کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سؤالات غیر مرتبط با موضوعات موجود برندگان ۲۰۱۳
سلام دوستان

من یه سوال دارم ؛اگه می‌شه کمکم کنید

من به همراه ۲نفر دیگه از خونوادم اواسط ماه اردیبهشت در سفارت ابوظبی وقت مصاحبه داریم
می‌خوام برای کارهای اسپانسر به داییم بگم که توی آمریکاست ولیی‌ مثل این که اون الان برای ۲نفر دیگه دعوت نامهٔ توریستی فرستاده و اسپانسر اونا برای ۳ ماه شده ؛
اون ۲ نفر هم قراره خرداد برگردند به ایران `؛ در حالی‌ که ما اردیبهشت مصاحبهی داریم
سوال من اینه که آیا می‌شه با اینکه کسی‌ اسپانسر نفر دیگه شده اسپانسر ما هم بشه ؟؟
لطفا کمکم کنید ؛
ممنون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان:
ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
:p
کیس:6000/سفارت:آنکارا/کارنت:می/
remember:always,FLYYYYY!!!!!!
تشکر کنندگان: alirezass ، sadeghi897
(2013-03-18 ساعت 13:42)mohsenmohajer نوشته:  ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
یعنی ویزا صادر شده
اینجا می زنه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
سفرهای بعد AS کیس نامبر رو نزنید
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: bayat_r ، shaso ، Judy Abbott 13 ، rezagh ، mohsenmohajer
دوستان کسی‌ اطلاع داره مدارکی که باید ترجمه بشه ،مثلا من که تو آلمان هستم حتما باید به انگلیسی‌ باشه یا می‌تونم به آلمانی‌ هم ترجمه کنم.مرسی‌
کیس نامبر: 2013AS000098xx ‫(1 نفر) • کنسولگری: مادرید • کارنت: 10می • تاریخ مصاحبه : 9 جولای • مقصد: San Diego Wink
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 14:36)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 13:42)mohsenmohajer نوشته:  ببخشید این issue شدن کیس دقیقا ینی چی؟
کجا میزنن؟
یعنی ویزا صادر شده
اینجا می زنه
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
سفرهای بعد AS کیس نامبر رو نزنید
صادقی جان صفر Big Grin اینکه نوشتی یعنی مسافرت؟Big Grin
تشکر کنندگان: shimoda ، rezagh
(2013-03-18 ساعت 00:20)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 23:50)safarikelay نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
سلام
اگر اخرین مدرک تحصیلیت دانشگاهی باشه بایستی گواهی 12 سال تحصیل در مدراس رو ارائه بدهید
درکل اگر قصد شما در آمریکا ادامه تحصیل هست حتی لازم هست که دو سری به بالا ترجمه بشه زیرا امکان داره همزمان در دو دانشگاه اپلای کنی (حتی شاید ارائه بدی )و برای سومی مدرک کم بیاری

مدارک لازم جهت مصاحبه گواهی 12 سال تحصیلی به علاوه آخرین مدرک تحصیلی است ، ریز نمرات لازم نیست.
در مصاحبه هم نگین که می خوایید در اینده خیلی زود یعنی ورودتون درس بخونید مگر اینکه خیلی پول دارید د رحد بالا ی 50 هزار دلار در حسابتون.
مگر نه بگید سال اول دوم می خواهید کارکنید شرایط که جور شد و پول در آوردین شروع به ادامه تحصیلی می کنید که در واقع هم همین خواهد شد اگر خیلی پولدار نباشید اون موقع درس خوندن راحت تر هم هست چون زبانتون هم راه افتاده
شاد باشید
دیCoolBig Grin

سلام دوست عزیز، منظورتون از گواهی ۱۲ سال تحصیلی همون مدرک پیش دانشگاهی هست یا این گواهی چیز دیگری هست؟
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 15:52)ramin_red نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 00:20)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 23:50)safarikelay نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 10:10)sami0 نوشته:  سلام
بچه ها یه سوال
امروز من شنیدم که آخرین مدرک تحصیلی مهمه برای روز مصاحبه گویا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم رو نمی خوان ازمون اگه مدرک دانشگاهی داشته باشیم
کسی هست از این قضیه مطمئن باشه
یعنی روز مصاحبه ش نیازی نشده باشه به مدرک دیپلمش.
با تشکر
سلام
اگر اخرین مدرک تحصیلیت دانشگاهی باشه بایستی گواهی 12 سال تحصیل در مدراس رو ارائه بدهید
درکل اگر قصد شما در آمریکا ادامه تحصیل هست حتی لازم هست که دو سری به بالا ترجمه بشه زیرا امکان داره همزمان در دو دانشگاه اپلای کنی (حتی شاید ارائه بدی )و برای سومی مدرک کم بیاری

