضرب. مقصد اول کالیفرنیا.
Cool
تشکر کنندگان: گل نهال
(2013-03-18 ساعت 11:49)hamid1357 نوشته:  سلام. لطفا دوستانی که سابقه یا اطلاع دارند راهنمایی کنند. من هنوز کارنت نشدم و فقط یک نفر هستم. اگر نتیجه قبولی در آبان اعلام نشده بود قصد داشتم تا ازدواج کنم. البته کسی که من قصد ازدواج با ایشون رو دارم خانومی هستند که یه دختر 4 ساله دارند. الان می ترسم اگر قبل از مصاحبه ازدواج کنم و مدارک رو تغییر بدم برای سفارت این شائبه ایجاد بشه که من قصد دارم به این ترتیب یک خانم و دخترش رو به آمریکا ببرم و احتمالا برای اینکار پول گرفتم. از طرفی سوابقی که نشون بده من و ایشون از قبل از اعلام نتایج با هم در ارتباط جدی بودیم وجود نداره. اگر امکان داره راهنمایی کنید چه کاری بهتره. اگر اقدامی نکنم و بعد از ویزا و گرفتن گرین کارت اقدام کنم چه اتفاقی میوفته و چقدر زمان می بره که برای همسرم و دخترش هم ویزا بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید.
شما میتونید با ایشون ازدواج کنید اما باید هر جور شده افیسر رو قانع کنید . عکس نامه های سوری .... من فکر میکنم که میشه . اگر بعد از گرین کارت اقدام کنین امکان داره خیلی طولانی بشه به تاپیکک ازدواح بعد ار لاتری سر بزنید
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان