موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم ؛اگه میشه کمکم کنید
من به همراه ۲نفر دیگه از خونوادم اواسط ماه اردیبهشت در سفارت ابوظبی وقت مصاحبه داریم
میخوام برای کارهای اسپانسر به داییم بگم که توی آمریکاست ولیی مثل این که اون الان برای ۲نفر دیگه دعوت نامهٔ توریستی فرستاده و اسپانسر اونا برای ۳ ماه شده ؛
اون ۲ نفر هم قراره خرداد برگردند به ایران `؛ در حالی که ما اردیبهشت مصاحبهی داریم
سوال من اینه که آیا میشه با اینکه کسی اسپانسر نفر دیگه شده اسپانسر ما هم بشه ؟؟
لطفا کمکم کنید ؛
ممنون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
:p
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی اطلاع داره مدارکی که باید ترجمه بشه ،مثلا من که تو آلمان هستم حتما باید به انگلیسی باشه یا میتونم به آلمانی هم ترجمه کنم.مرسی
کیس نامبر: 2013AS000098xx (1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 00:20)sadeghi897 نوشته: (2013-03-17 ساعت 23:50)safarikelay نوشته: (2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته: سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
سلام
اگر اخرین مدرک تحصیلیت دانشگاهی باشه بایستی گواهی 12 سال تحصیل در مدراس رو ارائه بدهید
درکل اگر قصد شما در آمریکا ادامه تحصیل هست حتی لازم هست که دو سری به بالا ترجمه بشه زیرا امکان داره همزمان در دو دانشگاه اپلای کنی (حتی شاید ارائه بدی )و برای سومی مدرک کم بیاری
مدارک لازم جهت مصاحبه گواهی 12 سال تحصیلی به علاوه آخرین مدرک تحصیلی است ، ریز نمرات لازم نیست.
در مصاحبه هم نگین که می خوایید در اینده خیلی زود یعنی ورودتون درس بخونید مگر اینکه خیلی پول دارید د رحد بالا ی 50 هزار دلار در حسابتون.
مگر نه بگید سال اول دوم می خواهید کارکنید شرایط که جور شد و پول در آوردین شروع به ادامه تحصیلی می کنید که در واقع هم همین خواهد شد اگر خیلی پولدار نباشید اون موقع درس خوندن راحت تر هم هست چون زبانتون هم راه افتاده
شاد باشید
دی
سلام دوست عزیز، منظورتون از گواهی ۱۲ سال تحصیلی همون مدرک پیش دانشگاهی هست یا این گواهی چیز دیگری هست؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 02:02)sadeghi897 نوشته: (2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته: (2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته: اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین
منظور از کشور اقامت تون چی ؟؟؟ یعنی chargability ?
من فقط c/o رو زدم هند
اگر هند زده باشی ممکنه چون اسیا هست مشکلی پیش نیاد بازم ریسک هست دیگه
بالاخره شما برید کسی ویزا اقامت آمریکا رو حتی شانسی از دست نمی ره
سهمیه اسیا استفاده کردین دیگه
اما بازم امکان رد شدنتون زیاد هست.
با سلام! هند اصلا سهمی نداره برای لاتاری! ولی اگر خدای نکرده کسی از سهمیه یه کشور غیر ایران استفاده کنه حالا چه آسیا چه اروپا، در روز مصاحبه ازش پاسپورت همون کشور رو میخوان که مسلما شخص نمیتونه ارائه بده!
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
یک سوالی داشتم
این فرم ثبت نام هست ایمیل بهش میدیم بعد قبولی میشه تو سایتی چیزی تغییرش داد؟
این موسسه ها ثبتنام کردم میگم ایمیلم برای اونا نره
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-18 ساعت 17:10)abas_kashan نوشته: یک سوالی داشتم
این فرم ثبت نام هست ایمیل بهش میدیم بعد قبولی میشه تو سایتی چیزی تغییرش داد؟
این موسسه ها ثبتنام کردم میگم ایمیلم برای اونا نره
بعد از قبولی یه فرم دیگه پر می کنید که اونجا هر ایمیلی که بنویسید به همون باهاتون مکاتبه می شه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی ام. امیدوارم سال پیش رو سال موفقیت و خیر و برکت برای همه مردم دنیا و شما دوستان عزیزم باشه. دوستان یه سوالی یهو به نظرم اومد؛ ببینم آیا اون مدتی که باید به آمریکا سفر کنیم همه افراد کیس باید زمان حدود 2 سال و نیم را پر کنند یا فقط برنده اصلی یا... به هر حال منظورم اینه که اگه مثلا برنده اصلی نتونه زیاد اونجا بمونه ولی نفر دوم کیس 2 سال و نیم بمونه و مالیات بده و... حله؟
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
میخواستم بدونم trip purpose رو باید چی انتخاب کنیم.
یعنی تو قسمت immigrant visas ]i چه چیزی رو انتخاب کنیم .
immigrant visa(family-sponsored employment-based diversity lottery)-register for courier
یا
diversity lottery بریم و
immigrant scheduled by kcc-diversity lottery-schedule-schdule new appointment
رو بزنیم.
من pdf آموزشی رو هم دیدم اما متوجه نشدم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه سوال دارم ؛اگه میشه کمکم کنید
من به همراه ۲نفر دیگه از خونوادم اواسط ماه اردیبهشت در سفارت ابوظبی وقت مصاحبه داریم
میخوام برای کارهای اسپانسر به داییم بگم که توی آمریکاست ولیی مثل این که اون الان برای ۲نفر دیگه دعوت نامهٔ توریستی فرستاده و اسپانسر اونا برای ۳ ماه شده ؛
اون ۲ نفر هم قراره خرداد برگردند به ایران `؛ در حالی که ما اردیبهشت مصاحبهی داریم
سوال من اینه که آیا میشه با اینکه کسی اسپانسر نفر دیگه شده اسپانسر ما هم بشه ؟؟
لطفا کمکم کنید ؛
ممنون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013