مدارک لازم جهت مصاحبه گواهی 12 سال تحصیلی به علاوه آخرین مدرک تحصیلی است ، ریز نمرات لازم نیست.
در مصاحبه هم نگین که می خوایید در اینده خیلی زود یعنی ورودتون درس بخونید مگر اینکه خیلی پول دارید د رحد بالا ی 50 هزار دلار در حسابتون.
مگر نه بگید سال اول دوم می خواهید کارکنید شرایط که جور شد و پول در آوردین شروع به ادامه تحصیلی می کنید که در واقع هم همین خواهد شد اگر خیلی پولدار نباشید اون موقع درس خوندن راحت تر هم هست چون زبانتون هم راه افتاده
شاد باشید
دیCoolBig Grin

سلام دوست عزیز، منظورتون از گواهی ۱۲ سال تحصیلی همون مدرک پیش دانشگاهی هست یا این گواهی چیز دیگری هست؟
سلام
بله دوست عزیز ,تو نظام آموزشی اونا دیپلم 12 ساله هست که برابر با پیش دانشگاهی ما میشه,و منظور از گواهی 12 ساله تحصیلی همون پیش دانشگاهیه
تشکر کنندگان: shaso ، ramin_red ، shimoda ، Saeedv13 ، nina22 ، rezagh
(2013-03-18 ساعت 15:29)Ladan-m نوشته:  دوستان کسی‌ اطلاع داره مدارکی که باید ترجمه بشه ،مثلا من که تو آلمان هستم حتما باید به انگلیسی‌ باشه یا می‌تونم به آلمانی‌ هم ترجمه کنم.مرسی‌

مداركى كه به زبان آلمانى داريد نيازى به ترجمه ندارند ولى مداركى كه نه آلمانى هستند و نه انگليسى بايد به زبان انگليسى ترجمه بشن . از اين لينك ميونيد اطلاعاتى كه نياز داريد و ليست داراترجمه هاى مورد قبول سفارت در آلمان رو پيدا كنيد.
Case N : 2013AS4$$$ / مصاحبه آنكارا-Feb /نتيجه برگه صورتى /كليرنس ٤٩ روز/مقصد California/دريافت ويزا W-3 April /به اميد موفقيت همه ى مهاجر هاى مهاجر سرايى Wink
تشکر کنندگان: Ladan-m ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13
(2013-03-18 ساعت 02:02)sadeghi897 نوشته:  
(2013-03-18 ساعت 01:30)saragh نوشته:  
(2013-03-17 ساعت 03:42)sadeghi897 نوشته:  اگر کشور اقامت تون رو اشتباه زده باشین
کلا حذف می شید
به نظرم نرین مصاحبه بهتره
البته می تونید برید و حداقل خوش بگذرونین

منظور از کشور اقامت تون چی‌ ؟؟؟ یعنی‌ chargability ?

من فقط c/o رو زدم هند Sad
اگر هند زده باشی ممکنه چون اسیا هست مشکلی پیش نیاد بازم ریسک هست دیگه
بالاخره شما برید کسی ویزا اقامت آمریکا رو حتی شانسی از دست نمی ره
سهمیه اسیا استفاده کردین دیگه
اما بازم امکان رد شدنتون زیاد هست.

با سلام! هند اصلا سهمی‌ نداره برای لاتاری! ولی‌ اگر خدای نکرده کسی‌ از سهمیه یه کشور غیر ایران استفاده کنه حالا چه آسیا چه اروپا، در روز مصاحبه ازش پاسپورت همون کشور رو میخوان که مسلما شخص نمیتونه ارائه بده!
2013AS10xxx... ساکن فيلادلفيا, پنسيلوانيا
تشکر کنندگان: amir82 ، Judy Abbott 13 ، saragh
یک سوالی داشتم
این فرم ثبت نام هست ایمیل بهش میدیم بعد قبولی میشه تو سایتی چیزی تغییرش داد؟
این موسسه ها ثبتنام کردم میگم ایمیلم برای اونا نره
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 17:10)abas_kashan نوشته:  یک سوالی داشتم
این فرم ثبت نام هست ایمیل بهش میدیم بعد قبولی میشه تو سایتی چیزی تغییرش داد؟
این موسسه ها ثبتنام کردم میگم ایمیلم برای اونا نره

بعد از قبولی یه فرم دیگه پر می کنید که اونجا هر ایمیلی که بنویسید به همون باهاتون مکاتبه می شه
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، abas_kashan ، Judy Abbott 13 ، ramin_red ، rezagh ، iman63ir
سلام دوستان عزیز مهاجرسرایی ام. امیدوارم سال پیش رو سال موفقیت و خیر و برکت برای همه مردم دنیا و شما دوستان عزیزم باشه. دوستان یه سوالی یهو به نظرم اومد؛ ببینم آیا اون مدتی که باید به آمریکا سفر کنیم همه افراد کیس باید زمان حدود 2 سال و نیم را پر کنند یا فقط برنده اصلی یا... به هر حال منظورم اینه که اگه مثلا برنده اصلی نتونه زیاد اونجا بمونه ولی نفر دوم کیس 2 سال و نیم بمونه و مالیات بده و... حله؟
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها سواله من در مورده ثبت نام تو سایت
میخواستم بدونم trip purpose رو باید چی انتخاب کنیم.
یعنی تو قسمت immigrant visas ]i چه چیزی رو انتخاب کنیم .
immigrant visa(family-sponsored employment-based diversity lottery)-register for courier
یا
diversity lottery بریم و
immigrant scheduled by kcc-diversity lottery-schedule-schdule new appointment
رو بزنیم.

من pdf آموزشی رو هم دیدم اما متوجه نشدم.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

من به همراه ۲نفر دیگه از خونوادم اواسط ماه اردیبهشت در سفارت ابوظبی وقت مصاحبه داریم
می‌خوام برای کارهای اسپانسر به داییم بگم که توی آمریکاست ولیی‌ مثل این که اون الان برای ۲نفر دیگه دعوت نامهٔ توریستی فرستاده و اسپانسر اونا برای ۳ ماه شده ؛
اون ۲ نفر هم قراره خرداد برگردند به ایران `؛ در حالی‌ که ما اردیبهشت مصاحبهی داریم
سوال من اینه که آیا می‌شه با اینکه کسی‌ اسپانسر نفر دیگه شده اسپانسر ما هم بشه ؟؟
لطفا کمکم کنید ؛
ممنون
شماره کیس: 2013AS7xxx
کنسولگری: Abu Dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 3نفر
کارنت شدن :13/March /2013
مصاحبه: هفته دوم /May
نتیجه: برگه آبی
تاریخ کلیرنس: 15/July/2013
تشکر کنندگان:
(2013-03-18 ساعت 18:52)Happiness Prophet نوشته:  سلام دوستان

لطفا کمکم کنید ؛
ممنون
دوست عزیز من بارها خواستم جواب بدم گفتم شاید درست نباشه هر سوالیو جواب بدم و نظر شخصیمو بگم ,چون سوالتون رو چند بار پرسیدین جواب میدم
ببنید من در مورد سوالتون اطلاعی ندارم که آیا میشه یه نفر واسه چند نفر اسپانسر بشه یا نه ولی یه پیشنهادی دارم
دوست عزیز شما اگه تمکن مالی دارید یعنی تو حسابتون پول داریدخوب میتونید تمکن مالی بگیرید و نیازی به اسپانسر نداشته باشید حتی میتونید از آشناهاتون پول بگیرید واسه 2روز ,تمکن مالی بگیرید و بعد برگردونید به صاحبانشون,
داشتن یا نداشتن اسپانسر در روند ویزاتون تاثیری نداره ,
کلی دنگ و فنگ داره تازه کلی هم منت کشیو ,پر کردن فرم و همین دغدغه ای که الان دارید ,البته تصمیم نهایی با خودتون هست این نظر شخصی منه ,من خودم ترجیح میدم اسپانسر نداشته باشم ,
تشکر کنندگان: Happiness Prophet ، ramin_red ، گل نهال ، Saeedv13 ، rezagh ، soruosh ، ابی هانی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان