2013-03-18 ساعت 00:15
(2013-03-17 ساعت 18:45)sepid_a نوشته:سلام(2013-03-17 ساعت 18:18)Leila12020 نوشته: با سلامسلام لیلای عزیز این مواردی که فرمودین که دوستان اینجوری گفتن احتمالا گفتن شانس بیشتری برا گرفتن ویزای یک ضرب دارند ,که من به شخصه هر بار این موارد اعلام شده گفتم که به هیج کدوم از این شرایط بستگی نداره ,فقط نطر آفیسر هست که تعیین کننده اس ,بارها این مثال رو زدم با زهم میزنم دوستان معذرت میخوام اگه تکراریه ,پدرم و برادرم هر دودکتری هر دو شاغل دارای شرکت خصوصی ,هر دو خرید خدمت , هر دو تمکن مالی خوب, پدرم ویزای یک ضرب برادرم کلیرنس خورد ,آفیسر تصمیم گیرنده هست و شما نباید از شرایط خوبتون ناراحت بشید شما اگر مشکلی که باعث ردی میشه رو نداشته باشید حتما ویزا خواهید گرفت ولی ممکنه یه ضرب باشه ,ممکنه کلیرنس بخورید ,(فراموش کردن نوشتن اسم فرزند در ثبت نام اولیه اگه فرزندی داشته باشید و یا مثلا استفاده از سهمیه ی دیگر قاره ها به جز آسیا اگر آسیایی باشید باعث ردی میشه)
من خيلي از تاپيكها رو خوندم بعضي از دوستان مطالبي رو عنوان كردند كه قبل از اين من فكر ميكردم اگر موقعيت خوب داشته باشي احتمال گرفتن ويزا
مثلا گفتند افراد داراي شرايط زير شانس بيشتري براي گرفتن ويزا دارند
مجرد. تحصيلات ديپلم نه بالاتر. تمكن مالي كم. فاقد شغل. سن پايين. مسافرت خارج كم. مرد.
در صورتيكه بنده زن هستم متاهل داراي ٢ فرزند سن ٣٦ تحصيلات فوق ليسانس شاغل مسافرت خارج از ايران حدود ١٥
كشور (٧ كشور اروپايي) تمكن مالي خوب
با اين وجود به خودم ميگم كه اي كاش تحصيلات رو ديپلم و فاقد شغل اعلام ميكردم و نا اميد شدم
در مورد تمكن مالي به نظرتون بعدا چطور عمل كنم؟ و اينكه همسرم موقعيت شغلي اش خوبه (البته شركت خصوصي ) اگر پرسيدند هدفتون از رفتن چيه چي بگم بهتره؟ در ضمن اسپانسر قوي دارم نياز به اسپانسر هست يا نه؟
اولين باره كه از موقعيت خوبم ناراحتم
خلاصه در آخر در مورد اسپانسر نظر شخصی من اینه که اگه تمکن مالی خوب دارید سراعش نرید ,داشتن یا نداشتن اسپانسر تاثیری در روند ویزاتون نداره ,
نظر من اینه اسپانسر نگیرید
و در آخر لیلای عزیز به خاطر داشتن شرایط خوبتون خوشحال باشید چه بسیار افرادی که برنده شدند ولی توان مالی و نداشتن همین شرایط خوب اجازه نداده برن
موفق باشید
همانطور که سپید جان گفت
1-همه چیز به آفیسر بستگی داره
2-همه چیز به آفیسر بستگی داره (چون طی ایمیلی که به سفارت زدم انها جواب واضح و صریحشون همین بود)
3-شرایط شما بسیار عالی است
4_تمکین مالی ارائه بدهید کافی است و اسپانسر دردسر خاص خودش رو داره حتی باعث FBI Check میشه
5-خروج از کشور اگر کمتر از 6 ماه باشه موردی نداره در غیر اینصورت سوپیشینه نیاز دارید
6-زن و مرد یکسان اند
7-بهترین مرجع خود سایت سفارت می باشه
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی